icon

Manžel, iný muž a ja

7. jan 2022

Dobrý deň v prvom rade ani neviem ako začať .Každá hneď súdi ,poucuje ja chcem iba poprosiť mi porozumieť čo sa to somnou deje nikdy sa mi to nestalo.Ked som v živote čítala podobne diskusie hneď som mala jasnú odpoveď a odsúdila som.Mam manžela dieťatko sme normálna fungujúca rodina už niekoľko rokov.Nehadame sa rozumieme si trávime čas spolu pracujeme spolocne.Mame pár známyh spoločných stretávame sa pro rôznych príležitostiach.Muz o ktorom budem písať má tiež dieťa a partnerku niesu manželia.Uz dávnejšie si kamarátka všimla že stále pomne pokukuje ja ho neviem prečítať odhadnúť nakoľko som si iných nikdy nevsimala.Nakolko snim musím komunikovať aj kôli inej sfére naše písanie sa stalo častejšie a už nie nazvyme to iba pracovné.Prichytila som sa pritom že vlastne sa mi páči že napíse ja vždy odpíšem a dokážem snim komunikovať aj hodinu.Nic erotické romantické také bezne milé sem tam dvojzmysel.A podpichovanie.Ta jeho otom nevie môj niekedy ano ale myslí si že riešime pracovné.On so svojou nemá idealny vzťah ale kôli dieťaťu snou je a možno ju aj naozaj Ľubi to ja neviem.Neriesim.Tak isto ja by som nikdy nemenila. Lichotí mi to a ani neviem čo od toho čakám nečakám niekedy mám strašnú chuť ho pobozkať niečo mu povedať.Vsimla som si pri uvítani dostanem peknú pusu na obe líca skoro blízko pier.Inym dáva úplne obyčajné s odstupom.Asi sa moje hormóny zbláznili ináč to neviem nazvať.Mam pokušenie asi do intímnosti by som nikdy nezasla nato odvahu ani povahu nemám!Ale taký nežný bozk by ma asi uspokojil.Po toľkých rokoch manželstva asi sa mi páči keď sa páčim aj inému mužovi.Nechapem jeho správanie a on je skôr tichý slušný nijak nevyčnieva ako typický chlapi väčšinou si z neho robia srandu.A som jediná s ktorou dokáže komunikovať nikdy takto nepísal so žiadnou ženou podotýkam.Neviem čo som chcela poradiť ale takto rozhádzané sa cítim.Dakujem že ste to vobec prečítali pekný deň.😀Povedzte že mi nesibe 😂

Strana
z3
jana_eyre_2
7. jan 2022

Ja som zažila že sa mi niekto páčil, napriek snahe aby to tak nebolo, bohužiaľ sa mi páčil.. neviem či sa páčim ja jemu, napriek tomu že sa vídame ignorujeme sa.. nikdy by som mu ani nenapísala, nič, tvarim.sa že neexistuje a nakoniec to prejde, tomu pevne verím.. ja svojho muža milujem, nepotrebujem riešiť nikoho iného a za tým si stojím.. o tom je vernosť. A verím, dúfam, že takto sa zachová v podobnej situácii aj môj muž..

Ty by si ako brala, keby tvoj manžel uvažoval nad tým, že by mu stačilo tvoji kamarátku aspoň pobozkať?

vorkola
7. jan 2022

No len pozor,aby z toho nevznikol romanik Cyzano z berzeraku, a prides o manzela , o rodinu? vyhod si ho z hlavy, a povedz si Pane Boze ,dakujem za krasnu rodinu,zijucu,v blahobyte,a chran ma od zleho

oblecenie99
7. jan 2022

@jana_eyre_2 Po takom bozku by bud prišli brutálne výčitky, alebo ďalšie bozky.. Dobre si napísala, o tom je vernosť. V pokušení nepodľahnúť, ale vydržať.

nwnw
7. jan 2022

Hovorí sa tomu korenie života. Užívaj a ži. 😚

silnyclovek
8. jan 2022

Nerob to. Nakoniec budes mat koli vlastnej rodine vycitky, ze nebudes moct zit ani sama so sebou. Neublizuj manzelovi a dietatu takouto nerozvaznostou.

