icon

Manžel ide na dovolenku bezo mňa

janka_h147
19. feb 2016

Dievčatá idem si k vám po radu....s manželom sme spolu cca 4 roky, máme v podstate harmonický vzťah, ja ho ľúbim on mňa, rozpisovať to nejdem, myslím, že fungujeme správne, o necelý mesiac sa nám narodí naše prvé dieťatko 🙂aj napriek všetkému peknému som ho včera vyhodila preč, lebo sa nedokážeme dohodnúť v jednej veci...on mi oznámil, že v práci vyhral súťaž a o 2 mesiace odchádza na 10 dní na dovolenku do exotickej krajiny....samozrejme bude tam viac ľudí, dokonca jeho šéfka, ktorej sa rozpadá manželstvo a bohvie čo má zalubom....ja som sa hrozne nahnevala, že ma nechá s mesačným bábom samú skoro 2 týždne, zatiaľ čo on sa bude niekde vyvaľovať...tiež sa bojím že sa mu niečo stane, že ja budem po porode potrebovať pomoc,proste x vecí....on je neoblomný, tvrdí že to nemôže odmietnuť,lebo ho to môže posunúť v kariére (haha, trapná výhovorka)....nik nechce ustúpiť, tak som mu dala ultimátum a odišiel k rodičom..myslíte že konám správne alebo som sebecká? Ďakujem za každú radu, prosím,kludne aj negatívne reakcie...

dusika11
25. feb 2016

@petulda333 ahoj no tak nejako.

bubelko
25. feb 2016

@maxiva kazdy ma len jedny nervy...

a co sa tyka toho prispevku, co si spominala tu beu - tak sorry, ale to je iny vol (a to som urazila vola)... nepripraveny na otcovstvo a partnerstvo vseobecne. to nemozno ani len z dialky porovnavat s pripadom v tejto teme...

paris3
25. feb 2016

@dusika11 sto palcov hore tvojim prispevkom 😉

maxiva
25. feb 2016

@bubelko ved ja neporovnavam.len ma to proste sokovalo. tak som chcela nech jej co najviac ludi dohovori...lebo obvinovala seba

dusika11
25. feb 2016

@paris3 si mila to su len take postrehy.. len som nahlas rozmyslala

paris3
25. feb 2016

@dusika11 mudro, mudro 🙂 vzdy mi dobre padne si tu precitat inteligentne prispevky 😉

dusika11
25. feb 2016

@paris3 a ci ti ja viem..keby som bola inteligentna..tak to neriesim..a staram sa o seba... 😎

paris3
25. feb 2016

@dusika11 😀 😀 😀 😀 😀 ty si ale osoba 😀

dusika11
25. feb 2016

@paris3 momentalne neinteligentne zvazujem koho volit a napadaju ma divne myslienky 😀 😀 a obcas zabrusim sem...pri citani prispevkov..sa mi vracaju moje vlastne skusenosti

nezabudka1410
25. feb 2016

Janka, myslím, že si nereagovala prehnane. On ide na dovolenku ????? Hm.......A čo keď prídu komplikácie a Ty budeš rodiť predčasne! Myslím, že sa nezachoval ako charakter. A myslím, že práve takéto situácie ukazujú charakter človeka.

petulda333
25. feb 2016

@nezabudka1410 citaj poriadne,on ma ist na dovolenku ked ich dieta bude mat uz mesiac

paris3
25. feb 2016

to je jedno, ci je to mesiac po porode, alebo dva tyzdne pred... alebo hocikedy.
tu ide o to, ze si on postavil hlavu, ze ide a hotovo. to aky je vztah, ked jeden druhemu len sucho oznamia a neberu do uvahy nazor toho druheho? ak to u vas tak vyzera v manzelstve, tak to mi pride velmi zvlastne. my s manzelom sa zaujimame o nazor druheho a snazime sa dohodnut. podla mna o tom je manzelstvo, nie o individualizme a bezohladnom presadzovani osobnych zaujmov.

petulda333
25. feb 2016

@paris3 a ako vies ako to bolo?je to pohlad z jednej strany a ako to byva tak vacsinou zveliceny!sama autorka raz pise ze ho vyhodila a potom ze odisiel..bohvie ako to bolo a ludia tu z neho idu urobit totalneho debila...obaja reagovali zle ale uz sa dohodli

paris3
25. feb 2016

@petulda333 vsetci tu piseme subjektivny nazor. poradit chcela autorka, pretoze ma problem. jednoducho ona to tak vnima a my tu nie sme na to, aby sme zistovali presne okolnosti.
a ty si si asi neprecitala uvodny prispevok. on jej to oznamil a je neoblomny.

