Manžel je na mňa prísny
Baby ja už som z toho na nervy. Manžel príde domov z roboty a čaká aby bol doma poriadok vkuse každý deň a ja zas čakám že si poriadim čo som nestihla keď príde on domov. Samozrejme začne hádka a je to. On si ide zapáliť robí si v záhradke a mna nechá s detmi doma a chce aby bol poriadok. A nedá si nič povedať akonáhle mu idem vysvetliť niečo prečo je tam bordel alebo som to nestihla povie že su to vyhovorky a nahuka na mna a ide si zapáliť. Toto mám akože každý deň trpieť kým nebudu staršie deti? ale ako to mám riešiť? Ja napr. poupratané mám a on povie že je stále bordel.... tak to už mu čo mám urobiť?
@0silvia0 myslím večer keď príde z roboty ,mne už sa teda vecer o 20 upratovať nechce.u nás až taký problém nie je ,ako vravím má len pripomienky .
@obsadenemeno preboha to by som jej nemohla urobiť !!!! 😁😁😁
@lilka5566 a preco nie??? Mozno by si bola prekvapena....a aj on 😉
žienka zlatá len raz by na mňa manžel zodvihol ruku, v tom momente by som pobalila veci mne a malej a išla by som kadeľahšie od neho...poviem Ti, že aj keď sú deti malé zanecháva to na nich stopy....darmo mi povieme, že sú malé nevnímajú to, ale oni všetko pekne vnímajú....chlap, ktorý nemá k tebe úctu ako ku žene, matke jeho detí je v mojich očiach obyčajný chrapúň...nestojí Ti to zato, aby si bola s ním...lebo takto trpíš ty aj tvoje deti....podľa mňa nemá cenu udržiavať takéto manželstvo len kvôli tomu, že sú tam deti....
@janejohanna268 nehnevaj sa ...dal ti par faciek PRED DETMI a ty si este s nim????
Tomu tvojmu muzovi keby radsej ruky chodili miesto papule. Hnus.
Ano, inak uplne s tebou suhlasim ze sem tam facka pred detmi je celkom v pohode. Naozaj su aj horsie situacie.( ospravedlnenie neskutocne).Pokial ta neprizabije nastavuj tomu psychopatovi lica. Deti sa prizeraju a priucaju krasnemu prikladu
...najhoršie je, že tie deti v tom vyrastajú, vidia to a ak to autorka nerieši alebo rieši štýlom - veď inde je aj horšie - deti to berú tak, že to je normálne, takto sa žije a budú to praktizovať aj oni v budúcnosti, proste nekonečný kolotoč. Celé zle. Už len pre toto by som nezostala stáť na mieste a konala.
@janejohanna268 nedá mi nereagovať pretože ta poznám este ked si bývala u rodičov. Nechce sa mi veriť ze žena ako ty, vždy si na mna pôsobila sebavedomo, sa dá otĺkať nejakým debilom.
@janejohanna268 a ked sa ti nevesta pride postazovat, ze jej tvoj syn dal jednu dve vychovne, budes potom HRDA na takeho syna???
@zltyslonik autorka si gule nevala 😅 žeby nejaké silikóny?
@zltyslonik My máme 17 okien😭
@zltyslonik a tych postelnych pradiel čo sa nažehlím a zachodov naumyvam 😂 keby do toho príde chlap, alebo svokor a nervozne si ide zapalit, že kym som žehlila, v koši sa nazbierali smeti, asi ich na kôl narazím a na vystráhu všetkym nad dedinou vystavím 😂
ale vazne, uz sme rozmyslali aj nad vypomocou, len to by musela u nás aj bývať, lebo ostrovanky to robit nebudu, takze by bola z daleka, vacsinou su z bosny. A brala by mesačny plat, čo by bolo dost drahé. (Nehovoriac o tom, že by sme sa s mužom bali, že by sa ju svokor snažil zbaliť 😂 a svokru mi fakt netreba 😂 ) A druhá vec, že ked konečne začne sezona, s radosťou si požehlím a za ušetrene peniaze pojdeme na dovolenku. Mne nevadi upratovať, ani že muž je bordelár a za každé vysávanie očakáva oslávne ságy, ktoré ešte tyždňami traduje pri grilovačkach 😂 Ale nevdak za vykonanu robotu by som nestrpela. Neznášam chlapov čo len buzeruju a su najdoležitejší na svete.
