icon

Manžel ide na dovolenku bezo mňa

janka_h147
19. feb 2016

Dievčatá idem si k vám po radu....s manželom sme spolu cca 4 roky, máme v podstate harmonický vzťah, ja ho ľúbim on mňa, rozpisovať to nejdem, myslím, že fungujeme správne, o necelý mesiac sa nám narodí naše prvé dieťatko 🙂aj napriek všetkému peknému som ho včera vyhodila preč, lebo sa nedokážeme dohodnúť v jednej veci...on mi oznámil, že v práci vyhral súťaž a o 2 mesiace odchádza na 10 dní na dovolenku do exotickej krajiny....samozrejme bude tam viac ľudí, dokonca jeho šéfka, ktorej sa rozpadá manželstvo a bohvie čo má zalubom....ja som sa hrozne nahnevala, že ma nechá s mesačným bábom samú skoro 2 týždne, zatiaľ čo on sa bude niekde vyvaľovať...tiež sa bojím že sa mu niečo stane, že ja budem po porode potrebovať pomoc,proste x vecí....on je neoblomný, tvrdí že to nemôže odmietnuť,lebo ho to môže posunúť v kariére (haha, trapná výhovorka)....nik nechce ustúpiť, tak som mu dala ultimátum a odišiel k rodičom..myslíte že konám správne alebo som sebecká? Ďakujem za každú radu, prosím,kludne aj negatívne reakcie...

rb7fashion
9. mar 2016

Či to nie je tak že si so šefkou zaplatili výlet sami alebo ho pozvala. Každopádne by ste sa nemali v tehotenstve stresovať...mne samej zovrelo srdce ked som si toto precitala, 10 dní je dost a darmo moze hovorit ze bude posluchat, a nie je ani pravda ze keby ho sefka chce tak uz ho dostane!! Ked budu az tak daleko od vsetkych moze sa kadeco stat co by ich tu ani nenapadlo. Nehovorim z vlastnej skusenosti ale pocuvam a vnimam čo sa dejej naokolo 😢 😢

katarina412
9. mar 2016

... teraz som sa dočítala, že manžel prišiel hneď na druhý deň s kyticou a uvedomil si svoju ješitnosť...nemohol hneď všetko uznať...tak dal alternatívu, že sa rozhodne podľa toho ako bude...to sú muži...podľa mňa už na to nemysli, keď sa bábätko narodí a on už bude "skutočným otcom" on sám už nebude chcieť odísť na žiadnu dovolenku...

... už som sa za dva dni zaplietla do druhej diskusie, kde hrá jednu z hlavných postáv chlap...a to som odchádzala pred hodinou z tej prvej, že už som dosť času strávila od včera pri nej a zase som sa len niekde zaplietla...

Majte sa pekne a chlapom odkazujem, že oni sú v plnej miere rodičia takisto ako ženy a zodpovedajú za svoje deti v rovnakej miere, lebo deti sú šťastné, keď majú mamu aj otca vo fungujúcej rodine... a ženy, neberte si celú zodpovednosť len na seba, pekne sa s ňou rozdelte aj s manželom...nebuďte sebeckééé ... 😀 😀 😀

sablona
9. mar 2016

Otoč si to naopak ak by si ty vyhrala súťaž v práci tak povieš že nejdeš? Viem budete mat bábätko ale 10 dni sa dá vydržať, verím že ako tolerantná manželka mu budeš stále oporou lebo ak mu budeš odteraz zakazovať veci tak o pár rokov to bude úplne zle

majkeel
10. mar 2016

Skusim z muzskej strany.
Ako casto sa vyskytne takato prilezitost, vidiet svet a oddychnut (na firemne naklady)? Vacsina ludi nikdy nema tuo moznost. 10 dni sa da vydrzat - kamaratky, rodina, suseda,... Potom Ti tu velkodusnost vrati.
Ci bude pelesit so sefkou? Ak bude chciet, tak na to nemusi ist na dovolenku. Ako IT som viac ako 10 rokov robil na tyzdnovky, 4 dni v tyzdni prec na hoteli. Aj v exotike,... Myslite, ze sa tam kazdy den trtosi o dusu ..., ze sluzobky su jedna velka gruppen party? Zabudnite.
Dalsia vec. Budes dalsie 2-3 roky, mozno aj viac, na materskej. On bude tahat v praci za vas za oboch, zivit vas, aj pomahat doma s dietatom. To bude tiez zahul. Nemyslite, ze aj on si nezasluzi oddych ... Jasne, ze kopec zien povie ze nie. Chlapa treba poriadne vymackat, nech robi 16 hodin denne, 7 dni v tyzdni, nema co si valat ... niekde na plazi. Ma robit od rana do vecera, zivit nepracujucu zienku a odovzdat vsetky peniaze, v 50tke sup s nim do krematoria. S tymto postojom, ked ho na buduce vyhodite z domu, sa nevrati.

