Manžel, ktorý pracuje v zahraničí si našiel známosť
Baby,som psychicky na dne a myslím že sa už z toho zbláznim.Manžel mi pred rokom a pol začal robiť v zahraničí-prvý polrok bolo všetko tak ako má byť,volal,chodil domov vždy keď sa dalo a zrazu nastala zmena-v čase jeho voľna ma nedvíhal,domov začal chodiť minimálne prípadne keDˇdošiel doslovne naotočku 2-3 dni aj keĎ mal ešte dosť dovolenky tvrdil že zamestnávateľ ho potrebuje v práci lebo majú veľa zákaziek.Jasné že som spozornela či v tom neni ženská,ale neverila som až som náhodne pred 3 mesiacmi prišla na to že naozaj je.Úplne ma to položilo ale povedala som si že kvôli deťom to musíme nejako poriešiť,nakoniec aj on tvrdil že pochopil že je to bláznovstvo a že isto chce rodinu zachrániť.Lenže on v tom pokračuje.
Každá žena vie,aké je to boľavé keď príde partnerovi na neveru a o to viac bolí keď zatnete zuby a poviete si že veď je to chlap vášho života a stáva sa to proste je to tak-chlapi si vždy potrebujú čosi dokazovať-proste o to viac bolí keĎ sa dozviete že on zase vás sklamal.Neviem isto či ten vzťah pokračuje on len tvrdí že ho stále obťažuje-a ja neviem čo teraz.Baby poraďte ja neviem rozmýšľať-neviem či s ním komunikovať,či hrať urazenú-či ho poplašiť a poslať mu rozvodové papiere?Skutočnosť je taká že nechcem vážne rozvod,keď som bola malá naši sa rozviedli a doteraz nechápem ako nás otec mohol opustiť keď sme ho najviac potrebovali-nechcem aby si podobným prešli deti.Chcem mu len ukázať že teda toto už prešvihol.............☹
presne to iste si myslim aj ja.. jednoducho mu oznamit, nech ukonci prac.pomer v zahranici, vrati sa domov, najde si pracu tu, a pekne krasne pomaha doma po praci s domacnostou, detmi. Som zvedava, ci si este najde cas na hluposti. Ak nebude suhlasit, tak mu rodina urcite prednejsia nie je. Je jasne, ze tam, ked mu skoncila pracovna doba, tak povinnosti skoncili tiez, cize zvysok casu mal na seba, na milenku. On je ten, co by sa mal citit trapne, a byt vdacny za kazdu sancu, ktoru od teba dostane. Drzim palce, nech si stastna...ale nedavaj sance opakovane, k nicomu to nevedie. 😉
Ahoj,musis to riesit razne,porozpravaj sa s manzelom a dat mu na vyber bud si najde robotu u vas v meste, a skonci zo svojou znamostou alebo ak nebude chciet tak nic ti ine neostava len sa rozviest.Postavit ho pred hotovu vec nech si vybere co mu je dolezitejsie ci ta jeho nadhera alebo ty s detmi.nemozes mu trpiet toto lebo najviac budu trpet deti
ja by som chlapa do zahranicia nepustila sameho..jedine ak by som sla s nim..ziadne peniaze niesu hodne toho aby sa manzelstvo rozvratilo kvoli dialke..a osobne mam velmi vela znamych ktory boli rozdeleny kvoli praci v zahranici a skor ci neskor to medzi nimi skoncilo..podla statistiky az 86% parov sa kvoli dialke rozchadza..len malo ludi tak vie fungovat..Ja keby som bola na tvojom mieste,asi by som povedala bud sa vratis a najdes si robotu tu..alebo tam ostan,ale sa rozvedieme..nakolko takto sa stresovat a kazdy den mysliet na to co robi,pripadne nerobi tvoj mangel je extremne stresujuce a len by si bola totalne nanervy z toho..nema to zmysel podla mna..Ja som to zazila tiez a dohoda bola jasna.ak chce robit v zahranici,bud pojdem s nim,alebo ostane doma a radsej sa uskromnim..drzim ti palce,aby to vsetko dobre dopadlo 🙂
neviem ako ste na tom finančne,ale buď ty pôjdeš za ním bývať alebo on sa vráti domov,to je jediné riešenie
@kocurkovo123 - ak sa nechces rozvadzat, musis to radikalne riesit. Bud ty za nim, alebo on domov. Dlhodobe odlucenie je aj pre deti zle, pre vztah no, vysledok vidis :(
@kocurkovo123 on tvrdi, ze ona ho obťažuje? Nepoznam chlapa, ktory by si nedokazal od seba svojim raznym a nekompromisnym jednanim odohnat obtazujuci element.... Vec sa ma asi tak, ze mu to vyhovuje. takze suhlasim s ostatnymi. Bud ty za nim (ale ani tam nemas istotu, ze v tom nebude pokracovat), alebo ho dostat domov.. Aj ked toto su take natlakove rozhodnutia, chciet si zachranit rodinu musi hlavne on.
