icon

Manžel chodieva na chaty

lucinika
5. mar 2022

Zdravím vás, chcela by som sa spýtať aký máte na našu situáciu názor. S manželom sme spolu 13 rokov, z toho 4 roky manželia. Mame 2 deti, mladší syn má 2 roky. Rešpektujem manzela aj to, že sa potrebuje odreagovať. Nemám najmenší problém ak mi povie ze v určitý deň príde z prace neskôr lebo zájdu s kolegami na pivo (stáva sa to tak 2 až 3-krát do mesiaca). Jablkom sváru je však spoločná chata, ktorú si ako kolegovia organizujú 3 ci 4-krát ročne. V piatok po práci vyrazia a vrátia sa v nedeľu večer. Väčšina z nich je bezdetnych, a teda niektorí z nich si tam vodia aj partnerky. Nemôžem povedať, že ma to nestve. Manžel mi vždy oznámi, že jednoducho pôjde aj kebyže mu to zákazem. Ja taktiež chodím aj teraz popri rodičovskej dovolenke do práce, no nikdy sme takéto chatovačky neprevadzkovali. Štve ma jeho prístup, kedy mu nevadí ze o deti sa starám iba ja a som na ne sama celý víkend bez toho aby som si oddýchla (s pomocou starých mám sa nedá rátať). Po nejakom čase som sa s tým do istej miery zmierila no nemôžem povedať ze mi to nevadí. Minule som sa rozprávala s kamarátkami, preberali sme plány a opomenula som ze v apríli je manžel na chate. Kamarátka mi povedala, že ona by toto svojmu partnerovi neakceptovala. Jedine ak by zobral aj ju. máte názor vy? Vadilo by vám

Strana
z3
ella1234
5. mar 2022

@lucinika ahoj myslím si že 3-4 krat do roka je úplne v poriadku. Skôr ma prekvapuje reakcia tvojej kamaratky, že by taketo nieco netolerovala.
Jasne, že musí byť náročné, že si potom na niekoľko dní na deti sama... Ale snaž si užívať, že vtedy máš čas sa im ty venovať a skusila by som si nejako do hlavy dostať pohľad tvojho manžela... že v práci človek trávi fakt veľa času takže mať dobré vzťahy s kolegami je super. Bud rada za tvojho chlapa a teš sa s ním že sa ide zabaviť.
Som si istá, že pre chlapa je lepšia žena ktora ho necha vypustiť paru dat si pansku jazdu ked je to vrámci istych hranic... Ako baba ktora by to "netolerovala" a musela by ísť s ním. ☺️☺️

dolce_principessa
5. mar 2022

@lucinika Mne by to nevadilo kluuudne nech si ide....ale na dalsi vikend by som isla niekde aj ja ;) Moj byvaly si zmizol raz na celu noc ani buu muu.. a rano si prisiel akoby sa nechumelilo...🤔
Tak som si dohodla tiez nieco nechala mu deti a prisla som az na druhy den... 👍🤣
Ked moze chlap, moze aj zena

madeline1
5. mar 2022

@lucinika nemal by chodit na chaty s kamaratmi, aj ked je to len styri krat do roka....s jeho povahou asi ale nic neurobis, asi aj v zrelom veku potrebuje chatovat, pit a sa zabavat...

xsandrax
6. mar 2022

A prečo nejdeš s ním? Ved mu oznam, že ideš s ním a môže sa aj na hlavu postaviť. Deti dajte k babke a vybavené 🙂 aspoň uvidíš jeho reakciu

Strana
z3