icon

Manžel ide na dovolenku bezo mňa

janka_h147
19. feb 2016

Dievčatá idem si k vám po radu....s manželom sme spolu cca 4 roky, máme v podstate harmonický vzťah, ja ho ľúbim on mňa, rozpisovať to nejdem, myslím, že fungujeme správne, o necelý mesiac sa nám narodí naše prvé dieťatko 🙂aj napriek všetkému peknému som ho včera vyhodila preč, lebo sa nedokážeme dohodnúť v jednej veci...on mi oznámil, že v práci vyhral súťaž a o 2 mesiace odchádza na 10 dní na dovolenku do exotickej krajiny....samozrejme bude tam viac ľudí, dokonca jeho šéfka, ktorej sa rozpadá manželstvo a bohvie čo má zalubom....ja som sa hrozne nahnevala, že ma nechá s mesačným bábom samú skoro 2 týždne, zatiaľ čo on sa bude niekde vyvaľovať...tiež sa bojím že sa mu niečo stane, že ja budem po porode potrebovať pomoc,proste x vecí....on je neoblomný, tvrdí že to nemôže odmietnuť,lebo ho to môže posunúť v kariére (haha, trapná výhovorka)....nik nechce ustúpiť, tak som mu dala ultimátum a odišiel k rodičom..myslíte že konám správne alebo som sebecká? Ďakujem za každú radu, prosím,kludne aj negatívne reakcie...

mima4
24. feb 2016

@maminka_darinka77 no pre mna je dolezitejesi spanok, odpocinutie si, ako tip top domacnost.

maxiva
24. feb 2016

@maminka_darinka77 ten prispevok som pisala ja a ty si ho zle pochopila.ja som len ironicky reagovala na prispevok.ja mam presne taky nazor ako ty..ked budes mat cas,tak si to kukni 😉 😉

maminka_darinka77
24. feb 2016

@mima4 tak sup sup do postele, ja idem varit a prat .... sladke sny 😀

mima4
24. feb 2016

@maminka_darinka77 už som vybúvana do ružova 😎 😉

vlastulina1
24. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

Aspon niekto sa dobre vyspal 🙂

moni244
24. feb 2016

@maxiva a čo je na tom? manžel minulý rok išiel na ryby, na týždeň, naše dieťa zobral so sebou a nechal u svojich rodičov, ja som ostala sama v meste a chodila do práce a? nemala som s tím žiadny problém

moni244
24. feb 2016

@sisaka otázka je, či ju naozaj postavil pred hotovú vec, alebo to ona len tak podala pod návalom hormónov, nikto z nás pri tom nebol a nevie, ako to bolo, čiže označovať ho za sebca je už cez

maxiva
24. feb 2016

@moni244 teraz neviem na ktory moj prispevok reagujes.sorry som z toho zmätena.trosku ma uved do obrazu

moni244
24. feb 2016

@maxiva že čo je na tom, keď chlap ide bez ženy a dieťaťa na dovolenku sám

petulda333
24. feb 2016

@maxiva no zrejme vie ze ma u mba vsetko pretoze,ma kolegu ktoreho partnerka nepusta nikam,a to nemaju ani deti,kamosi ho volaju na pivo on nejde,zena ho chodi aj do prace kontrolovat,tak sa s mojim smejeme ze aka harpia je, a vzdy mi moj povie ze je rad ze som taka aka som.no pozri ja mam 4mes syna,viem ze muz by sa postaral o neho no ja by som na par dni neodisla,ale aj ja si doprajem vecer pre seba..
@janka7911 ja netvrdim ze zeny maju byt otrokyne,tvrdim ze to dieta potrebuje v tom obdobi hlavne matku,takze chlap aj ked je prec to dieta to nepociti...a pokial zena nema nejake problemy tak chlap ist moze,ak to vyhral tak si to zasluzi,nemyslis?myslim ze aj on by isiel radsej s vami ale on si nevybral ze pojde sam..ak by si tu dovolenku platil sam,to by bolo ine,ale je to z prace,sice pre teba v zlom case ale co uz..ja som bola vo vztahu,kedy mi partner nedovolil chodit s kamoskami von a pod,nikdy viac,ja svojmu manzelovi doprajem,lenze mi mame jedno dieta,vy ak mate viac tak to je ine

