Manžel chce stále sex a mňa to už nebaví
Ahojte, pisem sem, lebo by ma zaujimal nazor na tuto temu od viacerych zien... alebo som len ja divna, ako vravi muz 😖 no ale poporiadku....
Sme manzelia 10 rokov, mame 4 rocnu dcerku. Viac menej je nas partnersky vztah v poriadku, mame sa radi, nepodvadzame sa (teda myslim). Co je ale obrovsky problem a pricina 9 z 10 hadok je sex... Ja proste nemam chut tak casto ako on. Predtym kym sme nemali dieta to vobec neriesil ze kedy je a kedy nie, proste tak cca 3x tyzdenne bol. Teraz ako mame dceru tak po porode kym som bola pribrata bol sex ked som chcela tj vzhladom na unavu, starostlivost atd tak 1x tyzdenne, nic mi na to nepovedal. Potom som v priebehu 1,5 roka schudla a to dost a zacala som chodit do prace a mala do skolky a tu zacalo peklo... On je totiz presvedceny za kazdy volny cas ked som doma a dcerka v skolke je urceny na to, aby bol sex... Proste on ma volno 3dni do tyzdna tak aspon aby 2x bol sex... Neda sa vysvetlit ze ja proste tym donucovanim stracam aj tu trochu chuti co popri vsetkom mam... A ano par krat som sa aj premohla a urobila to nasilu, ale citila som sa potom este horsie. Dochadza to do stadia ze zvazujem aj rozchod, lebo proste nemam naladu na to aby mi stale niekto knural za uchom, ze chce sex... problem je totiz aj ten, ze ma dobru naladu - ideme na kavu, prideme a jemu je nejak automaticky jasne, ze sex a uz ma taha do spalne a ked ho odmietnem, tak sa urazi a nebavi sa so mnou pol dna. Pohadame sa, namiesto riesenia mi zacne vykrikovat ze mame sex priemerne 1x tyzdenne co teda okolo pravdy ani nebeha... Uz som rozmyslala, ze hadam aj si zacnem znacit ako casto sexujeme lebo on ma proste ponizuje aj pred svagrom napr. ze ako malo som ochotna... Neviem co dalej, ubija ma takyto zivot... Akukolvek neznost z mojej strany bere ako pozvanku na sex, takze nemam chut mu uz dat ani pusu ani ho objat ani nic ☹ ☹
Myslim ze chyba vo vasom vztahu nie je len v sexe... Ja mam dve deti a male a mavame sex s manzelom priemerne 5krat do tyzdna .. a nemam dojem ze mi to vadi🙂 skor bude problem v tebe porozpravaj sa s manzelom o tom ake zmeny by si doma uvitala nech ti viac pomaha alebo idete spoolu dakam von nech obnovite hlavne ty vzajomnu chemiu a chut k sexe..sex ku vztahu patri .. aj najdenie si casu na partnera ale aj na samu seba,,a ked to nepojde navstivte odbornika,...
Moj nazor: mala by si si uvedomit ze uz mate spolu dieta, a kvoli sexu aby ste zvazovali rozchod fuuuha.... vies rozmyslaj tak, ze dcerka potrebuje oboch rodicov, rovnako ako mamu aj otca a ked pises ze si rozumiete a vsetko je v poriadku medzi vami a jediny problem je len intenzita sexu pocas tyzdna...to by bol podla mna strasne hlupy dovod na rozchod a znicenie rodiny...ak to chces tak mu to daj... a co ked by si sa aj niekolkokrat premahala....vidis ze to chce, on je tvoj manzel, bud k nemu dobra a urob ho stastnou...a zase chapem aj tvojho muza, on sa snazi vyuzivat kazdu volnu chvilku kedy je dcerka prec nakolko vidi ze to sukromie uz nemate az take ako pred tym... mna by proste strasne mrzelo aby nas vztah a dcera stroskotali len na to ze som proste nemala chut na sex ... a vies, ak mu budes stale odmietat a priečiť ze nechces vas vztah ochabne a vy sa ako dvaja ludia uplne od seba vzdialite... ved predsa sex utuzuje vztah a aj vdaka sexu su manzelia si blizsi a je tam ta iskra... toto by som urobila ja...skus sa uvolnit a aj ty sa skus naladit na sex...ved to je super vec...
a este ti poviem tak uprimne ze co by ine zeny dali za to aby ich manzel chcel po nich 3 krat do tyzdna po tolkych rokoch manzelstva - to znamena ze sa mu stale pacis a ze ho pritahujes...uzivaj si to a tes sa z toho...podla mna 3x do tyzdna nie je vobec vela je to akurat, minule v telke psycholog hovoril ze na dobry vztah tej sex by mal byt tych 3-4 krat do tyzdna...vies keby to pytal po tebe kazdy den dva krat to by bolo vela ale toto on ma zdravu normu... a viesco uzivaj si ze mas manzela, kolke zeny stale nenasli toho praveho a uz by aj chceli si zalozit rodinu a mat deti a stale ho hladaju, ty ho mas a za druhe si uvedom ze ta nepodvadza a ten sex chce s tebou!!! ako manzelkou...vies horsie by bolo keby vobec po tebe sex nechcel a vybavoval si to s nejakou inou....daj mu dostatok sexu, chlap bude stastny a nebude ta podvadzat a nebude sa trapit ani on... este mas cas...inak sa mozete odcudzit a on pojde za druhou ktora ma ten sex 3 krat do tyzdna da a ty si znicis manzelstvo a dcerke vezmes otca len kvoli takejto blbosti ze ty sa vzpieras ... uvedom si ze mas stastie ze mas takeho muza akeho mas a to ti hovorim ozaj uprimne...toto podla mna nie je problem co mas...
