icon

Manžel má cucflek

mimusa94
31. máj 2014

Ahojte dievcata som trocha smutna co sa deje unas v poslednom case ked som davala vecer malu spat prisiel manzel sprace domov a lahol si knam.v tom mu zavolal kamarat ze ma vyjst von tak isiel.ja som s malou spala a moj manzel bol s kamaratmi von do 2rana.vsetko by bolo ok ale ked som ho rano budila vsimla som si ze ma na krku cucflek.tak som sa ho zacala vypitovat..on mi tvrdil ze to cucflek urcite nieje.nedao mi to a stale som sa vypitovala az sa nakoniec priznal a povedal ze mam pravdu.ale ze s nikym nic nemal a ze to bola iba kra ktoru hrali pravda odvaha...tak som sa splacom pobalila vynadala som mu a odisla domov.neviem ako sa mam k tomu postavit.clovek mu dovoli bezproblemov ist s priatelmi von aj ked ja sostanem doma..a zaco to vsetko mam..:( neviem co mam robit bojim sa ze ked mu to leen tak prejde spravi to znova o tyzden o rok alebo hocikedy.ospravedlnoval sa mi ze go to mrzi ..a aky bol jluupy..vyhovaral sa samozrejme nna alkohol :( porradte mi ako sa k tomu postavit :( vyzeram teraz ako posledna hlupana :( som nastvana milujem ho ..ale co je vela to je vela ..je predsa manzel a otec dvojrocneho dievcatkka ma 23 rrokov ale obcas sa sprava na 15 :(

amanda0405
31. máj 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@mawka
joooooj moja, len so mnou nesúhlas....ja som podľa sorciera24 človek s iným zmýšľaním a bez hodnôt!!! bacha na mňa! a ešte k tomu aj závidím... 🙂

sorciera24
31. máj 2014

@amanda0405 ale ved ano.....len ak ich mal 10, tak tie predtym co?....tiez tak lubil?...raz sa stane, dvakrat tiez...a.le inak to nie je pre mna....... pre mna sa sex spaja s laskou....a podla mna milovat napr. 10aprtenreik rovnako...asi nie..... a ano, s tou dusou....sme ejdna dusa.....to citis, teda ja.....neocakavam, ze to pochopis......takze neviem, ci ti mam viac co napisat, ak si moje zmyslanie nepochopila.......a netvrdim, ze je dokonale....len je ine od tvojho...... kazdemu vyhovuje cosi ine...tu je ten rozdiel.....a viac ozaj nemam co dodat....

a ano ams ine zmyslanie ako ja...A?...a vsetci amme mat rovnake?....bez hodnot?....kazdy ich ma ine....mas ich, ale mzono ine ako aj....nie, ze su zle.....ja som ta nikde tak neoznacila...sama sa kazdym prispevkom tak oznacujes........tak ma tu neobvinuj....
dobru noc....

zuzanockamt
31. máj 2014

@mawka kazdej zene ide jej chlap niekedy viac ci menej na nervy - to ked mi bude niekto tvrdit, ze nie, tak neverim a myslim si, ze u kazdeho je v zivote co zlepsovat, tak ked mi niekto povie, ze je spokojny, tiez neverim, lebo vzdy sa da ist dalej za niecim

amanda0405
31. máj 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@mawka
žiadnemu chlapovi sa nedá veriť....aj páter Ralph mal aférku s Meggie... 🙂 🙂 🙂

marlene
31. máj 2014

ja som necitala vsetky odpovede,ale prve co ma napadlo,ze ste obaja strasne mladunki ,mam sama 19 rocneho syna,al je to este dieta. drzim vam palce ,aj napriek vasmi veku,hlavne manzel,ak ste sa rozhodli mat dieta a vstupili do manzelstva,tak si musi byt vedomy,ze je to zaväzok voci tebe,vci dietatu a hlavne voci nemu samemu. muzi su tak ci tak oproti zenam nevyzreti ,radu pre teba ale nemam.

sorciera24
31. máj 2014

@amanda0405 a preco si so svojim, ked mu neveris?

mawka
31. máj 2014

@amanda0405 takych paterov tu bolo a je a bude.... ved uz sam papa uznal, ze zrusit celibat nie je az taky zly napad.

