Manžel a sesternica
Stala sa mi taka vec. Mam manzela, sme z Kosic, ale muz casto chodi na sluzobky na tyzden po celom SK (stavia domy). Teraz uz cca 4 mesiace chodi na tyzdnovky do Prievidze. No a asi pred tyzdnom som mu objavila vzadu v kufri lisky pre dve osoby do ZOO. Pytam sa, ze ci bol v ZOO. Ze hej, ze tam bol s kamaratom, ze jeho kamarat isiel do ZOO kupit nejaku plysovu zifaru pre deti, mali volne poobedie, ze zasli do ZOO a potom na pivo. No divne mi to bolo, ze dvaja kolegovia chodi spolu do ZOO kukat na zvieratka. Ale neriesila som. Teraz cez vikend sme boli u babky na navsteve. Neskor mala prist aj sesternica. Boli sme tam od rana a manzel, ze pojde na hodinu za kamaratom, ze ho 5 rokov nevidel a akurat na SK. Vravim dobre, chod. Vratil sa po 2 hodinach a prisiel spolu so seternicou, vraj sa cestou stretli, tak isli spolu. No dobre. Chovali sa divne, nikdy nemali medzi sebou extra vztah, vazdy prehodili 2-3 vety, teraz vobec nic. Sesternica studuje v Nitre. Babka sa jej na navsteve pytala, ze co robi teraz v lete a sesternica, ze ma dve brigady, ze sem tam chodi brigadovat aj do ZOO v bojniciach. Vcera vecer pridal ten kamarat (s ktorym mal manzel byt v sobotu tie dve hodiny) na FB fotky z dovolenky, takze cez vikend na SK ani vobec nebol. Je to jasne? Pytala som sa manzela, ze ci vie, ze sesternica brigaduje v ZOO a vraj ze nie, odkial by to vedel. No podla mna klame, az sa z neho prasi.
Kriminalka graduje😁 ale nie, no autorky je mi luto byt takto na vazkach lebo naozaj ak sa zamyslim..dvaja dospeli chlapi sli spolu do zoo sa poprechadzat znie absurdne..to ako naozaj budme ludia😂 kupovat hracky do zoo je maximalna chobotina pretoze 98% hraciek kupis pred zoo v tych stankoch a vnutri maju uz len stanky s obcerstvenim, perniky a mozno 1 zbedaceny stanok s hrackami ktorych je aj tak plna prdel a ovela vacsi vyber pred vchodom do zoo. Nuz ale hore pri vlkoch su tajne zakutia v lesiku tam by sa mohlo diat ine čoro-moro😁 a este ked nahodou ta sesternica tam robi a on sa s nou zjavi potom cez vikend ze ju nahodou stretol jezis ja neviem toto by bolo zapeklite aj pre Poirota
V Bojniciach inak nie sú živé žirafy... možno ani plyšové 😀
Este ma napadlo. Zavolaj muzovi a povedz, ze mas doma zadarmo od sesternice listky do zoo. Ze ti ich dala sesternica, ze ta pozvala. Ze ci pojde s tebou. A spytaj sa ho ake hracky kupoval kamarat detom, ze ci tie zirafy boli dobre. Ze by si tiez mozno nejake kupila lebo synovec/neter/vlastne deti maju narodeniny. Spytaj sa ho hned ako s nim budes a myslim, ze tu spoznas reakciu.
Prečo má tvoj muž 2 lístky do zoo? Ak by išiel s kolegom, tak by si ten lístok kolega, snáď zaplatil sám?🤷♀️
A sesternica, je odkiaľ?
@bajka16 ved naozaj mi je jej luto musi to byt debilny pocit ty kks ktovie ci sa vobec dozvie pravdu. Ale tak treba byt realista a vidiet veci ako su a to coro moro pri vlkoch mi pride dost realne😂 je to tam opustene lebo nikomu sa az tam hore nechce trepat, da sa tam ist do takeho lesa dozadu ako maju ohradu no a uz len pocut zavyjanie🤷🏽♀️😁 a inak plysovu zirafu vnutri v zoo teda neviem kde predavaju, to mi je novinka
Nedalo mi to a napisala som manzelke toho kolegu s ktorym bol v ZOO i ked sa osobne nepozname. A vraj jej manzel fakt priniesol domov plysoveho slona zo ZOO, lebo ho ich mala chcela slona. Tak ja neviem, asi sa tam boli aj poprechadzat. No nic mi o tom nepovedal, az ked som nasla tie listky. Bud sa dohodli a kryje ho, alebo fakt neviem.
