Manžel ma asi klame. Aký máte názor?
Som 6 rokov vydata, mame syna. Manzel pracuje mimo bydliska, 400 km od nas. Niekolkokrat mi povedal, ze ked ide z ubytovne nakupit si, musi prejst cez istu stvrt mesta, kde stoja prostitutky a ponukaju sluzby. Dnes sme spolu telefonovali, ked si siel z prace nakupit. Dovolali sme, on polozil a potom mi napisal cez fb, chvilku sme si pisali a naraz napisal, ze ozvem sa o chvilku. Asi o 15 min. mi zavolal, ze sa mu stala taka vec, ze zas siel okolo istej zenskej a ta mu ponukla svoje sluzby a ze on zo srandy vytiahol firemny preukaz s fotkou s tym, ze ju strasil, ze to je policajny preukaz a ze ona zacala volat policiu, ze niekto sa vydava za policajta. Pytala sa ho, ci pocka, ci neujde a ze on povedal, ze neujde, ze pocka a ze nakoniec prisli policajti a ze na nu nakricali, ze nech vypadne, ze oni ju nebudu stale chranit a ze od neho pytali ukazat ten preukaz a nato ich poslali oboch prec. Mam z toho velmi zly pocit. Neverim mu proste. Je to strasne blby pribeh, po prve, normalny, slusny muz by sa pri takej stetke ani nepristavil, ale by ju poslal kade lahsie, naco by sa s nou tak zahraval a vytahoval by nejaky preukaz, aby ju zastrasil a naco by cakal na prichod policie, keby aj ho ona nahlasila, mohol ujst a nikto by ho predsa nenasiel...nedava mi to zmysel a citim sa hrozne. aky mate nato nazor vy?
Tvojho muža prichytili pri niečom čo ma s nou súvis a boji sa aby si sa nedozvedela tak si vymyslel taku somarinu...
@veronicka88 Je to možné.
Hahaha no nečítala som všetko ale môj chlap by bol schopný spraviť presne to isté,vystreliť si z baby,mne by to povedal lebo by čakal že sa na tomto zasmejem a ani by mi vo sne nenapadlo ze s ňou niečo riešil...
@mon_soon diky 😀 ,celkom ma to povzbudilo,aj ked moj uz v minulosti spravil cosi podobne,netykalo sa to zeny,ale umyselne skreslil situaciu,do ktorej sa dostal,aby si spravil aliby....cize neverim mu. Mam podozrenie,ze keby mu to s tou prostitutkou vyslo, podla jeho planu, nepovedal by mi to,no nevyslo,tak to spravil ani nie ako aliby,ale tak nejak,aby sa sam pred sebou ocistil,ze co to siel robit....
Jj ja si tiež myslim že to skôr bol nepodarený vtip a povedal ti to ze ci to bude fakt znieť tak trapne ako to bolo ;)
Ja by som až taká kludna zase nebola, Ak si jej manžel už v minulosti nadmerne všímal prostitutky a už v minulosti klamal a kamufloval situácie, tak až taká pokojná by som nebola. 😎
Neviem aká bola tá druhá situácia ale tvoje vyjadrenie "neverím mu" je smutné pretože problém prichádza aj z tvojej strany...takto sa predsa žiť nedá..
Pozri sa na to trochu menej hystericky - ak jej ukázal firemný preukaz,videla jeho meno-keby ušiel,nevedel by ako to dopadne,či ho nebude nahanat vo firme alebo cojaviem čo...A keby mal v úmysle dačo riešiť a nevyšlo,tak by som si vymyslela asi úplne trivialnu historku typu že sa mi vysypal nákup...nemyslíš?
niektorým premudrelým by som poradila, ak chcu ohurovať svojimi kombinačnými a rozumovými schopnosťami, aby si najprv prečítali celu temu, je toho dve stránky aj čosi, to hravo zvládne aj prvak 😠
inak súhlasím z názormi, že keby ťa podviedol iste by ti o tom nehovoril, bolo by uplne zbytočné, aby si dokonca vymyšlal také komplikované príbehy, kedze beztak by si sa o ničom nedozvedela, nie? To čo ti povedal sa kludne mohlo presne tak stať, prečo nie? Dakedy sa dejú aj divnejšie veci....
Ale zaroveň je evidentné, že ho sex hoci s prostitutkou láka, preto chodí okolo a ver že mu to chodí po rozume. proste mu asi chýba sex, ked ste od seba tak daleko, to je jasné....