@sorciera24 ano, niekto ma vztahy dva a potom mohol mat milencov. ano, su ludia, ktori oddeluju tieto veci. ale to neznamena, ze ten clovek nema hodnoty. len si vyriesi iste potreby na cas, kym si zrovna veci v hlave. sex je prirodzena potreba cloveka a pokial nie je momentalne ziadny vztah alebo sa clovek na vztah neciti, tak je asi lepsie ked ma milenecky vztah bez slubov ako hrat divadlo, ze mu je v nefunkcnom vztahu dobre, predstierat orgazmus a chut na sex. alebo byt frustrovany z toho, ze mu chyba sex. su ludia, ktorym nechyba a su ludia, ktori ho potrebuju, ale nemusia to byt nutne slapky a kurevnici.

amanda0405
31. máj 2014

baby vy ma tu rozptyľujete a ja som zabudla na lavór....čo teraz muž tu chrní vedľa, zobudiť ho?....ja do rána nevydržím tú neistotu 😀 😀

mima4
31. máj 2014

@zuzanockamt

inak, ja si myslim, ze tu nikto nevykresluje svoj zivot a vztah ako dokonalu rozpravku, skor tu ide o postoj cloveka k jednotlivym rozhodnutiam... a dovolim si povedat, ze vela veci je v hlave cloveka... vacsina posranych zivotov aj tu zien je dosledkom vo velkej miere ich rozhodnuti... tymto ich nechcem sudit, ale myslim si, ze je dobre o tychto veciach hovorit... Ja sama sa snazit zit svoj zivot tak najlepsie, ako sama viem, netvrdim, ze sa nemozem potknut, urobit mega cyhbu atd.... ale snazim sa riesit veci nad ktorymi mam urcity vplyv, ktore mozem nejak usmernit...

amanda0405
31. máj 2014

@sorciera24
ja mu verím, ale nie tak slepo ako ty tomu tvojmu.... 🙂 🙂 🙂 vieš ako sa hovorí, dôveruj ale preveruj.....ak je chlap chlapom s funkčným zariadením, rozmýšľa viacej ním ako rozumom.... 😀 😀
neber sa tak vážne, je skvelé že máš svojho princa, že si sa mu celá odovzdala.....až do konca života 🙂 🙂

amanda0405
31. máj 2014

@mima4
áno veľa vecí je v hlave....ale keď má človek 19 ako zakladateľka a má takéto problémy, tak asi hlavou nerozmýšľa....bola mladučká, zaľúbila sa a vtedy človek moc hlavu nepoužíva, skôr srdce....to že ty si čakala a vedela že tvoj muž je ten pravý je dovolím si tvrdiť výnimka....a môžeš si ty zariadovať život ako chceš, osud ti ho zariadi ako chce on....

mima4
31. máj 2014

@amanda0405
človek ma vplyv na vela veci vo svojom zivote. Ano, veci mozu sa v zivote menit a nemozes nic sama spravit (napr. smrt partnera, alebo tazka choroba) ale vela veci mozes ovplyvnovat svojimi rozhodnutiami. Otazka tu vyvstava pre kazdu z nas "chceme prijat zodpovednost za svoj zivot? alebo sa neustale vyhovarat na vselico ostat?" - no to su uz dve otazky 😉

amanda0405
31. máj 2014

@sorciera24
ani ja som nikde sama o sebe nepísala, že mám zlé zmýšľanie....navážala si sa do mňa prvá ty....podľa teba som aj závidela, hoci neviem komu a ani čo....mám ti závidieť jedného partnera v živote? ak je toto pre teba životná výhra, nech sa páči....mojou prioritou sú moje deti
to či muž môže rovnako milovať 10 žien čo mal v živote ti neviem presne povedať, lebo ním nie som....ale aj ja som bola mladá a zaľúbila som sa....nie len raz, možno tri krát....myslím si, že je to úplne normálne a bežné....ja tiež nemám k našej debate viac čo dodať, každý si žije svoj život....len si myslím, že mať iný názor nemusí hneď byť znakom závisti a zmýšľania bez hodnôt...

