Manžel chce rozvod a ja nesúhlasím
Zdravim mam taky problem s manzelom sme sa zacali hadat kvoli malickostiam potom som zacala chodievat obcas na diskoteky a tam som ho podviedla povedala som mu to a odpustil mi no len potom on zacal si pisavat s kamaaratkou a zacali sa stretavaat a zacal spavat u nej nechcel mik najprv nic povedat ale som si to zistil tak potom mi povedal pravdu a povedal ze ie podat na rozvod ale z druhej strany ja nechcem rozvod lebo ho milujem a on ku mne stale nieco citi uz nespava ani doma spava stale u nej a chodieva za malou ju pozret ako sa ma a vzdy ked pride ku nam domov tak je vsetko v poriadku sa rozpravame v pohode ako keby sme sa anni rozviest neisli ale spava snou a pritom bozkava aj mna a obyma ma.. Ja som mu povedala ze ho stale milujem a ze rozvod nechcem ale stale sa mi stym vyhraza ze uz somnou nechce byt ale zas keby nechcel tak by nerobil toto vsetko a povedal mi ze teraz co je stou babou tak ze to nebere ako chodenie a ze knej nic neciti myslite si ze to mi iba vsetko vracia ze to je iba taky ulet?.uz som zufala stale iba cakam kym sa ku mne vrati mam tomu nechat cas?
ja som uz skoncila zo vsetkym zacala som odzova ako vravim veujem sa na plno malej pretoze som si vsetko uvedomila aj ked ho stracam
@martina2006 ha 🙂 písali sme naraz podobné slova 🙂
toto čo tu človek niekedy číta na tom koňovi, sa mi ani veriť nechce.....akože čo všetko musia ľudia riešiť aké problémy a starosti majú s deťmi vo vzťahoch a pod...a dvaja podľa mňa čisto nezodpovední ešte puberťáci-podľa správania nevedia od radosti čo sebou.
@luccka155 ja by som tebe aj tvojmu manželovi odporúčala navštíviť psychiatra lebo problém je v tebe aj v ňom a ľutujem to vaše dieťa..... samozrejme všetko za predpokladu, že táto založená téma nie je výmysel.....
@luccka155 tak ked sa venujes malej,tak sa odpoj a uz v zivote nezakladaj stupidne temy a zabudni,ze tato stranka existuje! 😠
a co tu mam napisat ze mala sa trapy??ja vvidim aka je ale ked som to povedala aj manzelovi tak jemu to je absolutne jedno tam sa radsej stara o cudzie dieta ani vonku snou neide ked som mu povedalaby aspon nachvilku bbol snou tak ani to neni ochotny vzdy sa na nieco vyhovory ja viem nie som dokonala ale zas na druhej strane som si vsetko uvedomila a napravila som to
@luccka155 Ak s ním chceš zostať a ľutuješ to, tak prečo si ho pobalila? On ťa nepobalil a nevyhodil, ked si mu to povedala. Mala si byť rada a sekať dobrotu a neodmietať ho. Si mohla byť rada, že sa ťa ešte dotýka. No to je môj názor. Keby mal sex doma, tak nehľadá inde. Máte spolu dieťa, pre neho si ty bola na prvom mieste pred tou milenkou. Po 3-4 mesiacoch by ho to prešlo a vrátil by sa celý natešený. Zatiaľ si ty mohla mať kľud a čas upratať si v hlave. No to je môj názor.
@luccka155 budem asi neprijemne otvorena a uprimna - ale na toto co tu citam mam len jednu odpoved: najprv treba mentalne dospiet a az potom sa venovat sexu a vztahom! Mas 22, diskoteky, manzelstvo, nevera....manzelova bokovka...sorry, ale spravanie totalnych nezrelych trub! Mali ste najprv dozriet a dospiet obaja a az potom robit veci ako dospeli. Zatial ste na to nedorastli kuratenka! A toto ma deti.... 😝
joj dievca zlate, mne osobne je neskutocne luto kazdej takej mladej baby ako si ty. nechcem sa ta dotknut, kazdy mame inu mentalnu zrelost, tiez som mala syna, ked som mala 23 rokov. ale to uz je hodne davno, bol iny svet. minule som sedela so svojim synom a jeho kamaratmi, maju 21 rokov a oni sami skonstatovali, ze v dnesnej dobe baby, ktore maju deti okolo 20 rokov su sproste - doslovne blbe. tak som sa nad tym zamyslela - v okoli ich mam asi tak sest. a fakt su vsetky blbe a nedozrete a maju deti s chalanmi, o ktorych by som si ani bicykel neoprela. dievca zlate, kde mas mamu a ako ta vlastne vychovala? si myslis, ze urobis nejaku hodne velku blbost, potom to olutujes a bude vsetko v poriadku? uz nie si na strednej skole. ono sa hovori, ze mudry clovek sa uci z cudzich chyb a sprosty zo svojich vlastnych. pouc sa zo svojich chyb, ukonci svoj terajsi zivot, dajte si s muzom slobodu, aj keby ste spolu ostali, vas vztah uz bude o nicom, dospejete a kazdy bude niekde inde. zacni odznova, s muzom, s ktorym sa nehadas, ktoreho nepodvadzas. si matka, tak konecne dospej. to neznamena, ze nemozes chodit von sama bez muza, ale preberaj zodpovednost sama za seba a nerob hluposti. ked si dostatocne mudra, tak sa z tejto situacie poucis, ked si blba, tak budes tu istu chybu robit cely zivot
ty kokos toto je horsie ako manuela, milagros ci kera maria dokopy, to uz co je toto za temu... odpadla som!!!!
