Manžel chce len chlapca
Baby, ako by ste reagovali keby vám muž povedal, že nechce dcéru ale syna. Snažíme sa o bábätko a dnes mi toto zapotil. Mám dosť. Stalo sa to už niektorej?
U nás bolo to isté, ked nam na genetike povedali ze to bude dievčatko na 100 %. V ich rodine neviem koľko generácií do zadu boli stále iba chlapci. My máme 2 dievčatá a za nami všetci jeho bratranci všetci majú tiež uz len dievcata
A možno to len tak hovorí .. neboj..nakoniec keby sa narodilo dievčatko isto bude rád .. dievčatá sú také tatinkove princezné, aj zmäkne uvidíš 😊
ale ved to neznamena,ze ked bude dcera nebude chciet dceru, ale ze preferuje syna...zasnem nad akymi vecami sa dokazu zeny urazit, nie si uz tehotna? niektore zeny zvyknu byt citlivejsie, ak teda boli aj predtym, zvykne ten pocit zosilniet...ved to je normalne, ze kazdy chce nieco trochu viac...aj teba keby sa opytali, co by si radsej, v hlave by si mala bud dievcatko alebo chlapca, aj ked by si povedala, ze to je jedno,v principe ano, je to jedno, logicky budes chciet,co budes mat, uz ked sa to zhmotni v realite uz to bude tak, bude to to najlepsie, co ste mohli mat, to co ste chceli...
Podľa mňa normálna vec. Dôležité je ako to povedal. chlapi zväčša chcú chlapcov no a čo? Aspoň je úprimný. Pokiaľ ti nepovedal nič zlé na to keď to bude dievca tak by som to neprezivala. Aj ja som chcela chlapčeka 🙂. Vidím ze niektoré to tu strašne prežívajú a uchýlil sa k urazkam smerom k tvojmu partnerovi. Nabuduce radsej nič nepíš lebo tu si na tom baby rady zgustnu.
To sú problémy.. Len aby nakoniec nebolo jedno čo to bude hlavne aby bolo..
Asi chudak na biologii chybal.
@gerrwie_girl povedal nechcem dceru.
@gerrwie_girl takéto súkromné veci ako co mi manžel povedal,aké máme problémy,súkromné problémy sa určite na verejnosti nerozoberujú a už vôbec nie na internete a v diskusných fórach,aby všetci o mne vedeli.Celebrity platia veľké prachy za udržanie súkromia,iný si svoje problémy zavesia ešte na net.Pani,čo písala prispevok ho tu vôbec nemusela napísať.Este z nás,čo jej okomentuju príspevok,povedala,že osocujeme jej manžela.Pani by si mala strážiť viac svoje súkromie a nezaťahovat do svojich problémov nás.Ak ma problémy je tu psychológ.
Moj muz snival strasne o 3 dievcatkach a nic ine si ani nepripustal. Ked som prvykrat otehotnela a dozvedeli sme sa pohlavie (dali sme si zistit z krvi) a vyslo ze chlapec.
Najprv si trosku poplakal potom sa kusok pripil...cez vikend sme sa o tom nebavili a uz ked mi v pondelok pisal z prace sms ze vybral pre maleho meno. Podotykam ze vsetky najcudnejsie mena z kalendara ktore sa len dali: Pankrac,Servac,Hugo atd. Tak som vedela ze je dobre. Nakoniec je stastny ze ma chlapca a nevymenil by ho za nic a uziva si aki su partaci.
Môj partner je z dvoch chlapcov, jeho otec je z dvoch chlapov- partnerov ujo ma dvoch synov a jeden z nich (partnerov bratranec) ma už deti- dvoch chlapcov. A my máme dve dievčatá 😉
@natalka13 určite nečakala lichotky. Ale všetko sa dá napísať aj normálne bez blbych reči.
@gabrielikta od toho sú tu diskusie. Bola to jej voľba napísať o svojom probléme. Je to ciste jej vec. Kto môže napíše niečo k veci. Nadávať jej manželovi do hlúpych a pod. mi pride úbohé.
Rozmumným mužom ani nenapadne riešiť pohlavie, len to, aby bolo dieťa zdravé, tak ako aj rozumným ženám. Keď sme boli na sone v 21. tt, tak nám dr. oznámil pohlavie so slovami "bohužiaľ z toho chlapca nevyrobíme" tak môj muž naňho totálne nechápavo pozeral. A ja tiež. Pako.
