icon

Máme kúpiť byt, aj keď mám pochybnosti?

15. mar 2024

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať.... Uz dlho hľadáme vlastné bývanie, už sa aj stalo, že byty, ktoré sme chceli nám nakoniec nevyšli, niekto nás preplatil alebo uprednostnili hotovostného klienta.... A teraz prišiel byt v dobrej lokalite, ktorý chce muž kúpiť, ja nie som úplne stotožnená, ale súhlasila som, zaplatili sme už aj rezervačku dnes, a ja sa odvtedy cítim hrozne, proste mám pocit, že je to drahé,je to pôvodný stav tak sa bojím na koľko nás vyjde rekonštrukcia, hoci odhad máme od firiem, ale realita môže byť úplne iná...proste sa citim otrasne, nie som s tým stotožnená, zároveň sa chceme pohnúť a založiť si rodinu tak kvázi cítim taký vnútorný tlak, že by sme asi mali.. ale momentálne si normálne želám, aby nás v tomto preplatil nejaký iný kupec a nám sa vrátila záloha za byt ako sa tomu stalo už v minulosti.... Som proste zjavne divná, nahnevaná sama na seba, že som s kúpou bytu súhlasila..... Mali ste takéto hrozné pocity aj vy? Mám vyslovene strach, že robíme chybu, nie som s tým celým ok.... Odstúpili by ste na mojom mieste od kúpy aj za cenu, že tá rezervačna suma prepadne? Rezervacny poplatok bol vysoký

Strana
z3
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
13. sep 2024

@andreatytler ďakujem 💕

drahomirrra
13. sep 2024

Autorka, je fajn, že je to už okej. Hlavné je kupovať byt v takom stave, aby ste si ho mohli urobiť podľa seba, teda v pôvodnom stave, najmä ak ste typy ľudí, ktorí sú nespokojní a chcú po svojom. Nie je väčšie šialenstvo, ako som čítala vyššie v diskusii, že kúpiť komplet prerobený byt a následne ho rozdrbať 😀 😀 😀 Veď to je čisté rozhadzovanie peňazí a nulové ekonomické správanie. Veď keď som typ, čo mu nič nevyhovuje, kúpim predsa neprerobený byt.

Strana
z3