Manžel a kolegyňa
Ahojte, neviem ci to na mna vplyva to pocasie alebo mi uz hrabe ked som teraz dlhsie doma, ale...chcela by som vediet vas nazor ci je to podla vas uplne ok.
Manzel mi jeden den spominal ze sa mu v praci prihovorila kolegyna ze ho pozna z vysky, ale nevedel si spomenut ako sa vola. Tym to haslo, jeden den som sa opytala ci su v kontakte tak vraj prehodili par slov....
Kedze nemam notebook, poziciavam si manzelov pracovny a kym je manzel s dcerkou tak surfujem. A bum vidim v otvorenom outlooku maily medzi tou kolegynou a mojim manzelom kde jej vypisoval ci ma trosku casu ze ci by s nim nesla na kavu. Tak sa dohodli ze ona ma volno v stvrtok alebo piatok ze sa stretnu.
Stvrtok a piatok robi manzel z domu tak som sa ho dnes pytala ze ci teda ostane doma a nieeee musi ist do roboty samozrejme.
Myslite ze je to v pohodicke ze sa takto kolegovci stretavaju? Ja neviem, ja som vzdy taketo pozvania odmietla a uz vobec som ich neiniciovala lebo mi to prislo trosku divne. Co myslite?
@jalucija tak chytiť sa chytí určite a som zvedavá že čo z toho vzíde,alebo ak si @annauk trúfa môže urobiť aj podľa toho ako písal @paladin, len ja osobne by som prvý krát išla asi cez tie prieskumné otázky, dobre premyslieť čo sa opýtať a ísť na to.....dúfam že nám tu @annauk aj potom napíše ako to dopadlo
@annauk naozaj nerozumiem,preco to v sebe takto dusis a riesis tu na konovi.zbytocne ta podla mna odpovede zien len hecnu do nepricetna,ak uz nahodou v takom stave aj tak nie si. co takto narovinu povedat muzovi? ked pouzivas jeho pc bezne,je uplne normalne a stane sa,ze vidis,co je na nom,tak to preber narovinu s nim a hotovo.
Sme s dcérkou u mojej mamy až zajtra s ním budem, inak by som sa na to Opýtala hneď. Takto musím čakať do zajtra do večera ... No ale k veci 🙂 ďakujem všetkým za názory, išlo mi hlavne o to zistiť ako by ste to brali vy, priznám sa že po tom výstrelku s azetom je u mna tá dôvera trosku nastrbena a možno som aj paranoidna. Tak rozmýšľam čo tou kávou sleduje. Keby mi povedal otvorene, idem s kolegyňou na kávičku poklebetiť tak nemám absolútne problém ja som tiez chodila s kolegami na obed, ale vždy som mu to povedala. O neveru tu isto nejde, veď len tento týžden sa mu prihovorila, to by bola rychlovka.
@annauk prepac ja som nepisal o rychlovke, ale o vysledku... u mna to bolo 6 mesiacov s dievcatom o ktorom som povedal ze "toto by som nikdy nechcel mat doma". Netvrdim ze je to pravda aj u tvojho chlapa. Len ked som si precital tvoj prispevok prve co ma napadlo bol nas pribeh. Prepac ak som ta zaviedol.
Skusenosti su neprenosne, sama so rozhodnes co urobis, len nechod na trapaka ich "sledovat"
@paladin tak sledovať sa nechystám určite , to sa mi zdá už trosku pritiahnuté že vlasy. Ja to určite chcem zadusiť ešte v zárodku AK by ho aj daka hlúposť napadla. To sa žiaľ nikdy nevie dopredu, či preskoči iskra či nie, či ma odvahu vôbec niečo začínať preto ďakujem za názor/príbeh. Radšej si to s ním vydiskutujem na začiatku ako čakať ako to dopadne, pripadne si trieskať hlavu o múr keď to dopadne zle...
@annauk ak by tvoj manžel stretol spolužiačku, kolegyňu a skočili by spolu na kávu, povedal by ti o tom, na to by som absolútne nič nevidela. Ale oni si tú kávu plánujú, to nie je náhodné stretnutie a nie že ti o ňom nepovie, ale ešte ťa aj klame. A to je pre mňa zdvihnutým prstom. Ja osobne by som tam išla určite, ak to chceš v začiatkoch stopnúť, pretože oni si nie sú až tak úplne neznámymi ľuďmi a moja kolegyňa skončila po takejto kávičke s dotyčným v posteli. Lenže oni boli obaja slobodní a skončilo to svadbou, čo by možno nikto nepredpokladal. Ale nikomu tým neubližovali. A keď si už raz so ženami vypisoval, to by som asi nečakala.
