icon

Manžel a iná žena

tanikaaa
8. jún 2015

Prosim vas napiste mi vas nazor na ,, moj problem ,, manzel je v zahranici chodi na turnusy na 9 tt prec tyzden doma , no narazili sme pre mna na problem , byva s muzmi na ubytovni kde raz prisla ,, na zurku , 2 baby slovenky ako on , zena z mesta kde som vyrastala , krasna 25 rocna baba bez starosti aupair, nakolko mi to manzel povedal ze tam bola a poznam ju este zo skoly , povedala som mu ze nechcem aby bol s nou v kontakte , potom prisla o 2 tyzdne zas o com som nevedela, medzi casom bol doma a jasne sme sa dohodli ze nebude mat s nou kontakt vie ze mi vadi , potom zas odisiel tvrdil ze vsetko ok nie nebudem mat , potom zas dosiel domov a on odisiel nieco povybavovat a dal malej tablet , ja som si ho prezrela a prisla som na to ze s nou pise , pise s nou casto , a dost vela , pohadali sme sa vykricala som mu dokonca za to co jej pisal dostal facku pohadany sme boli 3 dni zo 7 co bol doma , vydel ze sa mi to nepaci , prosila som ho nech s nou nepise ze nech s nou nekomunikuje ze ked mu je tazko nech mi zavola , zas odisiel , a po tyzdni som sa dostala na jeho fb a zas som vydela ze jej pisal , on bol ten prvy on jej pisal. Ja neviem ci to riesit ci len zatial sledovat co si pisu , ci mu povedat ze to viem nepise s nou nic extra ale nerozumiem preco vyhladava jej spolocnost ked mi to vadi a ma tam aj inych ludi ktorym nenapise a vie ze tam ziju , hneva ma to a neviem ci robit sceny ci sa na to vykaslat ci to neriesit, trapi ma to mam pocit akoby ma neakceptoval neviem ci jemu by sa pacilo keby som si tu ja vypisovala a on by ostal sam s dietatom , robotou a bez pomoci. Neviem co robit poradte ako sa k tomu postavit ,

maria1989
9. jún 2015

@romana19 ty k svojmu partnerovi, ak nejakého máš, pristupuješ s tým, že ... no, ak ma raz podvedie, tak som to očakávala?

romana19
9. jún 2015

@maria1989 Ďakujem, že aspoň ty si nesklamala a pritiahla si môj príspevok za vlasy. Nikde som nepísala o tom čo by som ja urobila a neurobila a ako žijem, písala som všeobecne. A videla som toho dosť okolo seba a aj vidím dosť dokonalých manželstiev, ktoré sú šťastné možno práve preto, že sa nedusia v stereotype, ale majú tam pestré geometrické útvary. Je na úvažení každého jednotlivca koľko chce vidieť a vedieť a koľko nechce a od toho sa potom odvíja aj jeho osobné šťastie.

maria1989
9. jún 2015

@romana19 fíha. vďaka za vysvetlenie.

maria1989
9. jún 2015

@romana19 vieš, ja som myslela, že keď oslovuješ konkrétne tu jednu diskutujúcu, že by ona keby, tak aj na seba myslíš konkrétne 😉

romana19
9. jún 2015

@maria1989 správne si myslím, že toto je diskusia?

romana19
9. jún 2015

@maria1989 Konkrétna diskutujúca je obdivuhodný človek, lebo určite nie je veľa ľudí, ktorí si dokážu naplánovať svoje konanie v určitých situáciach. Pre mňa to je neuveriteľné. No mám sa čo učiť.

lolitka25
9. jún 2015

@romana19 Mam pocit, ze si sa dosla vyhadat... Spamujes diskusiu blbostsmi od temy a urazas niektorych didkutujucich. Dufam,ze sa z toho aspon citis lepsie.

