icon

Manžel a iná žena

tanikaaa
8. jún 2015

Prosim vas napiste mi vas nazor na ,, moj problem ,, manzel je v zahranici chodi na turnusy na 9 tt prec tyzden doma , no narazili sme pre mna na problem , byva s muzmi na ubytovni kde raz prisla ,, na zurku , 2 baby slovenky ako on , zena z mesta kde som vyrastala , krasna 25 rocna baba bez starosti aupair, nakolko mi to manzel povedal ze tam bola a poznam ju este zo skoly , povedala som mu ze nechcem aby bol s nou v kontakte , potom prisla o 2 tyzdne zas o com som nevedela, medzi casom bol doma a jasne sme sa dohodli ze nebude mat s nou kontakt vie ze mi vadi , potom zas odisiel tvrdil ze vsetko ok nie nebudem mat , potom zas dosiel domov a on odisiel nieco povybavovat a dal malej tablet , ja som si ho prezrela a prisla som na to ze s nou pise , pise s nou casto , a dost vela , pohadali sme sa vykricala som mu dokonca za to co jej pisal dostal facku pohadany sme boli 3 dni zo 7 co bol doma , vydel ze sa mi to nepaci , prosila som ho nech s nou nepise ze nech s nou nekomunikuje ze ked mu je tazko nech mi zavola , zas odisiel , a po tyzdni som sa dostala na jeho fb a zas som vydela ze jej pisal , on bol ten prvy on jej pisal. Ja neviem ci to riesit ci len zatial sledovat co si pisu , ci mu povedat ze to viem nepise s nou nic extra ale nerozumiem preco vyhladava jej spolocnost ked mi to vadi a ma tam aj inych ludi ktorym nenapise a vie ze tam ziju , hneva ma to a neviem ci robit sceny ci sa na to vykaslat ci to neriesit, trapi ma to mam pocit akoby ma neakceptoval neviem ci jemu by sa pacilo keby som si tu ja vypisovala a on by ostal sam s dietatom , robotou a bez pomoci. Neviem co robit poradte ako sa k tomu postavit ,

sissy27
8. jún 2015

@srnka1122 facka v manželstve je podľa teba ok? to je v rámci toho rešpektu a úcty, či to je nejaký bonus? ešte pár takýchto príspevkov a začnem chápať aj tú 50% rozvodovosť na sk...

krissy1
8. jún 2015

@tanikaaa tak ja ti dam priklad ako to mame my:
je uz dlhsie v nemecku,teraz menil pracu,je tam mesiac.
Uz od septembra nas vyvolaval aj s malou nech ideme
A tak,opustam v july lukrativnu pracu,mala odchadza zo skoly a do tretieho rocnika uz nastupi v nemecku
kto chce udrzat rodinu-vztah ,musi nieco obetovat
A su to len jeho blbe vyhovorky o tom byvani a tak
Tiez si nieco hladame a je to otazka chcenia,lebo podnajmov je vsade kopec...
Cize si teba dat asi po tych vyhovorkach otazku: stoji este mm o mna??Evidentne mu taka sloboda a zaroven aj istota,ze ma niekoho na SVK vyhovuje

srnka1122
8. jún 2015

@lubkavargova1 ja viem chlapa nezmenis 😀 ale ja som skor reagovala na to,ze niektore zeny sa tvaria akoby autorka nebola normalna ked jej to vadi. A druha vec je rozdiel ked ma muz niekolkorocne kamaratky alebo kolegyne s ktorymi si napriklad pise a je rozdiel ked vypisuje nejakej co ju pozna z jednej zurky. A ktovie co je to za babu,len tak si pride na zurku na nejaku robotnicku ubytovnu? No a pisatelka vravi ze ju pozna tak asi aj vie co je zac...p.s. ja manzela nemam ale dlhorocneho partnera ano a viem ze toto by mi nikdy nezrobil. A ked uz tak by s tym skoncil keby vedel ze som proti. Nieje to o zakazovani ale o charakterr