@kvetinkaaaaa tak toto je tak naivne úsmevné🙂
@katarinapekna hej myslis ? 🙂 kludne povedz co si myslis ...
Ahoj, nehnevaj sa, ale podla mna je aj trikrat do tyzdna je to velmi malo a zvlast, ked uz mate 4-rocnu dcerku...jasne, ze ked mate volny cas, nemate nic na praci, tak sa mate venovat jeden druhemu a pekne v posteli😄ja sa tomu tvojmu manzelovi ani necudujem, ze sa hneva...skus nejako popracovat na sebe, aby si dostala chut...lebo u nas je napr.aj taky tyzden, kedy to mame kazdy den...a vobec neprotestujem😄
@anjeli_k U nas byvaju tiez niekedy take tyzdne ze sa neviem toho nabazit a kazdy den mame 😀
@erika161 ano, ved na tom nie je nic zle☺my napr.nemame sex iba pocas menstruacie, alebo ked mam mykozu, ale inak vzdy, ked je cas, tak jasne, ze ideme na to😄myslim, ze ta baba, co tuto temu zalozila, by sa mala hlavne nad sebou zamysliet a nie planovat rozvod kvoli tomu, ze jej sa nechce povenovat manzelovi
@timea7 paneboze ...som asi z inej planety ked to nevidim ako manzelsku povinnostt ale ako vy ze to ma byt radost pre oboch a nie ako za odmenu manzelovi ..pretoze aj ja mam rada sex so svojim muzom a nie pretoze musim ale pretoze sa milujeme....to uz nikto nema sex ako najvyssi prejav lasky??? des..
@marcela305 nie, nie si z inej planéty, vidím to úplne rovnako, len muž zakladateľky témy by môj postoj určite zmenil 😖 😖 😖 😖 Píšeš, pretože sa milujeme, no on svoju ženu nemiluje, používa ju ako hračku na uspokojenie svojich potrieb. Keď skončí, odloží ju a nevšíma si ju....
@timea7 ahoj, mozem prosim napisat IP??
@barbibednarikova samozrejme.
Píšem z opačnej strany barikády (niekde od manžela zakladateľky témy), lebo ja mám podobný problém, ako jej manžel. Že manželke stačí milovať sa raz za čas (ona je zn. panna) a ja by som mohol aj každý druhý deň (ja zn. škorpion). Nuž ale keďže vyhovieť si navzájom obom nevieme, tak ako inak, vyhovujeme len manželke, takže keď sa ona
chce milovať, tak to má, ale naopak to asi nie je nikdy. No a ako píše dotyčná, viem si predstaviť, že keď mužovi sa nedostane pravidelne sexu so svojou žienkou, tak po istom čase sa niektorý začnú až príliš zameriavať iba na to, čo im chýba, a to je "bohapustý" sex. A následne už len otravujú s tým ženu, a potom to dopadne takto, ak píše zakladateľka jauzneviemcoaako.
@konvalinka123 ale no... Taka hruba odpoved... Niekde je vela sexu a aj tak je to zivot na hovno
@jauzneviemcoaako mam doma to iste.... bud si to vydiskutujete alebo sa ti zhnusi tak ako mne....
@mishicca keď sa ti hnusi sex s vlastným manželom tak si myslím že to nieje v poriadku,muzovi treba dať do to co potrebuje inak to bude hľadať inde a to na isto,ked muž vie že doma má všetko čo potrebuje po inej sa ani nepozrie,treba jednoducho usexovat do vyčerpania a potom mu bude aj dva krát do týždňa veľa 😂😂
Zene treba tiez dat co potrebuje, inak to bude hladat inde....
@2zuzanka2 xi xi
caute ja som mala sex z priatelom aj 2krat za den teraz mame dcerku tak mame sex raz dvakrat za mesiac sme unaveny ja z malej polovicka z prace tak sme radi ze mozme sa vyspinkat a nie este sexovat :D
@2zuzanka2 nebudem reagovat..a nechapem na co reagujes na moj nazor. Ako absolutne ma nezaujimaju tvoje reakcie tak co riesis moje. Reagovala som na nieco uplne ine. Ja som mniska isto neni, chlapov som mala xyz a ziadny az na tohto sa nestazoval. NIKDY NESUD NIKOHO, KYM SA NEOCITNES V JEHO KOZI...
@mangelxx som znamenie panna aj muz je... Ale nepovedala by sim, ze je to o aatrologii... Skor o komunikacii, celkovom vztahu... A neprimeranej vytazenosti jednej strany a malej vytazenosti druhej strany... Ked ho necham cely den sameho s detmu, tak on vecer padne do pistele a spi a ja po prijemnom dni s kamiskou kavicka, masaz obedik a tak... By som kludne sexovala celu noc... 🙂
@jauzneviemcoaako ja som myslela ked som otvarala tuto temu, ze to bude tak 5X za den 🙂 3X za tyzden nieje az tak vela.
@oldman50plus NO súdiš podľa seba... ja poznám páry aj také, kde to je skoro obdeň a aj také, kde muž za ženou nepríde aj mesiac /milenku nemá/... naozaj sú aj taký aj taký... množstvo párov je spolu už len kamarátsky... skrátka, každý to má inak

@jauzneviemcoaako myslim ze vas problem je v niecom inom. Viac krat tu pises ze ti muz nepomaha. Podla mna je malo vytazeny. Skus ho nechat dva dni sameho nech zvlada ten kolotoc s dietatom a okolo domacnosti a potom ta mozno pochopi. Ak by ste mali sulad v inych veciach, mali by ste sulad aj v sexe.