Manžel a Vianoce
dobrý den, zeny, neviem ako vy ostastne ale ja mam velky problem s manzelom a vianocami. Nic mu nie je dobre, vsetko ofrfle. Co sa darcekov tyka, mame dohodnutu nejaku sumu na darceky. Ja si objednam co chcem a on mi to zaplati. No manzel napr nikdy nevie co chce. Nema ziadne konicky ako ostatni chlapi a vsetky navrhy darcekov ofrfle( kvalitny rum, tankovaciu kartu, knihy, oblecenie) Ked sa ho opytam co chce vacsinou povie ze mobil ( 800e a viac alebo dron tiez okolo 800e) Mne to pride dost prehnane, lebo vsak on mne kupi v hodnote 50E( dopredu hodnotu dohodneme). Kazde vianoce sa citim trapne, nic sa mu nepaci. Pride mi rozmaznany alebo co. pritom zaraba menej ako ja, doma u rodicov dostaval ponozky a kozmetiku do 30e a hootovo. Uz som z neho na prasky clovek sa mu nicim nezavdaci. Keby mal aspon hobby ale nic veru len kuka do telky. Co by ste robili na mojom mieste ? vybrali nieco podla seba ? alebo mu dali peniaze ( to mi pride uplne najhorsie riesenie)
ved zeny ale ja ani nechapem ze kto ho tak rozmaznal. ved oni boli z chudobnejsej rodiny, ozaj nemali peniaze nazvys, cize logicky by mal mat nekonecny zoznam co chce 🙂
Nemusí byť rozmaznaný keď je z neho ufrflaný cholerik 😀 Jednoducho to máš takých ludí, čo obrblú aj to, že je dnes pekný deň
@ella_price praveze bezne sa tak nejavi, zeby bol ufrflany. Len s tymi darcekmi a len na vianoce sa to javi. Na narodky, meniny taky problem nemam. Len tie vianoce. Celkovo je taky typ ze nezije len preziva, proste bez hobby , konickov, nic ho nebavi....robota, doma, telka, dokola. Taky bez zivota odkedy ho poznam a dost lenivy je, maloco doma porobi vacsinou sa mu nechce.
Uprimne, ja ho chapem. Tiez nie som zrovna najlepsi prijimatel darov. Neznasam prekvapenia a neviem sa tvarit uzasne milo, ked dostanem vec, ktoru nechcem/nepotrebujem. Ak nieco chcem, tak mam konkretne poziadavky a zvysok to nevie ocenit a som narocna. 50e je uplne super napad... Absolutne neries a neznepokojuj sa pre to...
No a nemá nejakú nechuť k práci? Nie je len nejak uzavretý? Možno je človek, čo na Vianoce mu príde lúto a len to takýmto spôsobom zakrýva. Starký tiež tak nadával na všetko, že on chce na Vianoce len svätý pokoj, velký hrdina a potom keď sme ho prekvapili nejakým pekným darčekom (tuším to bol vtedy wellness), tak sa rozplakal a my sme nechápali.
Nemusi byt rozmaznany, len tak trochu nechape koncept darcekov na vianoce. Ja to … mam podobne, co chcem, potrebujem, si viem kupit aj sama a nieco, co by som ozaj chcela stoji vela a viem, ze si z rodinneho rozpoctu dovolit nemozeme a kupovat blbosti len preto, ze su vianoce… neviem…. Tak ale ja nefrflem ;) predstieram nadsenie ;)
@ella_price nie toto nie je jeho pripad
Tohto roku ho prekvap a kup mu to neviem. Ja by som sa s tym vrasky nerobila. Nevdacny bude tak ci tak. Ak by sa pytal, tak mu vysvetli- chova sa ako male decko a ci sa ty snazis, alebo nie, tak vsetko ofrfle. Takze si sa rozhodla si tieto Vianoce sprijemnit a to si mu zaobstarala.
To je tak, ked sa z Vianoc stalo kupovanie darcekov len aby sa nieco kupilo
@prasiatko30 odpadla som

No take darčeky ako mobil a from si musí kúpiť sám
Chces nazor, tak tu ho mas. Trapne vobec je, ze ste si z vianoc spravili obchod a idete sa dotahovat, kto za aku sumu komu da darceky 🙄👌.