Opýtaj sa muža aké zvieratko kúpil. Keby boli dohodnutí, nemyslím, že by sa dohadovali až na takých detailoch o akého plyšaka išlo.
Ešte mi napadlo, ci ten výlet do zoo nebol zároveň aj návštevou sesternice v práci. Alibi mal... tak čo?
Hlavne nedaj najavo, že ich podozrievas. Začnú si dávať väčší pozor a ty sa už vôbec nedozvies pravdu.
@simona20201309 Tak to byl mal jeden listok, navstivit by ju isiel sam bez kamarata. Ibaze by dali v lese pri vlkoch trojku 🤣
Chapem, ze isiel s kamaratom kupovat slona pred zoo. Ale preco si do toho kupovali dva listky na vstup a platil ich manzel autorky? Toto je cele najdivnejsie. Nemaju tam pivo az za vstupnou branou? Mohli byt chudaci tak smadni, ze aby mali pivo, zaplatili radsej aj vstup?
Sama píšeš, že do zoo nikdy nechcel. Pravdepodobne na tento svoj počin teda nie je hrdý, je mu to trápne, nič to preňho neznamenalo a preto o tom mlčal. Že mal u seba dve vstupenky? Stačí, keď si ich s kolegom "podávali" z ruky do ruky, až sa na ne zabudlo a skončili u jedného z nich. Inak v zoo sa dá skončiť aj čisto zo srandy. Voľný čas, prechádzanie okolo stánkov, blbé poznámky a už to ide.
Autorka... Vies co urob? Zavolaj segranke a povedz jej, ze tvoja znama bola vtedy akurat v Zoo s detmi na vylete a ze videla tvojho muza s nejakou mladou. Dala jej opis a hned si ju napadla ty. Povedz jej ze najprv som neverila, ale ze vas tajne odfotila, lebo ste sa k sebe mali. A narovinu jej povedz co ma toto znamenat.
Ja si myslím, že tvoj muž so sesternicu nemá nič. Prečo by išli spolu do ZOO, kde ona pracuje a keď už, tak by určite lístky nekupovali. To nie je, ako keď @miskamicha pracovala v potravinách a musela za všetko platiť. Tam je tovar, ktorý majiteľ kúpil. Jasné, že ho zamestnanci nemajú zadarmo. Návšteva ZOO je niečo iné. Tam by zamestnanec bez problémov vybavil vstup pre niekoho. Navyše, ak by mali niečo spolu, tak by práveže neprišli spolu k babke. Aj keby išiel za ňou a boli by tie dve hodiny spolu, dali by si pozor, aby prišli s časovým odstupom. Sesternica je v tom nevinne. Pôvodne som si myslela, že ho tam možno s niekým videla a že on si ju pred príchodom na oslavu počkal, aby ju uprosil, nech ti nič nepovie. Ale po tých ďalších informáciách si myslím, že sa vôbec nič nestalo. Chodí do Prievidze už 4 mesiace. Nuda je sviňa, takže prečo by nešiel do ZOO, keď má voľné popoludnie? Možno tam chcel ísť ten kolega a jeho zlanáril, nech ide s ním. Kolegova žena potvrdila, že doniesol plyšáka zo ZOO. Tak to prestaň riešiť.
Autorka, ja si myslím že ak by tvoj manžel odbehol za sesternicou, dali by si špeciálne pozor aby sa naspäť u babky neobjavili spolu. Mne to pripadá celé celkom nevinne 🤷🏻♀️
@levantinka prepáč, ale to je hrozný nápad 👀.
Ale vďaka tomu aspoň viem, že ak náhodou po ceste na návštevu niekoho zo zúčastnených stretnem, tak v žiadnom prípade nemôžeme prísť spolu. Lebo tomuto by som sa rada vyhla 🤦.
