Manipulátorka
Ahojte baby , ide o svokru . Mame teda mali sme velmi pekny vztah aspon z mojho pohľadu (alebo to hrala pred synom ) no dozvedela som sa ze ma strasne ohovára a preklína 😔 Muzovi to nechcem povedat pretoze viem ze k nim pojde a bude chciet vysvetlenie a svokra ako Dobry manipulátor ho este obráti proti mne a k tomu ho bude citovo vydierať 😣 muz je na nich velmi citlivý proste ho opantá sladkými rečičkami adt.. k tomu sa este zaoberá vesticami a aj to som sa dozvedela ze nejakej vestici dala moju fotku ale neviem co chcela urobit ci ma dala porobiť alebo co 🤦🏾♀️ ja verim v Boha a toto mi pride on nej hrozne zle . Od vcera sa neviem spamätať ako dokaze byt taka falošna a ublizovat ludom . Baby co robit ? Bývame 10 minut od seba inde ist nemozeme, muz pracuje so svokrom v jednej firme cize aj tak stale budu v nasom zivote , ona chce riadit vsetkych aj Putin je slabý proti nej 🤦🏾♀️este by som mala co pisat ale fakt nevladzem sama z toho sklamania
Autorke: nuz, ber to ako prefackanie. Ale tym bludom o porobeni never. To funguje len na ludi, ktori si podobne veci pripustaju. K svokre by som bola formalne slusna, ale uz by som sa jej napr.nezverovala a pod.
Veľa veci tu už bolo povedaných, ja len dodám, že presne takýto ľudia sú najnebezpečnejší, ktorí sa dokážu pretvarovať a hrať na milých, akože oni nič nerobia. A poza chrbát rôzne okultizmy, keď už chudáci, nemajú ako ublížiť. Niekedy lepšie, keď je ten druhy hulvát, človek aspoň pretne kontakty a každý to chápe. Takto je ten druhy za “dobráka” a ty budeš za tu zlú. Ale, na druhej strane, nikto sa nedokáže pretvarovať úplne naveky. Možno by bolo dobre aj manželovi postupne otvárať oči a trochu mu ukazat, v danej situácii, keď sa svokra zachová zle, ze to nie je správne.
@sintra
Ani ty sama nevieš, čo je fakt. Aj to, čo si myslíš ty, sú tak isto domnienky, ktoré nemáš ako vyvrátiť zas človeku, ktorý verí, ze existuje Boh, diabol,… atď. Hovorí sa tomu svetonázor. Ty máš materialistický - teda veríš na to, čo sa dá uchopiť zmyslami. Autorka a napríklad ja mám spirituálny/duchovný a verím na tieto veci. Hádať sa medzi sebou co je a nie je pravda a kto pravdu ma, nemá význam, pretože kszdy z nás verí, ze ten jeho pohľad je správny. Do svojich možno 22 rokov som mala na svet rovnaký pohľad ako ty a dokonca som bola taka hlúpa, ze ľudí, ktorí verili v duchovné veci som považovala za jednoduchších, alebo hlupákov. Pokým človek nezažije aj reálnu skúsenosť, ktorá mu prevráti ten jeho svet hore nohami, ze existuje aj niečo viac ako materiálne, nemá význam, aspoň z môjho pohladu sa s niekym doťahovať. Každý mame tomto svoju pravdu. Ja len poprosim, neponižuj tu ľudí, ktorí to vidia inak ako ty. 😉 nie si nič viac ani nič menej ako ten, kto možno už nejakú duchovnu skúsenosť má, len nemá chuť sa tu s tebou doťahovať.
Pamataj ze Boh je pamatlivy a spravodlivy. Modli sa za nu 🙂 prezivam podobne
Mne pomohlo, keď som si uvedomila, že nikoho nezmením. Ani svokru, ani nikoho iného. Jediné, koho môžem zmeniť, je samu seba. Môj postoj k nej. Začala som ju brať taká, aká je. Pozerať sa na ňu cez lásku, pochopenie a náš vzťah sa zlepšil. Veľmi mi v tom pomohli knihy od Anastasie Novych.
Chápem Ťa, zažila som niečo podobné. Ale poradím Ti z vlastnej skúsenosti. Nikdy som na ňu pred mužom nepovwdala nič zlé. Bolo to pod moju úroveň, pripadala by som si, že som rovnaká, sko ona. A to som nechcela. Až keď už ozaj padala tá povestná posledná kvapka, tak som mužovi povedala, čo sa stalo. Bez hnevu, iba som mu podpísala jednu konkrétnu situáciu. On si to vtedy začal viac všímať. A keď sa situácia vyhrotila (lebo mala pocit, že sa nič nedeje, tak prestala byť opatrná).... Nebudem konkretizovať, iba chcem povedať, že muž sa postavil na moju stranu a celé roky, čo sa s ním ona kvôli tomu, že si ma zastal, prestala rozprávať, tak bol na mojej strane. A povedal mi, že to urobil práve preto, že som na ňu nikdy pred ním nepovedala nič zlé, nemal dilemu, na koho strane je. Mnohé nevesty robia chybu v tom, že nadávajú pred mužom na svokru a neuvedomujú si, že tým škodia najmä sebe. Veď nech je akákoľvek, je to jeho mama, nokdy na ňu nedá dopustiť, až kým sa sám nepresvedčí. Preto sa oplatí potlačiť svoje ego, svoju pýchu, Božie mlyny naozaj melú spravodlivo. Ak keď si na výsledok treba dlhšie počkať. Je mi ľúto, že potom sa jeho vzťah s mamou pokazil, ale aspoň nerozbila našu rodinu, aj keď sa o to snažila. Prajem Ti veľa trpezlivosti a sily. Keď si veriaca, máš veľkú výhodu: silu modlitby a nádej, že pravda sa raz ukáže. Drž sa.
@isis234 musim komentovat, navadzas ju na nejake magicke ritualy, co je zle. Vcera po sv. omsi som sa bola opytat knaza presne na toto - potvrdil mi, ze je to tak. Dom sa svati svatenou vodou "normalne", ziadne kuty specialne netreba a zvonceky uz vobec nie, zvony maju funkciu zvolavat ludi k modlitbe, nie pouzivat sa na nejake vyhananie zlych duchov. Takze ak chces zit v pravde, opytaj sa na to rovno nejakeho knaza, ked uz neveris mne.
@maja22 žiadne magické rituály, si na zlej adrese. Aj v liturgických predajniach predávajú anjeličkov so zvončekom. Neviem prečo??? máš s tým problém..?? Ako sa hovorí, čert sa bojí kríža. Pokoj v duši maj. Nech ťa žehná Boh a daruje Ti POKOJ.
Nečátaa si moje komenty zrejme,,, hovorila som o tom s kňazom aj s duchovnými predstavenými. Tiež bola relácia s exorcistom. hovoril o tejto téme. Som veriaca a nikdy som nerobila praktiky mágie. Ani nebudem. Modlím sa za zlých a neprajných ľudí. Želám im pokoj.

Skús sa s kňazom poradiť. Porozprávať. A hlavne odpustenie je dôležité. Hoc by ťa ako preklinala proste si povedz...odpustam ti svokra o Bože zehnam jej. Nehnevám sa..... lebo ak to budeš v sebe dusiť tak sa ti začne zlo v tebe stupnovat až do nenávisti voči nej....aj moja svokra je falošná a som si toho zažila a zažívam.....neprajem nikomu...