icon

Manžel kúpil konzolu dieťaťu za vysvedčenie

27. jún 2024

Baby ide ma porazit 😡 manzel prisiel domov. V rukach nejaky balik som sa tesila ze nieco pre mna a on kupil dietatu konzolu, ja hned na neho ci je normalny ze naco a hlavne za co takze to synovi za vysvedcenie. Syn je piatak 🫣 mam chut tu konzolu roztriezkat 😡😡😡

libertz
29. jún 2024

looool... jakoze taky hitler alebo stalin boli amaterski oproti tomuto tvojmu diktatorstvu. Vidim ze ti uz tu dost nalozili tak ja nemusim.

mircalla
29. jún 2024

@h2 Napodobne. Na gympli ti naj ziaci (ja som to nebola), zo 6 sa 6 dostali na medicinu na prvy pokus a aj skoncili. Jeden trojkar siel tiez, nedostal sa. Vsetci su uspesni lekari, vacsina v zahranici, jeden sa venuje vyskumu.

candii
29. jún 2024

Chudák muž a dieťa.

devivi
29. jún 2024

Mať takúto matku tak jej tiež pripravím sklamanie - na starobu najlacnejší starobinec. Ona nemala, tak nebude mať ani dieťa. Zrejme by sa mala vrátiť do jaskyne kde jej praprapredkovia vyrastali, aby mala presne to čo oni. Autorka má zrejme veľmi nízke IQ a EQ. Viac k zmýšľaniu autorky netreba dodať.

ketrint
29. jún 2024

@tilly dáš prosím tip na dobru zs v Ba? Môžeš aj do správy, ak nechceš tu…
Diky moc 💕

tilly
29. jún 2024

@ketrint na dobrú ZŠ sa bez trvalého pobytu v spadovej oblasti nedostaneš, ale napr. Košická, bajkalská, drieňová, spomínaná grosslingova, majernikova...

beloved
29. jún 2024

@tilly Z tvojich slov mam pocit, ze iba v Bratislave su dobre skoly, ale zivot je aj za hranicami tvojho mesta.

tilly
29. jún 2024

@beloved nič také som nenapísala. Je rozdiel aj medzi školami v rámci mesta. Nie je škola ako škola, niektoré viac slapu.

zuzulka558
29. jún 2024

@mircalla alebo potom taký nadaný, VŠ a 3 tituly neviem aké vie 5 jazykov prepne mu z toho neskôr v hlave a sú jak chudáci, poznám takých 4,, zo dňa na deň iný ľudia a by si povedala ze 5 tkár

mircalla
29. jún 2024

@zuzulka558 To tiez byva

zuzulka558
29. jún 2024

@mircalla ved áno, len je smutné ze niekto na nich pozerá co je manažér alebo taký podobný aké socky a tí ľudia majú vyššie vzdelanie ako chudáci co ich mali na posmech

autor
29. jún 2024

Syn konzolu nedostal samozrejme

aurora33
29. jún 2024

Chudak syn. A nemyslim len to, že nedostal konzolu. Celkovo ho uprimne lutujem.

h2
29. jún 2024

A čo teda dostal za výborné vysvedčenie? Či nič, lebo ani ty si nedostala? Chudák chlapec. 😟

h2
29. jún 2024

@aurora33 Ja ľutujem aj manžela. Musí sa cítiť, ako kkt, kúpi synovi darček a nemôže mu ho dať, lebo žena zakázala.

aurora33
29. jún 2024

@h2 hej aj to, len sa mi to už nechcelo rozpisovať 😀

tilly
29. jún 2024

Fakt si im to nedovolila? Ani po tom, čo ti tu kočky napísali? A si so sebou spokojná teraz? Muž sa musí cítiť ako chudák, syn je určite sklamaný... no nič, hlavne, že ty si šťastná. Dúfam, že ďalšie deti nemáš.

beloved
29. jún 2024

@tilly Nenapisala si to priamo, ale z tvojich slov je citit podton pohrdania

vevesh
29. jún 2024

@beloved tiez moznost pri jej prispevkoch...🫣🫣🫣🫣🫣

nelca84
29. jún 2024

Tvoj muz je nesvojpravny, aby si na vsetko od teba pytal povolenie? Chudak, mat taku semetriku doma musi byt radost 🤦‍♀️

autor
29. jún 2024

@h2 dostal McDonalds kedze to nema casto a knizku.

Sice ju nevratil ale syn ju nedostane, dame ju synovcovi

bessie12
29. jún 2024

No tak ty musis byť mater roka 🤦‍♀️ chudák tvoj syn a manžel

autor
29. jún 2024

@bessie12 co mate s tym ze musim byt mater roka akoze?

bessie12
29. jún 2024

Teba by som za matku mat nechcela. Porozmýšľaj prečo ...

autor
29. jún 2024

@bessie12 ale no neprehanaj preboha kvoli jednej konzole 🫣🫣🫣

h2
29. jún 2024

Tak teraz som prestala veriť, že toto je reálne. A tak dobre ti to doteraz išlo!

bessie12
29. jún 2024

Myslím, že u vás nebude problémom len konzola ...

Inak, keď už sme pri tej konzole, tak prvú som dostala, ked som bola mladšia ako tvoj syn. Ďalšiu som si kúpila až za vlastné peniaze. A závislá na tom vôbec nie som. Máme doma aj herné notebooky a hry nehrám aj keď nejake mám ...

katkati
29. jún 2024

Si zameraná iba na tú konzolu. Ale zameraj sa aj na to, ako sa asi cíti tvoj syn a aj manžel. A čo im asi beží v hlave, ako sa pri tebe cítia, keď si takáto nekompromisná a zaťatá.

really8
29. jún 2024

Zeby zaciatok konca?

minenkak
29. jún 2024

Prečo má žena a matka väčšie právo rozhodovať o tom, čo dieťa dostane a ako bude tráviť voľný čas