icon

Maminin muž ma neznáša

tamaee
24. sep 2020

ešte jedna vec na dnes
Čo ak má maminim muž neznáša ? ale naozaj pred chvíľou povedal že so mnou odmieta žiť v jednej domácnosti lebo som si neodpratala tenisky tak mi ich hodil do kosa ...

Strana
z3
davidvecerek
24. sep 2020

@tamaee to záleží koľko máš rokov musíš sa poradiť si myslím s mamou. Ak máš 30 asi aj ja by som ťa vihodil 😀

tamaee
autor
24. sep 2020
viestta
Odpoveď bola odstránená
marca12
24. sep 2020

@tamaee netrap sa,to aj rodicia robia. Nam mama hadzala veci do kosa,ale naucili sme sa poriadku a castokrat vypustila v hneve take slova,ktore ma boleli. Len ty to vnimas este citlivejsie,lebo je to cudzi clovek. Ale ja byt tvojou mamou,nedovolila by som muzovi taketo vystupi na teba. Skus si pohovorit s mamou o tom ako sa citis,co ti sposobuje ten pan a ak je normalna,tak si s nim pohovori. Celkovo musite vela komunikovat. A je aj na tebe podielat sa na domacnosti a udrziavat poriadok.

tamaee
autor
24. sep 2020

@marca12 teraz sa hádajú a sú zavretý v izbe a on už aj hučal že či nebudu od seba a nejaké buchoty tu počujem

tamaee
autor
24. sep 2020

@marca12 Aj sa bojím trochu o maminu

marca12
24. sep 2020

@tamaee a byva agresivny,nervozny?

tamaee
autor
24. sep 2020

@marca12 Nervózny je stále ale že fakt keď som u Maminy tak nieje deň čo by som za niečo neplakala agresívny ....asi nie ja to neviem moc posúdiť

marca12
24. sep 2020

@tamaee ak by aj od vas odisiel,len dobre by sa stalo. Ak je to vybusny clovek,to musi byt hrozny zivot s nim. Otca este clovek znesie,ale aby cudzi pan deptal moje dieta och to nie

tamaee
autor
24. sep 2020

@marca12 veď už som z toho naozaj strašne smutná on má nemá rad ja jeho nemám rada a už má to naozaj nebaví

marca12
24. sep 2020

@tamaee si v striedavej starostlivosti?

marca12
24. sep 2020

@tamaee a mamina co na to hovori?

viestta
Odpoveď bola odstránená
tamaee
autor
24. sep 2020

@marca12 Musím sa priznať aj ja robím chyby a celkom vela takých drobnosti ako v podobe tých Bôt mame veľkú chodbu a tenisky si dávame do šatníka a som si ich neodložila tak hučal alebo keď hodím plast omylom to normálneho kosa nie do plastov alebo keď nechám omylom zapnuté svetlo alebooo keď to bude asi všetko no a príde mi to že za takéto drobnosti by nemal hučať

tamaee
autor
24. sep 2020

@marca12 Ano

tamaee
autor
24. sep 2020

@viestta Mylsim že nemláti teda dúfam asi sa to nikdy nestalo ale už dávnejšie sa mi stalo že asi pred 3 rokmi mi dal facku 🤷🏽‍♀️Som mala 11

tamaee
autor
24. sep 2020

@viestta A aj sa bojím vojsť do tej izby kde sú

viestta
Odpoveď bola odstránená
tamaee
autor
24. sep 2020

asi mu leziem na nervy možno nebol pripravený na výchovu dieťaťa netusim 🤷🏽‍♀️Alebo sme si nesadli

tamaee
autor
24. sep 2020

@viestta No my sme sa pred pol rokom presťahovali a netusim na koho je napísaný tento dom ale je nový a sme ru chvíľku

tamaee
autor
24. sep 2020

@viestta Ale už sú spolu 9 rokov

viestta
Odpoveď bola odstránená
tamaee
autor
24. sep 2020

@viestta No on tiež nemal lahke detstvo ale idem k nemu na týždeň tak uvidíme

tamaee
autor
24. sep 2020

zajtra mame pisomku a neviem sa sústrediť na učenie vôbec emócie to nedovolia 😔

sonnenshein
24. sep 2020

@tamaee Skus sa o tom porozpravat s otcom. Nikto z nas tu nepozname Tvoju situaciu dost dobre na to, aby sme Ti poradili co je pre Teba najlepsie, no ak si v striedavke, zrejme mas o otcom moznost o tom hovorit otvorene. Drzim palce!
PS. Moj syn ma o 4 mesiace 14 rokov a takto by som sa k nemu urcite nespravala, povazujem to za kontraproduktivne.

tamaee
autor
24. sep 2020

@sonnenshein ja sa ale bojím sa s ním takto porozprávať že to bude riešiť akože až príliš
Najviac má teraz trápi tá písomka lebo Som 9 a potrebujem sa dobre učiť

nini1010
24. sep 2020

Keby si si polozila otazku co by si chcela aby urobil,ci ostat alebo ist,keby si chcela to najlepsie pre svoju maminku co by to bolo?Ibak fakt by ta nezabili kebybsi si tie topanky odpratala.Asi by som ich slahla do kosa aj keby ma takto nastvala moja dcera.

kristina2015
24. sep 2020

@tamaee A čo tak si privstať a naučiť sa ráno ? Keď ti to nejde večer?

tamaee
autor
24. sep 2020

@nini1010 Moc som tomu neporozumela ale neviem ...mamina je s ním asi šťastná ? ja netusim ale pre mna by bolo lepšie keby odišiel a pre maminu netusim ...nechcem aby bola smutná

tamaee
autor
24. sep 2020

@kristina2015 No môžem vyskúšať

Strana
z3