icon

Manžel a rodina na jednej strane. Dlhoročný milenec na druhej strane

dietazenamatka
18. mar 2017

Ahojte, zaujimali by ma vase osobne skusenosti - len tych zien, ktore danu situaciu prezili: Da sa prezit dlhodoby, niekolkorocny vztah s milencom na jednej strane tak, aby fungovala aj rodina na druhej strane? Je tu nejaka z vas, ktora takto funguje uz vela rokov a ako to vsetko preziva? Dajú sa vidiet aj plusy takehoto vztahu?

Strana
z2
obsadenemeno
18. mar 2017

@zltyslonik no tak daj na sklo vlastne skusenosti, no...ked uz pises, ze autorku zaujimaju "tvoje vlastne skusenosti"...... co sa uz od nas, co sme verne svojim manzelom moze asi tak dozvediet, ze.... no daj rozpravku, ze ako si si to rozdavala s polkou dediny, lebo si tak neodolatelna, ze ta vsetci chcu....a ti, co nechcu su bud slepi alebo tepli...ze....

a inak....zivot sa da NAPLNO prezit aj bez toho, zeby sme spali s co najvacsim poctom chlapov....ale zase, to zavisi na prioritach........

sissy27
18. mar 2017

@dietazenamatka fungovať to môže v prípade, že všetci vedia o čo ide a sú s tým v pohode... Teda že manžel vie o milencovi a toleruje to, že milenec vie o manželovi a toleruje to... Viem o takýchto vzťahoch a áno, fungujú. Ale vždy je to "niečo za niečo"...
Ak to má byť tajné, tak bohužiaľ, dlhodobo to fungovať nebude, buď to manžel odkope a panička bude rada, ak nebude jesť a vylučovať cez hadičky, alebo to milenca omrzí a pochváli sa manželovi, alebo sa ona zamiluje do milenca a tomu to už príjemné nebude... Plus milión iných variant... Ale nepočítala by som s tým, že až do dôchodku sa to bude dať v pohode hrať na dve strany, to je tá najmenej pravdepodobná varianta...

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
18. mar 2017

@zltyslonik ano, a ty vidis do mojej hlavy a do hlav VSETKYCH muzov na svete..... no, aki sme, takych ludi si k sebe pritahujeme.
a jasne, este zacni pisat, ze ti zavidim....jasneeeeeeeeeeeee 😀😝😅

lebo taku neskutocne krasnu zenu ako ty (fasa fotka v profile, fakt) sme tu este nemali.

A nie, ja nikomu do hlavy nevidim. Ani ma myslienky mojich muzskych kamaratov nezaujimaju....a viem, ze v predstavach pravdepodobne prehli vsetky svoje co i len trochu k svetu vyzerajuce kamaratky. A ze debaty pri pive su nadsadene, to vieme vsetky, a vacsinou je to len "wishful thinking" , co vsetko by "pozasuvali"....... 😨 Ale to nie je moj problem. Ja som sa rozhodla byt verna, lebo si toho svojho a aj seba vazim dost na to, aby som pokazila dobry vztah.

A je tiez zaujimave, ze tvoje prispevky su totalne ine ako to, co mas v profile... takze co vlastne propagujes??? Volnu lasku s kazdym, co prejavi zaujem, aby si potom v 40tke nelutovala, ze si si neuzila alebo to, ze deti rodis len tomu svojmu a ze on nezasuva inde???? Preco si takto odporujes? ci mas dvojity meter? Jeden na seba, jeden na muza a dalsi na inych ludi???? Aby si sa citila lepsie????

ivanka12311
18. mar 2017

To čo dopraje sebe nech dopraje aj mužovi... Páčilo by sa jej to keby sa jej muž rovnako kurvil? Je mi z toho doslova zle... Ľutujem toho muža😝 ...

juriva
18. mar 2017

Hrozne sa vzdy pobavim na takychto otazkach;)
Skus;) povies nam.
Budem tichucko citat.
Cas na revoluciu !!!👍

