Manžel a iná žena
Prosim vas napiste mi vas nazor na ,, moj problem ,, manzel je v zahranici chodi na turnusy na 9 tt prec tyzden doma , no narazili sme pre mna na problem , byva s muzmi na ubytovni kde raz prisla ,, na zurku , 2 baby slovenky ako on , zena z mesta kde som vyrastala , krasna 25 rocna baba bez starosti aupair, nakolko mi to manzel povedal ze tam bola a poznam ju este zo skoly , povedala som mu ze nechcem aby bol s nou v kontakte , potom prisla o 2 tyzdne zas o com som nevedela, medzi casom bol doma a jasne sme sa dohodli ze nebude mat s nou kontakt vie ze mi vadi , potom zas odisiel tvrdil ze vsetko ok nie nebudem mat , potom zas dosiel domov a on odisiel nieco povybavovat a dal malej tablet , ja som si ho prezrela a prisla som na to ze s nou pise , pise s nou casto , a dost vela , pohadali sme sa vykricala som mu dokonca za to co jej pisal dostal facku pohadany sme boli 3 dni zo 7 co bol doma , vydel ze sa mi to nepaci , prosila som ho nech s nou nepise ze nech s nou nekomunikuje ze ked mu je tazko nech mi zavola , zas odisiel , a po tyzdni som sa dostala na jeho fb a zas som vydela ze jej pisal , on bol ten prvy on jej pisal. Ja neviem ci to riesit ci len zatial sledovat co si pisu , ci mu povedat ze to viem nepise s nou nic extra ale nerozumiem preco vyhladava jej spolocnost ked mi to vadi a ma tam aj inych ludi ktorym nenapise a vie ze tam ziju , hneva ma to a neviem ci robit sceny ci sa na to vykaslat ci to neriesit, trapi ma to mam pocit akoby ma neakceptoval neviem ci jemu by sa pacilo keby som si tu ja vypisovala a on by ostal sam s dietatom , robotou a bez pomoci. Neviem co robit poradte ako sa k tomu postavit ,
@monika2710 no tak zase az tak som to nemyslela ze ani pes nestekne. Jasne ze vyrazia, aj zbalia, aj si uziju ale aby sa nejako viazali, to nie. To musi byt bohovsky velka laska nebeska aby sa aj nejaka zamotala so zenacom. Ako poviem to sprosto za seba. Som slobodna, bez zavazkov, keby ze si mam uzit, tak OK. Nejaka ta jednorazovka v postely, ale aby som si na krk zavesila zenaca s deckom. To nie. Naco, aby som ja robila full servis??? No vobeeeeeec. ...a teraz ma ukamenujte, ale takto uvazuje 90% zien. Naco si komplikovat zivot? Keby ze ma prachy ala Geissen tak tam by som asi uvazovala inak, ale pri ostatnych chlapoch velmi nie. Nie je to ziadna vyhra. A aby mi vypisovala manzelka? Dakujem neprosim...proste taky je zivot. Stale tvrdim, medzi nimi je vacsi problem ako tato kamaratka...tam to vrie odkedy on odisiel na ten 9 tyzdnovy turnus a vidia sa len ledabolo. Zena je doma, sicko na karku, chlop je vonku. Co z takeho zivota? NIC. Toto raz muselo prist a aj krach
Ja osobne by som to asi nechala zatiaľ tak a len by som sledovala ako sa správa a najmä čo si s ňou píše. Hlavne by som mu nič nehovorila, ani to, že mu chodíš kontrolovať poštu. Podľa toho čo si písala, nepíše si s ňou nič strašné zo čo by si ho musela sekírovať. Zrejme sa s ňou len vykeciava a tým, že mu to zakazuješ ho môžeš zbytočne dráždiť a na truc bude robiť to čo ty nechceš. Takí sú proste chlapi...Môjmu mužovi tiež sem tam zavolá jedna známa a vykeciavajú o ničom. Príde mi to tiež troška divné ale neriešim to. Len pozorujem. Ak uvidíš v jeho komunikácii s tou dotyčnou slečnou niečo neprístojné, vtedy by som viac spozornela ale pokiaľ nemáš nejaký jasný dôkaz o nejakej nevere, tak by som bola ešte ticho. Len by si sa strápnila a zbytočne vyprovokovala muža k nejakej blbosti. ..

Mam dost este ona sa ma usmiuevat na chlapa ktory vobec nerespektuje ze jej to vadi baby sorry, aľe chcem vas vidiet ake kludne bý ste boli vy a tolerovali taku kamaratku. ,zasnem nad nami