Manžel, ktorý pracuje v zahraničí si našiel známosť
Baby,som psychicky na dne a myslím že sa už z toho zbláznim.Manžel mi pred rokom a pol začal robiť v zahraničí-prvý polrok bolo všetko tak ako má byť,volal,chodil domov vždy keď sa dalo a zrazu nastala zmena-v čase jeho voľna ma nedvíhal,domov začal chodiť minimálne prípadne keDˇdošiel doslovne naotočku 2-3 dni aj keĎ mal ešte dosť dovolenky tvrdil že zamestnávateľ ho potrebuje v práci lebo majú veľa zákaziek.Jasné že som spozornela či v tom neni ženská,ale neverila som až som náhodne pred 3 mesiacmi prišla na to že naozaj je.Úplne ma to položilo ale povedala som si že kvôli deťom to musíme nejako poriešiť,nakoniec aj on tvrdil že pochopil že je to bláznovstvo a že isto chce rodinu zachrániť.Lenže on v tom pokračuje.
Každá žena vie,aké je to boľavé keď príde partnerovi na neveru a o to viac bolí keď zatnete zuby a poviete si že veď je to chlap vášho života a stáva sa to proste je to tak-chlapi si vždy potrebujú čosi dokazovať-proste o to viac bolí keĎ sa dozviete že on zase vás sklamal.Neviem isto či ten vzťah pokračuje on len tvrdí že ho stále obťažuje-a ja neviem čo teraz.Baby poraďte ja neviem rozmýšľať-neviem či s ním komunikovať,či hrať urazenú-či ho poplašiť a poslať mu rozvodové papiere?Skutočnosť je taká že nechcem vážne rozvod,keď som bola malá naši sa rozviedli a doteraz nechápem ako nás otec mohol opustiť keď sme ho najviac potrebovali-nechcem aby si podobným prešli deti.Chcem mu len ukázať že teda toto už prešvihol.............☹
@kocurkovo123 a nie je tvoj muz vonku nahodou preto lebo zarobi viac ako doma?
nie nie-doma si vážne nevedel nájsž prácu-len brigády
@trish31
@sviecka odvážne tvrdenie pri 14,5% nezamestnanosti, pri nemožnosti žien s malými deťmi nájsť prácu a pri hypotékach, ktoré mladých ľudí mátajú 30 rokov....v každom prípade som za to, aby bola rodina spolu, najmä rodina s malými deťmi, zbytočne tu budem písať, že sa mali najprv finančne zabezpečiť, dajme tomu aj v tom zahraničí, ale obaja, až potom zakladať rodinu, v čase finančnej krízy by ženy rodili asi v päťdesiatke. Je ideálne, keď je rodina spolu, pre deti to najlepšie, čo môže byť. Ale to, že je manžel v zahraničí automaticky neznamená, že keď má viac príležitostí, tak ich môže využívať. To by ani lekári nemohli chodiť na nočné a mali by byť pri rodine, lebo tam je tiež more príležitostí, A čo vodiči kamiónov? Muži, ktorí majú rodiny v hladových dolinách SK, ktorí sú nútení chodiť na týždňovky, len aby prežili...
No, toto sa stane keď chlap robí ďaleko od rodiny. Skôr či neskôr opustí manželku- česť výnimkám, ale je ich málo! Radšej chlap nech pracuje blízko rodiny za menej peňazí!
muž je v zahraničí zjavne preto, lebo tam hlavne zarobí a robotu má, čo na Slovensku by sa mohol aj na hlavu postaviť a ak nebude mať šťastie tak robotu nedostane a nezarobí nič. Z tohto dôvodu predpokladám, že sa domov nevráti, takže podmienka manželky aby zanechal prácu v zahraničí určite nepadne na úrodnú pôdu a manžel jej akurát tak na hlavu zaťuká. No nevidím však dôvod nato, aby si
@kocurkovo123 ty nešla za ním. Na deti sa vyhovárať netreba. Práve naopak, ešte nie sú také veľké aby mali problém zapadnúť. Skôr naopak, urobíš im iba dobre, naučia sa rýchlo cudzí jazyk, spoznajú niečo iné. Druhá vec však je, ak je tá jeho milenka už aj jeho láskou /odpovede ako je to nadriadená a ja musím je blud jak hovado/ tak to zmysel mať nebude, a rozvod skôr či neskôr príde. Manželstvo sa dá zachrániť iba vtedy, ak to chcú a aj cítia obaja a ak obaja dokážu zabudnúť na "hriech" minulosti. / čo zväčša žena nikdy nedokáže/. Máš to ťažké, si teraz v šoku, prišlo sklamanie, pocit veľkej zrady, no ver tomu, že pre jedného hlupáka nestojí mať vrásky na tvári.
