icon

Manžel chce stále sex a mňa to už nebaví

jauzneviemcoaako
9. feb 2016

Ahojte, pisem sem, lebo by ma zaujimal nazor na tuto temu od viacerych zien... alebo som len ja divna, ako vravi muz 😖 no ale poporiadku....
Sme manzelia 10 rokov, mame 4 rocnu dcerku. Viac menej je nas partnersky vztah v poriadku, mame sa radi, nepodvadzame sa (teda myslim). Co je ale obrovsky problem a pricina 9 z 10 hadok je sex... Ja proste nemam chut tak casto ako on. Predtym kym sme nemali dieta to vobec neriesil ze kedy je a kedy nie, proste tak cca 3x tyzdenne bol. Teraz ako mame dceru tak po porode kym som bola pribrata bol sex ked som chcela tj vzhladom na unavu, starostlivost atd tak 1x tyzdenne, nic mi na to nepovedal. Potom som v priebehu 1,5 roka schudla a to dost a zacala som chodit do prace a mala do skolky a tu zacalo peklo... On je totiz presvedceny za kazdy volny cas ked som doma a dcerka v skolke je urceny na to, aby bol sex... Proste on ma volno 3dni do tyzdna tak aspon aby 2x bol sex... Neda sa vysvetlit ze ja proste tym donucovanim stracam aj tu trochu chuti co popri vsetkom mam... A ano par krat som sa aj premohla a urobila to nasilu, ale citila som sa potom este horsie. Dochadza to do stadia ze zvazujem aj rozchod, lebo proste nemam naladu na to aby mi stale niekto knural za uchom, ze chce sex... problem je totiz aj ten, ze ma dobru naladu - ideme na kavu, prideme a jemu je nejak automaticky jasne, ze sex a uz ma taha do spalne a ked ho odmietnem, tak sa urazi a nebavi sa so mnou pol dna. Pohadame sa, namiesto riesenia mi zacne vykrikovat ze mame sex priemerne 1x tyzdenne co teda okolo pravdy ani nebeha... Uz som rozmyslala, ze hadam aj si zacnem znacit ako casto sexujeme lebo on ma proste ponizuje aj pred svagrom napr. ze ako malo som ochotna... Neviem co dalej, ubija ma takyto zivot... Akukolvek neznost z mojej strany bere ako pozvanku na sex, takze nemam chut mu uz dat ani pusu ani ho objat ani nic ☹ ☹

piuska
18. feb 2016

kolke by boli stastne keby po nich chcel manzel po desiatich rokoch se 3x za tyzden, tiez si myslim ze problem mas ty. 3 x do tyzdna nie je vela je to akurat 3x za den by bolo vela...

mrvenica4
18. feb 2016

@piuska presne ako pises🙂

panuzasny
18. feb 2016

Ja tochcem tiež, len mojej stačí 3x do roka.

nelinka2009
18. feb 2016

@piuska no ako nie vsetky by boli nadsene, ale samozrejme zalezi od vytazenia oboch... Mozno by som mu nalozila viac prace a povinnosti... Nech sa chlapec tolko nenudi...

lady511
18. feb 2016

@jauzneviemcoaako úplne ta chápem,,u nás ja.pracujem muž pracuje,,máme 4ročnú dcérku, ,mojkanie a dotyky mu bez sexu nič nehovoria, ,niekedy máme sex 5x týždenne niekedy 3x ja.robím 16tky a hlavne mám.ochorenie kĺbov ktoré ma dosť často neznesiteľné bolia,,veľakrát sa premaham, ,ako skúšame myslím že náš sexuálny život nieje nudný keď.mám voľno iniciujem milovanie ja ale tiež niekedy žena nemá chuť na sex ale.na blízkosť, ,dotyky,,objatia BEZ SEXU žiaľ my sme viac emocionálne založené teda až.na výnimky, ,,rozprávať sa.môžem koľko chcem aj tak omiela to isté dookola no comment

mb269
23. feb 2016

čo možes byt rada tak sa stazujes. keby ta on odmietal tak by si sa stazovala ze nema o teba zaujem ze ma urcite inú 😀 ani tak ani tak. Mala by si si dat nieco na povzbudenie libida nech chut príde 😉