@annauk ahoj.osobne skusenost nemam.ale myslim ze treba to riesit hned verim ze by to dopadlo inak.ak by islo "iba" o kavu a pokecanie si povedal by ti to.inak ako si pisala ze mozno by sa stretli v praci na kave....no neviem ona ma volno tvoj ma tiez prakticky volno kedze je doma.preco by isli na kavu do prace....naozaj mas stastie ze si na to prisla v zarodku viem ze istotne by spolu skoncili inde ako na kave.....a co by som robila ja?ak by som zistila miesto kde sa maju stretnut asi by som isla.alebo ked pride po tej "kave"domov by som sa ho opytala ako bolo na kavicke
precitala som si vsetky prispevky - baby, to sa vsetky menite na stihacky? osobne by som manzela nesledovala - bolo by to pod moju uroven, a hlavne by mala byt medzi nami aka-taka dovera
nesla by som si prisadnut, ale spytala by som sa ho na tu kolegynu - ci uz si na nu spomenul, atd. (ziadne spehovanie alebo krizovy vysluch).
nemyslim, ze by ta chcel podviest, len ma asi obavy, ze by si mu spravila nejaku scenu, ked by ti povedal, ze chce ist na kavu s kolegynou.
@bubinko1506 tak,suhlasim....
@bubinko1506 pod uroven je vediet ze mi klame a tvarit sa ze to v poriadku a len kava s koleginou. Som zvedava co by ste vy mudre robili keby vam manzel isiel potajme na kavicky s kolegynami ☺predpokladam ze by ste doma sedeli a predsa by bolo pod uroven ist si to skontrolovat 😂😂tak asi by ste skoncili az ked budu spolu MOZNO v postely....lebo ak to sa niekde zacina....a potom sa cudujete ze ste podvadzane 😛😛😛
@bubinko1506 nemusi byt clovek stihacka ale ked mi niekto klame a zatajuje asi na to dovod je a radsej stihacka ako podvedena 😛
Klamstvo je prvy skryty umysel.....
ako sa hovori, doveruj, ale preveruj 🙂 my si hovoríme pravdu, vieme o sebe kto kam ide a s kym a vyhneme sa tak zbytocnym problemov a tym to aj upevnuje nasu vzajomnu doveru. aj ked ide, alebo je na kave s kolegynou a nahodou zavolam ako sa ma, co robi cez den , tak mi povie, ze mi zavola neskor lebo je s tou/tym na kave 🙂
a ak by som mu nasla take maily, tak by som z neho vseetko vytiahla. dovtedy by pri mne sedel, kym by mi vsetko nepovedal a hned vy som mu povedal, nie naznacila, ze si to neprajem, aby si s niekym vypisoval, alebo sa stretaval inak ako pracovne . a potom to je uz na nom, ci si to vezme k srdcu, alebo sa rozhodne inak.
@kkristin
mozno jej to zabudol povedat, fakt by som z toho nerobila 3. svetovu vojnu 🙂 tiez sa manzelovi nespovedam so vsetkym, a ani on mne - mame si preto zacat navzajom prehladavat telefony, mail a ostatne? to sme sa potom nemuseli brat, ked by sme si nedoverovali...
ak manzel bude chciet podviest, tak podvedie....ziarliva stihacka doma tomu len pomoze...
my mudre by sme naozaj nechodili spehovat manzela a doverovali by sme jemu a nasmu vztahu....ak by to bolo opacne a zena-manzelka by isla na kafe s kolegom, znamena to automaticky, ze o neho ma zaujem, chce si rozbit rodinu a vychrapat sa s chlapom len pre to, ze "prejavil zaujem" (pozval ju na kafe?)
to zeny a muzi ozaj nemoze mat medzi sebou ine iba sex? naozaj sme na tom tak zle?
@bajana
uplne s tebou suhlasim 🙂
@kkristin 😀 presne si to vystihla. RAdsje stihacka ako podvedena. Ale niekedy sa mi zda, ze je to *normalne* byt podvadzana a podvadzat, ale nie je *normalne* hladat dokazy ci snazit sa tomu zabranit.
@annauk do manzelovej hlavy nevidime. Ani jedna z nas. Ty pises, ze este Ta nepodviedol, lebo je to len tyzden. No prajem Ti, aby to tak bolo, ale myslis, ze chlapi potrebuju najprv oblbovat milenku tri roky, kym sa s nou vyspia? 😠 Ak sa na vyske poznali aj tak, ze spolu obcas spali, nebudu mat dost casu po kave na jednu rychlovku len tak, zaspominat na stare casy?
Zial, chlapi su nevyspytatelni. Sama pises, ze si uz s cudzimi na pokeci vypisoval. A doslo aj k stretku? A vies naisto, ze nie?
No a co by som robila ja? Na kavu by som nesla, ale manzela by som sa otvorene spytala, preco mi klame. Inak, toto, co napisal @paladin, je dobra rada, ale myslim si, ze ziaden chlap sa Ti uprimne neprizna, ze hej, idem s nou na kavu, ano, klamal som Ti, lebo ma ona pritahuje, a ze zyvknem sem tam pretiahnut nejaku cudziu zensku. @paladin, preco si Ty skoncil s neverou? Lebo na to prisla zena? Lebo to skoncila ona? Ktory chlap len tak, z nicoho nic, lebo ho tlaci svedomie, skonci s niecim takym?
