icon

Manžel a kamarátka

8. júl 2021

Mam slobodnú kamarátku. Navštevujeme sa dosť často. Niektoré veci sa mi prestávajú páčiť. Napríklad, kúpila si sexi šaty, lebo mal k nej prísť kamarát ( obcas ma kamaráta s vyhodami) samozrejme si ich musela vyskúšať, keď prišiel môj muz z prace. Minule prišla zo sexshopu a musela sa pochváliť a ten môj ešte zahlásil,,ved ukaz nie "?
Pri tom ja mam tiež dosť sexi prádla, netrpí nedostatkom a nemá mu co chýbať.
Ked sa pochválila ze mala pánsku návštevu, môj sa jej opýtal, či bol dobrý.
Ukazuje mu ako ma opalene telo, a tvári sa, že je náš vecou- akože sak kamarát.
Ona nemá zábrany spať so zenatym, ale ani by ni nenapadlo, že mám byť pred ňou na pozore. Aj ten môj sa správa ako idiot, aj keď v súkromí na nu nonstop nadava aká je sprostá a hlupa.
Je normalne ze mi to vadi, som paranoidna? Aj vy mate také kamošky, ktoré sa s vaším chlapom bavia o sexe a ukazujú mu spodné prádlo?
Príde mi, že si potrebuje stále dokazovať, ze ju niekto chce. Obe mame po 30tke

kvetinka75
9. júl 2021

oni vlastne flirtujú rovno pred tebou. Skús ich raz nechať na 5 min. samých v miestnosti, nechaj zapnuté nahrávanie na mobile a uvidíš čo budú hovoriť v tvojej neprítomnosti. Ale máš teda pevné nervy, keď ešte aj na dovolenku s ňou si súhlasila.

nikoleta1234
9. júl 2021

Takú kamarátku nemám a ani nechcem mať... Ja by som sa s ňou porozprávala normálne, povedala co mi vadí... Ak nepochopí prerušila by som kontakt

erickatt
9. júl 2021

Aj ja som bola trápna a paranoidna a potom som nasla ich sms ake to bolo krasne

29cukrik11
9. júl 2021

Ja sice s niecim podobnym nemam skusenost, ale preco by si nesla na dovolenku? Prave tam sa obaja ukazu. Aky ma vyznam muza tahat od tejto "kamaratk", co ak pride dalsia a on sa bude spravat rovnako? Vzdy su na vine obe strany. On ju uz davno mohol stopnut ak by chcel. Mozno ta na dovolenke pozitivne prekvapi. A ak nie, aspon budes vediet co za ludi si mala pri sebe a nic lepsie ako sa ich v tom pripade zbavit, sa ti nemoze stat. Ak je schopny ta podviest s touto, tak to vie urobit o par rokov aj s inou. Aspon na ten dovolenke uvidis co za chlapa mas doma. To ze, tu babu nemozes nazyvat kamaratkou uz asi vies. Kazdopadne nejde mi do hlavy, ze muz tu babu nevie vystat a suhlasi s dovolenkou. Cudne nie?

autor
Autor odpoveď zmazal
vrabcek15
9. júl 2021

Inak človek by ani neveril (až keď to tu číta) koľko žien má skúsenosti s tým, že kamoška, známa... prebere MM a ešte tí MM hovoria aké sú tie dotyčné hrozné, škaredé, hlúpe..a nakoniec skončia s nimi 🙈😂😂🙈s toho plynie ponaučenie pre mňa (a snáď aj pre iné žienky)keď chlap začne hovoriť o nejakej žene aká je hrozná, treba zbystriť pozornosť 😋🤪

kvetinka75
9. júl 2021

už len to ,že nenechala by to zájsť tak ďaleko je dôkaz toho, že spolu filtrujú. Odtiaľ je len malý krôčik k nevere. Hlavne na dovolenke, alkohol, uvoľnená atmosféra.

janickacrazy
9. júl 2021

Dovolenku si zrušila či ako?

1mata
9. júl 2021

Dobre si urobila 👍

lenullla
9. júl 2021

A tvojho muza sa co dotklo po rozhovore,co si mu povedala,ze ste sa pohadali?

kvetinka75
9. júl 2021

@lenullla najlepšia obrana je útok, mám také skúsensoti, že ak niekto pri oprávnenom obvinení začne kričať, útočiť, nadávať, tak sú obavy opodstatnené

autor
9. júl 2021

@vrabcek15 asi tak!
Nevera väčšinou sa vyskytuje v kruhu najbližších. Hlavne preto, ze su nenapadni. Ved kamarát jej zájde na byt opraviť batériu. Ved s kamarátom bola na obed... vieš. Ani ti nenapadne hľadať niečo za tým, Ved je to moja kamoška a môj muz.
Som rada, že som nasla odvahu ist s tým von a stopnúť to zavčasu. Aspoň v to dúfam! Lebo ona je naozaj vyhladavacka vzrušenia a presne takéto veci ju bavia.