srnka1122
8. jún 2015

@sissy27 tak asi si zasluzil. Oklamal ju a nedodrzal slovo. A myslim ze jej vyletela len navale zlosti ked sa hadali no boze je tak toho. Ako my sa doma nefackujeme ale tiez mame riadne talianske hadky takze to viem pochopit

lubkavargova1
8. jún 2015

@srnka1122 tak tak ako vravis. Ale podla mna to tu skripe uz dlhsie medzi oboma a toto bola len ta povestna iskricka a buchlo to na celej ciare

sasa1310
8. jún 2015

@srnka1122 no neviem si predstaviť, že by mne manžel zakázal sa rozprávať s kamarátom alebo s kolegom. A vyslovene si neželal a ešte by mi aj facku strelil.
Potom bude spokojná, keď to bude robiť poza jej chrbát a nebude mu môcť vôbec dôverovať? A vieš ako sa hovorí "zakázané ovocie najviac chutí".
možno aj kvôli tomu ju vyhladáva, že kvôli nej už aj facku dostal neprávom. Tak nech to aspoň stojí zato a nech tá facka nevyjde nazmar....

lubkavargova1
8. jún 2015

sorry, ale nikto...opakujem NIKTO nema pravo siahnut rukou na toho druheho. Ani chlap na zenu ani zena na chlapa. Keby ze toto spravy chlap tak je z neho hned hajzel a zena tyrana chudera....no, tak snad to nie.

stangb
8. jún 2015

@lubkavargova1 súhlasím so srnka...reakcia tanika je možno trošku prehnaná, ja osobne by som facku nedala, ale určite by som si povedala svoje. to, že jej to dievča vadí asi má nejaké opodstatnenie. a ak mu povedala na začiatku normálne, že nechce,aby sa s tou ženou bol v kontakte, a on to odignoroval, tak sa ani nečudujem, že vybuchla. on tam išiel pracovať, nie žúrovať s nejakými ženskými, tak by sa mal podľa toho správať. ona sedí doma, stará sa o deti a domácnosť a on si po práci žúruje. fakt rovnoprávnosť jak svet. je pochopiteľné, že človek potrebuje aj kontakt s ľuďmi, aj s iným pohlavím, ale ak svoju ženu ľúbi, tak asi len ťažko by poza jej chrbát robil niečo, čo sľúbil, že robiť nebude. bola by som na jej mieste na pozore.
tanika, žiaľ človeka neprerobíš, ani nedonútiš robiť veci, ktoré robiť nechce. na tvojom mieste by som tiež hrala asi divadlo keď by prišiel a bola by som super milá (pokiaľ by sa dalo), ale asi by som sem tam skontrolovala, čo píšu, aby si videla akým smerom sa to uberá.a čo najskôr poriešiť situáciu tak, aby ste ako rodina mohli byť spolu. 9 týždňov je strašne dlhá doba, chlap si rýchlo zvykne, že ma zrazu trošku slobody a žiadne povinnosti. bud zmeniť turnusy, alebo ísť vy k nemu, ale určite by som to nenechávala len tak.

sissy27
8. jún 2015

@srnka1122 myslím, že všetky ju chápeme, že jej to vadí... to normálne je... čo ale nie je normálne sú jej reakcie - zakazovať, špárať sa v fb, chcieť kontaktovať ju, jemu robiť scény, či facku vylepiť... nie, toto nie je normálne... a facka? no keby ju zlízla ona, tak sa tu všetky poseriete, ako je týraná a má baliť kufre... facka nie je o fyzickej bolesti, je to absolútna neúcta a poníženie, to do vzťahu nepatrí... ale čítala som, vraj v cigánskych osadách to tak funguje "keď ma nebije tak ma neľúbi" ...
ja sa tomu chlapovi už vôbec nedivím, že si píše s niekým iným... doma má hysterickú stíhačku, ktorá mu neverí a neváži si ho... pritom o nič nešlo - písal si s kamarátkou, sama zakladateľka priznala, že o nič sexuálne nešlo...