timea7
23. feb 2016

@mb269 čítala si celú tému? No neviem, čo konkrétne by som si dala na zvýšenie libida ja, keby mi muž doma s ničím nepomohol, nechal by na mne celú domácnosť, dieťa a bral by ma ako domáci spotrebič, ktorý mu navyše poskytuje sex.....mala by som na neho asi takú chuť ako na posledného bezdomovca....že si za to ale zakladateľka témy čiastočne môže sama, som jej už písala, sama sa uložila do role slúžky 😖 😖 😖

mb269
23. feb 2016

@timea7 samozrejme ze som si prečítala príspevok a nic z toho čo píses tam nie je spomenuté

timea7
23. feb 2016

@mb269 písala som, či si čítala tému, nie len úvodný príspevok, v ďalších opisuje, ako musí okolo neho skákať.

mb269
23. feb 2016

@timea7 citat 10 stran ?? 😀 😀 😀 nic ine nemam na robote. mala popísat do úvodu vsetko a nie az potom aby sa jej zacalo pritakavat ze je chudiatko na vsetko sama ked ma lajdaka chlapa a ten chce este aj taku hnusnu vec ako je sex 😀

timea7
23. feb 2016

@mb269 veď ťa nikto nenúti to čítať, ale potom tvoja odpoveď nie je objektívna. Ja by som to tiež už spätne teraz nečítala, vtedy som reagovala na jej príspevky. Ja som jej nepritakávala, ja som jej napísala to, čo tebe, že si to z veľkej časti robí sama. Ako si to s manželom nadstavila, tak to má. Muža, normálneho muža až tak netrápi, či sú vyblýskané obloky, chce mať doma nie len manželku, ale aj milenku. Šikovná žena to vie, nelieta s handrou do omdletia, aby večer ako handra vedľa muža padla a zaspala. Vôbec tým nechcem jej muža ospravedlňovať, normálny sa chopí pomôcť sám od seba, lebo mu docvakne, akú chuť na neho bude žena večer po celodennom maratóne asi mať. Len tu ide zrejme o trošku sebecký exemplár a manželku, ktorá má pocit, že najlepšie všetko urobí sama. Potom je to ťažké...

eleonorcha
23. feb 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

@timea7 chlapi su zvlastni a uplne ini ako my to je jasne 🙂

timea7
23. feb 2016

@eleonorcha celkom nerozumiem, prečo by mali byť úplne iní?

bibinka379
23. feb 2016

Daj mi nanho adresu ,ja si ponho pridem 😁

kattarinn
23. feb 2016

@timea7 ty nemas niekedy pocit, ze oni su z marsu? 🙂

timea7
23. feb 2016

@kattarinn prečo, veď to je práve zaujímavé, že sú iní, ako my, ak teda nejde o skutočného vola.

agiagi
24. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@katulienka82 ved to je jasne, aj muzi aj zeny potrebuju sex k zivotu 🙂 ja si neviem predstavit vztah bez toho.

panuzasny
24. feb 2016

@agiagi to je dobré, že "aj ženy potrebujú sex k životu". Frigidita je potom choroba, ktorá sa nedá liečiť ako homosexualita?

mackoromanocka
25. feb 2016

fúúha...no, podla mna možes byt rada, ze mas doma muza, ktorý neoblietava iné, ale stale tuzi po tebe, a dava ti to aj patricne najavo, nechapem aký je dovod, ze sex ti nechuti, v com je pricina, ved zdrava mlada zena, aj starsia, sa rada vyšantí, a mne pripada sex 1-2-3 krat do týzdna dost malo pre chlapa aj zenu v naj veku, jasné chapacka, nie kazdemu sa vzdy chce, nie vzdy je nalada, chut atd, ale myslim ze aj ked z tých 5tich razoch 1krat chut nemas tak sa nic nedeje, boze, ved je to tvoj muz nie cudzi chlap a myslim ze tých par minut sa da vydrzat aby bol klud a pokoj, a nie si vystavena riziku ze to co mu nedas ty bude hladat inde. Vela zien ked sa im narodi dieta, akosi zabudaju ze su zenami-manzelkami, nevravim niekomu sa podriadovat ale najst spolocný kompromis, myslim ze nikomu koruna z hlavy nepadne..ved si skuste z toho sexu spravit nieco pekne, nie tak ze boooze zas musim, ale chcem, skus sa nejak navnadit alebo co..kazda z nas mame deti , starosti, hlavu plnu hovadin, nie vzdy sa nam chce..aj ja mam 2r dceru,chodim do prace atd... ale ved prave toto je taký pekný unik od reality, ze sa cudujem zenam co nechcu "sexovat" :D:D :D ..ptm ked je uz neskoro a chlap hlada inde, tu vznika zas 54254 konverzacii aký je to hajzel a preco to urobil ked mal vsetko atd...mozno vsetko nie..ked ma chlap sex a vela jedla nema preco odbáčať inde...to je zaklad :D :D :D .., takze v skratke...predchádzaj poziaru, ked zacne horiet, tazko budes hasiť..🙂

