icon

Manžel je klamár

majdy
24. aug 2016

Ahojte, som tu nová a dosť zúfalá. Pred dvoma týždňami som sa vydala a čakáme bábo. Mám strašný strach. Môj manžel mal rannú a z práce mal jasné že prísť ku ne no neprišiel ani nezavolal kde je ani nič. Volala som mu potom ja a on že mu volala jeho mama aby prišiel k nej že príde domov neskôr. Volal mi o 19:00 že nepríde lebo že jeho mame je veľmi zle. Neverila som mu to lebo pred tým mi o tom nepovedal nič. Neozvala som sa mu zavolal mi až o 23 a mala som pocit že je opitý. Na druhý deň som si písala s jeho sestrou že ako sa má mama lebo vraj jej bolo zle. Ona o ničom takom nevedela a pritom mi manžel povedal na obed keď som s ním volala(od rána som ho ignorovala) že mama sa má vrátiť z nemocnice. Ale ako je možné že o tom nevie nikto len on? Naozaj neviem čo si mám o tom myslieť...

rhiannon
24. aug 2016

@majdy to uz co je toto za podvod? Predpokladam, ze bude treba poslat nejaky registracny poplatok alebo inu kravinu. Neviem, ci vam to google translate prelozi, ale priama adopcia na slovensku nie je legalna, takze vam na to snad nikto nenaleti.

sylvia002111
Autor odpoveď zmazal
katkabg
11. feb 2021

@majdy ako to nakonuec dopadlo 😂😂😂

sonka333
30. dec 2021

@katkabg aj mňa by to zaujímalo 😁