icon

Manžel a sesternica

18. júl 2022

Stala sa mi taka vec. Mam manzela, sme z Kosic, ale muz casto chodi na sluzobky na tyzden po celom SK (stavia domy). Teraz uz cca 4 mesiace chodi na tyzdnovky do Prievidze. No a asi pred tyzdnom som mu objavila vzadu v kufri lisky pre dve osoby do ZOO. Pytam sa, ze ci bol v ZOO. Ze hej, ze tam bol s kamaratom, ze jeho kamarat isiel do ZOO kupit nejaku plysovu zifaru pre deti, mali volne poobedie, ze zasli do ZOO a potom na pivo. No divne mi to bolo, ze dvaja kolegovia chodi spolu do ZOO kukat na zvieratka. Ale neriesila som. Teraz cez vikend sme boli u babky na navsteve. Neskor mala prist aj sesternica. Boli sme tam od rana a manzel, ze pojde na hodinu za kamaratom, ze ho 5 rokov nevidel a akurat na SK. Vravim dobre, chod. Vratil sa po 2 hodinach a prisiel spolu so seternicou, vraj sa cestou stretli, tak isli spolu. No dobre. Chovali sa divne, nikdy nemali medzi sebou extra vztah, vazdy prehodili 2-3 vety, teraz vobec nic. Sesternica studuje v Nitre. Babka sa jej na navsteve pytala, ze co robi teraz v lete a sesternica, ze ma dve brigady, ze sem tam chodi brigadovat aj do ZOO v bojniciach. Vcera vecer pridal ten kamarat (s ktorym mal manzel byt v sobotu tie dve hodiny) na FB fotky z dovolenky, takze cez vikend na SK ani vobec nebol. Je to jasne? Pytala som sa manzela, ze ci vie, ze sesternica brigaduje v ZOO a vraj ze nie, odkial by to vedel. No podla mna klame, az sa z neho prasi.

kristinka92
18. júl 2022

ukameňujte ma, ale pozrela by som do mobilu, bodka!
ak máš už takéto indicie, (to že sa sesternica tvárila divne pre mna ešte nie je indícia, mohla mat aj blby den, alebo ho mohla vidieť s niekym ako tu baby písali) ako to že kamarát je zrazu veeela kilometrov ďaleko a byt s ním nemohol, tak by ma veľmi zaujimalo s kým vlastne tam bol, keď už pri tomto zaklamal…
k tomu mobilu- zažila som niečo podobne, presne som vedela že ma podviedol, to sa nedalo prehliadnuť plus som mala gyn problémy….normálne som sa slusne spýtala, veď reku nie som sekera, aby som niekomu kontrolovala mobil však….myslite že sa chlap prizná keď podvedie? no ani náhodou. ani keď sa narovinu chcete porozprávať. a nemala som chuť zo seba robiť hlúpu hus aj naďalej a brat zase antibiotika z ktorých mi bolo priserne zle. ten kto podvádza ma málokedy gule nato sa aj priznať, bohužiaľ.

hilda08
18. júl 2022

Ja len ze pochybujem ze by mladá isla na “rande” so ženatým na miesto kde pracuje

kandelabra
18. júl 2022

a ja si myslím, že bez ďalšieho zisťovania neurobíš nič. Muž bude zatĺkať pokiaľ sa len bude dať, a sesternica mu samozrejme bude podporovať jeho verziu. Ak by si sa ich spýtala teraz, je jedno ktorého, obaja by klamali, nič nevideli, o ničom nevedia, ešte by hádam boli ochotní tvrdiť že sa ani nepoznajú. Za blbú by si bola akurát tak ty, obvinili by ťa, že si vymýšľaš hlúposti. Treba viacej dôkazov.

vevapeto
18. júl 2022

Sherlock Holmes objavil Modrého Koníka a dal výpoveď…

andreafa
18. júl 2022

@vevapeto co vypoved? Spachal samovrazdu aj s Poirotom 😂

vevapeto
18. júl 2022

@andreafa čo bolo potom a s kým už neviem 🤣

macko_usko222
18. júl 2022

chudák muž a chudák sesternica.. na základe nejakých domienok obvinení obaja z nevery..👍 ja neviem či by som chcela podobne zmýšlajúceho či vlastne domýšlavého partnera, ved to musí byť psycho

lenush9
18. júl 2022

Ja si myslim, ze keby spolu nieco mali, urcite by na to nepoukazovali tym ze pridu spolu na tu oslavu 😄

luczach
18. júl 2022

Manzelovi nechodim do mobilu - nemam dovod (ziadne podozrenie na inu zensku). Ja mam na neveru cuch a 6.zmysel - neraz ma nesklamal.
Moja rada: V mobile najdes vsetko (chod do sms alebo staci zoznam hovorov). Taktiez... schovava si mobil? Chodi s nim na wc nebodaj aj do sprchy? Drzi mobil v ruke, ale dava si pozor,aby si nevidela displej? Klucom k pravde je mobil.
Keby mam co len podozrenie - idem do nho a nenecham zo seba robit debila.

luczach
18. júl 2022

@kristinka92 presne

luczach
18. júl 2022

@lenush9 Ale trapna je aj druha verzia: zrazu sa nahodne stretli a prisli spolu na oslavu.