celasapremenim
31. máj 2014

@stefka33 asi som tukla zly nick, sorry :D:D

mawka
1. jún 2014

ja by som to zhrnula tak, ze nikto tomu druhemu do hlavy nevidi.
@mima4
@sorciera24 baby, vam uprimne gratulujem, ze mate chlapa, akeho by chcela snad kazda zenska. ja ludom doprajem. ale nikdy by som si nedovolila tvrdit, ze viem, ze presne viem, co bezi chlapovi v hlave. nemozete totiz s istotou tvrdit, ze prave tomu chlapovi neprepne a je jedno ci po 20 alebo 30 rokoch. to sa proste stava aj v dobrych rodinach, kde zena je skvelou manzelkou, o to to potom boli viac. v zivote je jedna jedina istota a ta, ze zomrieme. ale predvidat, ze ako bude a co bude, to fakt nema zmysel. lebo nikdy neviete, skutocne nikdy. clovek si moze byt isty vztahom, chlapom, ved preco nie? vsetko klape, citite sa stastne, spokojne a zrazu bum bac a vsetko sa vam posklada ako domcek z karat ani neviete ako.
poznam xy zien, ktore boli stelesnenim vysokej moralky, hodnot, milovane a milujuce manzelky, ktore tvrdili ako nikdy nebudu neverne, ako je ten ich jediny a nebol... pretoze stretli niekoho ineho aj bez toho, ze by to cakali a vyhladavali.
v zivote nie je nic ciernobiele. nie je bud alebo. zivot je pestry a nikdy nevies, kedy sa ti dokonalost zruti a nie tvojou vinou a nikdy nevies, kedy sa ti postasti ked si na uplnom dne.
niekedy sa mozes aj na hlavu postavit a makat na niecom s dobrym umyslom, ale zivot ti do cesty postavi taku prekazku, ktoru nemusis preliezt.

@amanda0405 preto si nedovolim tvrdit, ze zena, ktora mala 10 chlapov za zivot nema hodnoty, nedovolim si tvrdit, ze ked je dnes krasne, bude to aj navzdy a nedovolim si tvrdit, ze ten muz, ktory mi denne nosi kvety a stara sa o rodinu a miluje ma a som s nim spokojna, tak nepodvedie. somarina.

okrem toho, na ukrajine zomieraju ludia, realne tu hrozi velky konflikt a my sa tu dohadujeme nad totalnymi somarinami 😀 myslim, ze charakter cloveka sa ukaze v krizovych situaciach. a moze to dopadnut tak, ze ten dokonaly/dokonala sa ukazu ako totalni uboziaci a ten, kto bol bez hodnot, poda heroicky vykon.

neberme ten zivot tak vazne 😉

sorciera24
1. jún 2014

@mawka ale ved to ani nik netvrdi, ze vidi niekomu do halvy....to by uz len vyzeralo, ekby sme si vedeli citat myslienky!.....to isto nie!.....a suhalsim, ze neviem, co bdue...to nevie nikto.....ista je len smrt......mozme si byt este isty danym a len danym pritomnym momentom.......tot vsjo...... ale svoje konanie ovplyvnit mozeme, elbo za to sme si zodpovedny sami....nik iny! len pojem zodpovednosti je natolko azvazny, ze ludia sa mu radsej vyhybaju (viem, o com pisem...studovala som to)......
neviem inak, preco sa furt vytahuje to, ze ten, kto mal 10 partnerov nema hodnoty....ja som len napsiala, ze ten ich ma odlisne od mojich...... a tiez naspr. ja osobne nerozumiem slovku dokonaly...ten aj ano, ale ja some ste dokonaleho cloveka nevidela.......ale tu na MK sa vytiahne toto slovo bez toho, aby ho niekto pouzil.....zvlastna filozofia.....