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
18. mar 2017

@zltyslonik no esteze tvoja rada jej pomohla, no..... 🙄

jeziskove huslicky.....

ivanka12311
18. mar 2017

😀👍

juriva
18. mar 2017

@zltyslonik ty si mudra..ty si in🙂

terezka1947
18. mar 2017

@dietazenamatka nehnevaj sa....ale veci treba pomenovat pravymi menami-nie hladakt sa,ze nieeeee...nie je to zle..to je normalne,urcite lepsie ako kalsicke manzelstvo,ved v kazdom manzelstve je nuda a kazdy sa v nom zdrziava kvoli detom a iba kvoli nim.
To nie je situacia,ze "stalo sa"....tu sa planuje dlhodobo nieco a to ok nie je...a nie je to fer voci manzelovi,ani voci detom

srnkaknm1
18. mar 2017

@dietazenamatka mnohe ma ukamenuju ale da sa to aj dlhe roky tahat ale to obaja musia mat jasno o com ten milenecky vztah je. Skusenost bohuzial mam mala som manzela ktory sa venoval radsej pocitacu ako mne a rodine. Ale je len na nej ako dlho jej to bude vyhovovat v takej situacii.Ale da sa to.

sasa1983
18. mar 2017

@srnkaknm1 ja som tiež toho názoru, že promiskuita rozhodne nie. Ale rozbíjať rodinu kvôli tomu, čo chýba, ak je to minoritne, je hlupost. .Každý máme ventil, pre niekoho je to sex, iný vari, alebo chodí nakupovať.

mima4
18. mar 2017

@obsadenemeno ignoruj @zltyslonik . Ide o nejakeho uchylaka, dnes uz vystavovala svoje hole prsia vo svojom profile... proste narusena osoba.

srnkaknm1
18. mar 2017

@sasa1983 tak ja som manzelstvo ukoncila. Nakolko som mlada a stravit takto cely zivot som nechcela. Moze mi niekto rozpravat o stereotipe a nude vo vztahu ale aby manzel so mnou aj pol roka nespal a vyhovaral sa na pracu ze je unaveny. Dovolenku som vybavila aby sme sli sami a ani tam nic ani sa ma nedotkol ako takto zit myslim nikto nechce.

obsadenemeno
18. mar 2017

@mima4 skoda, ze uz vymazala, kukla by som sa na tu neodolatelnu krasu.... mozno dufala, ze ten Kollar, co ho furt spomina tiez chodi na kona..... 😅

alaguema
18. mar 2017

@dietazenamatka nepoznám odpoveď na tvoje otázky, ale kladiem si jednu sama - prečo to riešiš? Je to kamarátka, akceptuj ju aká je, rešpektuj jej voľbu, je to jej vec, jej život, jej príbeh, jej lekcie, jej karma... Keď potrebuje vypočuj, pomôž a nič viac.

mima4
18. mar 2017

@obsadenemeno
je to naruseny jedinec, nema zmysel s nou dat ani dve vety.

sasa1983
18. mar 2017

@srnkaknm1 tak jasne, pokiaľ tam neklame xy veci, ste spolubyvajuci, pokiaľ nemáte spolu žiadny osobný kontakt...ja som narážala na iné veci

mima4
18. mar 2017

@terezka1947 myslim si, ze ludia, ktori podvadzaju, neriesia manzela/manzelku a deti. Riesia len seba, svoje "ja", svoje ego...

sunny8
19. mar 2017

V mojom okoli je 90% ludi ktori podvadzaju a viem o tom.na 100% niektori sa ani netaja verejne ved v pohode. Kolko ludi to robi a sa neprizna a tu hraje svatych ako sa mu z tychto ludi zveda zaludok. Je to jedna z NAJHORSICH veci ktora moze byt ale zasa takto prudko odSUDZOVAT by sme nemali. Nepozname pozadie situacie co daneho cloveka k tomu viedlo ci to bol.nedostatok.lasky zo strany manzela ci prazdnota dusevna ci potreba dokazat si nieco ci len zabavka. Nevieme - nesudme. Poradit ti neviem. Rob to co ti kaze srdce. Nemozem na teba nahadzat nadavky a spinu kazdy mame svoje muchy. Ked chces napis spravu takto verejne by sa to.nemalo rozoberat.

