Manžel je niekedy na mňa drzý
Máme normálne manželstvo.Lubime sa.No manžel občas výbuchne a potom je drzý,kričí na mňa.Ked som chorá, stará sa o mňa,keď niečo potrebujem pomôže.Detom sa venuje.No občas mu niečo sadne na nos a začne mu vadiť niečo potom kričí na mňa.Priklad dnes bola som na nákupy,menšie dieťa bolo doma.Manzel nech ho zoberem so sebou aby si on oddýchol.Tak som zobrala.V meste som stretla mamu,sme sa zakecali,išli sa prejsť.Dosli sme domov po 12tej.Manzel hneď začal kričať či neviem koľko je hodín,že on doteraz čakal na nás a nevedel kde sme.Som mu povedala čo sa stalo a on že nabudúce nech dám vedieť.Pritom bolo by jedno či by sme boli doma alebo v meste,oddýchnuť si manžel oddýchol do roboty.Niekedy fakt nechápem tieto jeho zmeny nálad
@miadi Ja žijem skôr pre deti a pre rodinu
Sa ho zastavaš tak načo sa sťažuješ ..nemusel ti volať on stačilo keby si napísala Ty.. čo máš 8rokov?
Tak aký máš vlastne problém? 🤔
Podla komentarov si stastna zena ,nemas problem,manzel je uzasny a diskusia je uplne zbytocna 😃
"...Manzel hneď začal kričať či neviem koľko je hodín,že on doteraz čakal na nás a nevedel kde sme..."
a co ty s tym teraz? ako mas nalozit s touto informaciou? 😀 ja by som sa asi strasne rozosmiala, ze teda ci ho mam polutovat alebo co?
Ale, ale, dievčatá, už zase?! Chcela by som vidieť tie reakcie, keby príspevok bol o tom, že chlap išiel do obchodu a 3 hodiny ho nebolo a nedal by vedieť. Bol by najväčší hajzel, že nevie ani telefón zdvihnúť a zavolať žene. A takto je tiež chlap najväčšie hajzel, že žena sa zdržala, lebo predsa máme rovnoprávnosť a nie je na reťazi, takže si môže ísť kam chce a kedy chce, že áno? A keď on chcel vedieť, kde je, mal jej on zavolať. 🙃
@h2 bezne sa stane ze sa mm zatatari a mu zavolam, len raz som zurila.. Lebo sme boli na dovci a mali sme ist do zoo on sa rano zatataril ze pre kavu ale do ineho mesta ! Cize namiesto Aby bol prec rano max hodku ( kaviarne 5min od domu) tak on dosiel. O 2pm a zoo bola v Miami (hodka cesty) a nedvihal mi ani neodpisal Lebo mu zgegol mobil . A teda vobec som sa nebala ze sa mu nieco stalo nema 5r. Keby som nemala online kupene vstupenky tak neriesim. ( ani mna zoo nebavi ale koli dietatu to bolo) este by sa dalo chapat Keby autorky muz mal doma dieta a ze uz musi ist do prace a zena nikde., ale takto ?
Ved dobre Aj Ja zijem pre deti a rodinu ale toto co ty mu dovolis.. ked sa budes tvarit dalej flegmaticky ze moze na teba kricat odveci. Tak rataj ze bude aj inokedy . No potom sa nestazuj tu. Je k tebe taky ako mu tolerujes. Uplne nechapem ten vyrok ze zijes pre deti a rodinu. Vlastne ziadny problem u vas muz je fantasticky chova sa k tebe krasne ziadnu Radu netreba .
Takze ty ráno vychystas deti, ty dáš hneď ráno variť obed, ty ideš s dieťaťom do obchodu aby si pánko oddýchol a on ta ešte zďube? Akože prečo? Či o 12:00 si len sadne k stolu a ty mu naložíš obed a dnes ste meškali? Chorý celý vzťah
No zdrbal ju, lebo bol pánko hladný a nemal mu kto natrieť kus chleba a pani manželka na drzovku sa fláka po obchodoch... to už kde sme?😁🤣 Drahá pani manželka, to sa naozaj nerobí. Prinajhoršom mu treba nachystať na tanierik natrety chlebík a kakauko, on si potom už aj sám vezme...

A nabuduce ked pojdes nakupovat a on bude doma nech si oddychuje s dietatom. Nech mozes v klude nakupit. Robis vsetko aby mal lahsi zivot a este na teba naziape ze kde si bola . . Akoby si dosla v noci z krcmi. Skus zit viac pre seba aby si ulahcila sebe zivot .