marcela305
10. mar 2016

@majkeel paneboze kto hovori o tom ze ma odovzdavat manzelke peniaze a robit 16 hodin neviem s akymi zenami sa stretavas ale nie kazda zena je so sovjim muzom pre peniaze.. a ano ona to zvladne a pri porode a aj po porode sa moze nieco stat skomplikovat tak nech si potom otecko bucha hlavu ze ako mu bolo dobre na tej dovolenke ...na dovolenku a oddyhcnut si sa da ist aj s rodinou ... a nie so sefkou ked sa mu ma narodit prve decko ..hadam ho aj on robil ci nie?? a ked uz tera z sa k tomu stavia takto ze ja tam chcme ist tak musim lebo to chcem tak asi si nevedel uvedomit co je o to mat dieta... ze nielen zena si musi vela veci odoopriet ale aj muz ...

majkeel
10. mar 2016

@marcela305 Marcelka. Autorka pise, ze v tom case bude mat babo 1 MESIAC. Cize on bude pri porode, aj zvladnu prve najhorsie obdobie. A ak budu komplikacie, tak nikam samozrejme nepojde. Ak bude vsetko ok, tak to premyslia, dohodnu si rodinu, kamaratky,... na vypomoc.
Toto je skor iba o tom, ze ja musim byt doma s dietatom, on ide bezo mna na dovolenku ... Ako som povedal, on bude teraz 2-3 roky (v pripade dalsich deti aj ovela viac) tahat za dvoch plus pomahat starat sa o dieta plus pomahat v domacnosti (zalezi samo, ci mate sikovneho chlapa, alebo ste si nasli fullservisaka, co otvori pivo a sadne doma pred tv). Ak pride partnerka a povie, ideme z prace do exotiky, poviem, uzi si to, spravaj sa slusne. Pretoze mam rad cestovanie, nove krajiny, preco by som to mal sebecky odopriet druhemu, len preto, ze ja nie som pozvany (firma, damska jazda).
A ak bude chciet podviest, tak ju podvedie hocikedy. Ale paranoja nie je dovod na preventivny trest, ze stop, nikam nepojdes.

mirica
10. mar 2016

@majkeel ...nič v zlom, ale pre niečo sa obdobiu po pôrode hovorí šestonedelie....čiže 6 nediel....ide o strašné hormonálne zmeny , ktoré niektorá žena zvládne v pohode a niektorá nie. A to hlavne citovo.
Jednoducho v tomto období niektoré ženz potrebujú mať partnera po boku a potrebujú aspoň večer objatie partnera, ktorého milujú . Takže ja by som určite očakávala, že milujúci partner príde , povie , že má takú a takú príležitosč , a či by som s tým, aby išiel ,mala alebo nemala problém.
Partner , ktorý by mi oznámil, že ide, či sa mi to páči alebo nie, by bol pre mňa sebec, ktorému som ja aj dieťa úplne fuk.....takže by som prišla o pocit , že je to pre mňa človek na ktorého sa môžem v akomkoľvek smere spoľahnúť.

Ak by prišiel a opýtal sa , bola by som spokojná, že mu na tom, čo a ako cítim, záleží, a tým pádom by som sa mu snažila aj ja vyjsť maximálne v ústrety.....lebo aj mne záleží na ňom.

