icon

Manžel často hreší

ivkakiwi
5. mar 2021

Ahojte. Už som stoho zúfalá ako ten môj stále hreší, keď z niekym vola alebo sa rozpráva (rodinný príslušníci, alebo kamarad)
Mám 11 ročného syna ktorý si už zvykol na tie jeho sprosté reči. Len že čakám bábätko a už som mu Xkrat hovorila aby sa choval ako dospelý a nie ako naky pubertak ktorý si svojmi sprostými rečami potrebuje zvetšit svoje Ego😒 On mi povie, že si bude rozprávať kde chce a ako chce. 🤦‍♀️Ja som mu hovorila ze bude otcom tak by sa mal podľa toho aj zprávat. Viem že chlapy hreší, ale pred detma by sa mali krotiť!!

Strana
z2
andreatytler
6. mar 2021

@ivkakiwi Ja to volam ze chlapi ked su pokope su ako tlupa pavianov. Hraju sa na machov a kto je vacsi frajer v tlupe.... no a samozrejme najvacsi frajer je ten co ma najvulgarnejsi slovnik.
Tak ho nechaj nech sa hra na frajera v praci, alebo na pive, ale doma by som trvala na tom ze nadavky nesmie... a kludne by som napomenula aj brata, bratanca, otca keby zacali tak rozpravat pred dietatom. Trvaj na svojom. Si v prave. Nech sa ohradzuje kolko chce.

cacianka
7. mar 2021

Moj je v tomto taky mierne primitivny. Pred jeho rodinou (silno veriaci) nepovie ani "do riti, hovado,"
Ale doma a u mojej mami na dvore ku.. vyj, do pi.. sku...ked mu niečo padne, pokazi , nejde.vzdy ho okriknem, ždžubem ze to nechceme počúvať.pomôže to.ale uz sa stali ze som mu povedala stretnem sa s tvojou mamou a budem sa ja pekne vyjadrovať. V štýle aká ku..pekna ruza vam kvitne, kde do pi..ste zohnali take krasne topánky. Alebo jej idem, akože, volať ako sa má....
Zaberá.

sisulia
7. mar 2021

No ale tak si rozpraval aj pred tym ako ste mali deti, mozno to chcelo riesit tuto situaciu uz pred tym, no ano ak by chcel, rozhodne by si na niektore vybrane slovicka mohol aspon pre detmi teda davat pozor

ivkakiwi
autor
7. mar 2021

@andreatytler presne si to vystihla 👌 a musím povedať že do bodky 😎
Čím horšie sa vyjadruje tým je medzi chlapmi najvetsi frajer

andreatytler
7. mar 2021

@ivkakiwi 😀 ha ha... Mam takeho doma... mne je uz aj smiesne niekedy ked ich vidim tak pokope... ale zase oni sa asi smeju ked my baby sa dame dokopy🙂.
Na toho mojho (ako skoro na vsetkych muzov) najlepsie zabera pochvala. Tak ja mu casto poviem napriklad... wow, zlato, milo si ma prekvapil s tym ako sa vies v poslednej dobe ovladat. Uz som ta nepocula zahresit velmi davno pred dietatom. Alebo: poviem ti, neverila som ze sa budes vediet zmenit a prestat hresit pred dietatom, ale presvedcil si ma, obdivujem to.
Mozes mu to povedat aj ked este stale hresi ale prejde napriklad den bez hresenia a hned ho pochval... chlap miluju pochvaly a pocut ze aky su skvely a urobia pre to vsetko... aj hresit prestane.

ivkakiwi
autor
7. mar 2021

@andreatytler 😄😄 to áno, len chváliť a chváliť 😄 ale keď sme doma tak je v kľudne nehreší, len keď ho niečo naštve, tak sa vyrozprava (do pi**, kur**) a pák už je kľud 😊 z bratom sa rozprávajú tak normálne ze samá pi** našťastie brat snami nebýva a ani iný jeho rodinný príslušníci 😄😄

ivkakiwi
autor
7. mar 2021

@cacianka u nás je to zasa na opak. Doma slušne lebo nemá dôvod hrešiť, teda keď ho niečo nenaštve a u jeho rodičov (veriacich) tak sa tak správajú bežné tak ze tam už padajú slovíčka do pi**, kur**, nehovorím ze stále ale keď sa o niečom odhadujú, tak to ide. Okrem jeho mami ta nehreší...

Strana
z2