icon

Manžel je stále na stavbe

15. jún 2022

nášho domu a ja som na 7mesačné dieťa sama.domov príde večer.máme ešte staršieho syna.ten už extra starostlivosť nepotrebuje.dať mu jesť, vie sa prehrať už sám.už nevládzem je tam vkuse. skoro ráno odchádza, prichádza neskoro večer.ak nie je tam je v práci.potom príde domov podráždený a kriči na mňa aj syna

Strana
z4
autor
16. jún 2022

@janickacrazy teraz byvame u rodicov.velmi nemam kde ist.ale nad listom som uz uvazovala

autor
16. jún 2022

@deginko nemas pravdu, ze kazdy den.ked je v praci tak nedochadza.takze som tiez vela casu len s detmi.

janickacrazy
16. jún 2022

No počkaj, vy bývate u tvojich rodičov? Tak potom možno preto sa mu veľmi nechce domov, či nie? Aký má vzťah s tvojimi rodičmi? Nelezie mu to na nervy?

0kristina0
16. jún 2022

Autorka, ked si ten dom ani nechcela tak sa ti necudujem ze si zduta zakazdym ked tam ide robit.

autor
16. jún 2022

@melanta ver, ze nirkedy by som aj isla na stavbu, ale nemozem lebo som tu potrebna.a pisala som manzel nema fyzicku narocnu pracu a po praco ma vela casu a aj si oddychne.ja doma nelezim a nemam cas pre seba.alebo ovela menej ako on.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
autor
16. jún 2022

@janickacrazy nie tym to nie je.otca uz nemam.a s mamou vychadza dobre.mama mu tam chodi aj pomahat. len tam velmi praca pre zenu nie je.a mama je uz starsia, po operacii nechcem ju zatazovat ani ja s detmi ani on.

autor
16. jún 2022

@0kristina0 ja som chcela byt v meste a nesplnilo sa mi to.teraz si plni sen on

autor
16. jún 2022

@97tomi och ako dobre sa sudi inych.krizu moze mat kazdy.vidim, ze bola chyba tu pisat.k detom sme my teda vobec lahko neprisli..ale viac k tomu sa vyjadrovat nebudem.

lucmirka124
16. jún 2022

Ja by som na tvojom mieste zaniesla muzovi ked je na stavbe aspon starsieho syna,, ja mam doma cosi podobne ale v mensom, a proste keby s nim nechodime na dom tak muz si ide🤣 a zije si svoje a my svoje, zanes mu syna a zvrtni sa, a prid po syna o 2-3 h, nabal malemu jedlo, pitie, dake hracky,,, ja uz ked pocujem muza ze on si ide robit, on si ide opravit,, nozik sa mi otvara... ale mna irituje naco nam bolo opravovat dom, ked on mema cas kvoli zamestnaniu ani spravit stierky v byte,,,

autor
16. jún 2022

@nevelyn ved tak stavba je skuska pre oboch.zatial tam nie je praca pre mna.ale urcite tam budem chodit aj ja, ale neskor.bude tam dost roboty aj pre mna.a jemu dam malu.uz bude ajvvacsia.

autor
16. jún 2022

@lejusinka mne raz povedala jedna starsia zena, ze vychovat deti to je najtazsia praca a mzla veru pravdu.aj starat sa o deti je zaberak.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
mamutka
16. jún 2022

Tak to je potom veľmi smutné, že si presadil svoje a pracuje na tom štýlom "deti a ženu ani nevidím '. Pokiaľ si je vedomý ze robis kompromis a budete žiť tam kde on chcel, nie obaja chceli , tak by sa nemal rodinu davat bokom. Jedine dat to urobiť všetko firme, ak môžte

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
16. jún 2022

@elizabet173 mame komplet hrubu stavbu, strechu, okna.vnutorne priecky, potery, omietky a teraz robi sadrokartony.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
16. jún 2022

@mamutka veľmi nie.dosť vieme takto ušetriť

autor
16. jún 2022

@lucmirka124 malý za nim ide.niekedy je tam dlhšie, niekedy kratšie.nie vždy ho.tam baví byť keď muž vrtá a podobne.on by chcel, aby sa ta hrali.niekedy keď si nájde tak vydrži aj dlhšie.a on pozná skratku takže príde domov aj sám.tou skratkou to máme blízko.

autor
16. jún 2022

@lejusinka je toho na neho dost.v práci sa mu teraz nie az tak paci, stavba chcel aby isla rychlejsie, no kricat by nemusel.

autor
16. jún 2022

@0kristina0 tak ako som pisala.ked je v robote tak je tam, domov nechodi.ked je doma vtedy tam chodi.takze nechodi z roboty do roboty.po svojej praci je na ubytovni a ma cas si oddychnut.

autor
16. jún 2022

@kubkovamama nie neurazila som sa, ale popri malej nestiham odpisať.ja sa s nimtiež snažim rozprávať len sú dni keď je nervózny a nedá sa lebo.reaguje podráždene.sú aj lepšie dni keď je kľudnejši.on vypočuje, ale zvyčajne si robi po svojom.

Strana
z4