A ak by sa Ti chlap priznal, @annauk, pre neho by to uz nebolo on. Ved nevera je aj o tom, slastnom pocite tajomstva, ktory si strazim pred partnerom.
Moja rada je, nebud stitacka, ale urob vsetko preto, aby si nebola podvedena. Vies, coho je Tvoj chlap schopny. Pisal si s inymi na Azete. Ano, sluboval Ti, ze sa to uz nestane. Ale casom ten slub a strach z toho, ze ho opustis, opadne.
Drzim Ti prsty, aby to bola LEN kava
@bajana ak by som sla na kavu TAJNE, manzelovi by som povedala, ze idem s kamoskou a isla by som so svojim sexi kolegom, sefom ci byvalym spoluziakom, tak by to nebolo rovnako koser ako to, co robi on.
Hovoris o dovere. Tak ako mu ma doverovat, ked jej vyslovene klame uz o stretku? 😉
Vies, kolko *mudrych* je teraz rozvedenych? Asi rovnaky pocet ako stihaciek
@adri266 o ziadnych podobnych statistikach som este nepocula... a do skupiny "mudre" nas zaradila
@kkristin a celkom sa mi paci 😀 ...
skratka mam iny nazor a viem, akeho mam doma chlapa...so stihackou a ziarlivkou sa rozviedol, so mnou ma volnost a preto je doma a so mnou rad a nema potrebu hladat inde...na obedy chodi s kolegynami bezne, s jednou slobodnou kamoskou a jej dcerou chodievaju so synom na vylety...ma milion prilezitosti podviest ma a ja verim, ze sa to nestalo...a ak ano, neviem o tom a co oci nevidia, to srdce neboli...
su ale ine zeny, ini muzi, ine vztahy a pre niekoho tato situacia ozaj moze znamenat ohrozenie vztahu...len sa snazim poskytnut iny pohlad na vec 😉
koľko dôvery na jednom mieste.. baby, ja neviem, ale toľko podozrievania na dvoch listoch. úprimne sa ani nedivím, že chlapi nevydržia v takomto vzťahu.. tiež by som sa z pohľadu chlapa bála povedať, že idem na kávu s kolegyňou, už len podľa reakcií, čo tu píšete. to vážne dokážete zakazovať chlapom? to je rovnocenný vzťah? je rozdiel vyjadrenia pocitov a dojmov, ako pred zakazujem ti to.. fúúú, no mňa by môj kopal do zadku až po seville 😕
Chodit na kavu s kolegynou, ktoru dobre poznam je ok. Chodit na kavu s kolegynou, ktora sa mi len tak prihovorila, by sa mi nepacilo. A najzvlasnejsie je, ze je ochotny ist kvoli tomu z domu v den, ktory moze aspon ciastocne stravit so svojou rodinou (praca doma). Ale mozno tam prave nastupila, zbadala prvu znamejsiu tvar a chce sa len poradit o fungovani firmy. Ale na opakovane stretnutia neverim. Vzdy ide o vzajomne sympatie a steklenie v zaludku. Kamosku oslovil v praci zenaty otec 3 deti a napriek tomu, ze ho poslala kade lahsie najprv, uz si vypisuju kazdy den a crta sa nieco viac. Ja ju odsudzujem, sama prisla o partnera pre neveru a teraz nema problem ublizit inej zene. Zevraj - ved si piseme len v praci, ked je s rodinou,tak mu zakazujem mi pisat. Ale nevedie to k nicomu dobremu (je len otazkou kratkeho casu kedy sa spolu vyspia). A ja sama som pred casom skoro prisla o manzela, kvoli cudzej zene, ktora sa zrazu stala prilis blizkou. Zacalo to nevinne, ze jej navrhol, ze ju zvezie do tesca, ze ved aj on ide pre nas nakupit. Stal sa z toho dlhodoby navyk a postupne nieco viac...
@bubinko1506 zabudol povedat? Precitaj sj to este raz...on jej vyslovene zaklamal nie zabudol povedat
@adri266 a nenapadlo Ta,ze naozaj chcel ist LEN na kavu?Preco treba hned kazdeho muza upodozrievat a vytvarat si domnienky?Ja mam dobreho priaatela roky z prace,on je zadany,ja som zadana,a stretavame sa,chodime na kavy,na obedy,vecer do mesta a naozaj nikdy sme ine umysly nemali.Ani on ani ja.
mna uz ani neprekvapuje, kolko je rozvodov - osobne by som tiez nevydrzala vo vztahu, kde by ma partner chcel kontrolovat a spehoval by ma, s kym idem, kam idem a podobne - vlastne, ani by sme sa nestihli rozviest, lebo by som ho skor uskrtila 😀

@bobrik_tt je divné,že napriek tomu ako uviedla autorka tejto diskusie,že podobnú krízu už mali zase klame-zase sa jej muž pohybuje na tenkom ľade.Možno je divné ,aby tam išla,lenže som presvedčená,že pokým chlapa žena neprichytí in flagranti,bude jej do oči prisahať ,že je to len spolužiačka s ktorou zašiel na kávu