icon

Ako sa vyrovnať s odchodom partnera po 22 rokoch?

19. aug 2026

Sme manželia 22 rokov a mame 2 deti. Manželka od nas pred 2 mesiacmi odysla do podnájmu s tým že už má neľúbi a nechce so mnou komunikovať. Keď bola doma písala si s viacero mužmi ale vždy tvrdila ze to nič neznamená. Napriek tomu sa ňu nehnevám asi som blbí ale ako ju mam prestať ľúbiť. Neviem na ňu zabudnúť aj keď mi ublížila. Deti odmietajú kontakt s ňou.

anonym_e5eccd
19. aug 2026

Čo na nej lubis? Však tá odkopla

autor
19. aug 2026
@anonym_e5eccd

Čo na nej lubis? Však tá odkopla

@anonym_e5eccd veď to ze odkopla. Mne to hlava neberie. Asi ju mam nenávidieť ale ja nič také necítim. Som divný?

anonym_e5eccd
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_e5eccd veď to ze odkopla. Mne to hlava neberie. Asi ju mam nenávidieť ale ja nič také necítim. Som divný?

@anonym_autor nemusíš ju nenávidieť, ale zobudiť by si sa mal

autor
19. aug 2026
@anonym_e5eccd

@anonym_autor nemusíš ju nenávidieť, ale zobudiť by si sa mal

@anonym_e5eccd nechápem ako mohla odísť aj od detí

anonym_719b96
19. aug 2026

To že ta neľúbi je jedna vec ale prečo nechce komunikovať?

anonym_e5eccd
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_e5eccd nechápem ako mohla odísť aj od detí

@anonym_autor
@anonym_autor asi to už nie sú malé deti

autor
19. aug 2026
@anonym_e5eccd

@anonym_autor
@anonym_autor asi to už nie sú malé deti

@anonym_e5eccd 14 a19

autor
19. aug 2026
@anonym_719b96

To že ta neľúbi je jedna vec ale prečo nechce komunikovať?

@anonym_719b96 podľa mňa niekoho má.

domkakvet
19. aug 2026

@anonym_autor aky dovod uviedla?

anonym_e5eccd
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_e5eccd 14 a19

@anonym_autor tak jedno dieťa je dospelé, to druhe síce 14 ročne. Ale uz to nie je malé dieťa a jednoducho neostala ani kvôli nemu

autor
19. aug 2026
@domkakvet

@anonym_autor aky dovod uviedla?

@domkakvet ze ma neľúbi a ze chce byť šťastná konečne myslieť na seba. Nemali sme nejaké veľké problémy. Tak ako všade sem tam sme skočili do seba ale za hlúposti. Poslednú dobu už nás neriešila ako keby rezignovala a povedala nám že odide

autor
19. aug 2026
@anonym_autor

@domkakvet ze ma neľúbi a ze chce byť šťastná konečne myslieť na seba. Nemali sme nejaké veľké problémy. Tak ako všade sem tam sme skočili do seba ale za hlúposti. Poslednú dobu už nás neriešila ako keby rezignovala a povedala nám že odide

@anonym_autor a celé dni len telefón v ruke

domkakvet
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak to bude chciet iba cas.

anonym_a86b21
20. aug 2026

No, podla toho, ako pises, nie si prave najostrejsia ceruzka. Bolo by potrebne si vypocut aj druhu stranu. Matka od deti len tak neodide. Mozno ta trpela, kym deti boli male a uz nevladze. Vo vztahoch je veľakrát ponizovanie, manipulacia, psychicke aj fyzicke tyranie. Chlapovi sa otvoria oci, az ked zena zrazu nie je doma a starostlivost o domacnost a deti je na nom.

anonym_51d052
20. aug 2026
@anonym_a86b21

No, podla toho, ako pises, nie si prave najostrejsia ceruzka. Bolo by potrebne si vypocut aj druhu stranu. Matka od deti len tak neodide. Mozno ta trpela, kym deti boli male a uz nevladze. Vo vztahoch je veľakrát ponizovanie, manipulacia, psychicke aj fyzicke tyranie. Chlapovi sa otvoria oci, az ked zena zrazu nie je doma a starostlivost o domacnost a deti je na nom.