tanikaaa
autor
8. jún 2015

takze dievcata , ja uplne schvalujem
@krissy1 ano mas praudu , ja som mu povedala ze odrobim sezonu co musim v praci a kludne 01.9 mozme byt spolu tam , ja ho nenutim aby zil tu mna tu nic nedrzi , on stale ved uvidim co najdem teraz zije na ubytovni kde maju prenajaty cely dom dlhodobo tam ziju slovaci muzi a ta moja jeho ,, kamaratka,, tam chodila najprv s kamoskou a neviem co a teraz uz aj sama , ako nech sa nik nehneva ale podla mna nicim nieje tak uzastna aby mu pomahala , alebo neviem co , je to dievca co pride na ubytko ozere sa s muzmi maximalne sa jej ujde postel , poznam ju co je zac a vzdy aj taka bola ano volnost by sa pacila kazdemu , jednoducho mi to vadi nepoviem keby ze ona vypisuje a on jej raz za cas odpise povinu odpoved , ale nie ahoj a ako a mas cas a si este v robote a kedy ides na slovensko ako hallo on sa ma zaujmat ako to zvladam ja a nie o nejaku cupku , minule som mu to citala ze ju kdesi odviezol a on jej ze ju nemohol len tak ist ked tolko toho niesla a ja ked nesiem decko , tasky , nakupy , smeti a letime skolka - robota atd to sa mam starat o seba ako chcem , preto ma to urazilo a ked sme sa dovadili a on povie nebudem jej pisat a rozumiem ze ti to vadi a pokracuje tak nech si rozmysli co mu je prednejsie

velkacica
8. jún 2015

pán manžel je v zahraničí prakticky single, a teda láka ho (aspoň) kamarátsky sex...
http://zena.pravda.sk/sex-a-vztahy/clanok/35733...

moni244
8. jún 2015

@tanikaaa prvá zásadná chyba, začala si robiť scény a stíhačku pre nič za nič, keby si zistila, že tam bola a od toho obdobia by sa začal správať divne, menej ti písal, volal, doma sa správal odmerane, potom si mohla robiť scény. Pozri, žila som na ubytovni 4 roky, keď som robila cez agentúru v ČR, zadaný si vždy počas toho voľna vypili, posťažovali sa na život a išli spať, romániky boli medzi slobodnými, ináč horšie sa správali ženy, čo mali doma partnerov, ako chlapi.
Za druhé ťa chápem, čo ťa dožralo, niečo podobné som riešila nedávno. Ale ja som najprv nerobila scény, načo, vedela som, kto je, že je to jeho kolegyňa,že si píšu na FB, ako si píše z XY inými ľudmi, nehľadala som za tím nič zlé, ale zase je pravda, že sme vtedy mali problémy v manželstve, ale nik si ich nepriznal, až to vypisovanie s tou kolegyňou nám obom otvorilo oči, že niečo v našom vzťahu nie je v poriadku, tiež boli hádky, prosby, nech si s ňou nepíše, ale on to už hnal do extrému, doma stále na mobile, na messengeri si vypisoval, venoval sa mne a malej ešte menej ako predtým. Potom som až zistila, o čom si píšu a začala som robiť scény, skôr nebol dôvod. Musím povedať, že vďaka tomu sme zachránili náš vzťah
Ono môže byť, že tím, že ty si doma s dieťaťom, on v zahraničí, ste spolu dlho, ty sa cítiš neisto, že už preňho nie si príťažlivá a myslíš si, že takáto slečna ťa môže ohroziť, počarovať tvojmu manželovi, byť preňho atraktívna, ale aj ty máš obrovskú výhodu, nie ste spolu často, raz za 9 týždňov príde domov, zapracuj na sebe, keď príde, prekvap ho niečim, nahoď sexi prádelko, daj dieťa niekomu na pár hodín, alebo na noc, nie je už miminko, urob mu fajnú večeru, nech v tebe vidí tú ženu, čo na začiatku, nerob takéto scény pre nič, lebo ho fakt odoženieš. Porozprávam sa s ním normálne, že sa bojíš, že preňho už nie si atraktívna a podobne, čo ta trápi, prečo sa takto správaš