@kocurkovo123 Jediné riešenie. Ty k nemu, alebo on domov. Neverím, že si v rámci SK prácu nenájde. To sú len výhovorky. Inak sa to vyriešiť nedá. No skús mu to navrhnúť, nech sa k vám vráti. Ak sa začne krútiť, že bla bla bla, tak to stále trvá. A pokiaľ bude preč, aj trvať bude.
@sisaha no jasné on mi vlastne povedal len svoju verziu príbehu,ale vlastne keĎ som na to prisšla ja som sa s dotyčnou rozprávala-teda až sa to tak dá nazvať-volala som a pýtala sa kto volá povedala som že manželka.A ona že ano manželka?a dlhe ticho a vlastne ma zrušila-nato volala manželovi ktorý bol v tom čase doma a strašný krik bol ale z jej strany on bol úplne chladný,však čo iné mal robiť keď som stála oproti nemu.Povedal jej že je doma s deťmi a ženou.Ale ťažko povedať čo potom zase povedal jej keď sa stretli-ako moja fantázia pracuje na plné obrátky 😒
@maruska24 ano som v šoku ale poroadnom a myslím že všetky by boli-myslela som že sa z toho vyspím ,ale je mi horšie ako včera
@kocurkovo123...nnormálna vec, vzíde z očí, vzíde z srdca
@kocurkovo123 ona robila krik s nim? 😀 (no co si si dovolila ako manzelka jej telefonovat) Cim viac takýchto scén sa ti podarí vyvolať, tým skôr ho omrzí..., ver mi 😉
@kocurkovo123 bude este horsie, tak to prebieha takmer vzdy. lebo neistota sa stupnuje.
Keby si bola vplyvna zena, mas moznost milenke sliapat na paty a nicit ju. ale ako bezna zena sa teleonatmi, ci inou snahou ju kontaktovat a dozadovat sa svojho manzela iba strapnujes a nahravas jej. ty mas iba moznost vziat jej tromfy. takze klud, pokoj, nehadat sa a mat pevny postoj - lubim ta, ale nie si jediny na svete, drahy.
v podstate to mu dava milenka. dava mu lasku, no zaroven neistotu, lebo mu vlastne nepatri. a to je sexy kombinacia.
kamoske manzel vyhodil na oci aj to, ze je predsa na materskej, tak ako sa chce hrat na samostatnu. tak mu povedala, ze deti predsa rastu a su aj skolky a skoly a stari rodicia a letne tabory, takze nech chvilu pocka a aj ona sa vrati do prace a bude si vediet zariadit cas tak, aby sa mu nemusela doprosovat, aby ju vzal niekam von, ked o nu nestoji. az mu sanka padla do pivnice. neveril jej, ale ked naozaj po par mesiacoch dieta slo do skolky a ona do prace, tak zacala aj ona zit trochu volnejsie (aj na kavu zasla s kamoskami, aj si vecer sadnut na vinko) a to sa uz zacal bat. najprv jej robil sceny, ze je zla matka a odklada dieta, ale ona sa nenechala zatiahnut do hadky, co kto z nich robi lepsie a horsie (hoci mu mohla hodit o hlavu, ze on je stale kdesi vybehnuty a dietatu sa venuje pol hodiny denne pred spanim). bavila sa s nim vzdy pokojne. ze svoju pracu doma ma urobenu, ze dieta je v pohode a potrebuje aj zmenu od rodicov a zvykat si, ze tak casto von nechodi a ze ho ma rada a nema sa coho bat, ze ona si tam ineho chlapa nehlada (prave preto si myslel, ze hlada), iba potrebuje si tiez pokecat so zenami a vypnut ako on s chalanmi. postupne sa aj on unormalnil a su v pohode. ibaze teraz ju vzdy po ocku strazi a ceresnicka bola, ked raz kamosom zahlasil, ze von nejde, lebo chce byt doma so zenou, tak sa mu smiali, ze podpapucnik, a on im povedal, ze keby mali taku zenu ako on, ani oni by ju nechceli stratit. tak boli ticho. 🙂
@moonlight1210 súhlasím a návod je to dobrú-už len neodbočiť a stať sa takou podobnou pre manžela..len niekedy to nestačí
Aj ked sa ma to netyka aj ja napisem svoj nazor. Zarazilo ma ako tu niektore mamicky pisete ze muz musi domov, ma byt pri manzelke atd. Ani vo sne by ma nenapadlo zakazovat mm pracu, resp to kde ma pracovat! Jednoducho ani ja si nezelam aby o mne rozhodoval niekto iny. Je kriza na sk prace neni takze kazda koruna sa zide, neviem kde presne jej mm pracuje ale asi to nebude na konci sveta ked vravela ze chodi/chodil casto domov. Tak ako tu niektore pisali tusim @anjelicek26 su krajiny ktore daju prispevok na ubytko atd (napr nemecko,rakusko atd.) v takom pripade by som premyslala nad odchodom domzahranicia.