terezka1947
19. mar 2017

@sunny8 nehnevaj sa,ale to,co si napsiala je alibizmus
ked je nieco zle,tak je zle...nevera zla je....a ako ju chces obkecat?
nevera nie je mucha,nie je to zlozvyk....tie sa toelrovat daju,ba priam maju
nevera je nevera=da sa pochopit,ked sa stane a ano,moze byt za tym kadeco,chvilkove zlyhanie,atd,ajnedostatok pochopenia zo strany manzela...
ale toto je vec,kt. sa planuje...a v konecnom dosledku sa prevali...ublizi,ublizi vsetkym
rob,co ti kaze srdce a musime byt tolerantni,nesmieme nikoho odsudzovat=za to vsetko sa teraz skryva najnovsie vsetko-zrelativizujeme si vsetko,nic nie je zle-staci,ked my budeme citit,ze zle nerobime...
ked je raz nieco zle,je ze....a viac ludim ublizime,ked ich neupozornime,upozornit na to,co robime zle dokaze iba skutocny priatel
ini nas budu vzdy hladkat-nieeeee,nerobis nic zle,to je ok...ked to tak citis...nepozeraj na ludi-ae v skutocnosti je nam ten clovek ukradnuty,nech si robi,co chce..nie je to nas,ale jeho zivot

mima4
19. mar 2017

@sunny8
odsudzovat cloveka by sme nemali, ale pachane zlo by sme mali odsudit. Apatia a lahostajnost k zlu prinasa len dalsie utrpenie, a vytvara dalsie zlo a clovek sa stava vinnym a ublizuje tym hlavne rodine podvadzaneho, detom, ta pomyslena "spina" na jeho rukach ostava, aj ked sa priamo nezucastnuje pachaneho zla.

ako pise @terezka1947 - zlo treba pomenovat, nie slepo ospravedlnovat.

xxxxxnnnnn
20. mar 2017

Ahojte,

vzhľadom na to, že diskusia sa uberá nesprávnym smerom, musím zasiahnuť. Názov diskusie znie "Manžel a rodina na jednej strane. Dlhoročný milenec na druhej strane ". Tak poprosím žiadne urážky, žiaden výsmech a presviedčanie.

MK je fórum verejné. Každá z Vás má svoj názor. Treba prijať názor každej užívateľky. Vaše názory sa zhodovať nikdy nebudú.

Používatelia, ktorí nedodržiavali pravidlá a zneužívali toto fórum na ventilovanie osobných nevraživostí budú upozornení. A ak budú naďalej pokračovať v narušovaní diskusie nevhodnými príspevkami a vyvolávaní zlej atmosféry vo fóre, môžu byť aj sankciovaní.

Prajem Vám všetkým, aby Vaše debaty naďalej prebiehali v pozitívnom duchu. I keď nesúhlasíte s názormi iných, verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.

Verím, že každá diskusia je najplodnejšia a prebieha bez zbytočných vyhrotených osobných konfliktov vtedy, ak si každý uvedomí, že aj keď s niekým nesúhlasím, snažím sa obracať sa naňho len s vecnými argumentami a nie hodnoteniami jeho osoby alebo zovšeobecneniami o “jemu podobných.”

Prajem príjemné diskutovanie,

Ďakujem
Adminka fóra

PS:
Kódex správania na stránke 👍
https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

singer24
30. mar 2017

Je ťažké žiť 2 životy .... !!! ...podľa mňa.... Určite by to nevyšlo .... :-/

konicekhop
Autor odpoveď zmazal
Strana