ale s tou umyvačkou raz neviem, kde je problem. najskor na nu nebolo miesto, potom toto, potom hento. Už si musim fakt dupnuť 😂
@janejohanna268 prosim ta, ty sa pocuvas????
aka kazda druha ma toto doma??? ako su ine horsie na tom???? vacsina normalnych zien by nebola s chlapom, co jej da " len par faciek pre detmi".... coze?? toto vazne ides tolerovat?? zacina to fackami a kde to skonci? ste este mladi, vekom sa chlapi zhorsuju este ... to fakt chces taky vzor dat svojim detom? ze takto sa moze muz chovat a zena to trpi???? je to jasne,ze raz si takeho potom najde aj tvoja dcera, lebo si bude mysliet, ze ved to je normalne, predsa ine nepozna... a syn sa bude chovat tak isto, lebo otcovsky vzor je otcovsky vzor.....
zamysli sa nad tym, kym je cas a kym si mlada... na svete je chlapov dost ! a aj s dietatom si ta bude vazit kopec inych chlapov a nie hentaky...
co ta pri nom drzi???
Ja som si pred par rokmi tiez vypocula, ze som na materskej, ze co robim, ved som cely den doma.... Hluposti! A potom som sla na dve tyzdne na brigadu do BA, do a dve male deti, jeden mal 4 druha 3, dievcata, manzel bol vylieceny!!!! Usadil ma k obedu,!!! A povedal, ze uz ma nikdy nepusti!!!! Odvtedy mam pokoj, je tomu 17 rokov, manzel operie, ulozi veci, vysava, apropo nevysavam uz 7 rokov, no proste ho treba vyliecit!!! Ja by som si sla s nim zapalit a cakala kym sa vsetko uprace!
@zltyslonik neboj, my mame len sest sice namiesto steny cize cela jedna strana izby je okno ale len 6
@zltyslonik neboooj, tiež ťa poteším, v Zagrebe, kde byvame ked neni sezona (tj vacsinu roka), mame tiez len 6 okien. Z toho štyri su male panelakove a dve sú také tenke, ze cez ne ani hlavu neprepchám (v záchode a v kumbale)...
vlastne, ešte jedno okno mame z kupelne do kuchyne 😂 ktore je velmi "prakticke" a služi napr. k tomu, ze ked sa kupeš, možeš čuchať olej spálenych hranoliek..a naopak, ked variš možeš počuť chlapa hulákať v sprche , či tešiť sa z toho, aku ma prd paradnu akustiku vo vyobkladačkovanej miestnosti 😂 fakt, zlatú medailu architektovi 😂
@lilka5566 ja nechapem jedno..preco vy zeny, ktorym chlap nepomaha a sedia pred tv im toto trpite..ved je to sj jeho.dieta?!!!!mna by svaclo keby si moj mzz poobede nezobral malu a to som mu jasne povedala uz v tehotenstve , ze bud pomahat s nou..babky tu nemame...a to on s niz je a aspon potom.vie , co to je mwt na krku dieta co aj mrnci a aj pohnut sa od neho neda...a. Potom nech skusi hovorit co je doma spravene a co nie..ked dieta spi aj ja chcem vypnut..napr teraz vypinam na slniecku ns zahrade 😌.
Ine je ked napr. Robi vonku .to ma malu menej..ale aby ju nemal vobec? Zabudni.. Nechcem skoncit na psychistrii..niekedyhe to barocne...naor.vcera odkedy sa zobudila tak vrestala za vsetko....tak sme sa pri nej striedali....
Ja fakt nechapem naco maju taki muzi deti...ked o ne nemaju zaujem
@0silvia0 muži si valaju gule a zeny silikony...😅
@sardinka336
"u nas" sa hovori ladim jaja
alebo ladim p*čku
(ladim - chladim) 😂
@sardinka336 no znie to dosť debilne, ja viem... ale to prvé mi napadlo, keď som čítala príspevok od zltyslonik
@katrin21 počkaj môj muž chodí do práce ráno o 7 a domov chodí o pol 9.nerobi v kancelárii takže verím mu že chodí unavený.ja som na materskej a beriem to tak že starostlivosť o dieťa je na mne takže keď príde zničený z práce nechodím mu malu len aby som si mohla vylozit nohy.zvladam dieťa aj domácnosť v pohode
To že ma pripomienky beriem s rezervou je to chlap 🙂 🙂

@janejohanna268 po prečítaní diskusie ti mám aj ja chuť dať pár faciek, na prebratie... ženy ako ty ma vedia vytočiť do nepríčetna😠