autor
18. júl 2022

@maribell @anonymous87 V ZOO mal byt s kolegom s ktorym pracuje, chodi na sluzobky stavat domy. V sobotu mal udajne ist za kamaratom, ktoreho nevidel 5 rokov, zije mimo SK a akurat tento vikend prisiel na SK za rodicmi. To su dve rozne osoby. Lenze tento kamarat v nedelu vecer pridal na FB fotky z dovolenky, takze si myslim, ze na SK vobec cez vikend nebol a nemohol sa s manzelom stretnut. Je pravda, ze tie fotky mohli byt z dovolenky na ktorej bol uz davnejsie. Ale aj tak mi to nesedi.

luczach
18. júl 2022

Este by som skusila: Laska , vybil sa mi mobil, mozem ist na chvilu na Tvoj? Potrebujem si nieco pozret na nete? .......uvidis, ci ti ten mobil da do ruky bez problemov alebo nebude chcet pozicat mobil . Skus.

wig
18. júl 2022

Ajeeeje konšpirátorky v plnom nasadení! 😁🤪 ...ich tempo je zběsilé! 😝

bajka16
18. júl 2022

@wig to je ženský inštinkt 🤪 to kukáš coo? 🤣

kate211
18. júl 2022

Ja sa v tejto detektivke zacinam nejako stracat, dneska mi to vobec nemysli. A kde je teda to podozrenie? Ze prisli k babicke spolu, lebo sa stretli cestou? Alebo to, ze sesternica pracuje v ZOO a on tam bol na navsteve? Alebo to, ze bol v ZOO s dospelou osobou a ty neveris, ze to bol kolega?

anonymous87
18. júl 2022

Ja som to pochopila. Ja by som sa ho spytala, ci sa ten kamos teleportoval. Alebo najprv od kamosa zistía nenapadne, ze kedy na tej dovolenke boli

autor
18. júl 2022

@kate211 Divne je vsetko dokopy. Napr. ze chodi a kolegom do ZOO kupovat plysove hracky pre kolegove deti. My sme tam boli cca pred 8 rokmi. Zhodou okolnosti v tejto ZOO pracuje sesternica, s ktorou sa nebavia predo mnou a zhodou okolnosti ju stretne cestou od kamarata (v tomto mozno tiez klame) a nacupitaju spolu na navstevu k babke.

autor
18. júl 2022

@anonymous87 To je stary znamy ja som ho nevidela tak 10 rokov, manzel 5. Je to nas spoluziak z gymnazia. Ked mu po 10 rokoch napisem, ci bol v sobotu na dovolenke, tak neviem co si pomysli.

kate211
18. júl 2022

A aky ma manzel vztah k zviertkam?

anonymous87
18. júl 2022

Ale teraz bez srandy. Bez konfrontacie to asi nepojde. Ja by som sa asi v mobile hrabat nedokazala. To je trosku pod moju uroven. Normalne by som sa ho spytala na okolnosti, ktore mi nesedia … bez hysterie. Mozno ma naozaj vsetko logicke vysvetlenie

A k tomu kamosovi: pod foto by som napisala, ze jeej krasne tam je. Mozem sa spytat kde to je a kedy ste boli? (Ak nema uvedene miesto). Alebo tak nejak nenapadne proste 😂

kristinka92
18. júl 2022

skus mu napísať ale štýlom že sq ti páči hotel/ ubytovanie/ alebo lokalita kde bol - že ako tam je, či boli spokojní, čo ich vyslo ubytko približne, koľko trvala cesta, alebo niečo podobne a nenapadne sq pomedzi to aj spýtaj ci tam boli teraz v tom a tom víkende?

wig
18. júl 2022

@bajka16 hej hej otvoril som si pivko, sledujem ten "základný inštinkt" a snažím sa tipovať, či bude rozvod už dnes, alebo až zajtra... 🤪

bajka16
18. júl 2022

@kate211 🤣🤣🤣🤣 to myslíš vážne túto otázku? Ak tam išiel s nejakou pindou tak ich kľudne nemusí mať rád 😀

kristinka92
18. júl 2022

@anonymous87 ver mi, kludna konfrontácia s podvodníkom niekedy naozaj nepomôže. minimum z nich by sa priznalo, väčšina by len zatĺkala dokym nemáš rukolapny dôkaz

anonymous87
18. júl 2022

@kristinka92 ano tak by som to aj ja nejak vysondovala a podla toho sa odrazila dalej. Lebo mozno to je vsetko naozaj len zhoda nahod a chudak chlap je uz nevernik

bajka16
18. júl 2022

@wig podľa mňa vďaka užívateľkám modrého koníka, tento muž dnes spí na lavičke vonku 😏 ale tak mu treba!😀

anonymous87
18. júl 2022

@kristinka92 ale ved ja netvrdim, ze sa prizna. Ale uz na reakcii mozno vidiet ci klame

bajka16
18. júl 2022

@anonymous87 chlap ktorý podvádza je najlepší herec z Hollywoodu. To mi ver. Skôr nech konfrontuje sesternicu. Tá buď niečo vie, alebo je to ona.

kate211
18. júl 2022

@bajka16 Tak ta pinda asi nema deti, lebo to by bol listok 2 dospele plus deti. To dnes nejake sexuchtive pindy randia v zoo?