Manžel doma nič nerobí
Ahojte mám problém s manželom stále sa hádame keď príde po práci nič nerobí iba sedí pozerá TV alebo mobil . Máme dve deti 2 roky a 9 mesiacov, nepohra sa s nimi ani nič . Keď ma vidí chvíľu na mobile stále mi hovorí že cele dni nič nerobím stale ma ponižuje . Pritom som každý deň s deťmi sama je uvarené upratané o deti postarané chodím s nimi von aj všetko . On neurobí nič niekedy ideme všetci von ale to už musí byt . Ale doma nepomôže nič iba ma reči a za všetko môžem ja . A ja uz nevladzem 24/7 sa starať o všetko a keď mu to poviem on len že chodí do roboty a načo som si teda robila deti keď nevladzem 😒 nemá to konca kraja on sa nemieni ani trochu zmeniť .
@anonym_autor môj sa vždy spolupodieľ na chodbe domácnosti tu varil, spratal riad okúpal deti, nakŕmili,.išiel s nimi k lekárovi a zostal v nemocnici, na ocr ak bolo treba a 20 rokov toho bolo dosť. Nie, nehásame sa, deti sme chceli obaja. Viac krát som to už písala, otázky okolo počtu výchovy detí a pod treba mať vydiskotuvané vopred.
Idiot. Nenavar mu par dni (sebe a detom len) neuprac aby videl rozdiel. Ved ked predsa nic nerobis tak nemoze mat oprate veci a veceru na stole nie ? 🤷🏼♀️
@anonym_autor má pravdu tvoj lenivec Načo si si urobila dve deti s narcistom?
Čo na to povedať , najviac by ma trápilo, že si s deťmi nevytvára žiaden vzťah . Ale ten nezáujem o deti a domácnosť si musela vidieť už pri prvom , tak naozaj nechápem, že s ním máš aj druhé
môj muž ide na 110% tak ako aj ja...
Prečo si s ním?Takýto primitív bol stále. Ďakujeme, že vychováš ďalších takých. Predpokladám, že odísť nemáš kam ani za čo. Otras, čo si zeny nechajú robiť dobrovoľne.
Aj ja som bola vo vzťahu s narcistickým debilom, a veľmi mi tikali biológické hodiny, len som sa včas zobudila a nemala s ním deti.
Aj ja som bola vo vzťahu s narcistickým debilom, a veľmi mi tikali biológické hodiny, len som sa včas zobudila a nemala s ním deti.
@anonym_f4df88 Chvalabohu.
@anonym_autor pred rokom som mala rovnako stare deti. Vlastne od narodenia fungujeme tak ze sme obaja s detmi alebo sa robi co treba. Gauc vidime ked spia.
Co sa stalo ze sa takto zmenil a z laskaveho partnera ktory vsetko dokazal a perfektne ste fungovali ked ste si zakladali rodinu sa stalo toto?
Ano, staraju. Pomohla ti tato informacia nejako? Asi nie...
@anonym_autor pred rokom som mala rovnako stare deti. Vlastne od narodenia fungujeme tak ze sme obaja s detmi alebo sa robi co treba. Gauc vidime ked spia.
Co sa stalo ze sa takto zmenil a z laskaveho partnera ktory vsetko dokazal a perfektne ste fungovali ked ste si zakladali rodinu sa stalo toto?
@really8 NIČ sa nestalo, ona chcela deti, ako tá 27 ročná z inej diskusie a urobila si ich s nacistickým debilom a prehliadala všetky výstrahy a nezabudnime-dúfala, že sa po deťoch zmení. Nezmenil sa po prvom, tak pre istotu skúsila druhé. Pri takýchto už fakt nemám pochopenie. A že nejaká žena spí s mužom, ktorý ju pár hodín predtým ponižuje,je úplne mimo môjho chápania.
@really8 Autorke spadli ruzove okuliare a prestala s 2 detmi vsetko na 100% zvladat. Tam bola zmena. Muzom to nebude, ten ostal rovnaky pako🙂
@really8 Autorke spadli ruzove okuliare a prestala s 2 detmi vsetko na 100% zvladat. Tam bola zmena. Muzom to nebude, ten ostal rovnaky pako🙂
@enmery
@luccys ano jasne, ved s jednym dobrym dietatom sa da mat aj popratane aj navarene aj oprave (ved je cely den doma tak ma cas a chlap drie). Vsetko klape a ak je zena trosku jednoduchsia alebo mala taky vzor doma . A este je pysna na seba ako to zvlada a to predsa aj muz musi byt hrdy jak sa jeho zena dokaze obracat. A potom pride druhe (a kor ked este tak skoro) a zrazu sa nestiha ani vycikat. A uz je neskoro...
