Manžel je závislý na svojej matke
Kočky, musím prísť k vám po radu 😒 s mm spolu žijeme 2 roky. najskor sme mali problémy so svokrou, klasika mm si ju stale zastaval.. prežili sme mnoho hádok, ale vydržali sme. dcérku svokra nevidela pol roka od narodenia!! stretávame sa teraz znovu. mm bol v pohode asi rok, ale teraz svokra zase začína otravovat. stale mm vypisuje maily. ona býva od nás asi 60 km. ale vraj v jej meste majú všetko najlacnejsie - napr nabytok co chceme na zakázku! mm sa skoro nechal od nej nahovorit, kym som nezasiahla. Zase začína ten kolotoč hádok kvoli nej. ona sa do nás opat mieša a mm to necháva tak !!! nedá si to kludne vysvetlit, vraj "ONA NAM CHCE LEN POMOCT" ... ja jej pomoc nechcem.... chova sa k mm ako k malemu decku 😠
@simca299 on sa pyta svojej matky a sestry : ...ci urobil dobre,ze si ta zobral???? ...mam dost! nehnevaj sa ale je mi tvojho muza luto... lebo to ci urobil dobre,ze si ta vzal ma vediet on sam!!! a ked to nevie ,je podla mna hlupak... a tych treba fakt len lutovat,lebo rozumu im tazko das... moja zlata ,jedna rada : ani len nespomni viac pred muzom jeho mamu,sestru ... a ked povie nieco on,tak len s usmevom povedz "Milacik,nechcem sa o nich bavit,lebo sa kvoli nim hadame" mozno casom pochopi... drzim palce
sory za moju otvorenost,ale kvoli takemu niecomu stroskotalo manzelstvo mojej kamaratky.da sa povedat,ze mala skoro taky isty problem...
ženy take mam nervy na tu moju svokru, že by som asi vrazdila. tak chlap skoro 41horucky celý den angina ako kon nemohol ani preglgat celý den nejedol tak som volala svokrovi, že na pohotovst aby isiel s nim tak ona prisla, že mu treba zbali davat, po zabaloch neklesala takbletky paralen nezaberali neklesala mu vobec teplota ona ma vysmievala, že co s nim budu v nemocnici robit. VLASTNA MATER MU NECHCELA POMOCT lebo ona si mysli že vsetko vie, a ked som jej protirecila bola este viac mudra. nakoniec prisla doktorka z pohotovsti a zobrala ho do nemocnice ostal tam cez noc, a ta ježibaba prisla este vecer mi povedat že to nebolo nic vazne, a že utocim na nu a že som nervozna po porode. no prisla ma provokovat, dorazit totalne. tak som na nu nakricala už taka vynervovana vystresovana. a este ona je urazena! ved ona je jeho mat malo by jej v prvom rade na no zalezat. A ked som jej povedala, že co keby sa mu v noci daco stalo co budem robit tak mi povedala, že ona by si ho vzala k sebe. Takže zase som najhorsia ja. za dobrotu na žobrotu. Len preto aby bolo mojmu mužovi dobre. Dnes je s neho uplne iný clovek ako vcera. To jedine ma tesi že mu je dobre
Ahoj, tak ja prežívam niečo podobné - ty máš výhodu, že býva tak ďaleko - ja nevýhodu, že býva tak blízko....je to des, keď zistíš, že o všetkom vie, všetko chce riadiť, tiež sa bráni tým, že nám chce pomôcť...má k manželovi takú opičiu lásku...problém je aj v tom, že jemu to nevadí....neviem tiež ako to riešiť ďalej...
ahoj, celkom nerozumiem IP? ak mozes, moja adresa je
ada.blondi@gmail.com
p.j.jacky napisla som ti adresu
p.j.jacky ak mozes, ozvi sa mi.
aká skupina 🙂) slovo svokra vo mne vyvoláva paniku!!!!!!!!!!!!!!!! neviem prečo iba mi ženy máme s nou problém a na opačnej strane to super funguje ,,, hm...
baby my všetci zly vich očiach, oni vedia všetko najlepšie..... ked svokra má zlu náladu tak sa mna opyta muž prvu že či neviem čo jej je že či náhodou som jej nič nerobila....alebo niečo zle urobila....lebo ona mne nič nepovie len mužovi potom sa somnou háda lebo ho naštve blbostami....ja robim tak že keď nemám náladu na nich tak neidem dole lebo mi byvame spolu ale mi sme na poschodi.... 😀 😝
Viete najhorsie je to, ze mam pocit, ze mi to rozbija nielen manzelstvo ale hlavne vztah s manzelom...
no tak mne moj chlap doma nezje ani rozok ked sa zduje, lebo ani ten nie je ako od mamicky :P nekupi si ani ponozky bez mamicky, nejde k lekarovi bez mamicky, nepohne ani slamkou bez mamicky.. mamicka s oteckom mu vyberali byt, mamicka s otckom vybavuju 36 rocnemu chlapovi pokuty, urady, strazia doklady... 🙂)) ja som najhorsia na svete, este aj dceru (moju) by bolo najlepsie keby vychovavala jeho mamicka ((minimalne neschopnu, zakomplexovanu, rozmaznanu magorku by z nej vychovala, co bude robit cely zivot sluzku iba svojej babicke a svojmu manzelovi, lebo chlap moze vsetko a zena je dlazkova handra ) 🙂))) no pritom svokra cely zivot nic nedokazala, okrem toho ze sa starala o domacnost a synacika, co ona patricne vyzdvihuje do popredia🙂 dokonca sa nehambi ani za to ze do kazdeho privatu mu isla najskor ona s babkou aby mu to zariadili a upratali... 🙂))) Tak tak...