soni76
1. jún 2014

@mimusa94 moj manzel mal tiez par krat take stretka s kamaratmi, prisiel domov rano a spity, sice bez cucaku, ale stvalo mato, tak som isla s kamaratkou na diskoteku, neprisla som sice opita 🙂 ale mala som v mobile fotky ako sme sa bavili a fotili, aj fotku dvoch chalanov ktori sa chceli odfotit, samozrejme nic som s nikym nemala, ale moj manzel uz odvtedy nikam nesiel, kedze som mu taktne naznacila ze budem potom chodit aj ja

mawka
1. jún 2014

@sorciera24 tak clovek rata s tym, ze diskutujuce, ktore sa nehadaju aj ked obcas vyprsknu, su na takej urovni, ze vedia citat aj medzi riadkami, aj vedia pochopit metafory, prenesene vyznamy a podobne. nemam pocit, ze by tu boli nevzelane zeny, ktorym treba vsetko pisat ako ziakom na ZS. ale ano, vlastne aj kvoli takymto veciam sa ludia dostavaju do konfliktu. minule som sledovala dokument, tam hovorili, ze virtualna komunikacia je plna konfliktov, lebo pismenami nevyjadris tolko ako ked s tebou clovek sedi a vidis ako sa tvari, ako gestikuluje. to je pravda. myslim si, ze poniektore, co sa virtualne "hryzieme", by sme si mohli v beznom zivote rozumiet a naopak 🙂
a ano, napisala si to skvele - treba zit resp. uzivat si to pekne, co mame, aj ked pre kazdeho je to nieco ine. proste treba zo zivota vytiahnut to najlepsie a tesit sa z toho kazdy den, lebo fakt clovek nikdy nevie, ci zajtra nebude vsetko inak.

6969eva
1. jún 2014

@ceresnicka1990 Akosi mi to s tou tvojou teóriou o prvenstve muže pred dieťaťom nesedí.A veď tvoja mama predsa nedostala od otca, čo mu dávala. Čím jej jej pozornosť vrátil? Neverou.

mima4
1. jún 2014

@mawka
treba si uvedomit, ze pisana komunikacia je NAJMENEJ jasna a zretelna a dochadza k nej k viac nepochopeniu ako k pochopeniu 😉 pretoze chyba gestikulacia, rec tela, pohlad do oci, intonacia...atd... a v nasom pripade tu na konovi chyba aj osobne poznanie, realne vztahy..takze nikto neviem ako kto a co mysli 😀 😀 😀

mima4
1. jún 2014

@mawka

a doplnim k tej komunikacii a chapaniu... dolezity je aj ciel komunikacie..ci chcem so vymnienat svoje nazory/postoje s niekym, aj ked sme odlisne a mame odlisne zmyslania... alebo chcem si zvysovat ego a urazat ho... Bohuzial, castokrat sa stretavam s tym druhym tu na konovi ale po precitatani nejakych prispevkov statusov dotycnej hned vidi toho povod - nespokojnost s vlastnym zivotom...

mawka
1. jún 2014

@mima4 no, nemusi to byt vlastna nespokojnost, su ludia, ktori zrovna nie su dogmatici a potom to pre inych moze vypalit dost divne 😉
jaj, mala som sa venovat tomu, comu som od malicka chcela 😀

mima4
1. jún 2014

@mawka
a čo si odmalicka chcela? 😀

Inak, ja som v pisomnej forme dost stroha... nejak neviem omacky okolo faktov ktore podla mna su podstatne 😀 ...strasne..jak pravnicka 😀

mawka
1. jún 2014

@mima4 chcela som byt strasne sexuologickou alebo gynekologickou. fakt. inak citala som niekde teraz, ze ak ludia nemaju pocit, ze ich praca bavi, alebo to, co robia, nech sa vratia k tomu, co chceli ako deti, k tomu zakladu. zaujimava myslienka 😉

