icon

Manžel a jeho bývalá manželka

25. feb 2022

Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanockamt
26. feb 2022

@elizabet173 Ja na jeho mieste by som to just riešila s políciou.

huxy
26. feb 2022

@zuzanockamt ja by som.sa na jeho mieste hanbila riesit to policiou. Lebo to by sa aj okolie dozvedelo, aky chrapun je a co spravil.

zuzanockamt
26. feb 2022

@huxy Za každým koncom vzťahu sú dvaja - aj ona - druhá manželka, aj on sú na vine. Obaja.

ukulela
26. feb 2022

Inac aj ta ex je kvietok na pohladanie... nechat dieta zene, ktorej sa vopcham muzovi dopostele a potom riesim, abyy mu neublizila. Ti dvaja sa nasli a zasluzia si byt spolu.

zuzanockamt
26. feb 2022

@ukulela nevieme, ako prišla k nemu druhá žena...možno sa tiež vopchala do postele

simca06022011
26. feb 2022

@zuzanockamt ano to sú tie niektor charakterne osoby ktore by mali gule to riešit políciou. Ja by som ho nechala... S kludom, dovod ona mala aj na vymenu zamok, jej byt, môže ich meniť aj denne, nech ide k milenke.
Policia by neurobila vobec mi nic extra.

zuzanockamt
26. feb 2022

@simca06022011 mýliš sa, musela by ho pustiť dnu, ak sú manželia a má tam trvalý pobyt

huxy
26. feb 2022

@zuzanockamt preco by musela? Ja by som s takym hajzlom nebola v 1 byte ani minutu. A kludne by som si kvoli tomu vymyslela storku pre policiu, ze mam z neho strach atd.

zuzanockamt
26. feb 2022

@huxy proste taký je zákon, "storka" by mohla zabrať, bolo by to slovo proti slovu, ťažko povedať, ako by to dopadlo, hlavne, ak by on povedal, že mu ona strelila a mal by aj nejaké stopy 🤭

huxy
26. feb 2022

@zuzanockamt ver tomu, ze by som to uhrala, keby som bola v takej situacii. Nikto by ma nedonutil byt v byte s k......kom.

autor
26. feb 2022

S prvou ženou sa rozviedli keď malá mala pol roka, nezvládli obaja príchod dieťaťa . Teraz si myslím že ON to nezvládol . My sme sa zoznámili keď malá mala 1,5 roka a od prvej chvíle som mala tu malú rada. Keď sa na to pozerám spätne si myslím že som s ňou strávila podstatne viac času ako jej otec , aj keď bola maličká . Zobrali sme sa a požiadal o striedavku , bývalá žena s tým súhlasila , neboli žiadne problémy. Nikdy neboli žiadne problémy ani s jeho ex, aspoň som o žiadnych nevedela. Myslím že dievčatko vychovávala dobre rovnako ako my , vždy prišla k nám čistá , naučená na pondelok , nikdy som nepočula od malej že mama toto hovorila na mňa, tamto hovorila na mňa , jednoducho ako matke jej nemám čo vytknúť a myslím že ani ona mne. Nikdy nedošlo medzi nami dvoma k nejakému vyostrenému konfliktu normálne sme sa bavili , naše deti s mužom - no pekne sa k nim chovala keď sme sa aj náhodou niekde stretli .
Manžel nadránom prišiel domov , spitý ako doga, ešte vyspáva. Vyhodiť ho pokiaľ sme manželia nemôžem . Takže ma s veľkou pravdepodobnosťou ma čaká rozvod a zostanem sama s dvoma deťmi . To že prídem o manžela ma mrzí menej ako že neuvidím tak rýchlo tú malú , bude mi veľmi chýbať. Poznám ju od 1,5 roka, to vám to dieťa prirastie k srdcu .

zuzanockamt
26. feb 2022

@huxy Jeho veci by si mu musela umožniť zobrať a takisto vyplatiť ho, ak niečo do bytu investoval. Toto sú veľmi ťažké veci na riešenie. Doma v pohodlí za klávesnicou sa ramená robia dobre. Aj veľa hrdiniek je doma.

venusa85
26. feb 2022

@zuzanockamt ak je byt jej, aj ked tam ma on trvaly pobyt, ona mu ho moze zrusit. Viem o takych pripadoch, kedy zrusili niekomu trvaly pobyt bez jeho suhlasu

0silvia0
26. feb 2022

Cudujem sa ze prisiel domov a nesiel k ex domov opicu vyspavat...

zuzanockamt
26. feb 2022

@venusa85 skús si niečo o tom naštudovať, ok?

oblecenie99
26. feb 2022

Som proti striedavke, ale zaslúžili by si ju.. Každé dva týždne by 3 deti tentoraz mala na starosti ona nech sa pekne stará.. A môžu ti ich postrážiť, kým ty skočíš na dovolenku, pardon, služobnú cestu.. To, čo ti urobili je jedno z TOP svinstiev, o ktorých som tu kedy čítala ci počula. Nie preto, lebo ta podvádzal. Ani že s bývalou ženou.. Ale ze si odskočili na tajňáša na dovolenku a ty si zatiaľ strážila a mala na starosti a zodpovednosti ich spoločné dieťa. Na súde už videli všeličo, ale verím, že pri vašom rozvode vybehne hore obočie aj sudkyni..