kikina84
26. feb 2016

@jauzneviemcoaako chlapi sa zvyknu menit po narodení dietata..Je to tým že citia nadriadenost nad zenou,lebo dieta ich akýmsi sposobom sputa a maju vo vztahu vacsiu istotu,co im samozrejme dodáva na sebavedomí. Niektorí chlapi začnu svoje ženy po 10 rokoch mlátiť,iný sa prejavujú inak..vidím to aj z okolia,hlavne pri dlhoročných vzťahoch..Ja som s manželom vyše 12 rokov a tiež dostal cca dva roky po narodení dcéry svoje muchy,na rozvod to sice nie je,ale objavili sa v jeho chovaní určité aspekty,ktoré som si počas 8 rokov žitia bez dcery napr.vobec nevšimla.
Kamarátke ked sa narodilo dieta po 10 rokoch manželstva,tak ju manžel začal biť a to sa za celých 10 rokov na nom absolútne neprejavovalo násilnícke chovanie,ani náznakom..Daľšiu známu začal muž po 8 rokoch podvádzať s inou a to nemal ich malý syn aní rok a celý život sme od neho počúvali že neveru neuznáva a nikdy by ju neriešil..proste máš to rôzne..Podľa mna sú to nálady,ktoré hlavne pri dlhodobých vzťahoch nejak fungujú a určitým časom sa niektoré návyky alebo stereotypy stratia..ja to aspom takto vnímam u nás a z okolia..držím palce,snád to prejde časom 😉

panuzasny
26. feb 2016

@kikina84 "chlapi sa zvyknú meniť po narodení dieťaťa..." ale väčšina žien má v dieťati náhradu nežnosti a lásky, ďalej strach o dieťa, vtedy odstavia chlapa na druhú koľaj, ak to trvá veľmi dlho, chlapa zmení nadmerné množstvo testosteronu v sebe. Je iná doba, kedysi staré babice "odstavovali" deti od matiek. Dnes s nimi spávate aj do 10-eho roku života v jednej posteli.

sorciera24
26. feb 2016

@kikina84 nie kazdy chlap sa po anrodeni deti zmeni......moj mi s detmi neskutocne pomaha, od sameho azciatku, ja vravim....ze keby mohol, tak by aj odkojil tie deti 😎 som mu za to velmi vdacna, ale ciastoscne suhalsim s
@panuzasny ......manzela som nikdy nedala bokom, je pre mna stale ako partner nadolezitejsi.....a tak spolu si navzajom pomahame....( a to sme spolu s mm dlhsie ako vy...)....ano, dieta je zasah do vztahu......ale vyhovarat sa nan neda, ak je chlap nan pripraveny, tak to zvladne,a le partnerstvo ako t ake sa musi zachovat....