natalym
8. jún 2015

@tanikaaa Koľko máš rokov, dievča?
A keby si nevedela kto tam s nimi býva? Lebo teoreticky by si to ani nemusela vedieť........

alaguema
8. jún 2015

@tanikaaa neznie to, že by nejak extra stál o to, aby tam mal so sebou rodinu. Nebude váš problém niekde inde, než len v tej slečne?

tanikaaa
autor
8. jún 2015

nie o nic sexualne neslo , aspon tam neviem este ako spolu komunikuju a facku dostal v amoku ked som na to prisla a on dosiel domov stalo sa to 1 x v zivote ciganska rodina nie sme to by som neriesila ja uz teraz viem ze si to sem tam pozrem a budem sa snazit byt co najskor spolu ono to nieje mu lahke verit lebo tam clovek nieje neviem aka je situacia atd. jasne ze je atraktivna ale ja osobne ak viem ze to druhemu vadi tak to nerobim , on si teraz mysli ze ja som absolutne sprosta a doverujem ze on nic on muzikant on s nou nic ja pockam co povie co nepovie a ako to pojde no urcite budem v pozore

liavan
8. jún 2015

@tanikaaa
No podľa mňa to ani normálne, ani v pohode neni... Navyše, keď si ho fakt prosila, aby to nerobil a on ju potom dokonca kontaktoval prvú...

janinah
8. jún 2015

na priateľstvo medzi mužom a ženou neverím,poznám nie jeden prípad,kedy manžel odišiel zarobiť a skončili to rozvodom,lebo tam si našiel inú väčšinou slovenku 😒 ...ozaj si myslíš,že by bol 9 týždnov bez sexu,ked má poruke mladú kočku? píšem tvrdo,ale to,čo si myslím,že sa deje 😒 veľa žien tu doma toleruje milenku muža v zahraničí,lebo chcú udržať rodinu...buď ho ťahaj domov /peniaze nie sú všetko/ alebo choď žiť za ním..

sissy27
8. jún 2015

@tanikaaa a keby ti v amoku on jednu vlepil, bolo by to ospravedlnenie, bolo by to ok? rob niečo so sebou, lebo ho stratíš a nebude to vinou nejakej mladej slečny... vieš, aby si tvoj muž nepovedal, že keď už som dostal facku / vynadané, tak nech aspoň za niečo...

lolitka25
8. jún 2015

@tanikaaa My zijeme v Nemecku obaja. Manzelstvo na dialku nefunguje. Drzim prsty!

caoli
8. jún 2015

doma hystericka, ziarliva, sliediaca zenska, co z tyzdnoveho pobytu doma spravi 7-dnove peklo. tam vesele, nic neriesiace, priatelske baby, co ani nemusia chciet nic extra, len sa pobavit, odlahcit kazdodennu drinu. no ako to asi moze dopadnut?
chapem pocity, ale nie pocinanie.

