Manžel a jeho mamka
Dobry vecer chcem sa opitat na vas nazor
S manzelom sme uz 13rokov a mame 2rocneho syna.. Byvame u svokrovcov
So svokrou bolo vsetko v poriadku of zaciatku boli sme ako kamaratky rozumela som si s nou viac ako s vlastnou mamou.Ked sa nam narodil maly svokra zacala robit problemy...citovo isla na syna aby jej kazdy den na hodku a viac daval maleho,skoro vzdy bols u nas v izbe,skoro vsetky videa ktore mame s malym je n a nich ona alebo ju je pocut.do vsetkeho sa starala liezl a mi do sukromnych veci, vsetko jej vafilo ako ho kupeme ako je obleceny ako spinka ze place ze ma plienky ze ma dudku ze s nim chodim von atd atd.maleho si natac a aby h ukazovala pre nas cudzim ludom a to nehovorim ze o nas vsetko vefia jej kamaratky este kedy mam kramy.svokra ked nas nikto nepocujes ponizuje ohovara aj moju rodinu no vsetkych robi v rodine zle.Ked som sa chcela s muzom o tom porozpravat len namna nakrical j a ka som sprosta jak sa ku nej spravam
@lucitqa Ak pises vsetko velkymi pismenami, znamena to ze na ludi kricis....
Dalsi mamanek ktory sa bez mamicky nevie ani na chviku zaobist a depta svoju zenu,potom sme vsetci chlapi vdaka takymto somarom idioti.
@cacianka Dedinčania, keď idú stavať dom, povedia: "idzeme še budovac" 🙂 Myslím, že autorka je typická dedinčanka od narodenia....preto je to vyjadrovanie a gramatika čisté zúfalstvo.
@mandarinka555 trochu stará tema.
Aj ja som echt žena z dediny, nejdem sa budovať aj gramatiku viem používať. A keď tu píšem, tak chyby sú iba preklepy, lebo píšem na mobile
@cacianka Dobre vieš, ako som to myslela. To jej nárečie sa nezaprie, používala ho v každej vete.
A svokra je nonstop doma? na dochodku? isla by som hned do prace a setrila si peniaze bokom, po par tyzdnoch starostlivosti by prestala vládat. Nedavaj jej najavo ako moc ti vadi co stvara s tvojim synom, lebo ju to tym viac bude bavit. Naopak, ked ho berie od teba prec, sprav si kavu a vyloz pred nou nohy a tvar sa ako fajn ze nemas starosti.... ona ti chce situaciu stažit, ked uvidi, ze ti skor pomaha, tak prestane.... možno. pokial nechces z toho toxickeho prostredia odist, neostava ti nic ine len skusat aky trik na nich zaberie

@lucitqa Presla si si peklom v spolocnom byvani so svokrou a po tom vsetkom suhlasis s tym aby ste postavili dom u nich na zahrade? Ja viem ze je to s muzom tazke a ze sa ti zda ze nemas na vyber ale pravda je ze mas... len to nevidis. Naber odvahu a sebavedomie a daj rozhovor s muzom. Povedz mu ze ten plan s domom rusis a ze potrebujes aby ste sa do jari 2021 odstahovali. Neskusaj o tom debatovat, vyjednavat, hadat sa... len mu to oznam a nechaj to tak a zacni pracovat na odchode.