Uz pri prvom si musela vidiet.
A ano moj sa stara
A zober si že teraz si ešte doma. Keď začnú deti chodiť do škôlky, do školy a ty do roboty bude oveľa náročnejšie. Pochybujem že mu spadnú klapky z očí a začne zrazu pomáhať.
A zober si že teraz si ešte doma. Keď začnú deti chodiť do škôlky, do školy a ty do roboty bude oveľa náročnejšie. Pochybujem že mu spadnú klapky z očí a začne zrazu pomáhať.
@mimikarol Aké pomáhať? Je otec a člen domácnosti, je dospelý, má sa starať. Prestaňte vychovávať synov v duchu, že sú vlastne hrdinovia, lebo "pomáhaju"vlastnej žene a starajú sa o vlastne deti, ako niečo špeciálne.
@mimikarol Ja nerozumiem ani tych chlapom. Ze naco sa zenia a robia si deti, ked ich to otravuje a jedine, co ich bavi, je TV a cumiet do mobilu.
@enmery
@luccys ano jasne, ved s jednym dobrym dietatom sa da mat aj popratane aj navarene aj oprave (ved je cely den doma tak ma cas a chlap drie). Vsetko klape a ak je zena trosku jednoduchsia alebo mala taky vzor doma . A este je pysna na seba ako to zvlada a to predsa aj muz musi byt hrdy jak sa jeho zena dokaze obracat. A potom pride druhe (a kor ked este tak skoro) a zrazu sa nestiha ani vycikat. A uz je neskoro...
@really8 mala som doma taký vzor že môj otec sa o mňa staral pomahal máme aj uvarít aj upratať aj s nami chodil po lekároch všetko preto som očakávala takýto vzorec aj od muža , lebo viem že sa to dá a iný muži to dokážu , ja zvládam všetko okolo domácnosti ale pokiaľ viem sme dvaja rodičia a mali by sme mať povinnosti obaja ohľadom deti aj o deti sa viem postarať sama , ale prečo by som to mala robit len ja keď sme dvaja , a nemôžem robot všetko 100% ja a on chodiť iba do roboty veď aj ja tam budem chodiť a potom čo bude ? Budem sa mať na robotu aj ja vyhovárať asi nie . Som 24/7 len s deťmi doma a úprimne na psychiku to tiež nevplýva najlepšie 🙂
@really8 mala som doma taký vzor že môj otec sa o mňa staral pomahal máme aj uvarít aj upratať aj s nami chodil po lekároch všetko preto som očakávala takýto vzorec aj od muža , lebo viem že sa to dá a iný muži to dokážu , ja zvládam všetko okolo domácnosti ale pokiaľ viem sme dvaja rodičia a mali by sme mať povinnosti obaja ohľadom deti aj o deti sa viem postarať sama , ale prečo by som to mala robit len ja keď sme dvaja , a nemôžem robot všetko 100% ja a on chodiť iba do roboty veď aj ja tam budem chodiť a potom čo bude ? Budem sa mať na robotu aj ja vyhovárať asi nie . Som 24/7 len s deťmi doma a úprimne na psychiku to tiež nevplýva najlepšie 🙂
@anonym_autor a tvoj muz taky niekedy bol? Na zaklade coho si si to myslela? Ci ty si to len ocakavala a riskla si to s dvomi detmi? A teraz zistijes ze si ocakavala zle? Ked ste nemali deti aj sa niecoho chytil?
@anonym_autor nemám problém od neho odísť pretože viem že aj tak to zvládnem nejak ale je mi ľúto že nevie pochopiť mňa ako sa cítim a nevie vynaložiť ani trochu úsilia aby sa snažil , ale on mal doma taký vzorec pravdepodobne že žena sa stará a muž chodí do roboty a tam to konci , nedá sa mu to vysvetliť že to už dávno tak nieje úprimne pri prvej dcére až taký nebol staral sa brával ju mala som čas na seba zmenilo sa to až druhou nebola plánovaná ale stalo sa a neľutujem že mám dve deti .
@anonym_autor nemám problém od neho odísť pretože viem že aj tak to zvládnem nejak ale je mi ľúto že nevie pochopiť mňa ako sa cítim a nevie vynaložiť ani trochu úsilia aby sa snažil , ale on mal doma taký vzorec pravdepodobne že žena sa stará a muž chodí do roboty a tam to konci , nedá sa mu to vysvetliť že to už dávno tak nieje úprimne pri prvej dcére až taký nebol staral sa brával ju mala som čas na seba zmenilo sa to až druhou nebola plánovaná ale stalo sa a neľutujem že mám dve deti .