simonka77
8. jún 2015

@srnka1122 suhlas uplny, aj s tym, co si pisala pred tymto príspevkom
naozaj som pri citani odpovedi autorke mala pocit, ze ona ona a len ona je ta vadna, sprosta, chybna
chcela by som vidiet niektore z vas na jej mieste. neviem kolko ma detí, to je jedno, proste su tam deti, na ktore je ona sama v case, ked muz pracuje prec. ano, nie je prva ani posledna, co takto ziju, bohuzial zarabat peniaze treba ako sa da. len predpokladam, ze ona sa tu "nahana" ako taka koza aby vsetko postihala sama, a ked pride manzelik domov - ktory tam sice zaraba peniaze na zivobytie, ale zaroven evidentne potrebuje volnost, slobodu a druhy zivot mimo rodiny - tak div ze sa mu nema pod nohy hodit, hej? a najlepsie nakomplet vyholena, vymalovana, kludne v spodnom pradielku, deti odlozene (na varovku) a splnit vsetky priania,....nuz, takto to nefunguje. mozno autorka nema dostatok sebavedomia, mozno sa nieco uz medzi nimi obdobného udialo - a z toho prameni vlastne ta neistota, ktora prepukne az do roviny hystercit.
facka byt nemala, stalo sa, to sa vratit spat neda. ale pokial poprosim partnera, aby sa nekontatoval s inou zenou a vysvetlim dovody - kludne, slusne, priamo, zretelne, a on OPAKOVANE robi pravy opak, nuz tak partnerovi su asi šuma fuk moje pocity a city a treba rozmyslat, co a ako dalej.
a bol tu aj jeden koment typu, ze nech si zaflirtuje, no a co...nuz nic, len chcem vidiet chlapa, ktory bez mihnutia oka bude svojej partnerke tolerovat flirtiky....to by musel byt chuj jedna radost.
a tolerovat muzovi, ktory je takto dlhodobo prec flirtiky, lebo ved sa potrebuje vyventilovat, to som potom ja krava prevelka a mozem si od nejakého polovnika rovno zakupit parohy a tresnut si ich na hlavu. len tak, aby som sa vyventilovala.
autorke prajem pevne nervy, klud, klud a este raz klud v duši, zakazy a prikazy nic nezmozu ani s malymi detmi, nieto s muzmi, a nieto s muzmi, ktori si potrebuju dokazovat, "ze na to este maju".

sense
8. jún 2015

@srnka1122 prijemne to mozno ani ale ale aoo napisala nie je fo ani 9 sexe ani si nedohaduju stretnutie...zenanrobi vysgupy a fackujeho, lasujemu v pocitaci a vo facebooku...

tanikaaa
autor
8. jún 2015

@simonka77 Dakujem , ide o toto ze nepochopim ako sa mozem tvarit vse ok ved ked sa mu nepaci full servis , dovidenie ale ja hrdost mam a sklamal ma mame doma 2,8 rocne dievcatko ktore ho miluje ktore sa stale pyta kde je tatinko a mam chut povedat kurvy sa a on ked skypuje vecer mily mu mam chut povedat co neodpisuje ci nema cas ? , kym sa nic nebude diat budem len tichucko odmerane pozerat o com pisu lebo ak zmeni heslo neviem ani o com a nie co sa tam deje ☹

lyzzy
8. jún 2015

@tanikaa... Ja verím že každého človeka stretneš z nejakého dôvodu.A tvoj manžel stretol tu babu tiež z nejakého dôvodu.Keď spolu chcú mať sex tak ho budú mať aj bez tvojho požehnania.Ale nemyslím si že majú.Asi u nej našiel niečo čo u svojich kamosov a teba nie.Je vedecky dokázané že muži sú tak isto citliví ako ženy a tiež sa potrebujú rozprávať o svojich veciach ako my ženy.Ale máloktorá žena je schopná s nimi takýto rozhovor viesť.Takže na tvojom mieste by som sa hodila do pohody a trošku popracovala na tom aby som NORMÁLNYM rozhovorom zistila že co u nej vyhľadáva.....facky,krik a ostatné teatrálne veci musia ísť bokom.