petulda333
25. feb 2016

@paris3 ale to nemozme vediwt na sto percent!to ze to ona napise neznamena ze to tak aj bolo!keby bol taky neoblomny tak sa nedohodnu vobec...neviem mne to pride zvlastne a neverim uplne vsetkemu co autorka napisala

paris3
25. feb 2016

@petulda333 tusim ti dosli argumenty. dobru noc 😉

petulda333
25. feb 2016

@paris3 ake argumenty?a k comu?ja som si precitala vsetko co pisala a prave preto mam pocit ze to az tak neni ako pise..uz to tu bolo velakrat a preto take diskusie beriem s rezervou a nebudem tu kydat na muza ked neviem ako to naozaj bolo..

marianne1
25. feb 2016

Tak aby tu bol aj nazor chlapa... Dala som to precitat mojmu a ten sucho skonstatoval - a vies co sa robi na takych teambuildingoch? Pelesi za kazdou palmou. 😀 Keby si ty rodila, mohol by som osra* celu dovolenku. A vobec, aj inokedy by si isla so mnou. MILUJEM MOJHO MUZA 😀

petulda333
25. feb 2016

@marianne1 nazor chlapa?uz vidim ako by ti ozaj povedal ze by siel a vznikla by tak hadka..tym nechcem povedat ze klame,ale iba to ze v takej teorwtickej uvahe kazdy chlap povie ze nie milacik nesiel by som,len je otazne kolko by tak urobilo aj realne!moj chodi na sluzobky a nikde sa teda nepelesi..ten tvoj to nejak dobre pozna!?!?

marianne1
25. feb 2016

@petulda333 Moj nebol nikdy na sluzobke, ma povolanie, ktore to nevyzaduje, je sam sebe panom, tak jedine, ze by si spravil teambuilding sam 🙂 Ale za to pozna vela takych, ktori sa na podobnych akciach zucastnili a radi sa pochvalia no... A natolko si ho poznam, ze by ma v zivote nesklamal, este ani tehotna nie som a uz hlada na nete nemocnice kde bude moct byt na izbe so mnou. Ked moj muz nieco povie, tak to plati a ked uz on odsudi spravanie ineho chlapa, je to co povedat P.S. a odkial si ty mozes byt taka ista 🙂

petulda333
26. feb 2016

@marianne1 😊 ja si svojho tiez poznam a tiez odsudzuje takych co su zenati a rozdavaju si to skade kym..ja som nechcela urazit ani teba ani tvojho muza,to bolo len podpichnutie a nie ze tvoj muz je taky..moj ma tiez ezte nesklamal a verim mu..to bohuzial v niektorych vztahoch chyba!co uz

moni244
26. feb 2016

@paris3 este ta bavi vysmievat sa a urazat druhe?

maxiva
26. feb 2016

@moni244 bez urazky,ale od teba to vyznieva dost smiesne 😎 😎

mb269
26. feb 2016

už by ste mohli ženy docestovat konecne a prestat tu pliesť piate cez deviate. este vas to bavi? asi mate vela volneho casu na tej materskej 😎

moni244
26. feb 2016

@maxiva ta prava sa ozvala, bez urazky, samozrejme

vierka74
26. feb 2016
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

niektore maju dost casu 🙂

maxiva
26. feb 2016

@moni244 nie som si vedoma,ze by som ta nejako urazala,na rozdiel od teba 😉

ali223
26. feb 2016
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

babule vsak sa neurazajte, klud

maxiva
26. feb 2016

@mb269 no chudiatko ty asi vobec nemas cas 😢 ..inak to nevies,ze zeny na materskej nic nerobia.len sedia.skriatok pride navari,uprace,nakupi,postara sa o deti povozi ich na kruzky,napise s nimi ulohy, a vlastne vsetko co treba.....my zeny na materskej sa mame jak kralovny a este taku kopu penazi dostaneme od statu 😀 😎 ...ty musiz byt chlap neverim,ze toto by tu zena potila 😠 😠

mb269
26. feb 2016

@maxiva plus od rana do vecera byt na konovi 😀