@anonym_autor tak no velke moznosti nemas. Bud to stolerujes alebo odides. Keby ta milovat tak sa takto nechova. Mozno je mala sanca ze zacne fungovat ako normalny schopny dospely clovek ked sa zlakne ze pride o baby ale to bude asi len docasne.
Ono to nie je o tom ze nevie..on nechce. A to je horsie
@anonym_autor Pochop, že nie každý uvažuje ako ty. Deti boli zrejme hlavne tvoj nápad, on by pokojne prežil život aj bez nich. Mnohí muži deti nechcú, hlavne nie viaceré a neplánované. Ešte jedno ok, ale viac nie. Ty sa z neplánovaného decka tešíš, tak sa oň staraj. On ho nechcel, je to pre neho len zbytočný výdavok navyše a taký má k nemu aj postoj. Zbytočne ho do niečoho nútiš.
Co z toho, ze to píšeš a vysvetľujes nam. My to dávno vieme. Problém je tvoj muž, nevyzrety sebec. To je ešte jemne pomenovanie. Buď sa prestan starať o jeho veci, ako pisu, jedlo, pranie ap.,ci sa uvedomí, ale tipujem, ze nie.
@anonym_autor ano stara sa a jehk kamosi tiez. Moj perie, vari, vsetko okolo deti, zahrady. Proste tak ako ja
@anonym_autor Pochop, že nie každý uvažuje ako ty. Deti boli zrejme hlavne tvoj nápad, on by pokojne prežil život aj bez nich. Mnohí muži deti nechcú, hlavne nie viaceré a neplánované. Ešte jedno ok, ale viac nie. Ty sa z neplánovaného decka tešíš, tak sa oň staraj. On ho nechcel, je to pre neho len zbytočný výdavok navyše a taký má k nemu aj postoj. Zbytočne ho do niečoho nútiš.
@anonym_b1a7c1 deti sme chceli obaja chceli sme dve len druha prišla skôr ako sme čakali zas tu nerobte zo mňa hyeny ktorá si nasilu urobila deti len aby mala , keby nechcel deti tak by ma bez mihnutia oka poslal v 20 týždni na potrat ako mi lekári odporúčali kvôli diagnóze prvej dcery ktorá je nakoniec zdravá . Ale muž bol ten ktorý lekárovi odpovedal ako prvý že na žiaden potrat nejdem
My to mame s muzom teraz otocene, on je doma s malym a ja chodim full time do prace... drvivu cast domacnosti robi teraz on, varim ale ja, ked dojdem domov beriem maleho, lebo mi chybal, uz visi len na mne... ale tiez som po praci unavena, neviem si predstavit dat sto percentnu druhu sichtu doma, musi to byt v rovnovahe... naucim sa s detmi, uvarim na druhy den, muz sprace, maleho dame spat a kupeme na striedacku... robili sme to tak, aj ked to bolo naopak... su to nase deti a nasa domacnost... rozdelenie uloh je fajn, tvoj muz v praci pracuje a neoddychuje... mate toho obaja dost. Rozpravajte sa...
Prečo si si s takým exemplárom robila deti? Ved nie je ani dobrým otcom, podľa toho co píšeš.
@anonym_autor muz robi kazdy den 12tky od rana dp vecera.ked pride vecer o.17hod domov naje sa a venuje sa staršej (7r) mame novorodenca takze ak treba podržať (vecer väčšinou chce byt len na rukach) tak podrzi.kym sa osprchujem porobim co mi treba
Ale co sa tyka domácnosti aj po porode aj pred porodom robim vsetko skoro kedze som nevladala....
Su dni ked nevladzem ze riady veci(po malej ked sa hraje) je cely vecer nepopratam...ak sa mu nieco nepaci ze ma zlu naladu poviem nech ti spravi😁😁nie som sluzka ani otrok a tak sa stavam .....nehovorím ze mame spinu len veci nie vzdy su odlozene lebo niekedy popratam.doobedu a vecer je oppat.bomba😇
A ano pomaha tak je nauceny a takého chlapa ako sa k vam chova tak isto by som sa chovala k nemu ;) a nic mu nespravila(oprat jedlo atd ked nic nerobim cely den tak nic nebude;) )
@anonym_autor a teraz by sme radi poculi nazor manzela. 😉

@anonym_autor Uff, to ze je uplny kkt si nevedela pred tym, ako ti spravil 2 deti?