slovakboy
8. jan 2022

Páči sa mi ako uvažuješ. Že si to uvedomuješ všetky nasledky a bojuješ s pocitmi ktoré považuješ pravom za nevhodné. Sú to pekne pocity a lákajú. On bude asi uzavretejší človek ty tiež a aj preto ste si porozumeli. Dokážete sa otvoriť jeden pred druhým. Podľa mna môže cítiť niečo podobne k tebe a tiež s tým bojuje. Že ti hovorí o priateľke že im to neklape to je bežná finta mužov ako sa ukázať dostupným a neodplašiť ženu u ktorej vidia náklonnosť. Nemusí to byt ešte snaha o podvodvadzanie svojej ženy. Podobne ako ženy udržiavajú svojim šarmom aj viac mužov v napätí bez toho aby im niečo dovolili tak aj muži radi udržiavajú nadštandardne vzťahy so ženami len pre dobrý pocit že na to ešte majú. Ale nič viac. A nerobia to všetci. Myslím že to bude dobrý chlap s ktorým by ste si za iných okolnosti možno rozumeli. A možno ani nie. Tebe odporúčam prestať riešiť jeho. Skús mu prestať alebo postupne prestavať venovať tolko pozornosti vo svojich myslienkach. A naopak venuj sa viac manželovi a rodine. Viem teraz sa ti to pocitovo zdá asi takéto: “mám sa venovať môjmu mužovi ku ktorému cítim vďaku povinnosť a všeobecnú lásku ale necítim už tie motýliky a príjemný pocit z rozhovorov ako k tomu novému. A áno je to normálne že budeš mat teraz takýto pocit náklonnosti k druhému a možno až nechuť k svojmu. Ubezpečujem ťa že sa ti nie hneď, ale postupne tieto krásne pocity aj s motýlikmi k tvojmu mužovi vrátia, ak sa mu budeš venovať aj ako priateľka aj ako milenka. Nie hneď ale postupne sa ti vrátia. Už tu ktosi písal že urobte si výlet. Ano. Iniciuj niečo do čoho sa ti vôbec nechce a ešte aj keď pôjdete na ten výlet tak budeš myslieť na toho kolegu. Na jeho nežný pohľad nesmelé, ale iné bozky. So svojim si to nebudeš vedieť ani predstaviť. Našťastie sexualita je tvárna aj počas života a zmení sa to všetko keď budete konať tak ako konajú milenci. Pocit zaľúbenosti sa navráti a na kolegu budeš pozerať ako na kamaráta. Časom si na neho ani nespomenieš. Choďtena výlet aj keď sa ti nechce. Bozkaj ho nežne aj keď sa ti nechce. Porozprávajte sa namiesto telky. Pýtaj sa ho ako sa ma a polichot mu pochvál ho. Povedz mu ako ho máš rada aj keď to momentálne nebudeš tak úplne cítiť. Dávaj lásku zjavne ju v sebe máš. Nedávaj ju tomu ktorý sa ti momentálne páči ale tomu ktorý je na druhej koľaji. Pripomen si z minulosti prijemne spomienky ktoré ste zažili so svojim mužom. Ony budú teraz take vlažné ale aj tak si ich pripomen. Bude to boj v tvojom vnútri. Nebojuj s pocitmi ale so skutkami. Nepreceňuj svoje pocity. Ony zmenia objekt záujmu potrvá to asi tri mesiace a nebude to skokové ale postupné. Ak dodržiš moje rady sľubujem ti že to dobre dopadne.

ivanka12311
8. jan 2022

Chvíľkové poblaznenie...to prejde.. spomeň si prečo si si vybrala svojho muža

sofia1979
8. jan 2022

Neviem žena ktorá miluje svojho muža ma deti, dieťa fungujúcu rodinu nerieši už rok druhého chlapa. Prepáč nehnevaj sa musím to tak napísať musí byť v tvojom živote resp. vnútri tvojho ja nejaký zadrhel prečo sa toto deje. Takú otázku by si si konečne mala položiť ty než fakt nečakane príde ta tvoja vysnívaná pusa a všetko čo tu píšeš bude nenávratne preč. Môj názor držím palce nech zvíťazí zdravý rozum nepokaz si to čo máš môže sa stať že tu budeš nabudúce písať aká si krava a že nechápeš že sa to vôbec stalo a zničila si si manželstvo. Neuveríš niekedy je k tomu fakt len blbý zlý krok držím palce

kubkovamama
8. jan 2022

Všetci tí už poradili..mňa len zarazili dve veci a to,1.že trvá to už tak dlho a 2.nechces pokaziť priateľstvo,ale manželstvo áno??A dotyčný chlap čo vypisuje vydatej žene,nie je pre nikoho z vás ozajstný priateľ.Uz rok sa riešite,ja by som vám obom dopriala aby mu tvoj manžel jednu pleštil a jeho kopla kamsi priateľka.Je mi jej ľúto a tvojho muža tiež.Ako bude sklamaný až zistí,že ideálne manželstvo s malým dieťaťom už dávno nie je ideálne.Doveru vám nikto nevráti a na roky rokúce vám to pokazí vzťah a to nevieš asi aké dusno toto dokáže doma urobiť.Ak ti vôbec bude veriť,že nič intímne nebolo.Vela chlapov sa rozchádza aj z pre niekoho banálnych dôvodov.