Niekedy nejde len o obsah, ale najme o formu ...jenoducho , ak ti na niekom záleží, berieš na neho ohľad.....neurobíš si to po svojom, bez ohľadu na jeho pohľad...

marcela305
10. mar 2016

@majkeel jeden mesiac ? to este ani neprejde sestonedelie .... akoze aj tak si myslim ze je to sebecke od chlapa ked povedal ze chce ist a hotovo obaja maju urcitu davku viny ,.. da sa to povedat aj normalne ze preco nechce zena aby nikam nesiel a necudujem sa jej,... maju prve decko bodka nei kazdy ma kamaratky a ochotne susedky starat sa mal by sa starat otec ... proste podla mna uplne blbe nacasovanie aj preto ze v psolednom mesiaci tehotenstva je zena citliva ... to je cele ... ale ja by som ho pustila ked mu je prednejsia dovolenka ako vlastna rodina ,,nesralo by ma ze niekam ide so sefkou nech si ide ked chce ale to ze ma necha doma s mesacnym deckom ..mam dve deti a viem ze prve tyzdne su unavujuce ... pre oboch rodicov .. nie vzdy sa da aby ti mama skakala za zadkom ,.. a praveze som sa musela spolahnut sama na seba ... takze tak .... ale vyhadzovat preto z domu,,, no hormony su svina..🙂

marcela305
10. mar 2016

@mirica presne tak🙂
len ze toto muzi nikdy nepochopia 🙂 mne jeho jednanie tiez pride divne ....ako male decko chcem a hotovo 🙂

mirica
10. mar 2016

@marcela305 ...tak tak....a navyše jej to "oznámil" práve v období, ked sú zmeny na tele najväšie...ide o najrýchlejší nárast váhy, zle sa chodí aj dýcha, o nejakej intimine v spálni sa už moc hovoriť nedá.....a potom sa nečudujem že ju napadnú aj pojašené myšlienky o nevere so šéfkou....a možno aj práve preto, lebo na tom tak strašne trvá....pri inom správaní, by ju to možno ani nenapadlo.....

marcela305
10. mar 2016

@mirica presne tak kedze vteyd sa ozaj ze maloktorej zene chce mat sex tak je normalne ze ju to napadlo... mna by to tiez nastvalo moj muz bol prec ked mala malá 3 mesiace ale to bol zarabat v zahranici lebo sa inak nedalo a tiez bol z toho dost nesattny ze musi ist prec ... a hlavne mi to nepoval sposobom chcme ist tak pojdem aty do toho emas co hovorit🙂

zdenkatimo
10. mar 2016

@majkeel trochu si to prehnala s tým komentárom 🙄

maxiva
10. mar 2016

@zdenkatimo to je chlap 😀 😀 takze jasne,ze prehana.nema sajnu o com rozprava

zdenkatimo
10. mar 2016

@maxiva a čo robí chlap na tejto stránke???Okamžite vyhodiť,táto stránka je len pre mamičky,ale v pohode.. 😲

maxiva
10. mar 2016

@zdenkatimo ja som tiez minule rozmyslala,co tu ti chlapy robia.ale co uz,ked ich to bavi,co s nimi 😉 ale najlepsi je ten co ciha na blogu sex nie je tabu ani na modrom koniku.a furt sa divi,ze preco tam nik nepise 😀 vies si predstavit,nie? 😎

slnecnica174
10. mar 2016

A preco by tu nemohol byt? Aj to treba pomedzi tymi pojasenymi babskymi komentarmi😉

maxiva
10. mar 2016

inak tato stranka sa vola Tehotenstvo,porod a dieta,stranka pre mamicky a buduce mamicky..ale samozrejme kazdy sa tu moze prihlasit 🙂 a mna ked zaujima chlapsky nazor tak sa spytam manzela 😎

zdenkatimo
10. mar 2016

@maxiva asi tak nejako,mňa tu názor cudzieho chlapa nezaujíma a preto som povedala že tu nemá čo robiť..

slnecnica174
10. mar 2016

Zapaja sa ich tu viacej s celkom triezvym pohladom na svet, ucast takych na tomto fore vnimam ako obohatenie😉

majkeel
10. mar 2016

@zdenkatimo, Maxiva Vyzera to, ze ste tu jedny z mala, co im tu vadi chlap, uz len pre iny pohlad. Ked si tuto stranku kupite, potom mozete vsetkych muzov odtialto vyhodit. 😉
M., Spytaj sa teda manzela, ake i sa pise v chlapY.🙂

maxiva
10. mar 2016

@majkeel ehm tak s tym y -je to 1:0 pre teba.ale ja mam maxiva s malym m,ale nevadi.ved ja som nenapisala,ze mi tu chlapi vadia.kazdy si predsa moze chodit na aku stranku chce.tak mi povec co ta zaujalo na tejto stranke,preco si sa tu prihlasil?