tomiholjubavi
9. jún 2015

@romana19 o mne, bezo mna? 😀 pekne, pekne 😉 ovladat svoje konanie a predpokladat ho v urcitych situaciach dokaze skoro kazdy. vobec to nie je vynimocna vlastnost 🙂

romana19
9. jún 2015

@tomiholjubavi Dokonalosť je dar.

romana19
9. jún 2015

@lolitka25 urážam????

tomiholjubavi
9. jún 2015

@romana19 rada by som sa s tebou este handrkovala, ale dovara sa mi obed, tak idem servirovat 🙂 snad niekedy neskor...ale posielam ti aspon srdiečko, fanusikov si treba vazit 😉

maminuska
9. jún 2015

Niektorá z diskutujúcich napísala že nie je nutné si zamieňať naivitu s dôverou a ja s tým súhlasím .
V živote sa určité javy vyskytujú s pravidelnou istotou a jedným z nich je že ak osamotený zadaný muž , nezaťažený starosťami bežnej rodiny sa stretne s inou slobodnou ženou a len tak jej píše a len tak volá , tak sa nemožno domnievať a hlucho veriť že ide len o kamarátsku náklonnosť.
To by sme boli v časti naivity. Určité znepokojenie je namieste ale otázne je ako čo robiť ? Kontrolovať vykrikovať sú neúčinné zbrane , vedie to len k frustrácii a rozvratu manželstva . Nechať tomu voľný priebeh a tváriť sa že to je len kamarátka , hraničí takmer s istotou že kamarátkou neostane.
Pre mňa jedinou a osvedčenou cestou je naozaj sa zamerať na seba, nebyť vždy k dispozícii , mať svoje záujmy, kamarátky, ísť do kina... muži sú zvláštne stvorenia ...čo je isté sa neráta, je nezaujímavé ..je to ako stou kosťou ...zahrabaná kosť je zahrabaná ale nedaj boh aby ju vyhrabal iný pes.

natalym
9. jún 2015

@maminuska Veľmi dobrý postreh. Ja tomu hovorím, že dať slaninku na špagátik a poťahovať. Niekedy nechať oliznúť, niekedy ukázať a potiahnuť. Och aká som sprostá, preto sa nemôžem môjho muža zbaviť. 😀

lubkavargova1
9. jún 2015

To je sice pekne a chvalihodne ze mate svoje zasady a drzite sa ich. Naozaj, bez nejakeho podpichovania. V dnesnom svete sa to tak nevidi. Tiez je pekne, ze si chvalite svoje polovicky. Len skoda, ze zabudate na jeden velmi podstatny fakt. A to, ze mladej, peknej, babenke je to vsetko ukradnute. Mlada, slobodna, ktora este nerodila, nema zdeformovane prsia, brusko, postavu je to uplne ukradnute. A veru ze chlapy zacnu slintat. A taketo babenky radi ukazu svoje telicko. Nemusia ist do naha, staci pekne rifle, tricko (teraz v lete neni problem aj viac ukazat) a vtedy sa rozum zastavuje 😀 😀 Mladej babenke bez zavazkov je suma-fuk ze chlap ma doma zenu, ktora sa stara o dieta. Ked si chce uzit, tak si uzije. Ostatne neriesi. To ze chlapy uz potom opustaju rodiny to ich netrapy a vobec nemaju zaujem robit full servis im. Tak to je. Pokial tam neni laska nebeska, pekne vam ho vratia, ale uz "bez zaruky" 😅 😅

moni244
9. jún 2015

Ja mam skor pocit, ze podaktore tu maju problem s mladymi, nezadanymi zenami, boja sa ich, toho, co boli oni kedysi a uz maju pocit, ze nie su. Cize keby to bola nejaka 40-tnicka, tak nad tym mavnete ruku, ale kvoli tomu, ze je to mlada baba, tak uz je radodajka, co striehne na kazdeho zenateho muza a chce mu rozbit rodinu a potom hajde za dalsim. Nikto vam nebrani cvicit, udrziavat si postavu, pekne sa obliect. Ono zena vyzera dobre aj s par kilami navyse, len sa musi ona dobre citit

