Manžel chodí von s kamarátmi
Ahojte baby
Žijeme u svokrovcov
Ide o to že manžel stále chodí po vonku s kamarátmi
Sem tam po baroch ale na pivo
Malej sa vôbec nevenuje
Stále ju odstrkáva od seba a ak sa hrá tak max 10 minút
Nedokáže ju postrážiť keď potrebujem niekde odísť ..
Nemá stály príjem
Pokiaľ sme bývali na dedine pred malou ešte bolo všetko fajn
Nehádali sme sa , bol so mnou stále
No keď sme došli ku jeho rodičom už sa zmenil
Povedal že on bývať na dedine nebude ,lebo mu chýbajú kamaráti..Ak si nájde prácu tak vydrží týždeň a potom už nejde a sedí doma.Veľa krát som mu povedala že mi to vadí že chodí stále po vonku ..no za každým vybuchne .. že mi všetko prekáža
Už jeho rodičia majú nervy na neho len si to vypiskam za každým ja.. ťažko sa mi tu žije .. v rodine je alkohol tak zažívame peklo .. stále sa hádame ..
plačem po večeroch.. som totálne zo psychikou na dne .. chcem odísť len nemám kam.. byty sú drahé a z môjho rodičaku si nemôžem dovoliť ..
Prosim blbé reči mi nepíšte..
@nistika toto nie je psychopat, len obyčajný debil.
@janinka007 :D :D vystupňovaný debil znamená psychopatická porucha osobnosti ale môžme mu familiarne hovoriť debil :D
Fuha.dat ultimátum. Ak mozes chod k rodicom.an je nevyrastene dieta.byva u rodičoch a beha po baroch...to sme robili v 20 tke ! Nema vuznam sa osamostatnit ked nema poriadny prijem.chod k prec ak mozes a hladaj partnera ktory je rodinne zalozeny a neni decko
@lenuliatko84 pardon za pravopis....je karantena...mam doma dieta....dala som si s muzom vino ked krpec zaspal🤣
@deti95060810 toto dať dieťa do jaslí a žena do práce je taký ideálny návrh do okamihu, kým to dieťa v jasliach ochorie, u nás to boli tri dni
On sa nezmení, tak ja by som sa pripravovala na oddelené bývanie, nie s takym chumajom. No čo to budeš mať za život???
Zatial vydrz a pripravuj sa na buducnost, ako odides, kam, co budes robit, hladaj si oporu atd. Neplac, vsak za to nestoja, mas zdrave dieta aj Ty musis byt zdrava, to je prvoradé, venuj sa malej a uzivaj si s nou zivot a na chumaja kasli, iste najdes moznosti postupne ako si zariadit lepai zivot a tam je dolezite zmena nazerania na problemy a zmena myslenia, lebo Ty si vedela s kym zijes a aky je..
A tvoji rodicia maju aky vztah s tvojim dietatom? Urobila si chybu ty, ale male dieta by nemalo trpiet. snad uz len kvoli nej by ti mohli pomoct aspon na zaciatok.
Koľko rokov má dieťa? Ako u každej, a že je vás dosť, sú tie rady cca rovnaké.. Dieťa do škôlky /jasle, ty práca,našetriť a odsťahovať sa. Potom príde cca rovnaká odpoveď - Nedá sa, lebo..
Tak keď prejde toto najhoršie obdobie, začni riešiť.
Jasle tu nemáme u nás vôbec
V septembri bude mať 3 roky
Ale do škôlky prijatá nebude
Nakoľko má zdravotné problémy
Chcem ísť , ale zatiaľ som žiadnu mamičku tu nenašla ktorá by išla
Už som rozmýšľala aj nad krízovymi centrami
Choď predsa len skúsiť požiadať rodičov, či by si mohla ísť k nim s dcérkou. Možno budeš úspešná. Ak sú to rodičia, ktorí žijú normálny slušný život a nie su tam v rodine nejaké vážne problémy. Možno budú aj radi. Choď za nimi.
