Manžel je bez práce a mne hrozí výpoveď
Ahojte rozhodla som sa napisat pod novym nickom pretoze som tu uz dlho a nechcem aby o tom vedelo vela ludi v rodine.Manzel je bez prace uz druhy rok aj ked ma skoncenu VS ☹ a mne hrozi vypoved pretoze sa kolegyna na porade" preriekla" ze chceme dieta a tak si ma sef zavolal o opytal ci je to pravda,potvrdila som to som v tej firme 7.rokov tak som si myslela ze mam nejake zazemie 😠 no jeho reakcia ma uplne zaskocila,povedal ze ak je to tak tak to bude musiet riesit vypovedou ☹ Poradte co teraz?Dakujem
@eeffka Zišlo by sa mi takéto školenie. Fungujem, že každému len dobre robiť (nemyslím totálne sa rozdať, ked sa nedá, rázne poviem nie a finito, aj ked sa poniektorí nahnevali), neohovárať, nerobiť cielene zlo, klasika 🙂 no ako sa po chrbte niekoho iného dostať inde, to mi je neznáme.
@maminuska >teraz som konečne po pol roku vybavila invalidný pre dcéru a som jej poručník ako nesvojprávnej osoby< ja tomuto rozmyslaniu absolutne nerozumiem, zavidia vsetci, ale to za tym nevidia, ze by s tebou nikto nemenil, vidia len peniaze, prepac nechcem sa ta dotknut. Ale vies co mi na tej teme nesedi? ze su to bezdetni 40nici a oni nemaju ziadnu financnu rezervu??? pracuju cca. 17 rokov
@barbora01 mne na tej teme nesedi to,ze si zmenila nick,lebo nechce aby to niekto z rodiny vedel.Neviem co je nebezpecne na tom,ze mam v robote nahnute.Preto velmi neverim tomuto pribehu.
@anatalia77 ja mám často pocit, že veľa tém je na tejto stránke "umelo vytvorených" a problémy, ktoré sa v nich opisujú, sa v reálnom živote nestali. Možno je niekto aj platený, aby vymýšľal kontroverzné témy, aby sa mali ženy kde hádať 😀
@barbora01 pracujeme 17rokov???Odkial takato dedukcia?neviem ci si vobec nieco citala ale v 20tke sa VS nekonci 🙂a ja mam napr. dve VS takze som zacala pracovat az v 29tke a kedze nemame "milionarov" rodicov nemohli sme si dovolit hned vsetko , vzali sme sa kupili byt na hypoteku a zacali pracovat dohodli sme sa ze prve 3-4r budeme pracovat a setrit a ked uz bude nieco nasetrene tak potom dieta ..ale clovek mieni pan boh meni ..nastali situacie kedy sme dieta doslova museli odlozit ci pre zdravotne alebo rodinne problemy ..to ze som sem nepisala celu anamnezu este neznamena ze som v 37r otovirla oci ze chcem dieta...teraz urcite otazka a co manzel ?nie?tak manzel po SS 3r.pracoval ale nebolo to nic moc preto siel na VS ako 21r. teda koncil VS skoro 27r. nastupil do prace a pred 2r.fima zo slovenka odila preto dostali vsetci vypoved ...samozrejme nieco nasetrene bolo a este aj je ale to neriesi situaciu ..manzel ide buduci tyzden na pohovor do prahy tak snad sa uz stastie usmeje aj na nas
moje poucenie uz ziadna kolegyna nebude vediet nic o mojom sukromi a ziadna kolegyna uz nebude moct byt blizkou kamaratkou pretoze uz neverim ziadnej
@anatalia77 nick som zmenila pretoze ako som pisala nechcem zatazovat rodinu ,tu na MK mam aj svagrine ,sestru a kamaratky nic na tom nie je nebezpecne akurat ich nechcem trapit to je vsetko.
To co som si precilala na poslednych stranach ma az desi az na par prispevkov ,ale uz sa necudujem som zena ale asi je skutocne pravda ze iba zeny su podle a zakerne a neskutocne vedia veci prekrutit..dedukcie ,vymysli a podozrievanie to sa stalo z tohoto fora ... ☹ skoda
@dila no tak si si poplakala, nasla vyhovorky preco sa nedalo a vysledok je aky? mate skoro 40 - ani dieta, ani poriadnu pracu, majetok zadlzeny... to vela o vas povedalo, ale ano radsej si zanadavaj na hnusne zeny, ako pozriet sa na seba a na svoje chyby a konecne s tym nieco spravit, ako pardon v 40tke mat len hypoteku, to vela hovori o tebe a o tvojom partnerovi
Keďže vekovo ste už tesne pred 40-kou, nemáte v tejto chvíli možnosť odložiť plánovanie dieťatka o pár rokov neskôr, to by už bolo asi neskoro.... Môj názor je, kvôli plánovanému tehotenstvu Ťa nikto vyhodiť nemôže, ale znepríjemniť Ti život a prácu aby si prípadne sama odišla tak to áno... preto ak to dieťatko chcete a má vám prípadne kto pomôcť finančne to zvládnuť, tak do toho. Ako tehotnú Ťa vyhodiť už aj tak nemôžu a po skončení MD a RD sa tam aj tak asi nevrátiš, ak majú už teraz takýto prístup.

@maminuska
@mima4 Kolegyňa tam, kde mám ten pol úväzku, mi vravela ako u nich v bloku robila jedna pani upratovanie, na čierno. No just sa našla jedna pinda, čo sa sťažovala, že rohy nie sú poriadne vytreté. A robila to toľkokrát, až radšej tú paniu poslali preč a teraz im tam prace profi firma. Proste na jeden byt vyšlo jedno euro na pratanie a ešte aj tých cca 40e mesačne jej závidela, pritom sama sa mohla nahlásiť, že to bude upratovať.
A teraz si užívam podraz z jednej organizácie, kde som vypomáhala za ozaj drobný peniaz. Kým im trebalo robiť tabuľky, tak aj každých 5 min mi volali, kým som predsa z toho záchodu radšej nevyletela, nech je už pokoj a nedávno som čumela, na ich stránke správa o usporiadanej konferencii, kde ma akosi zabudli pozvať ako jedného z účastníkov, čo im tie tabuľky robil. Robila som to na zmluvu, kde je napísané, že som člen tímu, museli mať právnu poistku, kedže som tie podklady vynášala z budovy. Jasné, že dostali pochvalu za precízne urobené podklady. A ja pením. Toto bude mať že ozaj následky, budem silno zvažovať, či niekedy poviem na nich dobré slovo.