Manžel a Vianoce
dobrý den, zeny, neviem ako vy ostastne ale ja mam velky problem s manzelom a vianocami. Nic mu nie je dobre, vsetko ofrfle. Co sa darcekov tyka, mame dohodnutu nejaku sumu na darceky. Ja si objednam co chcem a on mi to zaplati. No manzel napr nikdy nevie co chce. Nema ziadne konicky ako ostatni chlapi a vsetky navrhy darcekov ofrfle( kvalitny rum, tankovaciu kartu, knihy, oblecenie) Ked sa ho opytam co chce vacsinou povie ze mobil ( 800e a viac alebo dron tiez okolo 800e) Mne to pride dost prehnane, lebo vsak on mne kupi v hodnote 50E( dopredu hodnotu dohodneme). Kazde vianoce sa citim trapne, nic sa mu nepaci. Pride mi rozmaznany alebo co. pritom zaraba menej ako ja, doma u rodicov dostaval ponozky a kozmetiku do 30e a hootovo. Uz som z neho na prasky clovek sa mu nicim nezavdaci. Keby mal aspon hobby ale nic veru len kuka do telky. Co by ste robili na mojom mieste ? vybrali nieco podla seba ? alebo mu dali peniaze ( to mi pride uplne najhorsie riesenie)
Moj dostáva každý rok odomňa trenky a ponožky 😅🤷♀️
Ja sa mojho ani nepytam lebo presne viem coby chcel 🙈 ja mu vzdy poviem ze nechcem nic lebo co chcem mi kupi (alebo si kupim sama) v priebehu roka. Najcastejsie mi kupi parfem, ktory pouzivam a tam nie je co pokazit...a to aj preto uz ked aby mali deti radost, ze aj my rodicia mame nieco pod stromcekom. Inac pre nas nie su Vianoce o daroch...na Tvojom mieste by som mu dala naozaj tu pokladnicku s prvymi 50timi eurami (aky limit ste si dohodli) a kazde Vianoce by som mu prihodila...ako tiez som uz dostala dary kt.sa mi nepacili (muz mi daroval raz kozmetiku a tam bolo vsetko co nepouzivam 🙈hlavne spiralu na oci kt.neznasam lebo ma z nej bolia oci som alergik..) ale uz len to,ze ma obdaroval mi nedalo to skritizovat.este sa pytal ci dobre vybral, no vravim uzasne dakujem. Dodnes nevie ze to slo rovno prec ale bol stastny,ze ma potesil a o tom to je. Ved ked mi na niekom zalezi tak sa nebudem tvarit ako uvareny zemiak ...prosto ano na Vianoce dostaneme aj dary, kt.su nam na nic aj ich nevyuzijeme aj ich niekedy posunieme ale o tom to vobec nie je..ja som stastna,ze mu napr.nevysla smena na Vianoce a mozeme byt spolu s detmi ako rodina pri veceri, potom pri stromceku pozerat na radost v ich ociach ked rozbalia darceky...
Ešte, aby si si starosti robila...Sedí na riti, pred tV, znudený, bez hobby tak mu kúp knihu, tepláky, voňavku je až nelogické, keď máte limit a on Ti povie, že chce mobil, dron...tak nech chodí na brigadu
Tak mu daj pod stromček zabalenú krabicu, v ktorej po otvorení nájde lístok s nápisom ,,Neviem”. Dostane presne to, čo si rozkázal. Nič v zlom, koľkokrát mi aj môj priateľ dal chujovinu (a nielen on), vždy som sa z úcty k nemu snažila darčeku potešiť, že mi vôbec niečo dal, nemusel. Príde mi neslušné a rozmaznané ksichtiť sa a ofrflávať darčeky, s ktorými si si ty dala námahu.
Moj ma plno zalub, ale zas tiez chce vsetko len drahe veci, ci uz na motorku, alebo fotak alebo tiez dron😂 On si spravi najvacsiu radost sam, ja sa uz ani nepokusam. Ked tak mu prispejem a nech si dolozi na co chce. Ale objednala som na vianocne sviatky kvalitnu oblubenu zrnkovu kavu, uz len ta stoji cez 30,-, budeme mat kolaciky, babo sa ma co chvilu narodit, takze vydavkov sme mali habadej a teda Vianoce su o inom ako o nakupovani podla mna.
@nic0le mám objednané pre syna. 😁 Ten bude prekvapený.
Moj muz tiez nikdy nepovie co chce ked sa honpytam, ale za cely rok pocuvam ze zislo by sa toto zislo by sa tamto a teraz chcel velmi kanady do prace stali sice velmi vela a sam si ich kupit nechcel tak som mu ich kupila, ja uz sa ani nepytam co by chcel, proste par veci povie za rok co by chcel coby sa mu zislo a ak si to mekupi tak to ma pod stromcekom 😂 ale napr neocakavam od neho ze mi kupi taky hodnotny darcek ako ja jemu lebo on ani len netusi ze ich dostane. My sme sa nikdy nedohadovali na cene za kolko si kupime

Mozno si chce dobiehat veci z detstva, ked si nemohol dovolit. Tak chce konecne nieco extra. Drahe, moderne, cim by sa mohol pysit.
Mozno presne po takom pocite tuzil pred spoluziakmi v skole po Vianociach. Pochvalit sa. A nikdy nebolo cim.
Bezne darceky, aj ked drahsie, nez maval doma, ten deficit nedoplnaju.
Ale ten telefon by nedostal, aj keby to bolo takto. Len pokladnicku nan. Zase uz je dospely. Uz by mohol mat rozum a vediet, o com su Vianoce. A ten telefon/dron si kupit aj sam. Ak ho chce.