Môj muž odkedy sa poznáme básni o 3 synoch 😁 ja som zas odjakživa túžila po dcére. Život to zariadil tak, že prvého mame syna (čo som ja rozdýchavali asi 3 dni) a teraz čakáme dievčatko (čo on rozdýchaval) 😂 sme si kvit 😂 samozrejme milujem syna najviac na svete. A manžel si len nevedel to dievčatko po chlapcovi predstaviť. Až keď sa kamarátom narodilo dievčatko a chodili sme tam, sám povedal, že to dievčatko je úplne fajn. Že sa teší aj na naše. Dokonca on vyberal meno pre dievčatko 😉 takze myslím že to len musí spracovať. 😉
Kamoskin chcel syna,mali dievča,aj druhé mali dievča,odišiel od nich ..sad story
@dkethe a podla teba je to "citenie nevôle" akoze ok? Podla mna ludia, ktori citia nevôlu po tom ako sa dozvedeli, ze sa im narodi zdrave dieta to maju v hlave a hodnotovom rebríčku strašne pošramotené.
Ja teda žasnem ako to niektorí dokážu riešiť 😲 🙄 to len mne a môjmu mužovi to bolo totálne jedno...
@scorpionflower1 pisem, ze je to velmi caste. Nehodnotim 🤷
@lulupulu A čo sa ti nepáči? Myslíš si, že ten psychológ nepomôže, neporadí? Je nejeden človek, ktorý má celoživotnú traumu z toho, že rodičia chceli mať chlapca a ona sa narodila ako dievča. Keď nie si ten prípad, buď rada. Prídeš sa sem pobaviť, nechápeš podstate problému, ale premúdro okomentuješ. Ty, odborníčka na život. 🙄
Kamarátka ma muža a má 4 bratov a oni majú doma dve baby takze pravidlo že doma boli sami chalani neplatí a to by mohol vedieť
tak mu povedz ze ked to bude dievca tak ho vyhodis z domu😅 jaj by som ho...🤯😀
Haha že iba chalani v rodine tak bude aj on mat syna..... manželov otec je z 3 súrodencov.... všetci majú po 2 synov, Žiadne dievca. Jeho stará mama vždy hovorila ze ona nemá vnúčatá ma iba 6 vnukov, manželov brat ma syna a čuduj sa my mame dcéru... ale teda môjmu bolo jedno co to bude.... po 4 rokoch snaženia je rad ze mame zdravé dieťa...
@jabadabadu suhlasim. Je to hrozne, ale som sa aj zasmiala dobre
Ahoj, napíšem z mojej skúsenosti. Manžel má brata, boli dvaja,ja nám 6 súrodencov. 4 bratov a 2 sestry, 1 brat mali 3 chlapcov, chceli dievča, narodili sa im dvojičky chlapci... 2brat ma chlapca a dievča, chceli tretie a zadarili sa im dvojičky dievčatá... My mame 2 dievčatá, do tretice by nam pasoval chlapec, ale ktovie ako by sa za darilo.... asi toľko každému co príroda na delí....
Takto Vam poviem 🙂 moj miz ma v rodine 4 generacie len chlapcov…takze tiez vravel ze my doevca na milion percent mat nebudeme … po ultrazvuku ked mi dr povedala ze na 80% je to dievca som si sadla k nemu do auta, povedala som mu ze je to zrejme dievca
Tak prehltol na prazdno zacal sa smiat ze to isto nie… davali sme si robit nidty pro testy kde Vam pohlavie povedia na 99,9%
Ked prisli vysledky bol na lyzovacke tak som mu len zavolala ze teda babo je v poriadnu a ze teda je to dievca..30 sekund ticha pytam sa ho ze haloo co ti je … povedal ze dal si pol deci a teda zakrical na cely bar ze bude mat doma dve baby… 🙂 Mon muz mi s odstupom casu povedal ze sa nevyrovna ziadnemu chlapcovi
Rodina si ho hrdo dobera ze prelomil tu chlapcesnku eru 🙂
Dalsie plus- ja budem aspon o 15rokiv spokojnejsie spavat ze na diskotele ju bratranci poochranuju.
Nebojte sa ak to aj bude baba
Od prveho dba si ho tak omota okolo prsta ze zabudne ze aj vyslovil ze chce mat len chlapca

Prepáč,chcela si vedieť nás názor.Nabudúce si rozmysli,čo napíšeš na modrý koník.