icon

Manžel - gay

29. dec 2021

Poznáte niekoho,alebo stalo sa niektorej že si manžel po rokoch "uvedomil" že je homosexual?A že sa oženil len preto aby to zakryl,potlačil v sebe?

marca12
•
29. dec 2021

Osobne nepoznam,ale je mnoho takych pripadov

lindous
•
29. dec 2021

Áno, ja osobne poznám ... nie tak dobre, aby som to s ním do hĺbky riešila, aké boli jeho dôvody ... ale s exmanželkou má aj dieťa (dnes už dospelé) a žije otvorene s partnerom

aleshka_supermama
•
29. dec 2021

Poznám, mám 2 najlepších kamarátov jeden ma priateľa ktorý bol ženatý 16r oženil sa presne aby to zakryl. 🤷‍♀️
Inak je to fajn chlap mám ho rada 😆

pralinka25
•
29. dec 2021

tak ja poznam 2 pripady. v oboch pripadoch vydrzalo manzelstvo kratko.

mamamasama
•
30. dec 2021

ja mam len kamarata gaya a on ma casto "kamaratov", ktori su zenati, alebo vo vztahoch so zenami

valkyrka79
•
30. dec 2021

Ano , udělal to můj bratránec…

whatever1
•
30. dec 2021

Poznám dvoch, jeden z nich sa po rozvode preoperoval na zenu. Dovtedy nikto nemal ani šajnu, s kamošmi hraval futbal, bolo to veľké prekvapko.

birika
•
30. dec 2021

poznam - obaj vzsokoskolsky vzdelani, manzelia, mali spolu 3 deti. ked sa to prevalilo, zili nadalej spolu kym deti nedostudovali a nedospeli (on sa tajne stretaval s priatelom...manzelka o tom vedela). potom sa rozviedli, on zacal zit s priatelom, tenten o par rokov zomrel. v podstate stary a chory uz bol aj on...ex manzelka sa s detmi dohodli a doopatrovali ho

gabika0825
•
30. dec 2021

Áno poznám, 4 roky v manželstve, ale bez dieťaťa, potom si uvedomil že je na chlapov, teraz má partnera už asi aj 5ty rok to bude 😊 ale nepotláčal to v jeho prípade, on ho proste tak začal cítiť a keď ho teraz stretnem tak vidím že je šťastný

krisbar
•
30. dec 2021

A naco ti bude taka informacia?

mackamizjedlaskrec
•
30. dec 2021

@krisbar Napriklad nato ze aby vedela ze ked muz liha do postele aj so zenou aj s muzom je bisexual nie gay .A neverim tomu ze sa to da zahalit pred svetom mozno ale v partnerstve ? Sak by som videla ako sa pozera na chlapov alebo reaguje ...

sylvester01
•
30. dec 2021

ano poznam

mato32
•
1. jan 2022

Čaute, stalo sa mi (nám) to.... Spoznali sme sa na zoznamke, stretnúť sme sa chceli iba kvôli sexu... Ale nejak to vyšlo tak, že to prerástlo v niečo brutálne. Kamoš je ženatý, ja mám priateľku... Ani vo sne by mi nenapadlo, že sa dokážem tak bezhlavo zamilovať do chlapa. V minulosti som si chcel založiť rodinu, ale prišiel som na to, že to asi není veľmi dobrý nápad v takomto prípade 🙂

stanulik123
•
17. okt 2022

Pellegrini, Pyco, Bruno.. atd... je to ich vec, nesudim,

krisbar
•
18. okt 2022

@stanulik123 naco je tato informacia? tema bola uplne ina.