dollyzv
9. júl 2021

No pekne teda...takže kamoška si aspoň uvedomuje že s ním koketuje a vôbec jej to nieje blbé..veď by to nenechala zájsť tak ďaleko...a pán manžel charakter že ak by ťa podviedol ,tak nie s tvojou kamoškou(to ťa malo utešiť? :D) načo mu je vedieť či je kurva a dá hneď na prvom rande? Veď jeho to nemá čo zaujímať aj keby dávala na počkanie pri regáli s rožkami v obchode..no mne by veeelmi blikali kontrolky...s kamoškou by som skončila...takéto kamošky by som v svojej blízkosti nestrpela,dovolenku samozrejme zrušila a vzťah s mužom tiež prehodnotila..

autor
Autor odpoveď zmazal
derdia
9. júl 2021

Ahoj tvoja kamoska je sprosta a povedala by som jej to a skoncila to s nou. Pretoze to robi naschval, je primitivna a hlupa. Naschval sa pretrca a nie nie si paranoidna!!!! Skonci to s nou lebo ho este poblazni....a povie ti, ze ved sa to dialo vsetko pred tvojimi ocami a nepovedala si nic.

dollyzv
9. júl 2021

Len si daj bacha aby teraz tvoja kamoška nezačala vypisovať tvojmu mužovi...že ju to akože mrzí,čo sa s tebou stalo,prečo si ju odstrihla ona akože chuderka a pod týmito zámienkami sa ešte viacej začne s tvojím mužom baviť a koketovat..a kedze už nebudete kamošky,už nebude mať absolútne žiadne zabrany

autor
Autor odpoveď zmazal
dollyzv
9. júl 2021

To fakt ešte rozmýšľaš nad spoločnou dovolenkou po tejto hádke? Veď sa to da úplne ľahko vyriešiť aj inak..no na to by som nemala žalúdok 😅😅😅

derdia
9. júl 2021

Pocuj zo srandy mu povedz, ze na tu dovcu nemozes ist, ale ze je to ti luto, ze nech idu oni sami... Ze co zi povie. Ak ti povie ok. Tak ho vyhod rovno z domu!!!!

lenullla
9. júl 2021

@kvetinka75 ved prave preto sa to pýtam,lebo z rozhovoru a jeho reakcii sa da velmi vela zistit.
Autorka,to je taky argument 🤦 Muz sa nema co takto bavit s inou zenou,ocividne mu ani nevadila prehliadka sexi pradla,ked je taka skareda a sprostá ako sam vravi. Takych tu uz bolooo,co toto tvrdili. Vies,ja by som sa ho spytala,ci by sa mu pacilo,ak by jeho kamarat tebe takto predvadzal trebars svoje svaly,alebo ze si kupil nove boxerky a rozprával vam tam o sexe a podobne..?
Dobre si urobila,ze si to stopla,to správanie urcite nebolo v poriadku

3petka
9. júl 2021

Však sa ho spýtaj narovinu či sa mu to páči a či by si dal povedať. My mame tiež podobnú známu, umelé prasia, brucho tiež po operácii aby bolo ploche, opaľuje sa jak spekacik, nechtiky a pod. Ale manžel tiež povie že katastrofa ale jemu sa až take umelé a ukazujúce sa ženy nepáčia, to môžem na 100%povedat otázka je či aj ty vieš na 100% čo má tvoj chlap rad.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
sissy27
9. júl 2021

@kittykat22 nie. Nemôžem zo sveta odstrániť všetky ako-tak pohľadné baby, aby som si “ochránila” vzťah. Veď to musí byť na zbláznenie riešiť celý život či nie je v okolí 100m okolo môjho muža nejaká upratovačka, čašníčka, kolegyňa, poštárka, kolegova sestra, neter, lekárka, sestrička, s ktorou by sa mohol zapliesť 🤦🏼‍♀️ A paradoxne nakoniec bude neverný s takou, o ktorej si myslíš, že by o ňu ani nezakopol. Pre mňa je fakt zbytočná strata času riešiť druhé ženy okolo chlapa dopredu. Keď sa stane, potom budem riešiť ale dopredu riešiť “čo ak” - tak to by som radšej bola sama ako robiť strážneho psa.

29cukrik11
9. júl 2021

Podla mna, ak spolu uz predtym nieco mali, tak si daju teraz poriadny pozor, aby to na dovolenke vyzeralo, ze je vsetko v poriadku.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
mimiqa
9. júl 2021

Coooo to co ma on za argumenty 😲ty kokos teraz sa bude ftirat tvojmu muzovi bacha☝️

derdia
9. júl 2021

Tak to vsetko zrus a s nou ukonci vztahy. Bud jej to vysvetli alebo nie. Ako to citis tak sprav... Ale sa len odmlc. Ale ja by som sa ani nebala ze moj muz ma podvedie, ( co sa tyka mojho muza na tvojom mieste keby sme boli) ale vadilo by mi spravanie "kamratky" lebo by ma nemala za nic keby toto robila. Takze hlavne preto by som to s nou ja osobne ukoncila.

luccija
9. júl 2021

Ožije, lebo potrebuje divadlo obecenstvo...