Manžel flirtuje s kolegyňami
Baby poradte mi čo mám robiť ? ☹ zaplatila som aby som získala prístup k manželovemu facebooku.Keď som sa tam prihlásila tak som neverila vlastným očiam, tie správy čo si písal s kolegyňami ako s nimi flirtoval, stretával sa s nimi. A mne tvrdil, že má veľa toho v práci, že príde neskôr domov a stále samé výhovorky... Som z toho všetkého sklamaná ako mi klamal každý deň do očí.Najskôr som si hovorila, že to nie je správne mu takto zasiahnuť do súkromia ale keď som už začínala mať podozrenie tak som to musela urobiť,... Teraz neviem čo mám robiť chcem sa sním o tom porozprávať ale čo mu poviem? Nechcem oňho prísť ☹
@eeffka supééér príspevok, vôbec mi nevadí, že je trocha ostrejší. Asi sme dospeli do nejakého šialeného veku, keď mám právo tak ako si ty písala, prať mu jeho trenky, variť mu, milovať sa s ním,starať sa o neho, keď má zlomenú nohu, ale čítanie jeho súkromných mailov je trestným činom......choré....asi som zo starej školy, ale manželia by nemali mať pred sebou tajnosti. Ak sa manžel začne zašívať na WC s mobilom, nosiť ho aj do sprchy a meniť na PC heslá, je to začiatok konca.
@aristka nie je problémom priamo sa spýtať, ak ti odpovie, že sú to len tvoje domnienky, tak si nahratá. dobre to tu opísala vyššie žena, ktorá ustála to, že si jej manžel vypisoval s bývalou a keď sa stretli, tak sa jej mohla smiať do tváre, aká je chudera, že o ničom nevie. Nemám problém s tým, aby partner prečítal akúkoľvek moju SMS a naopak, keď on nemá okuliare, tak mi povie, aby som mu ja prečítala jeho. Mail posielame z PC, ktorý je práve zapnutý, nechápem, čo a prečo by som mala pred ním tajiť. Veď ma už má po rokoch prečítanú a ja jeho.
@aristka ak sa ho na rovinu spyta a on povie, ze o nicom nevie, ze si so ziadnymi zenami nepise, tak potom radis co?
Kazda druha tu apelujete na to, ze je dospely chlap a ze sa ho na to treba na rovinu spytat. Uz vidim, ako sa vasi chlapi priznaju hned na prvy krat, ze ano, pobozkal som kamosku, ano, spal som so slapkou, ano, tamta mi to dala na WC pocas porady 🙄 Baby, zobudte sa. Zatlkat zatlkat zatlkat, chlapi to maju v genoch. Jediny pripad,ked sa priznaju je vtedy, ak maju cierne na bielom pred sebou, alebo ak sa uz chystaju manzelku opustit.
@majka986 Tebe by som poradila ist na to tak dookola. POvedz, ze kamoska jeho kolegyne je aj Tvoja kamoska, a ze sa ta Tvoja kamoska dozvedela,z e ide o Tvojho chlapa.
Tak sa ho spytaj, ci si pise s babami na nete, ci to je pravda. A uvidis, ako to pojde dalej. Nehovor, ze to vies na 100%, nech sa ukaze, chlap, ci ma gule, ci nie 🙄
POdla mna bude zatlkat 😖 Ak bude hovorit, ze si nepise, tak ho rovno tam poziadaj, nech Ti da heslo na FB. Odmietne. Spytaj sa ho, preco by Ti ho nedal, ak si tam nepise nic take hrozne. A uvidis, co bude.
Drzim prsty, prajem Ti, aby to bolo len v medziach flirtu
@adri266 úplne s tebou súhlasím, asi som z inej planéty, ale môj partner vie o mojej rodine, práci, predošlom živote všetko, čo vedieť chce, ja tak isto o jeho, prečo by sme mali jeden pred druhým skrývať mobil a heslá, nechápem. A súhlasím s tebou, že sú chlapi celí žeraví sa priznávať.....
Ach vy vydate zeny!Nie je to ponizujuce sa uberat k takemuto skutku?!