@simca06022011 od takého chlapa by som čím skôr zdupkala....a to pred tým ako ste začali spolu žiť nevadilo??? Alebo si to nevidela????
@zlatica36 my spolu zijeme 8rokov... nie toto som nevidela, lebo sme nikdy neboli doma 🙂 Vyjde to na povrch vacsinou az ked je neskoro.. to ze je mamickacik, com samozrejme vedela, ale ze az takto velmi to nie :P a momentalne sa nechystam zdupkat, lebo neviem z coho budem na rodicovskom zit, ak odidem aj zo spolocnej firmy 🙂 ttak tak.. ale najlepsie a jedine riesenie je dat takemu chlapovi zbohom.. a nech zije s mamickou/sestrickou/otecko/bracekom/starkym.. kymkolvek "dokonalym" 🙂))
@simca06022011 a čo tak nastaviť mu ''zrkadlo ''? Teda to znamena, že by si všetko robila tak ako on... Za všetkým utekaj za nejakým človekom, najlepšie za takým, koho on neznáša... No ja určite by som to riešila, sak by som prišla o nervy....
@zlatica36 ja takeho cloveka nemam, a neviem si ani predstavit za niekym s niecim utekat... to musi byt riadna povaha :P
@simca06022011 ja ponúkla len prípadne riešenie...tým, že budeš ''plakať '' tu na mk sa tvoj problém nevyrieši. Reálny život je o niečom inom... My baby, tu na mk ti môžeme napísať, že by sme urobili to, alebo to... Ale vyriešiť si to musíš sama... Ale no nehnevaj sa na mňa, budem úprimná.... Ja jednoducho neverím, že za tých 8 rokov si nič nevidela, aj keď ste neboli doma.... Sak keď je tak na matke závislý,tak museli byť v stálom kontakte....
no zial je to choroba :(((( hnusna
Uprimnu sustrast dievcata, toto ja chvalabohu nepoznam, vzdy je moj chlap na mojej stane 😵
@zlatica36 ja neplacem 🙂) a nepotrebujem aby sa do mna niekto ako ty navazoval, nebudem si balit kufre a potom vyplakavat ze nemame co jest, alebo ze nemam za co dcere kupit to alebo hento... vsetko ma svoj cas. A by si sa divila, nie nic taketo nebolo kym nebola dcera tu, pretoze tym ze som bola samostatna a mohla som robit co som chcela a ist kam som chcela sa spraval uplne inak a uplne ine je to s malym dietatom... ktore ani nemozem dat normalne do jasli, lebo potom cela rodina marodujeme mesiac... takze tak 🙂 ked chces sudit nech sa paci, ale nerob zo mna chuderu co place na mk...
@simca06022011 ale zlatica ma pravdu, taka zavislost na mamicke sa neda prehliadnut uz na zaciatku to zena vidi a vyciti 🙂
dobre ti poradili, rob to aj ty, mas kamosku tak bud na nej "zavisla" rad sa s nou, vsetko ries len s nou a uvidis co bude 🙂
@gabkostanka no nemam, ako som povedala 🙂 A tu neslo o to co mi poradila, ale co si nemohla odpustit napisat.. 🙂 a to ze neviem co je realny zivot. A podla mna ked je niekto v kontakte z rodicmi, tak je to zle? 🙂) nevidim na to m nic zle... Ale je rozdiel byt s niekym v kontakte a ina vec je byt priputany na mamicku este hadam aj pupocnikovou snurou 🙂)) ☹
@simca06022011 ja som napísala len svoj názor... A súdiť ta nemienim... Ale na čo sa tu potom sťažuješ vo verejných diskusiách??? Veď musíš byť určite natoľko inteligentna,aby si vedela, že nie každá žena tu, bude mať taký istý názor na daný problém ako ty...
@simca06022011 a ešte jedna vec. Nikde som nenapísala ,že nevieš čo je reálny život!!! To ty si si mohla odpustiť! Ja som napísala, že reálny život je o niečom inom... A si myslím, že to je sakra rozdiel.. A aj slovo ''plakať'' bolo v úvodzovkách.tak prečo sa urážaš? Ja si naozaj nemám čo odpúšťať. Iba ak to, že keď tu zase, nejaká baba bude ''plakať'' tak sa iba nad tým pousmejem..neoplatí sa rozčuľovať...

Baby a co mam hovorit ja? moj manzel sa so vsetkym stazuje svojej sestre, ta to povie ich mame a hned je ohed na streche.Myslia si, ze on je chudak a musi mna posluchat, co vobec nie je pravda. A ked nieco na jeho mamu alebo sestru poviem tak som hned najhorsi ja. A z sms co si medzi sebou pisu viem, ze sa ich vypytuje ci mna maju radi, ci urobil dobre, ze sme sa zobrali....Mam ho moc rada,ale vazne neviem co uz mam robit ked sa kazdy tyzden hadame kvoli svokre....