icon

Mamičkár

23. jan 2023

Žienky zlate, povedzte mi či som blazon. Chlap bol od soboty obeda do nedele vecer u mamicky. Dnes rano ju siel odviezt do prace. Bol doma po praci 2 hodiny, a uz mi oznamil ze zajtra po praci pojde k mamicke a pride domov okolo 19. Mamicka nie je chora, je relativne mlada, takze nie, nechodi sa starat o choru mamu. Len sa tam ide vyvalit na gauc, nic nemusi robit a robi mamicke spolocnost lebo zije sama. Podla mna to uz ale prehana. Tak som mu povedala ze nesuhlasim, ze vlastne zo 4 poslednych dni potrebuje ist 3 k mamicke. A on ze o tom nebude ani diskutovat a pojde. Tak som mu povedala ze v tom pripade ak potrebuje 3 zo 4 dni byt u mamicky tak nech ide aj dnes a ma to 4/4 a nech sa tam rovno prestahuje, ze ja sa uz rozculovat nebudem, zdravie mam len jedno. A on urazeny isiel (hadajte kam), ze som si dovolila mat vyhrady, lebo ze od dnes je novy tyzden a tento tyzden tam este nebol tak preco by zajtra nemohol PRVYKRAT 😊 tento tyzden ist. Chapete? Tolerovali by ste to? Ja nemam slov.

Strana
z2
netti87
23. jan 2023

A naozaj u mamicky chodi ?

kika147
23. jan 2023

Bud rada ze nemate deti a utekajjjjjj od neho. Pridu deti bude horsie ver mi

babulkomale
23. jan 2023

Kamoska sa s takym rozviedla.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lilly16
23. jan 2023

Ten chlap má očividne radšej mamičku ako teba..kašli na neho

kristinapetronela
24. jan 2023

Toto nedopadne dobre ...ver mi

danica2711
24. jan 2023

"rodina je uňho na prvom mieste" - z toho usudzujem, že nie ste manželia, keďže teba za rodinu nepovažuje. Fajn, ušetríš poplatky za rozvodové konanie. Deti nemáte, zbaľ sa a odíď alebo (neviem, ako to máte s bývaním) v lepšom prípade zbaľ jeho a zakývaj mu na rozlúčku. Toto dobré nebude

meca
24. jan 2023

Napis mi tiež mam takého a neviem co ďalej.

cacianka
24. jan 2023

Tak moment - ako dlho ste spolu, kde žijete - u koho v byte, ako a kde pracujete, máte deti ? Aj to trochu ovplyvňuje rozhodnutie.
Ale aj tak - vyzerá byť výrobná vada, vráť ho do zavodu

soldi
24. jan 2023

a ako dlho ste spolu?

moj ex takto chodil na zaciatku nasho vztahu minimalne dva krat do tyzdna k rodicom a minimalne dva krat este aj k sestre 😀
ale cim sme boli spolu dlhsie, tym viac to redukoval, nakoniec stacilo uz "len" raz do tyzdna na pol dna. ale chodila som s nim.

dost je to podla mna o zvyku u tych chlapov. ja ako zena som nemala nejaku potrebu chodit k nasim a to byvali od nas 2 minuty pesi a jeho rodicia 20 minut autom. u nasich sme boli 1za mesiac, dva, u jeho rodicov minimalne raz do tyzdna, pripadne prisli oni k nam.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
fairestofthemall
31. aug 2024

Ten ich vzťah hranici s incestom. V USA hovoria tomu emocionálny incest, keď ten rodič napríklad zdieľa s dieťaťom informácie, ktoré by mal zdieľať s kamarátkou alebo nejakým intímnym partnerom, a tak. Aj toto mi príde také, ak to tam nie je aj nejakým čudným spôsobom fyzické. Jedna známa mi hovorila o svojom prvom manželovi, že to bol typický mamánek, ale že oni ešte aj rodina chodili na nejaké akoby chaty, kam tú manželku nikdy nezavolali. Keď sa s ním rozviedla, mamka toho 32 ročného syna kúpala vo vani. Nakoniec sa obesil v byte v zahraničí, kam sa odsťahoval, tak niečo na tom asi bolo. Moja skúsenosť je možno ešte horšia, ja som zažila chlapa, a to na univerzite v druhom ročníku, ktorý mi písal na ICQ, že bol na výlete "s maminou krásnou a s jej priateľom". Aj to mi prišlo divné, že 20 ročný k na také chodí a že matku tak nazýva. Potom mi ešte neskôr napísal, že jeho vzrušuje, keď ho niekto škriabe po chrbte, lebo že to mu robila matka v posteli, keď bol malý. To už mi prebehol mráz po chrbte a bolo mi na vracanie. Takých vecí potom bolo viac. Ktovie, či aj vzťah tohoto muža a jeho matky nie je až taký divný. To, že tam stále lezie, a bez vás, mi tak pripadá.

Strana
z2