natalym
9. jún 2015

@moni244 A veru také neukojené 40 tničky bez chlapa sú ešte horšie. Aj pre mladších. 😀

moni244
9. jún 2015

@natalym a pozor na cerstvo rozvedene, to je ako utrhnute z retaze, musia dohnat, co stratili

lubkavargova1
9. jún 2015

@moni244 ako ja som to nemyslela zle, skor ironicky. Irituje ma to, ze vsetko sa zvaluje na mlade bebenky a na chlapov ked je nejaky pruser v rodine/manzelstve.
A pritom aby taka situacia vznikla, vzdy treba dvoch! Ono keby sa fakt vyrojili sexi babenky na ich chlapov tak to by zirali tie zeny jak vyorane mysi. Lenze tie maju ine priority, a po zenacoch ani pes nestekne. A toto niektore nevedia viac pochopit

moni244
9. jún 2015

@lubkavargova1 ja som nenarazala konkretne na teba, akurat som docitala diskusiu a dost sa tam vsade spomina mlada standa a podobne, vela zien je hysterickych, len co sa nejaka mlada objavi v blizkosti ich muzov

natalym
9. jún 2015

Vždy je to o dvoch. Keď sa chlapovi postaví, rozum sa mu zastaví. 😀 😀 😀

tomiholjubavi
9. jún 2015

@moni244 aj vela chlapov je hysterickych, ked sa v blizkosti ich zeny potlka charizmaticky muz..a nemusi byt ani mlady 😀

lubkavargova1
9. jún 2015

@tomiholjubavi tomuto sa vravi rodova rovnost 😀

tomiholjubavi
9. jún 2015

inak tato konkretna "štanda", o ktorej je rec asi neni "mlada"..kedze boli so zakladatelkou spoluziacky, tak musia byt rovnako stare, resp. rovnako mlade 🙂

lubkavargova1
9. jún 2015

@tomiholjubavi to je jedno, hlavny big problem je, podla mna aj tak inde a toto je len vrcholec ladovca. Ale 9 tyzdnovy turnus je fakt vela. Ja po mesiaci som skrabala tapety a uz sa nevedela dockat mojho a ked prisiel domov, to lietali triesky vecer 😀 😀

natalym
9. jún 2015

Ja som tu pýtala zakladateľky, že čo by robila keby o tom nevedela. Však jej muž môže bývať aj piatimi sexicami a keď bude chcieť tak sa to ona v živote nedozvie.
A ešte si mi neodpovedala-@tanikaaa

lubkavargova1
9. jún 2015

@natalym ono ked chlap alebo zena chce tak hoc by aj 24 hodinovu kameru mal za ricou, prilezitost sa najde a nik sa o tom nemusi dozvediet. Akoze fakt, je to nemila situacia, ale netreba prehanat do extremu.
Ci uz ked budem sprosta, myli si, ze chlap nema aj sexualne potreby? Ked mu dal panbozko zdrave ruky, tak si to poriesi. Chlapy nemusia furt cakat na zeny...

tomiholjubavi
9. jún 2015

@lubkavargova1 suhlasim, je to dlha doba...nielen po sexualnej stranke...ale aj tak..emocialne...vecer chyba objatie, pohladenie. rano spolocne zobudzanie...ved oni sa najviac vidia 5 tyzdnov do roka...to je strasne malo.

lubkavargova1
9. jún 2015

@tomiholjubavi no vsak to, potom vsetko stava na zene, ona je z toho frustrovana/nahnevana a staci mala iskra 3.svetova je na svete. Chlap ani nemusi nic zleho robit.

monika2710
9. jún 2015

@lubkavargova1 tak to si na omyle,ze po zenacoch ani pes nestekne.