maxiva
24. feb 2016

@moni244 ved rob si ako chces,ako to vam vyhovuje.ked chodite kazdy sam na dovolenku tak to je vasa vec.ja osobne s tym nesuhlasim,ani moj muz.proste neviem nechcem sa ta dotknut,ale pripada mi to,ze si ide odpocnut od rodiny.v podstate su muzi furt v praci robia 12hod.,aj soboty.a s rodinou su minimalne.v podstate v noci,alebo v nedelu.a este pojdu na dovolenku bez rodiny?????tak kedy su otcovia s tymi detmi,so zenou?ale ako myslis ved ked to vam ako paru vyhovuje...... 😉 😉 😉

moni244
24. feb 2016

@maxiva no jasné, že ho pustím a nášmu vzťahu to len a len prospeje, keďže muž má v lete dovolenku 2-3 týždne a ja len jeden, tak čo má sedieť doma a čakať, kým prídem unavená z práce? takto si aj on oddýchne, aj ja, že sa nemusím starať o domácnosť a všetci sme šťastný a spokojný

maxiva
24. feb 2016

@petulda333 myslim,ze ta zena je uz extrem.to bude nejaka stihacka 😀.a vidis ja by som od deti tiez neodisla a ani muz by nesiel na dovolenku bez deti.oni su nasou sucastou..tak to berieme 🙂

maxiva
24. feb 2016

@moni244 ty citas vobec co ti odpisujem???nechapem,ze preco ma stale presviecas o svojom nazore,asi presviecas samu seba a ,ked to napises viac razy tak tomu snad uveris!!mne je tak fakt,ze fuk ako to mate vy OPAKUJEM A CITAJ POZORNE-KED TO VAM VYHOVUJE TAK JE TO SUPER!ALE NEMUSI PREDSA KAZDY S TYM SUHLASIT:JA TA PREDSA NESUDIM ZA TO ZE VY TO ROBITE INAK... 😢 😖

moni244
24. feb 2016

@maxiva a ty ČÍTAŠ, čo píšeš mne? napísala si mi, že sa ti zdá, že si chce manžel od nás oddýchnuť, tak som ti len napísala, ako to bolo, to ty tu nevieš čítať, tak si najprv prečítaj, čo píšeš!!!!

mima4
24. feb 2016

@petulda333 pozri, aj ty kebyze teraz odides na tyzden na dovcu, tiez to nebude mat mega dopad na dieta...

petulda333
24. feb 2016

@mima4 to dieta to nepociti,ale myslim ze to dieta v tomto case potrebuje viac matku,aj tak je otec cez den v praci takze to dieta je viac naviazane na matku..preto tvrdim ze nieje dovod tam chlapa nepustit..

maxiva
24. feb 2016

@moni244 to som myslela tak vseobecne nie konkretne na teba.napisala som,ze sa ta nechcem dotknut,aby si to nenasmerovala konkretne na seba.takze hav....nehadajme sa,mier.robme si kazda po svojom a hotovo

petulda333
24. feb 2016

@maxiva ved aj my,ale to neznamena ze ked jeden pojde tak stratil o rodinu zaujem ako to tu niektore pisu..a taka prilezitost sa neodmieta!mne je tiez smutno ze som niektore vylety nemohla absolvovat s muzom ale neberiem to tragicky,som rada ze tam bol a uzil si to..

marse
24. feb 2016

Partnerstvo/ manželstvo nie je o vlastníctve , je to o dôvere a tolerancii...

my tak isto sa ,,púšťame,, na rozne akcie aj viac dnove s kamaratmi...bez nejakých rečí a výčitiek... je to celých 13rokov nášho vzťahu a viem že to tak bude aj nadalej.

nie je nič lepsie ako ked sa muž po 5 dnoch vráti s chlapskej akcie, kludny ako babatko a pritulny ako mačiatko.. 😀 😀

naposledy moj odisiel do ciech na rybackovy tyzden a ja doma dve deti s ovcimi kiahnami a srajdov...ostat doma? a naco? co mi pomoze?? mobilna som, nakupit si viem dopredu zasoby, okupat, navarit, a oprat pokakane pyzamo tak isto... 😕 😕

nikdy som mojmu chlapovi nedala pocitit ze som na nom zavisla, a tak isto ani on mne,

ked maly baby 3 a 5 isla som na tyzden do holandska, tiez vyhra v praci ako zamestnanec roka pre nasu pobocku a to sme isli ludia z celej sr... bez debaty som isla...

a mesacne babo, akurat spi, je a kaka a nato chlapa doma nepotrebujem, kazda sikovna mamina si vie den zadelit , ak teda nemas vonku celu farmu...

