Maminin muž ma neznáša
ešte jedna vec na dnes
Čo ak má maminim muž neznáša ? ale naozaj pred chvíľou povedal že so mnou odmieta žiť v jednej domácnosti lebo som si neodpratala tenisky tak mi ich hodil do kosa ...
@davidvecerek 14
@tamaee netrap sa,to aj rodicia robia. Nam mama hadzala veci do kosa,ale naucili sme sa poriadku a castokrat vypustila v hneve take slova,ktore ma boleli. Len ty to vnimas este citlivejsie,lebo je to cudzi clovek. Ale ja byt tvojou mamou,nedovolila by som muzovi taketo vystupi na teba. Skus si pohovorit s mamou o tom ako sa citis,co ti sposobuje ten pan a ak je normalna,tak si s nim pohovori. Celkovo musite vela komunikovat. A je aj na tebe podielat sa na domacnosti a udrziavat poriadok.
@marca12 Musím sa priznať aj ja robím chyby a celkom vela takých drobnosti ako v podobe tých Bôt mame veľkú chodbu a tenisky si dávame do šatníka a som si ich neodložila tak hučal alebo keď hodím plast omylom to normálneho kosa nie do plastov alebo keď nechám omylom zapnuté svetlo alebooo keď to bude asi všetko no a príde mi to že za takéto drobnosti by nemal hučať
asi mu leziem na nervy možno nebol pripravený na výchovu dieťaťa netusim 🤷🏽♀️Alebo sme si nesadli
zajtra mame pisomku a neviem sa sústrediť na učenie vôbec emócie to nedovolia 😔
@tamaee Skus sa o tom porozpravat s otcom. Nikto z nas tu nepozname Tvoju situaciu dost dobre na to, aby sme Ti poradili co je pre Teba najlepsie, no ak si v striedavke, zrejme mas o otcom moznost o tom hovorit otvorene. Drzim palce!
PS. Moj syn ma o 4 mesiace 14 rokov a takto by som sa k nemu urcite nespravala, povazujem to za kontraproduktivne.
@sonnenshein ja sa ale bojím sa s ním takto porozprávať že to bude riešiť akože až príliš
Najviac má teraz trápi tá písomka lebo Som 9 a potrebujem sa dobre učiť
Keby si si polozila otazku co by si chcela aby urobil,ci ostat alebo ist,keby si chcela to najlepsie pre svoju maminku co by to bolo?Ibak fakt by ta nezabili kebybsi si tie topanky odpratala.Asi by som ich slahla do kosa aj keby ma takto nastvala moja dcera.
@tamaee A čo tak si privstať a naučiť sa ráno ? Keď ti to nejde večer?
@kristina2015 No môžem vyskúšať

@tamaee to záleží koľko máš rokov musíš sa poradiť si myslím s mamou. Ak máš 30 asi aj ja by som ťa vihodil 😀