Boze to sa tazko cita 😢😢😢 je minluto ze si v takejto zlej situacii.Mamone by nezmaklo srdce keby si sa pri nej objavila aj s jej vnuckou 😊
Presne tak ak aj nevymyslis zatial nic....zacni mysiet do buducna pozityvne.A aj aj dokazes ty znieco zarobit peniaze tak si ich odloz a nepovedz ze mas.Kup za ne malinkej daco.Teste sa jedna zduhej.Ked povyrastie uz to bude lepsie o nieco 😊😊😊
A za co chodi von s kamaratmi? Odkial ma peniaze? Ved popijanie po vonku je drahy konicek. Nemozes poprosit rodicov,aby si tam na cas mohla byvat? Das dieta do jasliciek,mozes zacat pracovat a budes mat na najom.
@yvoneta mamka žije sama len brat má tam trvalý pobyt a ten nedovolí aby sme tam bývali
Povedal že malá áno ale ja nie 😭
to ze tam ma trvaly pobyt nic nenamena .. pokial nanho byt nieje napisany rohoduje matka.. ak sa syna boji a nevie si zastat dceru tak je to smutne a strasidelne zaroven ....
vcera al predvcerom tu neake amicka hladala k sebe do domu druhu mamicku byvat ... skus sa pohrabat v temach mozno to najdes
Uprosikat rodičov, podla mna ťa nenechajú na ulici. Povieš čo a ako je a aj to že nali pravdu, ale bohužiaľ si sa poucila až teraz.. Ty si hľadaj nejakú brigádu, dieťa do jaslí aspoň na pár hodín... S takým človekom nemá zmysel zostávať. A rozvod nepodpise tomu hádam ani sama neveríš 🤦🏽♀️ pti Ty to situáciách bude ešte reči... Ako bude chcieť dieta do opatery atď atď... Priprav si pevne nervy, ale urob s tým niečo..
Hrozný brat

veď na začiatok skús nájsť nejakú mamičku s ktorou pôjdeš bývať a na neho sa vykašli. Uvidíš či sa spamätá, alebo to bude definitíva, ale takto to nemá význam.
veď hľadaj byt - minule tu jedna mamička hladala nejakú mamičku k sebe do rodinného domu neďaleko Bratislavy.
mala som podobneho typka. Ak je krcmovy typ kamarati a krcma vzdy zvitazia nad rodinou. Im je to asi jedno ze pride o rodinu. Nech som robila cokolvek vzdy kamarati boli prvoradi, krcma, pivo...Tam asi s nim moc nepohnes, bud sa zmierit alebo odist.
Vyplakavanim ti nikto nepomôže. Mne tiež nik nepomohol. Moje deti mali 1 a 2 roky mladšie dieťa ešte ani nechodilo keď som ich dala so jasiel. Podala som žiadosť o rozvod nasla si prácu a podnájom. Všetko sa dá keď sa chce. Som stále sama na všetko rodičov nemám a nikto mi nepomáha. Ex ani len výživné neplatí tak ako ma a ešte ma aj nechal v dlhoch. Stále sa nejako pretlkame. Ale nemenila by som. Ten pocit šťastia ako nam je s deťmi teraz je na nezaplatenie. Vzchop sa ženo takto sa žiť nedá!
Jasle tu neďaleko nás stoja 500€ mesačne,
Garzonka 400€ , plus depozity 😞 zarobím max 600 €
S toho nemám šancu vyžiť
A dcérka je každý mesiac chorá , je alergička , za každým sa s niečoho vyhádže neviem či by ju zobrali do jasiel 😞
Keď do škôlky ju zrejme nezoberú
@ptmt1011 mama sa ho boji lebo vie čoho je schopný
@ptmt1011 mám inzerát na Bazoši, aj na FB už asi polroka a nikto sa neozval
Aj som písala, prosila či by sa nedalo nejako postupne dávať nájom no neuspela som

no tak to je riadny psychopat...jak z knižky....nezlepší sa to. rob všetko pre to aby si ho opustila. skús nejaký spoločný nájom s niekym ďalším ak ťa rodičia neberú