@laskavocka ponizujuce je pisat o roztahanej **** 😀 😀 😀
Ach Ty slobodna zena, nezavid nam vydatym zenam, a kup si sama obrucku, ak Ti ju nikto nechce dat 😎
@adri266
Absolutne Vam nezavidim to Vase manzeslske vazenie,prave naopak uzivam si svoju slobodu a velmi si ju vazim!Nechcela by som doma cakat na muza ,kym pride s prace,s uz opratymi trenkami a uvarenou vecerou! 🙂 🙂 🙂
@laskavocka je to ponižujúce, je to veľmi ponižujúce, ešte ponižujúcejšie je to, že sa tie kolegyne na mne možno bavia (nemyslím seba konkrétne). Preto považujem za normálne, aby manželia nemali jeden pred druhým zamknutý mobil a zaheslovaný PC. Aký k tomu majú dôvod?
@laskavocka 😉 u nas je to opacne, mame uvarene trenky a vypratu veceru
@laskavocka ja nie som vydatá, ale na veci to nič nemení. A na partnera rada občas čakám s navarenou večerou v upratanom byte s opraným prádlom. Tiež ma poteší, keď na mňa v upratanom byte s navarenou večerou čaká on. Nepovažujem to za väzenie, rozhodli sme sa tak dobrovolne, nemáme ani spoločné deti, užívame si tento vzťah plnými dúškami, naše predošlé vzťahy také pekné neboli. Máme spoločné koníčky a spoločných známych, ale aj koníčky, kde sa realizujeme každý sám a netrávime všetok voľný čas spoločne.
@laskavocka ja nie som zadaná, nevšimla si si? A kľudne sa bav, sme síce mimo tému, ale čo už. Ja sa zase bavím na slovách -domácke ženy -asi by si sa divila, keby si ma poznala osobne. Baby z MK, ktoré ma poznajú osobne, sa ušúľajú, keď si to prečítajú 😀 😀 😀 😀 Opravujem, som zadaná nie som vydatá, aby som dala veci na pravú mieru. Takže môžem prípadne zo vzťahu kedykolvek vycúvať, ale prečo by som to robila, keď mi je fajn?
@laskavocka vydatá žena rovná sa automaticky "domácka" žena??? zaujímavé myšlienkové pochody
@adri266 neviem ,dáma ,ktorá zadala tému píše ,že flirtuje ,nepíše ,že sa bozkáva a pod....a sama píše ,že si ho chce udržať ,ale udržať si ho upodozrievaním a lašovaním sa mu v pošte určite nie je správna cesta ,možno by bolo dobré ukázať ženské zbrane a partnera navštíviť v práci ako prekvapko a zobrať ho z práce napr na obed ,či večeru a samozrejme nahodená z úsmevom a jedným ťahom spoznať aj tie kolegyne a zoznámiť sa s nimi ...ak by ju aj podvádzal ,takto len urýchli jeho odchod a ak je to fakt len nejaká mužská ješitná hra ,tak si riadne u neho naruší dôveru .....plus to ,že partner vám dá prečítať sms alebo máte prístup na jeho stránky ,neznamená ,že pred ženami v práci sklopí oči ....nemáte chlapov 24hod.na očiach a ak ano ,tak ich úprimne ľutujem ...
@sulejmanka mrkni si jej PERLY v iných témach a budeš v obraze, mala som to urobiť hneď a nemusela som drať klávesnicu.
@laskavocka vies co ma uprimne zaujima? Preco mrhas svojim casom na fore urcenom predovsetkym pre mamicky? Ja kym som bola slobodna a nezadana som teda svoj cas travila uplne inac, nez vypisovanim si so zenami, s ktorymi som vlastne nemala nic spolocne.
musela zasiahnuť ako že to je čo že idem zaplatiť aby som mala pristup k manželovmu počitaču keby chcel asi by ti povedal čo robi ty stale že iba on je na vine ale prečo to robi to najprv rieš asi je nespokojny niečo mu doma v manželstve chyba ale aby som sa tak ponižila že mu pozriem osobne do počitača tak to nikdy a ked sa dozvie čo si urobila a opyta sa odkiaľ to maš budeš musieť vyjsť s pravdou von a žiaľ už dôvera bude narušena a už ti prestane hovoriť mnoho inych veci a potom možno aj odide.