sharmana
10. mar 2016

@janka_h147 nenechaj sa ovplyvniť ženami, ktoré tvrdia že si hysterická a podobne. Nie je normálne, ani ked chlap vyhrá nejakú priblblú dovolenku, aby odchádzal od ženy, ktorá má rodiť, alebo v čase, ked bude mať bábo pár týždnov. Je to proste sebec a chce tam ísť silou mocou. To že vyhral nejakú dovolenku môže byť koniec koncov výmysel. Nečítala som celú debatu, tak som možno mimo.
Normálny chlap by podakoval a povedal, že to nepôjde, pretože "sú v očakávaní" a musí byť svojej manželke nablízku. Lenže tvoj chlap asi nie je bohviečo, ked priam trvá na dovolenke 😝 Sorry, takých chlapov poznám, sú to slabošskí neverníci, zapredajú rodinu za vlastný pôžitok. Je to proste úbožiak. A ešte ked odíde aj k rodičom a nesnaží sa ťa odprosiť. No úbohý je.

synda11
10. mar 2016

ja som povaha ako ty...urobila by som to iste...podla mna si urobila spravne...je to velka vec, ked do rodiny vstupi ten maly cloviecik...mal by ti pomahat...tesit sa...a po tej druhej stranke....caka ta sestonedelie...sex mat nebudete...kua mal by byt charakter...ziadna exotika nenahradi tie prve chvile ..okamihy stravene s rodinou...cas sa nevrati....a ak si on toto neuvedomí je to sebec

zdenkatimo
10. mar 2016

@majkeel ja by som ti skôr radšej poradila to,aby si lepšie prečítal komentáre.A slovo chlapY s ypsilonom som nepísala ja,ale --> maxiva <-- a pravopis poznám až moc dobre 🙂 takže mňa z toho vynechaj a nie že by mi vadili chlapi,ale tak povedz mi aspoň jeden dôvod načo si tu? 😀 veď to je smiešne,neviem si ja seba predstaviť na chlapskej stránke medzi chlapmi..alebo si ináč orientovaný???Keď Ťa to tu baví,tak pre mňa za mňa... 😅

marianne1
10. mar 2016

@majkeel Ked si taky macher tak uprimne povedz, ci by si nemyslel na to, co ta tvoja zienka poraba niekde na exotickom ostrove so svojim sefom 😀

maxiva
10. mar 2016

@zdenkatimo ccccc to y si nevsimajte.to je tak,ked clovek robi desat veci naraz. 😉

mravcek69
10. mar 2016

ahoj janka , -- je to začiatok konca ☹ narodilo sa vám bábätko a on sebec chce utiecť od povinností ?? Buď si poriadne dupneš , alebo prehráš na celej čiare -- hlavne žiadne kompromisy !!!! Bude to on , ktorý môže prísť o všetko a to mu nenahradí ani to primitívne povýšenie v práci !! Prajem ti veľa sily -- my ženy jej máme omnoho viac ako muži 🙂 🙂

zdenkatimo
10. mar 2016

@marianne1 😀 😀 😀 😀 😀 dobréééé 😀 😀 😀 😀 😀

zdenkatimo
10. mar 2016

@maxiva stáva sa 😎

majkeel
10. mar 2016

@zdenkatimo Preco? Ked chlap trocha vie, ako zenske funguju a myslia, usetri si kopec zbytocnych omylov. Tak preco si neprecitat ... nema to nic s orientaciou. 😉 Vam by tiez pomohlo nastavene zrkadlo. A ak chcete vediet ako rozmysla chlap, je lepsie sa spytat ineho chlapa, ako kamosky, ktora to houby vie. 😉 Par zien na muzskej stranke a par muzov na zenskej ju len spestri.

marianne1 - asi mam v tomto zdrave sebavedomie. Ak ma partnerka potrebu si zacat s inym, tak vie, ze po dovolenke si moze zobrat veci a prestahovat sa rovno k nemu. Svet je velky rybnik plny rybiek ... 😉