icon

Manžel a sesternica

18. júl 2022

Stala sa mi taka vec. Mam manzela, sme z Kosic, ale muz casto chodi na sluzobky na tyzden po celom SK (stavia domy). Teraz uz cca 4 mesiace chodi na tyzdnovky do Prievidze. No a asi pred tyzdnom som mu objavila vzadu v kufri lisky pre dve osoby do ZOO. Pytam sa, ze ci bol v ZOO. Ze hej, ze tam bol s kamaratom, ze jeho kamarat isiel do ZOO kupit nejaku plysovu zifaru pre deti, mali volne poobedie, ze zasli do ZOO a potom na pivo. No divne mi to bolo, ze dvaja kolegovia chodi spolu do ZOO kukat na zvieratka. Ale neriesila som. Teraz cez vikend sme boli u babky na navsteve. Neskor mala prist aj sesternica. Boli sme tam od rana a manzel, ze pojde na hodinu za kamaratom, ze ho 5 rokov nevidel a akurat na SK. Vravim dobre, chod. Vratil sa po 2 hodinach a prisiel spolu so seternicou, vraj sa cestou stretli, tak isli spolu. No dobre. Chovali sa divne, nikdy nemali medzi sebou extra vztah, vazdy prehodili 2-3 vety, teraz vobec nic. Sesternica studuje v Nitre. Babka sa jej na navsteve pytala, ze co robi teraz v lete a sesternica, ze ma dve brigady, ze sem tam chodi brigadovat aj do ZOO v bojniciach. Vcera vecer pridal ten kamarat (s ktorym mal manzel byt v sobotu tie dve hodiny) na FB fotky z dovolenky, takze cez vikend na SK ani vobec nebol. Je to jasne? Pytala som sa manzela, ze ci vie, ze sesternica brigaduje v ZOO a vraj ze nie, odkial by to vedel. No podla mna klame, az sa z neho prasi.

bajka16
18. júl 2022

@kate211 noa veď to sú zvieracie pudy 😀 prosím ťa, veď tam máš kľud a kopec času sa porozprávať osamote. Ja by som na rande do zoo išla.

wig
18. júl 2022

Autorka, nemáš náhodou v blízkej dobe narodeniny? 🤔

anonymous87
18. júl 2022

@bajka16 ved to je jedno koho konfrontuje. Ale my tu mozne len hadat a domyslat si proste. Pre mna by bol prvotny bod zistit kedy bol ten kamos na dovolenke. Keby napisal ze v ten vikend co tvrdil manzel ze bol s nim, tak by som sa spytala manzela s kym teda bol 🤷‍♀️

wig
18. júl 2022

@bajka16 veď to... chudák chlap a ani nevie za čo si to zaslúžil! 😀

kate211
18. júl 2022

@bajka16 S bezdetnou milenkou na rande - v zoo. Asi mam nejaky divny vkus, ale pride mit o vtipne.

tncka
18. júl 2022

@macko_usko222 teba este asi nikto neoklamal ze

autor
18. júl 2022

@kristinka92 Skusim to vytlct z toho kamarata, kedy na tej dovolenke boli. Do mobilu mu nevleziem, ma to na otlacok a heslo.

autor
18. júl 2022

@wig Nemam, preco?

wig
18. júl 2022

Ale len tak...konšpirujem trošku po vlastnej osi... 🥴

kate211
18. júl 2022

@wig A co ta napadlo? Ze dostane plysove zvieratko alebo poukaz do zoo k narodeninam?

kate211
18. júl 2022

@wig ahaaa, zive zvieratko a sesternica ho ukryva. Ze?

bajka16
18. júl 2022

@wig 🤣🤣🤣 to bolo fakt po vlastnej osi. Hádam by jej nedoniesol opičku 😂

bajka16
18. júl 2022

@kate211 ak je tá milenka mladšia tak podľa mňa v pohode.

diamond007
18. júl 2022

Veď ak to pridal na sociálne siete, stačí mu to komentovať ... Krásne fotky, ste na dovci? Kde to je? Rozmýšľam nad destináciou na budúci rok a veľmi ma to oslovilo...atď... Možností je veľa.

wig
18. júl 2022

Také niečo 😀 No čo už so mnou...som proste taká romantická duša, ktorá neverí ma šiesty zmysel. 🥴😝

kate211
18. júl 2022

@bajka16 ved prave ak je mladsia, tak mi akosi to zoo nesedi. :D1

wig
18. júl 2022

@bajka16 ...z lásky aj žirafu! 🤪

kate211
18. júl 2022

@wig To by mal listok pre jednu osobu, nie pre dve. Ale inak by to vsetko do seba zapadalo.

wig
18. júl 2022

@kate211 joooj veď poradiť sa musel predsa! 👍🤭

kate211
18. júl 2022

@wig Dva chlapi. Po sichte na stavbe. Idu do zoo vyberat zvieratko na narodeniny 🙂 Jeeemin, to je pekne.

wig
18. júl 2022

@kate211 nuž ak sa majú dvaja chlapi rozhodnúť, či ísť na pivo, alebo do zoo tak je to jasná voľba! 👍🐻

kate211
18. júl 2022

@wig Tiez si myslim! 🙂

jana_eyre_2
18. júl 2022

Kriminálka modrý koník 👍🤪

bajka16
18. júl 2022

@kate211 prečo? Veď práve mladšia sa pojde romanticky prejsť do zoo. Rande bývajú všelijaké neverila by si 😀

spadnutaslivka
18. júl 2022

tak toto je po dlhej dobe konečne jedna zo super tém, v ktorých nedočkavo čakám na každý ďalší komentár ako na ďalšiu epizódu seriálu 😀

autor
18. júl 2022

Kamarat bol na dovolenke uz pred 2 tyzdnami, takze v sobotu mohol byt kludne na SK, ale nemusel. Nic to nedokazuje. 🙁

wig
18. júl 2022

Ach jaaaaj, ak sa raz ten chrobáčik rozlezie po hlavičke...

kate211
18. júl 2022

@bajka16 A on stary chuj tam ide a s nou? Co vsetko treba podstupit koli milenke, clovek by nepovedal ...

bajka16
18. júl 2022

Ja by som sa normálne spýtala sesternici, či náhodou nerobila v ten deň. Ak áno, tak či ho tam s niekým nevidela. Už len podľa tohto sa pohnes.

20erika07
18. júl 2022

No super, kamarát je vyrieseny, aspon nejaka pozitivna spravicka 👍