baby neútočne toľko na ňu, každý robí chyby 🙄 a dieťa je už na svete, tak je potrebné tú situáciu vyriešiť čo najlepšie, a nie teraz s krížkom po funuse jej rozprávať o ne/zrelosti
@maria1989 to nie su utoky, to je pomenovanie veci pravym menom. Na potlapkanie po ramene jej spravanie zrovna nie je. Dobre rano stare mamy - sa niekto cuduje, ze na diskoteke sa nalieva kadeco do poharov? treba si zabavu vyberat s rozumom a nie liezt do kdejakeho pajzla. Kazdy sme si strojcom svojho stastia a ked sa budem spravat ako lahkomyselna truba tak aj dopadnem. Bez urazky. Ostatne, ak mam potrebu lozit po diskotekach pofidernej urovne tak sa nevydavam a nezakladam si rodinu, ale sa vyburim zabavou dle libosti a az potom si zacnem nieco seriozne. Hm?
@luccka155 spravila si niekolko chyb,lebo po 1, asi si sa vydala, lebo si musela. Je to tak? O antikoncepcii sa s TEbou mamka nerozpravala? Druhy x uz tu istu chybu nesprav.
2, nechala si si nieco naliat do drinku. V Anglicku uz asi 20 rokov ucia, nenechavajte svoj drink bez dohladu a neberte drinky od ludi,ktorych nepoznate!!! Dufam, ze si sa poucila
3, ak sa naozaj stalo to, co sa stalo a bola si znasilnena, mala si ist na policiu!!! Lebo sa to stava dalsim neopatrnym babam. To chces mat na krku???
4, nechavas sa vyuzivat rovnako nezodpovednym chlapom ako si Ty. JOJ, skoda ze uz nie je povinna vojenska sluzba....
co bolo, bolo, , skus sa z tych chyb poucit. Manzela pekne krasne zbal, posli ho k milenke aj s jej dietatom, a Ty sa postav na vlastne nohy. Vsetko zle je na nieco dobre. Ak budes sama s dietatom, budes mat moznost konecne dozriet a dospiet. A raz budes za tento zazitok a skusenost vdacna. Velmi Ti drzim prsty. A ak potrebujes, navstiv manzelsku poradnu, cez urad prace je to zdarma. A neboj sa buducnosti.
To len mne sa toto cele zda ako dost nepodarena bachorka??? Velmi tazko uveritelne pre mna, hotova telenovela...
Hovori sa: "Ked stara mladou chcela byt" no v tvojom prípade platí: "Ked mladá starou chcela byt". Podľa môjho názoru si veľmi nezrele dievča. Ktorá zena hľadá útočisko v inom rozkroku ked vztah napadli prekážky, ktoré podľa môjho názoru neboli určite neprekonateľné. Myslím, ze tebe padlo len vhod, ze nastala u vas menšia kríza aby si si mohla chodit kade tade a teraz ked uz si zrejme "dostatočne" na pár mesiacov vybujarena to tu chces hrať na lásku. No kde bola ta tvoja laska a oddanosť vtedy ked si vliezla inému do postele? V dobrom aj v zlom - hovori to tebe nieco ? Ja si myslím ze vobec nie. Keby každá z nás liezla chlapovi podotýkam inému chlapovi ako svojmu do postele pri každej možnej komplikácií tak sme nakazené od HIV az po neviem co. Nie nie moja zlata ty mas v hlave strašný bordel. A prosim bud k sebe aspon trosku úprimná, pozri sa do zrkadla a povedz si, ze za vsetko si mozes sama. Keby si sa vedela normalne odviazat dat si pohár vinka je ok, no podľa mna si bola dopita ako prasa a keby ta pretiahlo aj cele stádo je ti to jedno. Takze vyhovorky typu: niekto mi nieco nasypal do pitia su naozaj smiešne a detinské a takýto alibizmus ti uz horko ťažko pomôže zachrániť vztah. Tvojmu EXmanzelovi želám vsetko dobre a určite si zaslúži lepšiu partnerku po svojom boku ako si ty. Pekný den 🙂
@chiaramonika lenze mi sme sa nevyspali nelezala som snim v posteli to je rozdiel
@sense :D :D :D :D :D ked nie v posteli tak asi rovno za diskotékou :D to je divozienka ! 🙂
@chiaramonika nakoniec ho vlastne ani nepodviedla...
@sense mozno ho "nadrogovana" nechtiac vy*fajcila. To asi nie je nevera :D co myslis ty ?
@chiaramonika no asi nie je nevera lebo to je vlastne znasilnenie 😀
Vela manzelskych parov sa hada kvoli malickostiam, ale neriesi to diskotekami a podvodom. Rozumcek nikde...
@sense tak som opäť o nieco mudrejsia 🙂. Ale teraz vážne. Si neviem predstaviť ze z trucu voči priateľovi vleziem do gatí inému. Fuuj. Da jse mi blejt velebnosti. To ma jednoducho človek v sebe. Bud to dokážeš alebo nie. Osobne mi je dogrcania keby som mala mat doma dcéru ktorá spinka manžela ktorý ma čaká a ja roztahujem nohy na vsetky svetové strany mimo manželskej postele. No hnus.

@luccka155 vzala by som ti dieta a naflaskala ti na papulu