Manžel kúpil konzolu dieťaťu za vysvedčenie
Baby ide ma porazit 😡 manzel prisiel domov. V rukach nejaky balik som sa tesila ze nieco pre mna a on kupil dietatu konzolu, ja hned na neho ci je normalny ze naco a hlavne za co takze to synovi za vysvedcenie. Syn je piatak 🫣 mam chut tu konzolu roztriezkat 😡😡😡
Chudák muž a dieťa.
Mať takúto matku tak jej tiež pripravím sklamanie - na starobu najlacnejší starobinec. Ona nemala, tak nebude mať ani dieťa. Zrejme by sa mala vrátiť do jaskyne kde jej praprapredkovia vyrastali, aby mala presne to čo oni. Autorka má zrejme veľmi nízke IQ a EQ. Viac k zmýšľaniu autorky netreba dodať.
@mircalla alebo potom taký nadaný, VŠ a 3 tituly neviem aké vie 5 jazykov prepne mu z toho neskôr v hlave a sú jak chudáci, poznám takých 4,, zo dňa na deň iný ľudia a by si povedala ze 5 tkár
@zuzulka558 To tiez byva
@mircalla ved áno, len je smutné ze niekto na nich pozerá co je manažér alebo taký podobný aké socky a tí ľudia majú vyššie vzdelanie ako chudáci co ich mali na posmech
Syn konzolu nedostal samozrejme
Chudak syn. A nemyslim len to, že nedostal konzolu. Celkovo ho uprimne lutujem.
A čo teda dostal za výborné vysvedčenie? Či nič, lebo ani ty si nedostala? Chudák chlapec. 😟
Fakt si im to nedovolila? Ani po tom, čo ti tu kočky napísali? A si so sebou spokojná teraz? Muž sa musí cítiť ako chudák, syn je určite sklamaný... no nič, hlavne, že ty si šťastná. Dúfam, že ďalšie deti nemáš.
Tvoj muz je nesvojpravny, aby si na vsetko od teba pytal povolenie? Chudak, mat taku semetriku doma musi byt radost 🤦♀️
@h2 dostal McDonalds kedze to nema casto a knizku.
Sice ju nevratil ale syn ju nedostane, dame ju synovcovi
No tak ty musis byť mater roka 🤦♀️ chudák tvoj syn a manžel
@bessie12 co mate s tym ze musim byt mater roka akoze?
Teba by som za matku mat nechcela. Porozmýšľaj prečo ...
@bessie12 ale no neprehanaj preboha kvoli jednej konzole 🫣🫣🫣
Tak teraz som prestala veriť, že toto je reálne. A tak dobre ti to doteraz išlo!
Myslím, že u vás nebude problémom len konzola ...
Inak, keď už sme pri tej konzole, tak prvú som dostala, ked som bola mladšia ako tvoj syn. Ďalšiu som si kúpila až za vlastné peniaze. A závislá na tom vôbec nie som. Máme doma aj herné notebooky a hry nehrám aj keď nejake mám ...
Si zameraná iba na tú konzolu. Ale zameraj sa aj na to, ako sa asi cíti tvoj syn a aj manžel. A čo im asi beží v hlave, ako sa pri tebe cítia, keď si takáto nekompromisná a zaťatá.
Zeby zaciatok konca?
Prečo má žena a matka väčšie právo rozhodovať o tom, čo dieťa dostane a ako bude tráviť voľný čas

looool... jakoze taky hitler alebo stalin boli amaterski oproti tomuto tvojmu diktatorstvu. Vidim ze ti uz tu dost nalozili tak ja nemusim.