oblecenie99
26. feb 2022

Teraz čítam tvoj posledný príspevok, si veľmi dobrý človek, az príliš dobra pre neho. Dúfam, že sa všetko v tvojom živote dá dokopy co najskôr.🍀

venusa85
26. feb 2022

@zuzanockamt ty sa ho ako zastavas...ty vies vsetko najlepšie snáď

zuzanockamt
26. feb 2022

@venusa85 nezastávam, píšem vecne to,čo platí bez emócií

diamond007
26. feb 2022

Nie je predsa pravda, ak to je tvoj byt, vyhodiť ho môžeš kedykoľvek aj keď tam má trvalý pobyt...
Ale nebolo by to fajn, minimálne pre vašich synov. Skús to riešiť mimo nich.

konikmodry111
26. feb 2022

No už som tu čítala všeličo ale toto je sila 🤢 kkt roka ! Drž sa moja a nevešaj hlavu. Ešte dobre že si sa vymkla, zober si že ako dlho by to boli takto ťahali keby sa to nedozvies 🤦🏼‍♀️ Ako fakt nemám slov 🤬

huxy
26. feb 2022

@zuzanockamt ano, som hrdinka za klavesnicou. Ale presla som si podobnym. Kedze sa vsak ex chcel nasackovat naspat do domu, tak som bola ja ta, ktora musela odist. Ani chvilu som ho uznechcela vidiet. Ale dom bol spolocny, takze bud on alebo ja.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
26. feb 2022

@diamond007 nemôže, naštuduj si to

zuzanockamt
26. feb 2022

@cocolino234 konečne niekto rozumný, čo sa vyzná

vierka987
26. feb 2022

Silno držím palce, aby všetko okolností priali tebe 😐, je to strašne, čo tu píšeš a čoho sú chlapi schopní, ja by som uvažovala už len o rozvode. Taká zrada neprebolí nikdy a zaslúžiš si zažiť v živote ešte lásku a krásny vzťah. Čo sa týka maličkej, bude to ešte dlho bolieť malú aj teba 😐.....,ale nateraz asi nebudes vedieť, ten kontakt zabezpečiť. Len ťa prosím,"neobetuj sa", to je to najhoršie, čo môžeš spraviť, ako ženu ťa to bude zožierať, ničiť a nemá to vôbec význam ani pre deti. Skôr by som sa pripravila na to, aby si vedela s deťmi vyžiť. Snáď je byt tvoj 🙏, snad ti ma kto pomôcť s deťmi a máš nejaké úspory, resp.hned si začni odkladať do pančuchy. Som rozvedená, neprešla som si až takou zradou, skôr psych.ponizovanim a mentálnym tyranim, mame 1 syna a mala som pohnútky to vydržať až malý vyrastie.... Až som nabrala silu, povedala koniec a teraz po skoro 3 rokoch, som v úžasnom vzťahu, namiesto 1 dieťaťa mam hneď 2 a 3 očakávame každú chvíľku, a toľko lasky, záujmu, rešpektu koľko dostávam od terajšieho partnera, toľko som nedostala od ex za 12 rokov, čo sme sa spoznali. Aj toto ťa môže niekde posunúť, niečomu lepšiemu. Držím palce ✊✊✊✊

katarinakatka57
26. feb 2022

@autor ja len to chcem, že dobre uvažuješ, prečitala som si to celé, dobre reaguješ, vyborne rozmýšlaš, reálne!!!! Mozem sa spytat, kolko máte rokov? (ty, muž, bývalá). Ja si myslim, ze tvojho muža zlákala vidina slobodneho sexu, slobody vseobecne... O ex, aj ked vychovávala malú dobre, aj tak, necha ti ju na cely tyzden, a potom, jaj vsak jej ublížiš😏komunikovala by som s mužom, ja by som chcela vediet dovody, odkedy to trva, proste vsetko, aj ked to bude boliet,aby si vedela nacom si. Neviem ci by som pristupila na striedavku, tak ako ti hore pišu, áno, byvala by si zaslužila "na krk" 3 deti, no ked pozeram na deti, tak ktovie ta byvala ako by sa k nim správala😏takze striedavka u mna skor nie. Momentalne urcite si psychicky na dne, no ber silu zo svojich detí, más ich, máš ich lásku. To je najviac. Urcite tie najblizsie dni budu tazke, aj potom, no mysli nato, ze raz sa to skonci. Ja som raz mala velmi tazke obdobie v zivote, a vtedy mi kolegyna povedala: vsetko sa raz skonci. To dobre mam vychutnávat, lebo sa raz skoncí, a to zlé musim len prečkať a vydrzat, lebo aj to sa raz skončí. Prajem ti vela síl❤️

simca06022011
26. feb 2022

@zuzanockamt ja nepisem ze ho nemusi pustit dnu, písala som ze by som ten charakter co sa po takomto niecom dobija do domu nechala nech si policiu volá. Pre jeho hanbu nie moju 😂 ona zamky vymenit mohla, zabuchli sa atd, a co potom nastalo.. Ja sa divím ze prisiel nad ranom domov. Pre mna takyto chlap je odpad. Menej ako smet na ulici. Mal ist k milenke alebo do ubytovne. Hanbila by som prist muzovi po takom excese na oci a este si vydobijat vstup do domu. Po tom co si cirus pozru susedia, policia s kludom odide, lebo ziadne dramy nerobia dohovoria a idu, mam skúsenosť, by som ho aj tak požiadala aby v co najkratšom case domácnosť opustil, ak nie, nebudem vobec ustretova v dohodach ohladom deti napriklad. Vybavene. V pondelok by moja prva aktivita bolo riesenie rozvodu, zverenie deti do opatery.

wlf
26. feb 2022

Ty sa im staráš o dieťa a oni sa idú lyžovať. No nešetrila by som ho.