Manžel a sesternica
Stala sa mi taka vec. Mam manzela, sme z Kosic, ale muz casto chodi na sluzobky na tyzden po celom SK (stavia domy). Teraz uz cca 4 mesiace chodi na tyzdnovky do Prievidze. No a asi pred tyzdnom som mu objavila vzadu v kufri lisky pre dve osoby do ZOO. Pytam sa, ze ci bol v ZOO. Ze hej, ze tam bol s kamaratom, ze jeho kamarat isiel do ZOO kupit nejaku plysovu zifaru pre deti, mali volne poobedie, ze zasli do ZOO a potom na pivo. No divne mi to bolo, ze dvaja kolegovia chodi spolu do ZOO kukat na zvieratka. Ale neriesila som. Teraz cez vikend sme boli u babky na navsteve. Neskor mala prist aj sesternica. Boli sme tam od rana a manzel, ze pojde na hodinu za kamaratom, ze ho 5 rokov nevidel a akurat na SK. Vravim dobre, chod. Vratil sa po 2 hodinach a prisiel spolu so seternicou, vraj sa cestou stretli, tak isli spolu. No dobre. Chovali sa divne, nikdy nemali medzi sebou extra vztah, vazdy prehodili 2-3 vety, teraz vobec nic. Sesternica studuje v Nitre. Babka sa jej na navsteve pytala, ze co robi teraz v lete a sesternica, ze ma dve brigady, ze sem tam chodi brigadovat aj do ZOO v bojniciach. Vcera vecer pridal ten kamarat (s ktorym mal manzel byt v sobotu tie dve hodiny) na FB fotky z dovolenky, takze cez vikend na SK ani vobec nebol. Je to jasne? Pytala som sa manzela, ze ci vie, ze sesternica brigaduje v ZOO a vraj ze nie, odkial by to vedel. No podla mna klame, az sa z neho prasi.
Autorka, nemáš náhodou v blízkej dobe narodeniny? 🤔
@bajka16 ved to je jedno koho konfrontuje. Ale my tu mozne len hadat a domyslat si proste. Pre mna by bol prvotny bod zistit kedy bol ten kamos na dovolenke. Keby napisal ze v ten vikend co tvrdil manzel ze bol s nim, tak by som sa spytala manzela s kym teda bol 🤷♀️
@macko_usko222 teba este asi nikto neoklamal ze
@kristinka92 Skusim to vytlct z toho kamarata, kedy na tej dovolenke boli. Do mobilu mu nevleziem, ma to na otlacok a heslo.
@wig Nemam, preco?
Ale len tak...konšpirujem trošku po vlastnej osi... 🥴
Veď ak to pridal na sociálne siete, stačí mu to komentovať ... Krásne fotky, ste na dovci? Kde to je? Rozmýšľam nad destináciou na budúci rok a veľmi ma to oslovilo...atď... Možností je veľa.
Také niečo 😀 No čo už so mnou...som proste taká romantická duša, ktorá neverí ma šiesty zmysel. 🥴😝
Kriminálka modrý koník 👍🤪
tak toto je po dlhej dobe konečne jedna zo super tém, v ktorých nedočkavo čakám na každý ďalší komentár ako na ďalšiu epizódu seriálu 😀
Kamarat bol na dovolenke uz pred 2 tyzdnami, takze v sobotu mohol byt kludne na SK, ale nemusel. Nic to nedokazuje. 🙁
Ach jaaaaj, ak sa raz ten chrobáčik rozlezie po hlavičke...
Ja by som sa normálne spýtala sesternici, či náhodou nerobila v ten deň. Ak áno, tak či ho tam s niekým nevidela. Už len podľa tohto sa pohnes.
No super, kamarát je vyrieseny, aspon nejaka pozitivna spravicka 👍

@kate211 noa veď to sú zvieracie pudy 😀 prosím ťa, veď tam máš kľud a kopec času sa porozprávať osamote. Ja by som na rande do zoo išla.