@kocurkovo123 pises ze mas 8rocne dieta no to nie je male babätko, treba mu vysvetlit co a ako a mozno by stahovanie znasal lepsie.
Viem prace na sk neni ake mozno na zlepsenie rozpoctu by si aj ty mohla ist do prace? Ako dlho si doma uz?
Mam kamarata stalo sa mu to iste, zacal robit v zahranici a zalubil sa do inej. Pytala som sa ho preco torobi doma mal zenu a dieta? Odpoved? No lebo ze jeho zenu zaujima prach, domace prace a peniaze. Sedi doma, do prace nechodi, stale sa nudi, ked pride tak prve co je ze ho vysle na nakup (posielal jej dost penazi),aby on nakupil a ona si odkladala., potom co vsetko ma spravit, co spravila aka je unavena atd. Tak som sa mu aj orestala cudovat, ked pridem domov z prace a mm bol doma z malym tak necakam ze mi zacne rozpravat o tom kolko maly vykakal a spapal atd ale ze bude fajna vecera, dobry film a super milovanie. Pre vztah treba nieco aj robit nie len plakat a zena musi byt pre chlapa vzdy ulovok.
@kocurkovo123 preco by to nestacilo?
@moonlight1210 bojím sa že je neskoro keď to nedokázal ukončiť hneď ako som na to prišla a potajme v tom pokračoval.Ja som sa nestrápňovala pred jeho milenkou-alebo čo to je-len som mala dojem že ona asi nevie isté skutočnosti,tak som jej len chcela ozrejmiť,že manžel má deti ale stále aj manželku-nič som jej nevysvetlovala ju nič do toho neni aký máme vzťah-až niečo vie jedine od manžela a ja jej sito nebudem vykladať ako vidím manželstvo ja 🤐 .To sú veci medzi mnou a mojím mužom.Proste bojím sa že už mu je dôležitejšia ona a nie rodina
@cawes ano robotu mám-pracujem doma-firma mi to umožnila,pretože mám ešte mladšieho syna,ktorý je často chorý
@kocurkovo123 aha a ake stare su vase deti ak sa smiem spytat?
@cawes 8 rokov a mladšie 3,5-takže na materskej neplatenej
@kocurkovo123 a tak kvoli materskej som sa nepytala skor kvoli tomu stahovaniu, ze ci by to islo ci nie.
@cawes ale robím papierovačky pre jednu firmičku u nás z mesta-ale to sú zatiaľ len také nepravidelné ,naplno sa do toho pustím ked sa synova imunita dá do poriadku natoľko,že bude môcť do kolektívu-začal chodiť do škôlky ale alergologička odporučila aby sme to prerušili-aby som to uviedla na správnu mieru
@kocurkovo123 aha chapem
@kocurkovo123
@moonlight1210 ti dala perfektny navod ako ukazat manzelovi ze ak uz ty mu nestojis za nic tak ani on nie je jediny muz na svete. ponizovanie sa a prosenie sa aby sa k vam vratil z teba urobi len niekoho podradnejsieho ako je on. on bude ten kral a ty sluzka. ak chces byt rovnocenna vo vasom vztahu tak musis vziat celu situaciu do ruk a rozmyslat i nad tou moznostou ze sa rozidete. lebo ak on nechce sa vzdat svojej "slabosti" tak urcite take cosi nebudes tolerovat a tym padom nie je nad cim rozmyslat. nebudes prva ani posledna ktora sa rozvedie a bude mat dieta. teraz sa ti to tazko cita ale po rokoch pochopis ze je to - bola to Pravda.
hlavu hore a nedaj so sebou zametat.
@dana_l ano uvedomujm si túto skutočnosť že môže dôjsť k rozvodu ale akosi sa ešte proti tomu bránim...nefiem či ma chápeš,ale ja sa neviem z toho spamätať ešte som "na kolenách"aj keď on samozrejme nevie ako ma ponížil svojím správaním,ale samozrejme že mu nebudem trpieť takéto správanie až v tom bude pokračovať-akurát len potrebujem čas na pozbieranie sa

@sviecka no hej alke toto už u veľa slovenských rodín nie je a sú chlapi ktorí vydržia a vážia si to čo majú doma a je druhá skupina mužov kde patrí aj môj muž ako som zistila ☹