icon

Manžel hocikedy mení bezdôvodne plány, ako by ste reagovali vy ?

12. jan 2020

Dievcata, chcem poznat vase nazory a skusenosti so situaciou, ked manzel si hocikedy z hocijakych dovodov zmeni plany. Nehovorim o banalitach, ale skor nieco, na co sa tesia aj deti pripadne co musime nachystat vopred a zariadit sa ... a ma to aj nasledky.
Priklad. Mali sme ist na roadtrip o ktorom sme dlho hovoeili. Aj detom. Deti sa uz tesili. Museli sme mnoho veci zabezpecit naoriklad v praci v skole atd (hoteli sme chceli bookovat neskor). Cca 10 dni pred odchodom sa ho pytam ze ktore dni to presne ideme a kedy mas dovolenku. On mi vravi ze lepsie bude ked nikam nepojdeme. Ze mi vecer vysvetli. Vysvetlenie bolo take ze jeho otec sa neciti dobre. 1 veta. Lenze my sme v ramci toho roadzripu mali ist aj k jeho rodicom na ceste tam a spat. Nespali by sme u nich, proste navsteva.
On sa sam rozhodne a nema anilen potrebu mi nieco oznamit.
Toto sa deje dost casto a mam pocit ze cin dalej tym horsie. Ked chcem komunikocat tak nechce. Jasne ze bezne zmeny planov neriesim. Ale taketo zasadne.
Ja neviem nikdy co bude zajtra. Sme dohodnuti ze nieco ideme robit ale nahodou mu nieco frnkne do nosa a uz to zrusi.
Povedala som mu ze s nim koncim. Kedze takyto zivot kedy sa len keca keca ma nenaplna ...

Strana
z2
sense
13. jan 2020

Keby ide uz o oetenky k tym sa dostanes aj na.letisku ked vies kde bola u ktorej spolocnosti bookovana...deti by som nechala muzovi.... ale zrejme ma.pan manzel dost penazi....ked mu nevadi zaplatit dovolenku a potom neist....

Moj ked nechcel sla som sama... auto mam, aj keby nie kazde ma aj nahradbe kluce, listky som si zaibstaravala sama

autor
13. jan 2020

@sense hej. Tie situacie sa stavaju najma ked sme naprikld niekde kde som “odkazana” na nieco z jeho strany. Ako vted naprikld tie letenky a plus vtedy som potreboavala aj odvoz na letisko lebo sme boli totolne v tramtarii bez mhd a taxikov a ztade som sa nemala ako dostat ... alebo proste urobil tak ze z nasho uctu si preposlal vsetky peniaze zrazu ...

sense
13. jan 2020

Tak to neviem.my nemame spolocny ucet.... si sa ho mala spyatt kde su peniazr

jana_eyre_2
13. jan 2020

A on bol taký vždy?

silvi300
13. jan 2020

Keby zobral peniaze z účtu, aby som nemohla ísť s deťmi niekam, to by bola posledná kvapka. Určite by som s takým sebeckým človekom nezostávala. Nech žije teda sám a nech stále sedí doma, keď jemu sa nikam neráči ísť nikam spolu s rodinou.

vilma7
14. jan 2020

Iný hajzlik, prepáč. A čo je vlastne potom príčinou, že odrazu nechce ísť? Že vezme kľúče, nedá letenky? Príde mu do toho niečo dôležité, alebo má potrebu vás len takto týrať? Nepochopím jeho správanie, ale každopádne auto ma 2 kľúče, náhradné si schovaj, letenky kupuj už len ty a plánovala by som od začiatku rovno bez neho, keď je taký magor.

Strana
z2