@adri266 hlasim sa ti do skupiny ze nepodvadzam, neklamem, nemam co skryvat, ale nepacilo by sa mi keby mi manzel nedaval najavo svoju uctu aj tym, ze respektuje moje sukromie. Plati to aj naopak, ja jemu. Vytvor si dalsi suflik, su ludia ktori klamu a zapieraju a su velmi haklivi na svoje sukromie, ale su aj taki ktori su haklivi len z principu, nie preto ze by nieco tajili.
@timea7 aha áno, máš pravdu, obdarený pán doktor, na luxusnej dovolenke v ešte luxusnejšom hoteli, a slečna rozmýšľajúca (asi vagínou) nad zúžením vagíny 😀 😀 😀
@majka986 nic si z toho nerob, este si privodis chrobaka do hlavy, ze pojdes do basy.to som este nepocula, ano ak by si sla sefovi do posty alebo do mobilu nepoviem.uz by bol dalsi diel sudnej siene na svete.ale to je Tvoj muz. U nas to je tak, ze manzel ma cely den otvorenu postu, fb a ja takisto. Nic tam nemame, s nikym nepiseme, ale ty si mala dovod.bud v klude
@adri266 to by chcelo prieskum...ale zrejme ti co podvadzaju tak su na sukromie citlivi, tak kolko percent aktualne podvadza. Resp.su aj ini, ktori maju zvlast mobil, zvlast notas a to nenosia pri sebe ani nemaju doma a na sukromie nie su citlivi, lebo vedia ze tam nic nemaju...takze ako dokaz sa to brat neda. A dalsi ktori podvadzaju ale nie cez sms, fb, mail...takze ti su tiez akoze otvoreni a transparentni...Tak nakoniec to moze byt uplne ine cislo ako to vyzeralo. Nakoniec kludne moze byt viac tych co klamu ale techniku maju cistu a tak su benevolentni...takze ak sa nevernici rozdelia do tychto podskupin, neda sa vobec nic vyhodnotit z info ci ma niekto k svojmu sukromiu vztah viac ci menej citlivy 😅
@adri266 nie nemyslela som to tak že ona bude pričinou na rozvode ale že ked na to ten jej muž pride tak sa vytoči nahneva môže k nej muž stratiť dôveru povie že jej neveri že ho podrazila niektory chlapy neznesu ked ich žena kontroluje myslene to bolo tak že ked to vyjde na povrch myslim ked mu to povie že odkiaľ to ma informacie tak z jeho strany to bude zle nie z jej strany ved ona neurobila nič ale zasa sa hrabať v sukromnej pošte žiadna vyhra možno toho jej muža nahneva to že sa mu tam hrabala a tam sa to dozvedela nepoznam ho každy chlap ako aj žena reaguju na dane situacie inym spôsobom tak preto.
Ja neviem baby ale podaktore si myslíte ze Facebook je nedotknutelna pevnost? Pre určitých ludi je to malina 😉 no a co sa tyka príspevku...hmm myslím ze ked si taketo vypijuse tak aj take robí...
@sulejmanka
Na "to" ,myslim stale a na "tej" svojej som uz davno popracovala,uz je ok.

moralistka ,nemoralistka ,každý človek má nárok na súkromie a to aj v manželstve ,ak dotyčný nedovolí nahliadnuť do svojich súkromných vecí ,dotyčná osoba tam nemá čo robiť aj keď je to partnerka ,ak má podozrenie ,že sa niečo deje ,neviem prečo je problém sa priamo daného partnera na rovinu opýtať ako sa veci majú a netreba sa hrať na detektíva ,asi niekto moc pozerá krimi v telke ,a narúšať súkromie blízkej osoby ,plus je úplne naivné si myslieť ,že iný chlapi nemajú sexuálne poznámky ,aj keď nepriame a to hocikde ,aj v práci ,že sa nepozrú za druhými ženami ,že si neposilňujú ego takýmto spôsobom tj flirtom ,to asi máte doma nejakých mimozemšťanov ,ale si snívate svoj sen a partnerov si idealizujete ,inak vo skutočnom živote flirt pokiaľ nie je obťažujúci a pokiaľ sa drží v medziach ,virtuálny svet znesie ,je úplne prirodzená a normálna vec v našich životoch.....