@anonym_a86b21 matka od deti len tak neodíde. Ale berie si ich so sebou. Žena, čo odíde od detí, nie je matka.

autor
20. aug 2026
@anonym_a86b21

@anonym_a86b21 nikdy som jej nijako neublížil ani tak ani tak. Nie som ideálny chlap viem ale nepijem a ani som nepodvadzal. Dávnejšie ma už podviedla ale každý si zaslúži 2 šancu

anonym_a86b21
20. aug 2026
@anonym_51d052

@anonym_a86b21 matka od deti len tak neodíde. Ale berie si ich so sebou. Žena, čo odíde od detí, nie je matka.

@anonym_51d052 ak deti chcu ostat s otcom?

anonym_7ca754
20. aug 2026

Nepísala sem tvoja suseda?

ivicatolic
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_a86b21 nikdy som jej nijako neublížil ani tak ani tak. Nie som ideálny chlap viem ale nepijem a ani som nepodvadzal. Dávnejšie ma už podviedla ale každý si zaslúži 2 šancu

@anonym_autor no vitaj.... svrbí ju micka , chce zažiť ešte poriadne vzrúšo, čo nemá doma, hľadá inde.... tak hovorieval môj bývalý 😭😆😭, neboj čas zahojí, zvyknete si....tu je príklad toho, že ani po toľkých rokoch sa ľudia vlastne nepoznajú

autor
20. aug 2026
@anonym_7ca754

Nepísala sem tvoja suseda?

@anonym_7ca754 nemám susedu ktorej sa zdoverujem

anonym_c6c4a3
20. aug 2026

u nás v práci, v priebehu 1 roka, od 2 kolegov odišli manželky. Deti nechali otcom. obidve vysokoškolsky vzdelané, s dobrým postavením v práci. Samozrejme, že mali frajera, do ktorého sa zaľúbili. Kolegovia to zvládajú, dokonca jeden z nich už má novú známosť.
Tým som chcela povedať, že nie si v tom sám. Stáva sa to a chce to čas aby si sa s tým naučil žiť. Držím palce.

anonym_51d052
20. aug 2026
@anonym_a86b21

@anonym_51d052 ak deti chcu ostat s otcom?

@anonym_a86b21 nevieme, ci to tak je. Z opísaného mi príde, že od NICH proste odišla.
A ak chcú deti radšej zostať s otcom, ako s matkou, z vlastného rozhodnutia, tak to tiež o niečom svedčí. Že matka asi nebola ukážková.

anonym_ebb320
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a aká bola tvoja otázka, čo potrebuješ ? Proste si celé roky prehliadal čo sa u vás doma dialo. Žena neodíde "len tak z ničoho nič". Keď už bola raz neverná, čo si čakal? Dal si šancu a nevyšla, čaká ťa rozvod. Prečo odišla bez detí neviem... aké boli u vás doma pomery.

sevrin
20. aug 2026

@anonym_autor požiadaj na také vysoké výživné, že sa z toho zosere rovno v súdnej sieni.

anonym_0a933c
20. aug 2026

a mala kam ist aj s detmi? 19 je uz dospely a 14 rocny pubertiak lepsie znesie byt doma s otcom ako v garzonke... nie kazdy ma na podnajom pre celu rodinu ... to ze ich nechala s tebou neznamena,ze ich nemiluje.. kolke by tu utekali ale nemaju kam .. deti male a tak trpia vo vztahu ... iste by bola zaujimava aj verzia vasho vztahu ...

komir63
Dnes o 19:58
@anonym_autor

@anonym_autor a celé dni len telefón v ruke

@anonym_autor Je preč. Žiadaj výživné na to mladšie dieťa a možno aj na staršie, ak ešte študuje, teda ak obe zostali s tebou.