v pisomnej stroha, ale keby si mala obhajovat, tak by si musela obkecavat 😀

inak dost zaujimavo aj mne vysli v testoch - normalnych u psychologicky, v akom zamestnani by som bola dobra. no minimalne jedno - byt ucitelkou si osobne neviem predstavit. nikdy ma to nelakalo. neviem si to predstavit, pre mna je praca ucitela strasne narocna, vyzaduje to trpezlivost a mna by pri dnesnych detoch odviezli po mesiaci do pezinka 😀 a potom mi vyslo to, cim som, alebo teda pracujem v tej oblasti, len na lekarku som to nedotiahla.

mima4
1. jún 2014

@mawka
ja kebyze sa znovurozhodnujem cim byt, tak urcite lekarkou. Moja praca ma bavi, ale lekarstvo ma tiez laka. A pravdaze na nejakej zahranicnej klinike s platom 5 litrov plus 😉
Ucitelka je tiez krasne povolanie, ale nie na slovensku, kde ucitel je posledny debil..a je hodnoteny na urovni upratovacky...

mawka
1. jún 2014

@mima4 tak priklad z ciech, jedna sestricka, rozvedena, s dietatom, 40 rocna sa dala na medicinu. A taka je dobra, ze strci do vrecka mladez. samozrejme, ma podporu okolia, tym, ze je vyborna studentka a ma aj naskok, co sa vedomosti tyka, tak aj pracuje - na ARE (co je teda narocna praca) a aj studuje. Je obdivuhodna a je to dokaz toho, ze vek ani zivotna situacia nehra rolu, ked clovek chce, dokaze cokolvek. Ma moj velky obdiv.

sheila72
1. jún 2014

@mimusa94 Ahoj, my sme tiež mladá rodina a dokonca máme toľko isto rokov čo vy. Raz ma priateľ sklamal, že bol vonku so svojou bývalou priateľkou a vypisoval si s nejakými holkami na nete. Vyhodila som ho z bytu, dostal riadnu facku, no nakoniec som mu dovolila sa vrátiť, ale odvtedy nechodí nikam, ani na fb, pokec a iné srandy a už vôbec nie po krčmách. Samozrejme, že mám obavy, že čo ak má nejaký iný nick...ale popravde, keby aj tak mi to je jedno, pretože aj tak nemá možnosť sa s tými babami stretnúť. Urob aj ty takýto rázny krok, buď rodina, alebo cudzie dievčatá. Myslím, že v živote každého chlapa príde takáto "slabá chvíľka", chce zažiť určitý adrenalín a hlavne v mladom veku, ak je "nevybúrený". Ale správnym jednaním sa to dá hravo napraviť. Teraz mu už ani nezakazujem chodiť von, aj ho pošlem sem-tam že nech ide, ale on nechce. Človek si musí len uvedomiť svoje priority.

maria1989
1. jún 2014

@mawka ty si ja? 😀

veronkarisko
1. jún 2014

Ako precitala som si par názorov. Že 23 rocny by este nemali mat deti a bla bla.....jasne veď deti je zodpovednejšie mat okolo chlapovej 50 tky, lebo je zodpovedný a dieta v 10 ostane polosirota! Hovadsky zodpovedne! Boze vy niektore rozmyslajte!!! Ja som rodila v 20 a niesom decko a mozem smelo povedať, ze.som zodpovedna.a.rovnako starostlivá ako 30,40 a podobne. Uz su trápne tie frázy ze deti majú deti.....len zavidite našu mladosť!!!!!

avili
1. jún 2014

@veronkarisko nemyslim si, ze je to o tom ze by starsie maminy zaviedli mladost. Skor ide o to, aby si neskor takato 20rocna mamina neuvedomila, ze vlastne nic neprezila. Nema skolu, pracovne skusenosti a nebola dalej nez v susednej dedine... nic v zlom, cisto len hypoteticky