icon

Manžel chodí z práce opitý

28. jún 2023

Ahojte, mám taký problém. Manžel nastúpil do novej práce. Chodi do aj z práce autom ale ani to mu nebráni si tam vypiť. Pracuje tam totiž samý alkoholik doslova. Keď príde z práce je agresívny na mňa aj na deti a vôbec s ničím mi nepomáha. Nevládzem. Nedá sa sním rozprávať. Chcela by som ale do tej jeho práce poslať anonymný email nech si to tam trochu kontrolujú že tam majú samého alkoholika. Manžel má v zmluve že sa denne kontroluje aj alkohol v dychu. No zrejme to tak nie je. Ako by prosím vás mal znieť takýto email? V žiadnom prípade tam nemajú piť je to práca s hospodárskymi zvieratami. Chcem to už zastaviť. Ďakujem za rady.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
28. jún 2023

@elizabet173 nestihnú prísť.

mircalla
28. jún 2023

Moje nervy. Mala by si si nastudovat nieco na temu alkoholizmus. Sama si napisala, ze prestal a zacal asi 50 krat. Ak nie praca bude tam iny dovod ci ina cesta k alkoholu
Nechce ti dat deti? A co o tom rozhoduje on/ Vsak je ozran, nema sancu dostat deti. Poziadaj si o predbezne opatrenie. Co na to jeho rodicia? Tvoji rodicia?

tiezjedna
28. jún 2023

@autorka ak si si istá, že pije každý deň, tak ich upovedom už ráno... oni si počkajú

autor
28. jún 2023

@alexnina777 to som písala vyššie. Nechce odísť ja ani nemám veľmi kam a keď som už aj šla deti mi nedal. Preto.

tiezjedna
28. jún 2023

@autorka to čo je za somarinu, že ti nedal deti???

mircalla
28. jún 2023

Prosim ta, co je to za odpoved, deti ti nedal? Sa zbal a odid aj s nimi, ak mas kam

alexnina777
28. jún 2023

on ti nechce dať deti? a to sa ako robí? alkoholik s deťmi? sa postará o ne? veď
on sa nemusí chcieť rozviesť, stačí keď sa rozvedieš ty s ním..volaj policajtov keď sadne do auta…

autor
28. jún 2023

@elizabet173 polovica domu je mojich rodičov a polovicu má on na úver

mircalla
28. jún 2023

@tiezjedna Prave pisem to iste

autor
28. jún 2023

@tiezjedna no nedal mi deti. Je to ich otec takže normálne mi ich nedal

autor
28. jún 2023

@alexnina777 nepostara ale vie že má inak neudrží

autor
28. jún 2023

@alexnina777 a keď zavolám policajtov má to ako zistiť?

tiezjedna
28. jún 2023

@autorka deti nie sú nejaký kus nábytku, o ktorý sa máte handrkovať... Buď trochu chytrá a plánuj kroky s rozumom!

mircalla
28. jún 2023

Jak ze nedal? Odid s detmi, ked nie je doma.

autor
28. jún 2023

@tiezjedna rada by som ale nemá mi kto pomôcť ani poradiť v tejto oblasti

autor
28. jún 2023

@mircalla a kam? Jedinú rodinu mám v tomto dome nikoho tu nemám už

alexnina777
28. jún 2023

a to sa ako robí? čo ich zamkne niekam? zbalim deti , seba a odchádzam z domu..dostane info, že stačilo, s alkoholikom žiť nebudete..a tých policajtov volať
možes aj dopredu, ked vieš kedy bude sadať
do auta, ak je to v presný čas vždy..

soldi
28. jún 2023

autorka, ak chces, napis mi IP, som v OZ, ktore pomaha presne ludom ako Ty. po celom slovensku.

tiezjedna
28. jún 2023

@autorka keď vieš, že jazdí ožratý a si si pomerne istá, že je to pravidlo, tak daj echo polícii, on nemá ako zistiť, že ho niekto napráskal. Proste kontrola.Nafúka. Bum. Bude mať záznam. To je v tvoj prospech v prípadných ďalších sporoch... Tým by som začala

mircalla
28. jún 2023

A predpokladam, ze ta zivi, nepracujes a nemas nic nasprorene ako vela zien na tomto fore.
Tak smer krizove centrum, a ak mas nahodou dake peniaze podnajom.

autor
28. jún 2023

@mircalla prosím ťa a ten podnet na inšpektorát práce sa píše normálny email alebo formu PDF?

tanyag
28. jún 2023

Normálne zavolaj na políciu ako anonym, alebo im povedz, že si manželka ale ich prosíš, aby mu to nehovorili a nech čakajú o takom a takom čase na tom a tom mieste, že každý deň sadá opitý za volant...ak si z východu, tak kľudne mi napíš, mám známeho policajta 🙂

alexnina777
28. jún 2023

@soldi 🙏🙏🙏 snáď bude naozaj chcieť pomoc.. ďalšie zachránené deti..

tiezjedna
28. jún 2023

@autorka využi ponuku @soldi, tam by si mohla nájsť podporu, ktorú potrebuješ, nám sa ťažko radí, keď vašu situáciu nepoznáme...

autor
28. jún 2023

@alexnina777 deti ho totiž milujú aj keď je aký je a im stačí povedať že ostanú a ockom. 🤷🏻‍♀️ To by bolo fajn musím si odpísať ŠPZ

dominikamacakova
28. jún 2023

Netráp sa vôbec nad nejakým e-mailom. To absolútne nepomôže.

mircalla
28. jún 2023

Bud trosku samostatna, otvor si ich stranku. Mas tam hned vpravo chcem podat podnet
Ale vidim ze si nedas povedat, ty riesis tu pracu a myslis ze ti to pomoze

autor
28. jún 2023

@mircalla áno živí ešte som na rodičovskej dovolenke. No nerátala som s takouto situáciou takže som nesporila nič

alexnina777
28. jún 2023

koľko majú tokov deti? ešte si neuvedomujú o čo tu ide, alkohol u otca im v živote nedá žiadne pozitíva..