icon

Manžel chodí von kamarátom, ktorý nie je rodinne založený

8. sep 2022

Má kamaráta.. ktory vekovo môže byť môj otec..no má už vnukov . Je to taký krcmovy typ a raz vravel že on nikdy nebol rodinne založený pred nami a mne je s toho na grc .
Môj manžel s ním chodí von a často . Čo ja to mám za muža plakala som večer . Veď on dáva prednosť jemu ako mne a deťom . Nepomáha ani pekne slovo ani nepočúva má . Mám 100chuti mu napísať aj spravu teraz lebo veď s nim sa nedá a rozprávať.
Povedal mi že nebude on večne doma sedieť. Ale veď my sme jeho rodina a nie nejaký starý ujo čo sa ešte s toho tesi že nám chce zle
Prosím čo mám robiť ja už nevládzem . Psychicky má toto ničí. Že sa stretáva s takým človekom

autor
•
8. sep 2022

A muž mi neveri že on to nehovoril ..mňa šibne . To si naozaj len toto zaslúžim ?

anjelicek26
•
8. sep 2022

Problem je v muzovi a nie v kamosovi...je to o tom, ze ma potrebu chodit von a casto a svoj "super volny cas" si predstavuje hlavne bez vas... co je to inak casto? Mam skveleho manzela, ale "vonku" je relativne casto - v stredy hrava vecer tenis (ja chodim s detmi na plavecky v tej dobe), v piatky chodi za babkou do domova vecer po robote (my s detmi mame dva treningy a dojde asi pol hodinu po tom, ako deti dojdu s posledneho treningu), v nedelu doobeda chodi vacsinou lietat (pilot), ale na obed je vzdy doma a obcas vezme aj decka a zaletia na vylet... ja ti neviem, ci vela-malo, ale kazdy potrebuje aj nejaky reset a vypnutie hlavy... ak ta nieco psychicky nici, tak je to tazke no...ja ti neviem povedat, ci mas problem ty, alebo muz realne... ak ti vadi, ze je - nepritomny, nepomaha ti, nestara sa o deti, domacnost, to chapem...a to sa s nim da normalne vydiskutovat... ale zakazovat kamaratov... moj mi ten cas, ked je nie je doma vynahradza bohate, takze ziaden stres okolo toho neni...

emma2782
•
8. sep 2022

Treba si to rozdeliť, musí byť aj manžel sám, s kamarátom kým ty si s deťmi ale rovnako aj naopak, aj ty máš právo ísť von s kamarátkou niekam kým on sa im venuje. Zároveň potrebuje byť občas aj spolu vo dvojici ale i ako rodina aj s deťmi. Všetko je to o kompromisoch

autor
•
8. sep 2022

@emma2782 ja viem . Možno aj ja zabúdam na seba

aneetra
•
8. sep 2022

Ono je podla mna jedno aky je ten kamarat. Ak by chcel tvoj muz, tak by s vami travil viacej casu. Nie je to o tom, aby len vysedaval doma, no mal by sa vam ako rodine proste venovat. No mala by si si o tom s nim pohovorit, lebo ked uz vybuchnes poriadne, moze byt neskoro

lujza123
•
8. sep 2022

Nič v zlom ale podla mňa si taky ten typ mamky co je od narodenia s deťmi, nikam nechodí, nemá žiadne koníčky, stará sa o deti a domácnosť. Muž je zase ten co splodil a zarába peniaze, bez nejaký extra povinnosti takže ma kopu voľného casu

Bežny pracujúci rodic viacerých deti jednoducho nemá toľko času. Vidí sa s kamošmi možno raz za týždeň. Príde z prace, chvíľka oddych, nejaké domáce povinnosti, trochu s deťmi a už je večer treba ich dat spat a človek je taky vyflusnuty ze je rád že je.

Takže zapoj chlapa do starostlivosti o deti aj domácnosť, raz za týždeň si vybehni ty sama von, raz za týždeň nech si ide on a vymyslite si aj program spolu. A mate po probleme

solange7
•
8. sep 2022

To chodia von akoze kam von? Ci si nechcela priamo povedat, ze chodia do krcmy na pivo a nieco k tomu?

orangiiina
•
8. sep 2022

Seriózne? 😅 moj muž chodí na pivo s kamarátom, ktorý sa mu priznal, že občas zájde za ľahkou ženou. A určite preto neplacem po nociach.
U vás bude problem niekde inde. Určite nie v kamarátovi.

viestta
•
8. sep 2022

Nepísala si tu už dávnejsie?
V každom prípade, dedo na vine nie je. Chyba je u vás doma. U vás obidvoch v druznej spupraci. Ty si si možno predstavovala, že bude iba s vami, on si predstavoval, že svoje povinnosti splní ak cinkne výplata. A teraz došla krutá realita stretu dvoch svetov. Bud sa dohodnete alebo si zvykneš alebo to vyriešis inac. Starého pána z toho vynechaj, je to iba a len o vás dvoch.

podmostom
•
8. sep 2022

Ako často chodí muž s nim von?