borkavan
28. feb 2016

@mackoromanocka ty si asi tiež nečítala celú temu, že? ani ja, ale prvé dve strany hej a tam píše, že na všetko je sama. On po nej chce len sex a nie žiadne manželské povinnosti-milovanie. A neda jej ani vydýchnuť, sadnú si a už chce sex. Proste cíti nátalk, z jeho strany.
Toto by sa ti páčilo? Keby si sa cítila ako diera, do ktorej si muž chce zastrčiť, lebo sa nudí?
A nei si jediná, ktorá tu takto reagovala, že čo je na tom, že po nej chce sex a že môže byť rada, že nejde inam a že aj po 10-tich rokoch ho stále priťahuje.
Podľa toho, čo som čítala, si ona ho nepriťahuje, spravil si z nej Dieru-zástrčku a jej potreby ho nezajímajú. Ved mu hovorila, že ju to nepriťahuje, ked ju vyvoláva ako koza na pašu, pod, dáme sex. A on stále svoje, že to inak nevie.
Tak nech ide na ulicu a nech tam vykrikuje, po každej žene, dajme si sex. Som zvedavá, ktorá by mu dala. Toto si fakt chlap dovolí iba k vlastnej žene, omyl, to nie je chlap alebo buran, čo nerešpektuje potreby partnerky a nevie ju patričným spôsobom zviesť.
Keby si našiel inú, tak jej by už kupoval kvety, vozil by ju tam a tam, len aby mal sex. A vlastnú ženu nezoberie nikde, nezoberie jej dieťa do škôlky, aby teda ona sa mohla pripraviť a mať s ním aj ráno sex, lebo aj to písala, že ani kávu si nemôže vypiť, lebo on chce sexovať.
Čo je to za chlapa, čo nerešpektuje ranný rituál svojej vlastnej ženy?
Ja osobne po rannej káve som ochotná vystúpiť aj na Everest, bez prípravy, bez kyslíka. Proste hocičo. Ale keby pred kávou...... má nárok niečo odo mňa chcieť iba moje dieťa alebo nejaká nutná vec... , kde by išlo o život. Každý sme nejaký a treba to rešpektovať.
Ved on si z nej spravil Dieru, alebo zástrčku.

@agiagi
@mb269
@piuska

timea7
29. feb 2016

@panuzasny človek sa zásadne nemení, ani po narodení dieťaťa nie. Netvrdím, že v niektorých prípadoch sa ženy nezdravo neupnú na dieťa, no pravidlom to nie je ani náhodou.

timea7
29. feb 2016

@kikina84 muži sa po narodení dieťaťa nemenia, to len ženy nevidia, alebo nechcú vidieť ich vlastnosti v plnej kráse ešte kým to dieťa s ním splodia. Človek sa zásadne nemení, ten, čo má problém žene zaplatiť kávu, u toho je veľký predpoklad, že ju bude na MD vydeľovať s peniazmi - pokiaľ sa teda ona dá. Žiarlivec žiarlivcom zostane - či pred narodením dieťaťa, alebo po ňom. Muž, ktorý po príchode z práce má jedinú zábavu - PC, to zrejme nezmení, ani keď sa dieťa narodí...A ak muž začne po desiatich rokoch vzťahu biť, tak sklony k tomu mal vždy, len ich ona prehliadala. Dieťa to nespustilo. A zase je na žene, čo s tým urobí. Dnes je trendom rýchlo za každú cenu svadba, žena často ani školu nemá dokončenú, žiadne pracovné návyky, nič ušetrené, mladý pár nemá kde bývať, ale rýchlo, rýchlo dieťa, s hocikým, veď sa po svadbe zmení, veď sa zmení, keď sa dieťa narodí....A potom poď ho bývať svokre, čakať na MD ako na spasenie a vypisovať na MK, ako sa muž po narodení dieťaťa zmenil. 😒 😒 😒 😒

mb269
29. feb 2016

@timea7 to ako keby som ja pisala 😀 presne moje slova

nikuliak
29. feb 2016

@timea7 Pekne napisane.

panuzasny
2. mar 2016

Človek sa nezmení, pokiaľ sám nechce. Človek, je jedno či chlap, alebo žena. Ten kto bije ženu, je úbožiak a nezaslúži si žiadnu.

schubertica
3. mar 2016

podla mna to urcite nie je v poriadku, ze sa nutis do sexu. mate to robit vtedy ked sa vam obom chce a nie len jemu. vonkoncom nesuhlasim (priam ma take slova vytacaju), ze mozes byt rada, ze ma po tolkych rokoch o teba zaujem...co si ty? nejaka jeho hracka alebo co? nejaka vec ktora ked sa opotrebuje alebo okuka tak ta vymeni za novu? v sexe neexistuje norma. niekto to chce kazdy den niekolkokrat a niekto iny zase raz za mesiac. urcite by som sa do toho nenutila. ved ked to robis len kvoli nemu a sama to nechces to je skoro ako znasilnenie.

agiagi
5. mar 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@schubertica urcite to nie je v poriadku :/