Tak kúpil plyšovú žirafu alebo slona? Inak v Zoo sú kamery,zavolaj tam,že kedy tam presne bol a s kým.😁
Ak ti manzelka toho kamarata potvrdila ze priniesli nejakeho slona tak asi by som to uz neriesila. Asi sa naozaj niekde vnutri netusim kde daju kupit slony(mozno pri tom novom pavilone slonov? Neviem nevidela som to tam nikdy, ale moze byt ze to tam je, na druhu stranu preco by si ta manzelka vymyslala? A ostatne mi uz nepride nejake podozrive, takze chlapci sa presli v zoo kupili slona a tu sesterku potom naozaj mohol nahodou stretnut cestou na oslavu. Zahada by mala byt vyriesena..snad😁😊🙏
ono je to tak, že keď sa začneš vŕtať v detailoch dňa manžela, vždy nájdeš niečo, čo môže zaváňať milenkou.
Nasadila som svoju Sherlockovskú čiapku, tak teda poďme na to:
1/ bol v ZOO, kde pracuje sesternica. Prečo by si sesternica kupovala lístok, keď tam pracuje?
2/ a ak v tej dobe nepracovala, prečo by tam išla s tvojím mužom na rande? Do miesta svojho zamestnania?
3/ akože ju stretol a prišli spolu k babke a tvárili sa divne
"Once you eliminate the impossible, whatever remains, no matter how improbable, must be the truth."
Čo nám z toho vychádza drahý Watsone?
@maribell ale toto je jasne podvadzanie.... Ja osobne by som narovinu konfrontovala muza.
@levantinka Podľa čoho konkrétne je toto pre teba jasné podvádzanie?
Už sa nestrapnuj prosím ťa. Keď sa ti niečo nezdá, vydupaj to z manžela a nie vypisuješ kade tade.
Urazas samu seba aj muža. Komu ešte zavoláš a napíšeš, nestačilo traposenia?
@martul kde o tom este pisala? 🙈🙈🙈
@mamamasama veď známemu čo prišiel na víkend zo zahraničia, potom kamosovej žene čo mali byť spolu v zoo, ....načo je to dobré?
Akože pobavila som sa dobre na tých konspiraciach ( a hlavne coro - Moro pri vlkoch 😁), ale čo mne príde divné , že kontaktovala manželku muzovho kamarata ,ktorú vlastne ani nepozná.. No neviem si predstaviť jej reakciu, že jej volá cudzia žena, a vypytuje sa akého plysaka jej muž kúpil deťom v Zoo..Zaujímalo by ma ako sa to autorka pýtala a skade mala jej číslo keď sa nepoznajú osobne.. A tiež pochybujem ,že by sa to autorkin muž nedozvedel, pretože žena kamaráta určite svojmu mužovi povedala ,že mu volala a ten to určite povedal zas jemu.. Že by ho kryl kamarát to by som ešte ako tak brala, ale že by ten kamarát zatiahol do takéhoto klamstvá aj svoju ženu, tak o Tom dosť pochybujem..
Ahoj- no mne to prave pride realne, Lebo 1. Keby si chcel vymyslat a klamat, tak toto fakt nevymysli, ani keby chcel 🙂 2. Muzi do ZOO normalne nechodia, ale tiez mam doma manzela, co ked dcerka povie, ze jej oblubene zvieratko je Panda cervena - tak div sa svete- zrazu je muz v ZOO v obchodiku s hrackami a hlada pandu cervenu ....a presne, kludne s kolegom a potom pivo 🙂 Takze za mna je to realne, prave za to, ze to posobi takto uletene.

Autorka, fakt tam mohol byt s tym kamaratom. Kamarat siel kupit detom hracky a rovno si supli aj pivo. Ved chlapi nosia zo sluzobiek detom kdejake hovadiny. Si spominam, ze raz ked sme isli zo sluzobky, hodinu sme sa trepali na vystavu so sarkanmi. Kolega chcel kupit detom akehosi specialneho sarkana, ktory spieval.