autor
8. jan 2022

@silnyclovek to má mrzí.

autor
8. jan 2022

@20iffka nebola keby viac času venoval na rozprávanie s inou.☹

autor
8. jan 2022

@oblecenie99 len pre zaujímavosť.S odstupom času si zisitla ,že vlastne není taký ako to hra?

autor
8. jan 2022

@silnyclovek nespravím!Určite nedokázala by som stým žiť že som sa bozkávala. Priznala by som sa a bolo by všetko pokazené čo vzniklo za tie roky.Uplne mám nato iny pohľad keď som toto všetko čo ste tu napísali prečítala.Niektore vecy som si asi nepripúšťala alebo tak ďaleko nepomyslela.

0kristina0
8. jan 2022

🤦nemam problem, tak si ho vyrobi

autor
8. jan 2022

@kubkovamama to pracovné už trvá rok.Priatelmi sme omnoho dlhšie.Ale teraz som si uvedomila vlastne to písanie presahuje medze.Trva to niekoľko mesiacov.A stým priateľstvom si ma asi nepochopila.Nie ja a on.Ale myslela som manžela a jeho mňa a ju všeobecné celú partiu že nechcem aby neboli priateľmi kôli nasmu pisaniu aby sme sa vyčlenili alebo ich.Preto je rozumnejšie čo napísali komunikovať už len osobne pred všetkými .A na toto zabudnúť...tak prirodzene len bodka.Uvedomila som si touto témou veľa veci....

autor
8. jan 2022

@slovakboy ďakujem ze niekto si dá tú námahu venovať toľko písmen.Vo všeobecnosti to tak je ako píšeš.Az na tu priateľku nikdy o nej nič zle nenapísal nehanil ju neohovaral.Nepreberali sme ich život.Zaujimal má pohľad iných a ten som dostala.Preto si myslím že ďalej v tejto téme nemusím pokračovať a toto som asi potrebovala vidieť a počuť.Dakujem ,kto si našiel čas aj za osobné skúsenosti.Mozete byť v pokoji idem sa viac venovať rodine a manželovi.Asi mi tie lichôtky zbytočne zatemnili zdravý rozum a od manžela ich v podstate dostávam tiež ale už som to brala ako samozrejmosť.Dnes ho musím asi riadne vystiskat.Ideme si uzit deň a lyžovať.Pekny den

brembo
8. jan 2022

som rád,že si si všetko vzala k srdcu a že si nezničíš manželstvo kvoli poblázneniu. Prosím vytrvaj v tomto predsavzatí a nepodlahni. Nestojí to za to.

slovakboy
8. jan 2022

Pekne si to napísala všetko teraz 👏👍🍀mám dobrý pocit že táto diskusia s ľudmi mala význam

nikynike
8. jan 2022

@slovakboy presne, palec hore pre autorku, vidno, ze je to zena so srdcom na spravnom mieste. Aj pred Tebou klobuk dole, mam rada Tvoje prispevky a nazory, citit z nich mudrost preziteho a nadhlad.

autor
8. jan 2022

Táto forma diskusie určite význam ma ale iba pre ľudí ktorý sú otvorený ochotný prijat aj názor iných ľudí či už bude pozitívny alebo negatívny.Ak sem idem s cieľom že ja mám aj tak svoju pravdu a urobím pravý opak je to strata času pre autora aj iných účastníkov.A vždy sa to tu zvrhne na hádku osočovanie.Mala som šťastie že prispeli ľudia podobne mne zmýšľajúci a nestratili úroveň v diskusii.Mala som myšlienku napísať pár navyše riadkov sukromne tebe @slovakboy a @nikynike ale nakoľko som tu už dlhú dobu nebudem odkrývať svoju identitu a srdečne ďakujem.

sonka333
8. jan 2022

Pozri nesúdim ťa ...Nieje ani prečo 🙏no , ver mi presne viem o čom píšeš....a radím ti...kým je to ešte len na začiatku....teda vo fáze:páči sa mi .....sladké myšlienky...flirtík....presne teraz to treba...stopnúť 🙏nenahováraj si reči typu : ja to mám pod kontrolou,o nič nejde...atd...hoci sa to nezdá ale toto môže prerásť do niečoho čo ťa časom bude mrzieť ...a bude to blúdny začarovaný kruh 🙏nemyslím to v zlom...cúvni kým ešte o nič nejde...

arasidka123
10. jan 2022

Možno skúsiť snažiť sa nekontaktovat sa s ním..možno nie úplne ale určite obmedziť..

bubuska
30. jún 2024

Autorka, tak ako podarilo sa Ti to dostať pod kontrolu?

Strana
z3