Manžel chce riadiť financovanie domácnosti
Baby zaujima ma ci je v poriadku, ak muz drzi rodinnu kasu a rozhoduje o tom, ake potraviny kupit, za kolko, chce vylucne on nakupovat (zena ma spravit iba zoznam). Zena ma pristup k peniazom, ale moze z nich na potraviny zobrat a ist na na nakup iba vtedy, ak nieco nevyhnutne potrebuje a v kuchyni jej chyba. Toto nastastie nie je moj pripad, ale potrebujem poradit mne blizkej osobe a potrebujem sa rozhodnut co povedat- poradit podla viacerych nazorov, lebo len moj nemusi byt spravny. Dakujem
@zuzkat1 morcacie je zdrave, ak je morka zdravo chovana ... ale kto Ti toto zaruci? 😉
@zuzkaanicka jasne...no myslela som hlavne v porovnani s kuratom... V dnesnej dobe mam pocit je jedno co kupis.. vezmi si tie skandaly s biopotravinami..:-/
@zuzkat1 Tazko povedat ... vsetko je to rychlovykrm, takze velky rozdiel medzi tym nebude ... ale nie som veterinar🙂 ... ani bio nemusi byt vzdy az take bio ... ideal by bol, keby si si mohla sama vychovat 😉
@zuzkaanicka tak to ano,len neviem co by povedali susedia🙂 o tej morke som pocula ze kedze je velka tak hormony nemusia davat ...o atb nevie...no mozne je vsetko... To uz naozaj aby si nic nejedla...
@zuzkat1 No, skus 😀 ... ak mas balkon, tak uvidis 😀 ... my byvame v dome, ale aj tak to uprostred Brna neviem predstavit 😀
@zuzkaanicka nemame balkon... Skusim na chodbe🙂
@cecil36
dobre si urobila, ze si mu nic nepovedala a radsej isla prec, lebo by bol asi koniec kamaratstva s Tvojou kamaratkou, ked si ona nevie dupnut alebo to mala riesit na zaciatku- teraz je uz neskoro, pre tie, ktore vo vztahu netahaju za kratsi koniec je prijemne zistenie, ze mame doma dobreho chlapa v porovnani s tymto, o ktorom si pisala..., Tvojej kamaratke zelam pevne nervy....
@zuzkaanicka
@zuzkat1 baby ja som sa morky vzdy bala, pri mojej vyske sme si s moriakom vzdy hladeli do oci, a to fakt nie je prijemny pocit 😀 Takze, tymto su moje chovatelske ambicie ukoncene 😀
@zuzkat1 ked budes mat na tej chodbe zverinec prideme ta pozriet 😉 , bola by som rada, keby si moje deti nemysleli, ze kravicka je fialova a kurca sa vyraba v tescu 😀
@cecil36 Tiez ma malo tahali za usi, takze sme na tom s vyskou podobne 😀
@cecil36 Vratim sa k teme 🙂 ... ak to nie je tajne, resp. ak si ochotna prezradit-co na to Tvoja kamoska? ... skusila sa s manzelom porozpravat, alebo ako uvazuje o buducnosti?
@zuzkat1 hej hej, raz sme tam boli, ale zrovna bol nejaky volny den, tak sme sa dnu ani len nedostali pre mnozstvo ludi 😠 Ale urcite vyskusame druhy pokus 😉
@zuzkaanicka rozpravala sa s nim uz niekolkokrat, ale vysledok nula. Teda on si rozpraval svoje, nieco podobne ako to, co som pisala aj ja vyssie alebo ze "on jej chce dobre" a aj tak je stale ten najhorsi... atd. Co sa tyka buducnosti, to este neviem, lebo zatial som s nou o tom nestihla pokecat. Neviem, ako sa rozhodne, lebo ako otec mozem potvrdit, ze je naozaj dobry, ale ako manzel.... no ja by som ho teda nechcela ani zadarmo 😀
@cecil36 tak my sme sa dnu vzdy dostali cez vikend ale sli sme doobeda a mala tam bola aj zo skolky ako koncorocny vylet. Bola nadsena🙂
A ta tvoja kamoska... Ani mojho muza by si nechcela🙂a ja som spokojna tm chcem povedat ze ona to mozno nakoniec ani neberie az tak tragicky. Ci sa mylim?
@cecil36 jasne, on sa snazi ako vie, ale jej nevyhovie ... takze nakoniec je ona ta zla, lebo ho nevie ocenit 😒 ... tam sa naozaj tazko radi, lebo on iny nazor neprijme 😠
@zuzkaanicka ved to on si mysli, ze ten jeho nazor je najspravnejsi. Tam potom neexistuje kompromis ani dohoda, tam len zena bud akceptuje alebo nie... 😒
@zuzkat1 No, len ci jeho zaujima, ze ona nie je stastna, ked robi pre nu (podla neho) to najlepsie, co sa len da 😠
@zuzkaanicka to nezistime kym na cecil nepovie ze toto uz skusala... Neviem..no myslim ze vyhrazkami u neho daleko nezajde
@zuzkat1 presne ako pise @zuzkaanicka, on si mysli, ze stastna ma byt a basta. Ked nie je, je to jej problem, on robi vsetko co je v jeho silach.... 😝
@zuzkat1 ja som o vyhrazkach nic nepisala 😉 ... toto je asi typ cloveka, s ktorym nepohnes, on ma svoj nazor a nevie pochopit, ze jeho konanie nie je to najlepsie na svete ... tu fakt len rozchod, alebo vydrzat kym nepojde po MD pracovat, aby nebola vobec zavisla-teda, pokial financna oblast je jedina, kde ju takto depta.
@zuzkat1 a co stale tie vyhrazky spominas? 😀
@zuzkaanicka ale nevravim ze ty si pisala... No boli tu rady nech pohrozi sudom...atd..
@zuzkat1 Je pravda, ze keby som take nieco mala doma, tak by som mu nejaku priucku dala ... bud by som niekde oplieskala nekrestansku sumu, alebo by som prestala varit pre dvoch (to sa tiez da vysvetlit, ze mi ide o jeho liniu) 😉 ... ak by mu nedocvaklo, tak by som v takom vztahu nebola ... len ono sa to lahko pise, ked to mam doma uplne inak 😉
@zuzkaanicka hlavne nevies ako by ten jej zareagoval...
@zuzkat1 To neviem, lebo ho nepoznam ... na niekoho sa da ist priamo, na niekoho treba "usit budu" ... mozno by som zacala varit prehnane zdravo a este by som ho postupne zahlcovala infoskami o zdravom stravovani, do fitka by som ho prihlasila-a neustale by som mu opakovala, ze mi ide o jeho zdravie 🙂

@zuzkat1 pocula som, citala, google, TV. To ze to radi dr nie je pismo svate, doktori su tiez len omylni ludia.