Manžel chodí von s kamarátmi
Ahojte baby
Žijeme u svokrovcov
Ide o to že manžel stále chodí po vonku s kamarátmi
Sem tam po baroch ale na pivo
Malej sa vôbec nevenuje
Stále ju odstrkáva od seba a ak sa hrá tak max 10 minút
Nedokáže ju postrážiť keď potrebujem niekde odísť ..
Nemá stály príjem
Pokiaľ sme bývali na dedine pred malou ešte bolo všetko fajn
Nehádali sme sa , bol so mnou stále
No keď sme došli ku jeho rodičom už sa zmenil
Povedal že on bývať na dedine nebude ,lebo mu chýbajú kamaráti..Ak si nájde prácu tak vydrží týždeň a potom už nejde a sedí doma.Veľa krát som mu povedala že mi to vadí že chodí stále po vonku ..no za každým vybuchne .. že mi všetko prekáža
Už jeho rodičia majú nervy na neho len si to vypiskam za každým ja.. ťažko sa mi tu žije .. v rodine je alkohol tak zažívame peklo .. stále sa hádame ..
plačem po večeroch.. som totálne zo psychikou na dne .. chcem odísť len nemám kam.. byty sú drahé a z môjho rodičaku si nemôžem dovoliť ..
Prosim blbé reči mi nepíšte..
Daj su nový inzerat, aj tu na viac skupin
Brat je riaditeľ zemegule? Môj tiež býva s mamou ale ak by sa ho bála, ja sama by som ho vykopal na ulicu.
@6mia6 tak ja som od brata mladšia 10 rokov , nedovolím si ku nemu
A aký má dôvod že mala môže a ty nie? Niečo sa musela štát aj medzi vami
mne sa zdá že autorka t nechce riešiť, možno potrebovala len počuť aký má ťažký život...u vlastných rodičov to riešiť nechce, k spoločnému nájmu sa nevyjadruje ani k iným možnostiam vlastne len hladá odpoveď prečo nie....možno čakala radu typu spravím to za teba a ty nemusíš pohnúť prstom, ale neprišlo...možno že jej takýto muž vyhovuje, síce to neni nič moc ale aspoň má dôvod sa posťažovať a ostatní počúvajú
@6mia6 stalo sa to že bol od začiatku proti aby som otehotnela, .. najprv mi dal na výber buď potrat alebo adopciu.. no ja som povedala že ani jedno tak sa už dva roky nerozprávame .. potom po 2 rokov povedal mame že ak by sa niečo stalo tak mala môže prísť ale ja nie ..
@nistika prečo by som to nechcela riešiť? ..
Veď hľadám bývanie ale ako? S toho rodičovského?
Nedávno mi ponúkali garzónku za 440€ plus dva depozity .. to mám ísť robiť ku... Že by som zarobila? ..
Nemám žiadnu tu kamošku .. nakoľko ani vonku nechodím takže neviem nikoho zohnať kto by išiel so mnou do spoločného bývania..
Brat? 😂😂😂😂😂 Vtipný. Už vtedy si ho mala poslať do prdele. Tak to je snáď tvoja vec nie. Brat by bol posledný kto by do toho kecal. Je odo mňa o 6 rokov starší ale toto by si v živote nedovolil. A takýto zakomplexovany chrapun býva u mamičky.
@nistika myslíte že by som bola s takým mužom čo má udrel? .. pýtala som aj viacerých či nemôžem ísť k nim bývať no nedá sa to
Aj robotu by som našla len malú nemám kde necháť .
skúšala som aj mestské byty pre sociálne slabých.. no nedajú mi nakoľko tu nemám trvalý pobyt
@6mia6 tak každý uzná za svoje .. ako mladšia som dostávala od neho bytku.. on rozkazoval .. on bol pánom domu .. nakoľko ocino mi zomrel keď som mala 7 rokov tak rolu otca prevzal najstarší brat ..
On sa stále takto správal .. presviedča mamu aby ma vypísala úplne z domu a dom prepísala na neho ..
Raz darmo pomôcť ti môže jedine rodina alebo zatni zuby a od sťahuj sa trebárs aj na druhy koniec republiky
Presne o to mu ide, o majetok.
pomocobetiam.sk coho je schopny? znie to ze krizove centrum. skus centrum brana do zivota napr kontaktovat
Odkiaľ si ? Napíš kľudne do správy
Ahoj, osobne by som oslovila aspon telefonicky psychologa, ktory je prideleny na urad prace a socialnych veci. Ten by mal byt zdarma. Mozno by ti poradil ako na manzela aby ta respektoval a aby sam chcel nieco robit. U svokrovcov by som neostavala zvlašt ked su takí akí sú. Radsej s prosíkom k rodičom. Ak to vidíš na rozvod a aj ho na 100% chces tak si myslim, ze ak by ste zili tusim rok od seba rozviefli by Vás našupu. Mozno sa za ten cas spamata a bude mu smutno za vami. Niekedy strach o starostlivost o dieta chlapov odrovna a sami si nevedia rady. Ak máš takyto problem vo vztahu uz teraz tak casom to nebude lepsie. Iba ak by on chcel zmenu a šiel k tomu psychošovi. Cím budu deti starsie tym to bude pre nich aj pre teba horsie ukoncit to. Prajem pevne nervy.

Ako píše @cacianka skus sa spojiť s nejakou inou ženou co hľadá bývanie, alebo hľadaj nejaké pre opustené matky atď. Hlavne odiď, on sa nikdy nezmení. Potom požiadaj o rozvod a o výživné. Keď nebude platiť on, štát bude. Netrp!