ale kazdá sme ina, 🙂

stanusa89
24. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

@marse muz nech si ta drzi, musi byt stastny ze ta ma🙂

marse
24. feb 2016

@stanusa89 dakujem si zlata , to ja ďakujem bohu, že som našla chlapa, ktorý toleruje aká som a má rovnaký pohľad na spolužitie a vzťah. 🙂 😉

mima86
24. feb 2016

Neviem,kde ste tu poniektore prisli na to, ze kazde mesacne babatko len spi a kaka. Ak boli tie vase taketo, tak uprimne zavidim. Nas len papal a reval. Za cely den prespal 30 min + mozno dva x po 10 min. Dobre bolo iba ked jedol, inak takmer cely cas reval a nic nepomahalo a to sme ani nemali koliky. Ocami som tlacila hodiny, nech uz pride z roboty a aspon na chvilku ho zoberie on. Cez den som nestihla nic ani zjest, nie to este navarit. Jasne, ze by som to prezila aj bez muza, nemala by som na vyber, ale takto to bolo lepsie. Navyse, moj muz sa na maleho zacal pripravovat hned ako sme sa dozvedeli, ze cakame. V robote si setril dovolenku, aby mohol byt po porode s nami a aj s kolegami bol dohodnuty, ze proste v tom case nebude k dispozicii. Snazil sa, aby nemal dlhsie pracovne cesty (PRACOVNE nie to este dovolenku). Proste vsetko, co sa dalo presunul. Ak by som sa ja dostala to takejto situacie, bola by som sklamana a aj nahnevana, ale nechala by som rozhodnutie na neho, ale aj s celou zodpovednostou za to rozhodnutie.

petulda333
24. feb 2016

@mima86 u nas v praci nas za minuly rok otehotnelo sedem,teda ja som bola siedma a po mne este dve...kazda z nas ma babo ktore fakt ze len kaka a papa,spinka...a v takom pripade nevidim problem ak chlap je prec,ale jasne ze ak sa zena nevyspi lebo dieta je ,,zle,, tak ten chlap je potrebny,aj ked aj vtedy by mohol ist a pomoct moze niekto blizky,ale tu by som to chapala,lenze ich dieta este ani na svete nie je a tu uz zeny robia kadeake hroZne scenare

marse
24. feb 2016

@mima86 však on to nerobi kazde 3 mesiace že odíde prec, a keby nahodou mala take mimino, že vyžaduje väčšiu pozornosť, tak snad maju babky, čo by boli dokonca radi, že mozu povarovať, na tu chvilu sa to vzdy da vyriesiť, ..kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody... 😉 😉

mima86
24. feb 2016

Ja som tym len myslela, aby sa tu nezovseobecnovalo, ze vsetky babatka su rovnake. Nie su, tak isto ako matky ci otcovia. Kazdy prezivame veci inak a neznamena to, ze je to sebecke. Mam len pocit, ze dnesna spolocnost prilis tlaci na to, aby ludia prejavovali minimum emocii. Ked niekto citi, ze chce plakat, nech place, ked sa chce smiat, nech sa smeje, ked je sklamany ci nahnevany, nech to prejavi. Preco by mal kazdy hrat hrdinu a tvrdasa, ako to vsetko zvlada sam, ked to tak vnutorne neciti? Kvoli tomu aby dobre vyzeral pred ostatnymi? Ani sa potom necudujem, preco je dnesny svet taky chladny a lahostajny. Ale to je len taka moja vnutorna uvaha 🙂 zakladatelka to pravdepodobne zvladne, nech je scenar akykolvek, otazka je len, co to spravi s ich vztahom.

sardinka335
24. feb 2016

@mima86 tak ked niekto vidi, ze situácia je takato, ze dieťa je vyslovene urevane, tak asi to prehodnoti a dajme tomu nepojde. Su aj naročnejšie deti to nikto nepopiera.

marse
24. feb 2016

Samozrejme, ak si to vyžaduje situácia a ta matka jednoducho potrebuje tu oporu od otca je to iné. Ale ak ide všetko úplne normalne tak nevydím nič lahostajne a chladne na tom , že tomu chlapovi ten pobyt doprajem.

nechcela by som byť potom v koži tej ženy čo si vydupe aby muž ostal doma, a jeho pohlad na nu.. ja osobne by som sa citila dosť na prd... a raz by sa to mohlo obratit proti mne...

marse
24. feb 2016

*nevidim boha uz blbnem 😀 😀

agiagi
24. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@marse klud neblbni :P