Nerozumiem prečo sa s ním o tom uprimne neporozprávaš, aké máš pocity, je to predsa tvoj manžel. Zrejme vás tá dialka vzdaluje aj duševne, keď sa mu nedokážeš naplno vyjadriť, aké máš obavy... Tento modrý koník človeka niekedy skôr rozhodí a zmätie ako povzbudí. Chápem, že si sa chcela hoci anonymne vyrozprávať, ale so svojimi pocitmi sa zdôver hlavne manželovi, je to len medzi vami.... a on ťa potrebuje o niečom ubezpečiť, aby si mu mohla znova veriť...
Tiež som názoru, že ak boli do toho zainteresovaný aj policajti, možno sa obáva, že nejakým spôsobom sa o takomto jeho stretnutí s prostitútkou dozvieš a vymyslel si takúto story. Ktorý normálne chlap by si vyrábal preukaz, že je policajt a zastavoval by pri kurvách? To, že ho mal vyrobený znamená, že takto sa s tými ženskými hraje a možno jednej preplo a naozaj zavolala políciu, alebo si ten preukaz vymyslel, a pri nejakom stretnutí ich načapali policajti... ja by som s takým úchylákom nebola! Mala by si sa nad sebou zamyslieť, a s takým človekom by som viac nespala, ktovie akú chorobu ešte od neho chytíš. Fuj!
@oslo1 moj muz to neni 🙂 autorkou prispevkov je meinchen...ja somm si stale myslela, ze sluzby prostitutok vyuzivaju iba narkomani, alkoholici a uchylaci, potom su tu spolocnicky, ktore vyuzivaju podnikatelia na firemnych vianocnych atd akciach vecierkoch...ano su to iba zeny , ludia , ktore vyuzivaju muzsku sprostost a slabost, k nejakemu financnemu zisku, no od takeho sprosteho a slabomysleneho chlapa prec... 🙄 chlap, ktory mina peniaze na prostitutku a spolocnicku, neni chlap v mojich ociach
ako sorry... musim to tu napisat. ktory zdravy a rozumny muz sa dokaze ulakomit na taku "zenu" na ulici? ... staci mi, co dennodenne vidim na Panonskej, ked idem autom. Ved to je do placu tie zeny a nie pokusenie pre chlapov :D
...ak Ta chce muz provokovat, tak akurat tymto sposobom je to dost prizemne
myslim, ze ak chce chlap zahnut niekde, nemusi si za to platit na ulici u bezzubych sfetovanych prostitutok, proste taku bokovku najde hocikde inde
Ja sa autorke nečudujem, ten príbeh je celý odveci. Idem okolo šlápoty. (Okey) Kričí na mňa (Okey) Namiesto ignorácie jej ukážem nejaký firemný preukaz. (Divné, ale okey) A celý zvyšok je jedna obrovská blbosť. 😖
@merynka3 ktorý muž sa ulakomí? Ja zase zvyknem chodiť tu v KE po jednej ulici, kde tie ženy stoja. Zväčša sú pekné, aj keď Rómky. No a pár ich tam je celkom nevábnych. A sem tam aj vidím autá a šoférov, ku ktorým nastupujú... sú to aj mladí chlapi na drahších autách. Takže ktovie.
Som presvedčená, že hociktorý chlap by sa dal zlákať, ale máloktorý sa k tomu aj prizná, hlavne nie svojej manželke. 😅
@merynka3 poznám ženatého chlapa,z fungujúceho manželstva,s XY detmi,s vyrovnanou nehysterickou ženou,ktorý chodi do bordelu...a keď sme sa ho pýtali na dôvod povedal: ved nepodvadzam,stále som s inou a je to taký adrenalín....sú chlapinktpry to l životu potrebujú,neuverím kym to nemám rovno pred nosom...
@maria1989 ja som este peknu nevidela 🙂 teda tu u nas.. aj jednu chudatko plesatu som uz videla slapat... uff... ale aj tak, ze sa neboja tych chorob a vsetkeho s tym spojeneho... asi to je pre tych chlapov uchylka a adrenalin
@veronicka88 chuda zena a deti 🙂
@veronicka88 mňa by zaujímalo či tí chlapi dokážu takto fungovať celý život. Či na staré kolená im to nepríde všetko ľúto
@melynda celý život...to sú chlapi ktorý potrebujú k životu riziko,l...
@veronicka88 adrenalín hej? keby radšej iný adrenalín vyhľadávali. Keby si radšej bungeejumping išli skočiť alebo čo!!
@modraslza myslíš? ani keď zostanú na starobu samy?

V podstate to,ze sa takto zachoval 31 rocny muz moze byt neuveritelne, aj mne to take prislo,preto som chcela pocut vase nazory,ci som fakt ja paranoidna,alebo on je pošahany...