tanikaaa
autor
8. jún 2015

zienky nedohadovali sex ale je s nou minimalne 1 x do tyzdna co viem ona chodi do ubytovne kde ,zurkuju,, ked ja prave mu periem , zehlim tricko aby bol pri nej sexy ved on potrebuje kontakt

caoli
8. jún 2015

takze takto, mohli by nastat dve moznosti:
1. pojdete od seba, lebo ma fakt frajerku, ty to vsetko vysliedis, odhalis, usvedcis, rozvedies sa. ok.
2. pojdete od seba, lebo on sice frajerku nema, ale o tom, ze sa kurvi, ma skalopevne presvedcenu manzelku, ktora to nevie ustat na urovni, ale mlati ho, robi sceny, sliedi, rozkazuje, proste harpya. tak sa rozvedie on, lebo takyto zivot sa vydrzat neda.

drobecbobo
8. jún 2015

@tanikaaa Prepáč, rozumiem, že človek občas požiarli, keď ľúbi. Ale ty nemáš absolútne dôvod. Zatiaľ žiadne dôkazy, náznaky, nič, len si občas napíšu o bežných veciach. Osobne by som si nikdy nedovolila niekomu liezť do súkromia, ani ak sa jedná o manžela. Dôvera je alebo nie je. A pravdu, som žena, ale ak by sa ku mne správal partner tak, ako sa správaš ty k svojmu manželovi, tak by sa mi odcudzil. Nerobí nič zlé, ale pravdepodobne ho svojím správaním sama doženieš k tomu, čo mu už teraz tak otĺkaš o hlavu. Nevyčítam Ti Tvoju lásku k nemu, konáš asi zo zúfalstva, ale takéto správanie sa skôr hodí k sedemnásťročnej nevyzretej babe ako k dospelej milujúcej žene.

jersey333
8. jún 2015

tak pri tych prvych odpovediach som sa riadne pobavila a dalej som uz ani necitala...no tak ja by som sa vobec neobuvala do toho ako pre mladu krasnu nezadanu nie su pritazlivy zadany muzi/ a somarina hned v druhej odpovedi ze take zeny hladaju nieco ine a zadanych mozno beru len ako ulet tak tym si veru autorke nezlepsila naladu pretoze v manzelstve taky ulet pre manzelku je inak vnimany ako pre 25rocnu pipku...pre dievca to moze byt len jedna noc no pre chlapa to moze znamenst rozpad rodiny ,... ja by som radila sa s triezvou hlavou o tom z manzelom porozpravat a je uplne logicke ze ta to rozculuje/ vsak koho nie.....ja si tak isto nepisem s byvalymi kamaratmi tak isto ako si moj muz nepise s kamaratkami ...je to jednoducha logika cize ta uplne chapem...chce to triezvu hlavu a hlavne dufat ze sa chlap polepsi...takto na dialku to nemas ako kontrolovat ..drzi m palce

simonka77
8. jún 2015

@tanikaaa si odkazana hrabat sa mu v sociálnych sietach? kde ti ostala aka taka hrdost? hlavu hore a zacni rozmyslat - ako prve nad sebou a nad tym, co robis, ako robis a preco robis.
ked pride domov, preco skypuje? vy ked ste konecne spolu doma, nerozprávate sa? myslim o vsetkom, co sa udialo za cas, nez ste neni spolu - o tebe, o nom, o malej, o chode domacnosti, o jeho robote...proste bezne veci.
nevravim aby ste sa hned rozvadzali, ale toto mi pride ako hlbsi problem, nez len nejaka cicuš micuš.

sissy27
8. jún 2015

@tanikaaa ako vážne rob so sebou niečo... dieťa sa pýta, kde je tatinko a ty máš chuť povedať, že sa kurví, aj keď vieš, že to tak nie je? sama si napísala, že v tých rozhovoroch o žiadny sex nešlo ale klasika, neexistuje problém, ktorý by žena nevedela vyrobiť, že?
už som písala a ako vidím, je nás tu viac - chápem tvoj hnev, ale nechápem tvoje konanie...