@kocurkovo123
rodina, ktora nie je spolu, ani nemoze normalne fungovat a rozpadava sa. Nech sa pan manzel vrati domov, ma teba, deti, ... za peniaze si rodinu nekupi... alebo vy chodte k nemu zit. A v zivote uz neurobte to, ze sa rozdelite, manzelia musia byt spolu, hladat vzajomnu jednotu, kompromis... a deti potrebuju otca.
@anjelicek26
@aristka
@kikina84
@lucinda1711
@matkamirko
@lubikan
no mi sme si už nejakými drobnejšími problémami prešli ako väčšina domácnosti-finančne sme neni na tom dobre-dlhodobo si nevedel nájsť prácuja som na materskej-nemáme poriešené bývanie,navyše syn by podobné zmeny asi neuniesol,už sme sa sťahovali v rámci Slovenska a znášal to zle-nevedel sa zaradiť do kolektívu,v noci sa začal pomočovať....Uff ti chlapi sú niektorí hrozní
@kocurkovo123 neviem ako máš staré deti ,ale aj my sme sa pocikávali ,tiež sme sa sťahovali,ale je to vec ktorá prejde a deti si zvyknú,ak nemáš vyriešené bývanie ,tak neviem kde je problém,ak si nevieš rady navštív psych.ktorá rieši manželské veci...
@kocurkovo123 - nemate poriesene byvanie, ergo vas tu nic nedrzi. Ak sa prestahujete do zahranicia za manzelom, mozete tam zaziadat o prispevok na byvanie, o pridavky na deti, proste o vsetko, ked tam on pracuje. Deti su prisposobivejsie, ako si myslis, ustali by ste to. Myslis, ze zitie bez otca u neho traumy nerobi? My sme boli odluceny 3x na par mesiacov, vzdy kvoli stahovaniu medzi krajinami a bolo to pre deti uplne na nic, pre mna rovnako, trvalo dobre dlho este po navrate manzela, kym sa to unormalnilo... proste rodina je o inom.
ja som tiez sa rozisla s priatelom ked moj syn mal 2 roky a tiez som si nevedela predstavyt ako vyzijem so 160 euro ked musim platit najom a vsetko ine,ale teraz som stastna ze som sa odhodlala urobit taky krok
@aristka ano môžem na niekho pôsobiť ako idiot momentálne,ale pomáha mi komunikácia s ľuďmi-moja rodina momentálne netuší čo sa deje-syn mal 8 rokov keď sme sa sťahovali avtedy to začalo.......Nemyslím že potrebujem momentálne psych.ale človek nikdy nevie-je dobré že podobný ľudia sú tu.Akurát som v šoku lebo len dnes ráno som sa dozvedela teda že to prevdepodobne pokračuje a ešte som sa z toho nestihla spamätať
@kocurkovo123 a podla coho predpokladas, ze to pokracuje?
@sisaha výpisy z hovorov
@kocurkovo123 tak skus zatelefonovat dotycnej..
no ta to ti niet co zavidiet.je smutne,ked ta milovana osoba takto sklame...byt tebou,ja sa asi rozvediem....je to dopesly chlap ktory vie co robi,nik mu nedal pistol k hlave a nutil ho.neviem,asi by som neodpustila.no ale ty si sa rozhodla inac tak v tvojej situacii by som mu poslala rozvodove papiere a dala ultimatum.bud on domov alebo ty tam a seat dobrotu!
