icon

Manžel je večne nespokojný

ildi16
2. aug 2017

ahojte..ani neviem kde zacat.dost ma trapi nas vztah s muzom.resp.jeho postoj a tak....
mame tri deti.14r.6r4r.moj muz neznasa ked mi ma pomohat.nevyzadujem aby pral varil zmyval.teraz je dva mes.doma..len take mensie pomoci.ci vylozit umyvacku alebo aby si po sebe odpratal veci ked sa dosprchuje a podobne...alebo ppmoc s detmi..oblecie ich teda jedneho najmensieho do pyzama aj to s neochotou /vlastne vsetko s frflanim a neochotou/ale tym to hasne
deti davam spat a vsetko okolo nich aj rano ..on nikdy nevstal k nim aby som si ja polezala..dlho je v

Strana
z4
ildi16
autor
15. aug 2017

@vespertine dakujem ti velmi pekne 😘😘😘

katarinamarkova
16. aug 2017

@ildi16 napr. tým, že nebudeš všetko robiť za neho ty a tvoj syn, napr. tým, že mu na pár hodín, dní zveríš deti a ideš si oddýchnuť, napr. tým, že mu priamo povieš, zobuď sa si lenivec! takého nechcem! máš týždeň na to, aby si svoj lenivý zadok rozhýbal,inak balíš kufre!

kamr
16. aug 2017

Ten tvoj starší syn musí byť veľmi dobrý chlapec, keď ti tak pomáha, môžeš byť na neho pyšná. Keď si vychovala takto jedno dieťa, tak aj tie ďalšie vychováš tiež tak. Môj puberták mivtak nepomáha, to by ma ani nenapadlo, na to je manžel, je otec, tak nech pomáha on. Chápem ťa a vydrž.

ildi16
autor
17. aug 2017

@kamr je to tazke no....a ano je dobry.dakujem 😙
on je nazoru toho ze ten syn ma pomahat atd
aj tomu vycital lked bol na prazdninach ze on musi vsetko robit a si je na dovolenke 🤔

Strana
z4