Ze sa este obtazujes. Kup mu vonavku co ti vonia aby pri tom prdeni do gauca aspon vonal alebo kup sebe 2 darceky po 50€. Aby si niekto nevedel povedat co chce v limite... Alebo ako bola spomenuta ta pokladnicka ale tu kup z tych 50 ecok a zvysok daj dnu 😘
@kozova8734 tvoj uz asi tiez nic nedostane co?
My si kupujeme ponožky a je. Vianoce sú predsa o niečom inom ako darčekoch za 800 eur.
Ale sa zaň pravidelne platí, nemáš ho kúpený na celý život 🧐
Kúp baterky do ovládača na telku.... Véd aj ty si vypýta mobil, notebook, plastiku... Cokolvek hlavne aby ho to vyšlo tých 800e
Nemam rada takych ludi co len prezivaju. Ziadne konicky a zaluby. Su potom znudeni a ubrblani. Takym tazko vyhoviet. Poslala by som ho volakam asi..... Co s takym chlapom. A v buducnosti to bude este horsie.
@vivuska666 ano tiez nemam rada moc takych ludi. bez zivota, ved ja uz nieco vymyslim len som chcela vediet co ine zeny kupuju ci ako maju poriesene darceky.
Moj rad vari. Vybral si kvalitny noz, po ktorom uz roky tuzil. Potom rad turistikuje. tak si vybral batoh na hory. Dopraje si. A rovnako aj mne 🙂 Nechavala som to tento rok na neho. Kupil mi tenisky na behanie a turisticku mikinu.
@vivuska666 tak to je super, ved ja by som mu kupila po com jeho srdce pisti a ten limit by mi nevadil ze by to bolo aj za viac. ale ten moj bud zadrie ze extrem za 800e alebo ofrfle lebo nevie co by chcel
mimo tvojej otázky, ale prosím ťa....čím ťa očaril?
Výber si tiež niečo v tej sume😁
Mozno preto ze je zo skromnejsej rodiny tak teraz v dospelosti by si to rad vsetko vynahradil az sam nevie co by chcel... Ale u nas by veru tel za 800e neprešiel.. Nech sa muz aj na hlavu postaví..
Pozri sa, on tebe zaplatí 50 eur zato, čo si ty objednas. Takže mu povedz, nech si niečo objedná sám, keďže po minulé roky nebol spokojný s tvojim výberom, daj mu 50 eur a dovidenia. On sa predsa tiež netrápi s tvojim darčekom. Máte aj deti? Tiež by ma zaujímalo, čím ťa očaril.
Môj darčeky na Vianoce vôbec nerieši, nie že by frflal, len to vôbec neprežíva. Čo chce, si počas roka kúpi. Každý rok dostane oblečenie a knihu, neodpadne z toho, poďakuje sa a hotovo. Ani darčeky pre iných nerieši, nadiktujem si knihy čo chcem a to mi kúpi. Jeho rodine vyberám darčeky posledné roky ja. Vianoce sú o inom. Darčeky by som najradšej dávala len deťom...
Ja by som mu ten dron alebo mobil kúpila aj za 1000€, ale na splátky. Akontáciu by som dala 50€ a zvyšok nech si dospláca.
U nas tento rok budeme mat sadu hrncov od deti a my chceme elektricky tlakovy hrniec uz nam stary hrniec odchadza a to som v kuchyni len ja
Kedze ked nieco potrebujeme/chceme, tak si kupime, tak to berieme potom tak, ze vianoce su najma pre deti. Kupime si daco, len aby sa deti nepytali, preco tam nic nemame..nastastie mame aj dost konickov, len casu malo 🙂. Nic neocakavaj a nebudes sklamana. Povedz mu, ze vianoce su o inom.
Podľa mňa tých 50€ mu daj v obálke, nie v zlom, ale že keď niečo zaujímavé uvidí, nech si to potom kúpi.

Podľa mňa je tvoj muž trošku nevďačny clovek a zároveň lakomy...on sa nejako trápi nad tvojim darcekom? Nie....tak sa netráp ani ty, daj mu 50 eur a nech si kúpi čo chce