@kocurkovo123 Ahoj ,ak nechces rozvod,tak potom on nech pride domov.Ja by som za nim neisla a neostala tam snim byvat.Lebo by ta jeho dotycna bola stale poruke.Podvadzal by nadalej.On musi dom na SK,ine riesenie ani nevidim.
nepôsobíš ako idiot,to je hlúposť,ale sama musíš vedieť ,čo si ochotná pre záchranu spraviť a hlavne to prebrať s mužom ako si vaše nažívanie predstavuje,nenechaj zo seba robiť hlupaňu,kľudne vyhľadaj aj právnickú pomoc,aby si vedela na čom si,vieš ono všetko je odtiaľ potiaľ,ale aby si sa bála,že či ti nedonesie nejakú pohl.chorobu,kedže nevieš s kým sa vláči..,a z financiami to nemá ľahké každá prvá z nás,to je údeľ materských 😒
@kocurkovo123 to vacsinou ked muzi zatlkaju milenky tak vsade hovoria,ze ich ta dotycna otravuje,klame,vymysla si a podobne...Ved kto by sa priznal?Ak chces dat manzelstvu sancu,treba sa s muzom porozpravat a nech ide domov.Ja mam tiez muza velmi daleko a nie je to dobre takto zit,,vy uz tak zijete dlho.Ked chce zachranit manzelstvo vrati sa.
@kocurkovo123 a co ti vlastne muz povedal na to?
@trish31 že to nie je pravda,že ona ho vyvolávala že nemá vodičský aby ju zaviezol tam a tam-je to taká vyššia šarža z ich roboty tak sa asi chcel aj podlíznuť-veď vieme aký sú chlapi.........Ale verila som že sa spamätá-ako som došla dnes na to-no je urazený,nedvíha ma a vlastne tvrdil mi že to nie je pravda,že on jej vysvetlil že osatáva pri rodine lebo si nevie rpedstaviť žiť bez detí a že ona mu robí prieky v robote,takže jej volal aby si to vyvsetlili ako to je......ja tiež mneverím tomu ako to píšem-som blbá už z toho
trish31 preco by mala ponizit samu seba ked jej bude volat,mozno ta milenka nevie ani o nej nech jej skusi vklude zavolatn apovedat jej nieco.ale iba raz druhy krat uz sa ponizi
zatial najviac chlapov spozornelo, zneistelo a zacalo sa motat okolo domu, ked manzelka zacala byt samostatna.
ibaze to nesmie byt chvilkove divadelne predstavenie na prilakanie pozornosti, ale zivotny postoj. take to: lubim ta, som tu pre teba, ale nemam problem byt bez teba, nie si jediny chlap na svete (mimochodom, aj matky po rozvode sa znova vydali).
to je taky ten postoj mrcha vs. dobre dievcatko. dobre dievcatko sa proste preje, ako sacherova torta kazdy den na ranajky.
ale pozor, ked uz, tak treba ratat so vsetkymi dosledkami - teda je tu samozrejme risk, ze chlap to zabali - nepotrebujes ma, tak si najdi ineho. ale kto chce iba 100% istoty, ten bude cely zivot kuvikat od strachu.
ono to skor chce spravne rozdelit vahu "potrebujem ta, si pre mna (nas) najdolezitejsi na svete" a "zaobidem sa aj bez teba, nie si posledny chlap na svete". aby chapal, ze je dolezity, no nemoze si vdaka tomu mavat so zenou, ako sa mu zachce.
a toto mu mozes dat aj bez toho, aby si vrazala peniaze do rozvodovych papierov, ktore nechces pouzit.
@kocurkovo123 no,ved pisem,kto by sa priznal?Chlap,ktory nechce sa bavit so zenou tak sa nebude a je mu jedno ci je to sefka alebo co...Ked ma ciste svedomie preco Ti nezdviha?Ale vyhrazat sa rozvodom,ktory nechces naozaj je hlupost to si premysli
@lucinda1711 ale...kazda milenka vie s kym spava to su len debilne vyhovorky,ze nevie.A co jej povie?Za Halo,ty preco spavas s mojim muzom?Jej muz jej slubil lasku nie cudzia zenska
@trish31 Chlapi su prespekulovani,vedia dobre obalamutit ked chcu dosiahnut svoje,si myslis ze ak je s milenkou ze jej povie vies co budeme spolu len tak ja milujem svoju zenu a vratim sa k nej.no urcite nie.ktovie co jej nasluboval
@lucinda1711 ale ja si nemyslim nic.Chlap vobec neni prespekulovany tvor.Je s tym s kym byt chce.A ked chce byt s oboma tak bude.Ked chce byt so zenou tak sa vrati domov
manzel, sa preto vola manzel, lebo ma byt pri manzelke. nechapem, co robi v zahranici... potom to takto skonci. keby bol doma pri manzelke, nic by nepotreboval, ziadnu znamost ani nic. nech sa pekne vrati domov!

chlap nech si pekne krasne najdu pracu doma...inak to zial nevidim..chlapec ma vela slobody tusim